Guest sanjalica 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Astra Nedolgo nazaj sva bila z enim fuuuuuuuuuuuuul bogatim možakarjem na pijači (rečmo tako, da spada med 5 najbogatejšihm (nad 60 let) ljudi v Sloveniji) in mi pravi...; veš, ko sem bil mlad, sem vedno gledal pri "šiptarjih" sadje pa v slaščičarnah izložbe; pa ni bilo keša, da bi si kupil... Danes imam keš...pa imam sladkorno...Ko si mlad, bi rad denar... Ko si star in imaš denar... pa bi rad samo eno - bil spet mlad. In kako prav ima; kaj mu pomaga vse to, če je doloholik in dela od 6 zjutraj do 19. ali celo 21. ure... Saj nima časa zapraviti...Vsak se mora sam pri sebi odločiti...če ti 8 ur službe ne da dovolj keša..., si poišči še 8 ur dodatnega dela (v gradbeništvu manjkajo delavci, tudi čistilni servisi imajo pomanjkanje dobrih delavcev, lahko se hodi likat od hiše do hiše...). Potem imaš keš in nimaš časa. Odločitev vsakega posameznika; normalno pa je, da pri 20 nimaš toliko "lastnih" sredstev kot pri 40... in da pri 20 nimaš toliko gub in celulita in ... kot pri 40... Zato; uživajte mladost in dvajseta, trideseta... Jaz uživam štirideseta v pričakovanju petdesetih... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Thany za info, Contes! Sem malo sesuta, pa sem ravno razmisljala, ce naj grem v Mercatorja (moj najblizji sosed - od vecjih trgovin).Nimam nic doma. :||Nic zelenjave, pa bi mi ful pasala.Zdaj pa tole, se mi pa ne da, ker si kar predstavljam, kaksna strahotna guzva je - ker je vedno ob nedeljah (to se ziher ti zdaj guzvajo, ki so besno podpisovali proti :xx!: ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 a vas je mal izmozgal žur al je danes kak čuden aspekt, ki vpliva na pomanjkanje optimizma .........dejmo folk.......en 0.3 nasmešek prosim........vsaj za začetek you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hihi Amis... nasmešek na svoje ustnice, pa je Evo, pa še enga mojga: Lunin party je šel luštno skoz, vidim, da so tut fotke že gor , Krokodil in Marsa sta se potrudla pa jih uploadala (so že na mojem računalniku ) Hmmm drugač pa je danes en zanimiv dan, predvsem v moji glavi, spet mal razmišljam, pa mislim, da kar v pravi smeri, čeprav mi niti najmanj ne diši.... :o|o: Misli v dejanja spravt, to bo pa itak cel juhu En super dan vam želim, nedelja je, pa še tolk sonček zunaj pika, da je kar veselo Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Joooj upam da bom čimprej prjel za bajk, pa da odšrafuam nekaj 10 km za začetek. Danes lahko o tem samo sanjam, delat, delat, delat, delat, nakladat drva . Kaj češ . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 delat, delat, delat, delat, nakladat drva .... Kaj si ti kurjač , saj zdaj pa ne bo več zime, tako, da boš imel več časa za kolesarjenje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hehe ja kurjač sem . Nakladat moram novi software, to pa traja in trajaaaaa, toliko časa da si vzamem moment za Luno. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hehe ja kurjač sem . Nakladat moram novi software, to pa traja in trajaaaaa, toliko časa da si vzamem moment za Luno.Ko si omenil software: Onaj tko se zadnji smije, najvjerojatnije je napravio backup Murphy© Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Napravio, napravio a šta Ja, ja zaenkrat še spoštujemo procedure za delanje backupa. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Helou mujceki Včeraj sem preživel lep dan s starši - se vidi, da smo vsi "odrasli in dozoreli" v našem odnosu , skor no (vidim pa, da ste se tudi lunatki na partyu imeli fajn ), pol mal gledal filme, dans pa generalka po stanovanju, pa prvič letos na kolo (pismo, kolk časa sem za to porabil.....pa treba najti ključ od kleti, pa ključ od ključavnice, pol so gume ful prazne, pa ugotovi, da je ona pumpa na kolesu tak še najbolj za okras, pol celi flat dol udariš, da pumpo najdeš, kaj šele da najdeš nekje založene prave nastavke za pumpo...... ). Zdaj pa me še kabelska zafrkava, pa sploh ne morem na internet, sem se spomnil, da sem še tudi na volji-net....tu pa me vsake par minut dol vrže........torej....tolk, da vas pozdravim, mujceki......dijo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Moram tole napisat ... pisem en mail eni moji frendici, s katero si zadnje case sem in tja piseva, sicer pa bolj redko vidiva.... in na koncu napisem: draga moja Marsa , te objemam..... hojla, Mick funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 ... sploh nisem stekala najprej - sem mislila, da si v sanjah pisala ali kaj... pa se potem mi ni bilo jasno... v bistvu si se samo zmotila... nic cudnega, ce skoz tule gledas: marsa, marsa... Mick, priden! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 v bistvu si se samo zmotila... nic cudnega, ce skoz tule gledas: marsa, marsa...ja, 'samo' zmotila sem se.... ne samo, da skoz berem marsa, marsa, marsa... velikrat tud mislim nate in to v tem smislu 'te objemam' ... kaj morem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 ... jaz pa ze tako skromno zastavila pa v nic se dajala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ja, saj... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Včeraj odpadle toplice - iz čisto razumljivih vzrokov :xx!: . Zato smo se raje ukvarjali z drvami - čisto praktična in nujno potrebna zadeva. Potem me pa zvečer bolela glava in sledila obvezna slabost. Me mlajša hitro vpraša: Mami, a si ti tudi noseča??? (ker soseda pa je in seveda....slabosti kolikor češ).Danes pa zob....cel dan že Me moj k dežurnemu pelje....pa nobeden ne dela. In sem se poslužila najslabše možnosti- tablet. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Še slabše bi bilo, ko bi se šnopsa napila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ja, 'samo' zmotila sem se.... ne samo, da skoz berem marsa, marsa, marsa... velikrat tud mislim nate in to v tem smislu 'te objemam' ... kaj morem ti si itak cool! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hvala za prijatelje...ki jih imam.. Danes sem čist ven padla.. :xx!: ..potem pa nas prijatelji sprejmejo na špricer...čeprav nedelja zvečer...in smo že doma na liniji...muci-muci... TO JE TO... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Včeraj odpadle toplice - iz čisto razumljivih vzrokov :xx!: . Zato smo se raje ukvarjali z drvami - čisto praktična in nujno potrebna zadeva. Potem me pa zvečer bolela glava in sledila obvezna slabost. Me mlajša hitro vpraša: Mami, a si ti tudi noseča??? (ker soseda pa je in seveda....slabosti kolikor češ).Danes pa zob....cel dan že Me moj k dežurnemu pelje....pa nobeden ne dela. In sem se poslužila najslabše možnosti- tablet. hm..nataly.. včasih stari ljudje vedli povedati, da če te zobje bolijoje doma premalo sexa.. hja tudi jaz bi ti to rekla, če te nebi poznala... pa lahko nočko... LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 berem, da ste se imeli fajn na lnf party-ju...sem mislila na vas Fotke luštkane Drugače, pa letos že drugič na Šmarni gori in sem ful vesela, ker lahko hodim...yessssssSrečala nekaj prijateljev in znancev na vrhu....drugače, je bila Šmarna danes, kot tržnica ob sobotah, čisto zabasana do konca....ampak nek šarm to vsekakor ima pa še lep dan je bil danes.Po Šmarni pa na požrtijo k prijateljem v imenu rojstnega dne....(ženska logika-če sem telovadila, lahko potem tudi jem )Klicala prijateljica, če greve jutri zjutraj na Pilates...seveda mi paše dihat in migat...moram prebrat napoved, če je kaj napisanega o tem, neverjetno mi paše muvat... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ... sploh nisem stekala najprej - sem mislila, da si v sanjah pisala ali kaj... pa se potem mi ni bilo jasno... v bistvu si se samo zmotila... nic cudnega, ce skoz tule gledas: marsa, marsa... Mick, priden! Hja tud meni tam na fotki si mi čist spotlight vzela hehe, Te je ful velik za nekoga tvojih dimenzij.... vsepovsod... sicer pa čist stara rokerca, najprej me je mal šokiralo to zadnjič v peklu, čik pa alko, zmer na in v teb..., ja ja se bom še navadil, najlažje se mi je pa navadit na zračni folk... eh pa jasno luna je bla v dvojčkih, jaz pa se še sprašjem zaka je blo tolk fajn hm razmišljam tkole, če se najboljš počutm k je luna v dvojčkih, kaj pa če bi kako dvojčico spet preganjal.... hjaja to bo pol, za škorpijonko, kje je zdej Contes, mi šloga nekaj v to smer... jo morem vprašat kako bo pol tista dvojčica za škorpijonko (načrt grad v oblakih je že zgrajen, sam še vprašanje delavcev, pa dovolilnic, in tega...) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Te je ful velik za nekoga tvojih dimenzij.... vsepovsod... Kaj cmo, a ne... ... sicer pa čist stara rokerca, ... :o|o: ...čik pa alko, zmer na in v teb..., (no ja tko hudo glih ni, doma pokadim dnevno 5 chikov ali pa se to ne, pijem pa zelo malo ali sploh nic - razen cvicka, ki ga, ce bi ga res pili, ziher ne bi bilo do vceraj) - ce pa je zur, potem pa ja, malo vec in tko... Kot si opazil, pa se cvicek pijem mesan z vodo in torej bevando.Ce se bova torej se kdaj srecala kje, se ne boj, da bom z litrico in steko chikov uletela - pa s plato od Doorsov ali Jimyja Hendrixa! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Včeraj odpadle toplice - iz čisto razumljivih vzrokov :xx!: . Zato smo se raje ukvarjali z drvami - čisto praktična in nujno potrebna zadeva. Potem me pa zvečer bolela glava in sledila obvezna slabost. Me mlajša hitro vpraša: Mami, a si ti tudi noseča??? (ker soseda pa je in seveda....slabosti kolikor češ).Danes pa zob....cel dan že Me moj k dežurnemu pelje....pa nobeden ne dela. In sem se poslužila najslabše možnosti- tablet. hm..nataly.. včasih stari ljudje vedli povedati, da če te zobje bolijoje doma premalo sexa.. hja tudi jaz bi ti to rekla, če te nebi poznala... pa lahko nočko... LP AYA le kaj hočeš s tem povedati Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Stari so rekli tisto, jaz pa pravim nekaj drugega (da je 'krivo') - Nataly, pa se komentirala si napoved - v nasvetu pa bos nasla tole, v zadnjem odstavku.Imas ojle nageljnovih zbic? Najbrz ne, zbice pa imas najbrz, daj v usta in med tisti zob, ki te boli in pac tistega, ki je kontra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts