Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Stari so rekli tisto, jaz pa pravim nekaj drugega (da je 'krivo') - Nataly, pa se komentirala si napoved - v nasvetu pa bos nasla tole, v zadnjem odstavku.

Imas ojle nageljnovih zbic? Najbrz ne, zbice pa imas najbrz, daj v usta in med tisti zob, ki te boli in pac tistega, ki je kontra.

Marsa - a veš, da sem zjutraj - ob začetku zobobola pomislila:pa ne da je luna v raku x:)x - in mi je konjunkcija s saturnom šla po glavi. :xx!:

Kaj bo šele jutri, ko bodo končno zobarji začeli delati...se bojim, da bom ponosna lastnica enega zoba manj.

Ja vem, da sem komentirala napoved..ampak smola....kdo bi si mislil, da se bo ravno na meni uresničila x?x x?x

Žbice - bom..zdaj bom probala vse x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Hih, Astra, pa ne da imava spet enake dneve, krucifiks... :xx!: No, pri meni je počutje mal boljše, ga je Marsa neverjetno popravla s svojo napovedjo in razlago, da je luna v konjunkciji s saturnom, pa na torej ni ravno take panike za takšno počutje :palec:

Me veseli, da so te pocajtali xsrcx Tko je treba. x;)x x:)x

Nataly, za tvoj zob pa... xcrossfingx xwizardx

No, grem kaj pametnega delat... Noč je moj čas tako da računam na produktivnost vsaj v tem času x:Dx x:o)x x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

hihi, dobro vprašanje x:Dx

Pravkar sem z veseljem zmazala super solato, v katero sem seveda zdaj dodala še eno zdravo sestavino in sicer tvojo sol xsrcx ful dobra solatka je bla, taka z radičem in kristalko (hihi x;)x ), pa z olivnim oljem (čisto sem nora nanj), pivskim kvasom in lecitinom. Ami njami :yumy: Sam še kakšen hud kis je manjkal, ker zaenkrat imam še navadnega :vio:

Drugač sem pa prej preusmerila svojo energijo v malo šolo astrologije, za faks se mi ne da delat, pa itak ste me na partiju čist nakurli na horoskop in te zadeve x:Dx tako da zdaj mal astrologijo skoz berem, da se bom kaj bolj štekala x:Dx :vragec:

Pa dobro jutro vsem, ki vstajate! xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

helou

kaksno jutro imam obcutek, ko da je september :8): x:Dx

v redu energija v bistvu, vsi so dosti manj zivcni kot prejsnji ponedeljek x8Dx

ribica katja cestitam za tavzentrozo, kar pogumno :palec: x:Dx

soncna vila, tale solata....res v redu kombo, lecitin pa to...to moja teta dela in mi je super!

se boljsa mi je z bucnim oljem, ker se potem ne zlepi vse, ne vem, se drugace veze na bucno olje in je

se ti ne zlepi na jezik...

stane, sem koncno uspela tole sol preizkusit :palec: x:)x :vio: njam!

hvala se enkrat za vse tiste zadevice...darilca.... xDDx xDDx xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

En *bro jutro še od mene x:Dx , danes ura kao ena prej ampak ni krize...mi je pa všeč, ko je zvečer bolj svetlo. To mi malo manjka v slo, da bi bilo zvečer bolj svetlo, recimo do 10 zvečer, bi bilo ful ql.

Marsa nam je napovedala en lepši teden x:Dx , sem se kar odahnila, ker je bilo pa res bolj :xx!: . Hvala Marsa!

Nataly xzobkox xwizardx, upam da Tooth fairy danes porihta s teboj. Zoboboli so neprijetna reč, hvala bogu imam frenda, ki je zobar in me redno pregleduje in s tem prihrani veliko bolečine. Čeprav se mogoče sliši butasto in za lase privlečeno ampak vsakih 3-6 mesecev si pustim v xzobkox pogledat. Hoditi redno na preglede je res luxsuz, sem ugotovila, odkar so mi prihranjeni zoboboli.

Vidi vsako pikico in potem ne ratajo kraterji. On ima še vse svoje zobke in pa eno samo miceno piceno plombico.

Se grem predihat zdajle na Pilates x:Dx , paše x:px

Tinka x:)x , vidim, da je že boljše v novi službici d best!

Astra je že itaq ok xrosex

Sončna mi lahko potem še malo razložiš astro zadeve, ker imaš novice iz prve roke x:)x

Zdaj pa res grem...lep dan vsem!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uf, ponedeljek spet.

Ja tud jaz pogrešam Zlomka, mam že rilčknšus, k skoz nastavljam za njegovih 666 x:Xx , ampak se bo verjetno že prikazal.

Sončna

sva imeli nekak podoben vikend. Meni je tudi spet solata zadišala, jaz sem bolj tradicionalna - zelena solata, krompir, jajca, bučno olje, navadno olje, navaden kis, sol. Njamsa.... S kvasom si sploh ne predstavljam, pa lecitin? No ziher je bla dobra..

Sem tudi jaz mislila na vas med zabavo, tako da ste prejemali tok pozitivne energije, da drugače ni moglo bit, kot da se imate fajn...

Jaz sme imela tak fajn vikend. V petek prebirala knjigce, pa poslušala CDje zraven, sem na Bryanu, pa Celine in Oliverju, pa potem še instrumentalna glasba, za mal sprostitve. V soboto zjutraj bila na čuden način zbujena :eek: , tak izviren, pa sem si skuhala svinjsko kavo in :onfire: :bomb:

Brala knjigco in lenarila, šla na kosilo - sarme in pire, njamsi, dragega spkirala v službo in potem pospravljanje. Kuuul, se mi zdi fino, da uživam v stvareh, ki so mi bile včasih tečne. Vse pospravila, 2 urci po MSNju čvekala s sestrico, pa še ta posvojena tašča si ga je omislila, sva mal počvekale.

Zvečer se spet potopila v knjigce, Čudeže, pa še par drugih, mal po TVju sčekirala in na RAI uno eno krasno oddajico ujela x;)x x:)x :palec: . Sem spet malo svoje italjanskosti doživela xsrcx . Paše x:px .

Utonila v sanje, zjutraj se zbudim in vidim, da mi je nekdo eno uro ukradel - je bila pa podarjena mojemu dragemu, tako da je bil 1 urco prej doma. Spila sva kavico skupaj, potem mi je ap 1 CD posnel, končno sem prišla do Umazanih besed x;)x x:Dx x:px .

Potem pa naša TV itak skoz dela, pogledam tja in koga zagledam :eek: :eek: :eek: Piko Nogavičko

:onfire: :onfire: :bomb: :bomb: Sredi stavka odsotno rečem - Pika je in odmaglim v spalnico, se spomnim na sestrico in jo pokličem,da je na enki, pa seveda sem se spomnila tudi na Marso in če bi jo imela kam poklicat, prisežem,d a bi jo !!!!!! Skratka nadaljevanka (3/26), bo šer fuuuul užitkov.

PO kosilu sva šla z Volnico ven blatit. Ufff, mamo še vedno fuul snega, včeraj se je malo začel topit. Sva bila 2 celi uri zunaj, ker se je zdaj pozimi polenil, pa zredil - ker manj miga, pa tace mu kar naprej zaspijo, tako da sem ga vpisala v aerobiko x:Dx x:Dx x:o)x . Ker pri nas nekaj sekajo in tisto s traktorji razvažajo, so ogromne blatne kolesnice zalite z vodo, tako da bi bilo bolš veslat. Najprej je pazil kje stopa, potem se je parkrat po njegovo spretno spotaknil, potem je pa kar nekritično blatil... Sva srečala veverico, ki je plezala po smreki, uff, ne pomnim, kdaj sem jo nazadnje vidla, pa eno lisico, ki je drvela po travi do gozda. Bi bil pa sprehod verejtno tudi Marsi všeč, full ptic, samo jaz jih na žalost ne poznam, vem,da so bili kosi, pastiričke, siničke, liščki in vrabčki, vse ostalo so meni nepoznane vrste. Najprej sem bila malo dremuckasta, pol sem pa tam dredi gozda par vaj naredila in se zbudila. Full dobro gledat prebujanje narave... Pa nabrala par telohov - se trudjo lezt ven izpod snega.

Ko sva prišla domov, je bil pa cel žur - to veliko blato je bilo treba stuširat in razčesat, pa sem bila pečena za 3 ure. Dobesedno. Sem presenečena nad potrpežljivostjo mojega srčka, saj itak leži, včeraj je celo spal, ker je bil tako utrujen. No zvečer še mal v bukle padla, pa zaspala.

Danes pa čist out, pismu se mi pozna tista ura, skor zaspala. Ampak zdaj sem že in....

En navihan dan vsem x:Xx x:Xx x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oj, vsi... saj bo vseeno kul se kar, a ne? x;)x x:)x

Sam javljam, da sibckam na gorenjsk.

Fajn bodte. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, previdno vozi! :palec: Vreme je super za potep! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

V petek smo bili gozdu ob Bukovniškem jezeru. Škoda, da je po malem rosilo. Tiste točke so lepo označene in vse prav, samo ko se zaradi mokrote nismo mogli vsest na nobeno klopco, da bi bolj uživali. Šla sem stat na tri energijske točke ampak nič čutila x?x . Mož je prišel do ene točke pa se mu je zluštalo cigareta. Potem je na prospekt pogledal, kaj za ena točka je, pa je bila tista, ko je za odvajanje od odvisnosti (cigaret, alkohola..) :)). Pri vsaki točki sem si pobrala še en kamenček po tleh, če je mogoče kaj energije v njemu. No, ko grem naslednjič bo mogoče kaj lepše vreme pa več učinka. Aja in pričela sem s tibetanskimi vajami zjutraj - danes 4 dan. Ma sem trda ko kamen ampak za eno dlako že bolj razgibana . :onfire: Čez vikend so mi naprtili nekega dela (ker jaz se na tisto kao spoznam), tak da nisem doma nič naredla in spet mam celo hišo v razsulu :bomb: . Tisto perilo se sploh noče samo oprati, posušiti in zlikati pa pospravit se noče tudi nič samo. Tudi moje dretje na ostale člane familje nič ne pomaga, še mačke in pes me ne tangirajo 5 %. :xx!:

Danes dobila fotkico x:Dx , meni so tako lepiiiiii x:Ix :wub: čisto čarobni xwizardx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja Cosma, res so cukrčki, ampak samo za gledat! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ja..khmmm Contesa....prijatelji so jih dobili kar za stalno...še mal za prijemat, pa previjat, pa pocrkljat .....imata že 2 doma...te trije so prišli pa kar v paketu x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

O hudo! x:Dx Mene bi kap! :O: :OO!:

HONORE DE BALZAC

MA JA, A RES... od vedno me je zanimal kak se narava lahko poigra; zakaj..no ja, kjerkoli se rodijo dvojčki,trojčki.., tko je bilo po dedni zasnovi in je zelo fajno to vedet za svoje potomce v naprej, se pozanimat, da se to ne zgodi tudi vam x:Dx

Hej, sončki!! x:Xx xsrcx

Lep lep dan je zunaj, sonček pika kot za stavo, mislim, da se bom kmalu odvalila na en sprehod :2src: Spet sem vstala ob 14h :o|o: (seveda šla spat ob pol šestih zjutraj x;)x ), tole bo treba malce reorganizirat... Sem pa brala tisto temo o nočnih in dnevnih tipih, pa sem ugotovila, da vas je bilo kar nekaj takih, ultra nočnih ptičkov xinnox

Nataly, upam, da si fajn zrihtala zob...? Pocajtala? x;)x xcrossfingx

Tinka in Pujsa, ja tale lecitin je super zadevca, pa pivski kvas tudi... Nisem pa vedla, Tinka, da se z bučnim oljem dost manj lecitin na jezik sprijema :inocent: to bi blo zaželjeno, sam kaj ko ga ne maram :xx!: , sem pa čist nora na olivno olje :2src: (zdaj moram mal enmu frendu namignit, da bi tudi jaz malce tega domačega slovenskega olivnega, baje da ga obvlada in je ful dobro)... Hmmm Janja, lecitin in pivski kvas sta dodatka k prehrani, kao, ampak jaz jih uporabljam IZKLJUČNO samo zato, ker sta mi pač v solati ful dobra :palec: Kolegica, ki je veganka, mi je tole predstavlja, ona pa tole uporablja zaradi pozitivnih učinkov, pa sem ji potem enkrat vsa vesela prijavlja, da zdaj sem si pa tudi jaz to kupila, in je bila kar mal jezna... da kako si upam tole uporabljat, če zraven tudi kadim, tako da potem nimam nič učinka od teh zadev... :eek: jah, če mi paše, a potem pa naj zaradi kajenja ne delam stvari, ki mi pašejo al kaj? x:Dx

Hihi Janja, tele dogovdivščine s tvojo volnico je pa tudi... super brat, sem se prav narežala prej ob branju, sem si tako živo predstavljala vse... x:Dx :palec: cort cort cortkano xsrcx

Marsa, ziher se imaš na gorenjskem koncu bombastično, kako morajo bit zdaj vse tiste gore lepe :2src: Ahhhhhhh me kar mal nostalgije prime, včasih sem imela nekoga na tistem koncu x;)x

Jasnaee, tile tibetančki so res super zadeva, sam res je fino, če jih redno delaš... meni zaenkrat še ni uspelo več kot mesec naenkrat... potem pa vedno prekinem zaradi nevemkakšnih neumnosti že... :xx!: Tako da se bom zdaj potrudila, da jih bom redno izvajala, ker so super vaje, se ful hitro pozna porast energije, življenjske volje, pa tudi razgiban postaneš res bolj... Ko sem jih enkrat izvajala po eneomesečni pavzi, sem mislila, da se bom prelomila (še posebej pri tretjem obredu), tako sem že bila trda in zakrčena... x;)x

No, zdaj pa grem pozajtrkovat, pol pa pičim na en sprehod na Rožnik... Zunaj je čudovito, danes že šibam naokol napol v poletnih cotah x;)x

lep lep dan vam želim x:Xx

Sončna Vila

VILA SONCA

Ej...Sončna...še dobro...da si me spomnila..kako lep dan je nastal... x^x

Zjutraj je bilo v mb še oblačno...in sem se kr zaprla v hišo...zdaj pa se bom mal na zrak odpravila.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Jaz pa imam danes dolgega :eek: :vragec: x:Dx .....delovni ponedeljek namreč. x;)x Bom ostal v službi do kakšnih 19.30.......potem pa domov, kamor dobim en zelo fajn obisk dobrega prijatelja, ki ga je srček odpeljal na Primorsko.......so tam vredi bejbe zgleda x;)x Imam zanj prihranjenega posebno vrsto Jacka, ki sem ga zadnjič dobil od ene fajn dekline, pa eno večerjico si bomo privoščili......in se začvekali........to bo zelo prijeten konec dneva. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

nim kej napisat, ker me je Stanetova sol Zadela x:Dx preprosto čutim kr celo telo, mau stranski učinek vrtoglavice ampak gre,gre; bom raziskau do konca, oja x8Dx

Nism pisal že par dni, bom probau neki izpilit iz teh dni; v Soboto na vlaku sm spoznau izumitelja, ki je izumil Eko bencin, ta pa je narjena iz samih odpadkov ;debata o svetnovnih naftnih sodčkih,1€...200$ .. ....na troli nazaj pa vidu fanta z veliko sabljo, kot iz filma k.Arturja ....da ena preiskava za antrax stane 200y..

Na LuniParty bil, seveda vedno vsak novi Party je boljši; Jest pa tut, Ja x:Dx Če bo tk vedno bo skulirana tut Luna sama x^x Vidu nekaj novih obrazov, nekaj jih tut seveda pogrešau, ampak tut pridejo na vrsto še. Račk je podoben enmu vitezu iz filma :8): ta nova Sočna Villa je zanimiva žrebica, nandaravna poezija tli iz nje x:Dx (Elninos, nima tistih ustnic od J. kot si jih ti razbrau), Marsa ostaja v svoji dinamiki :vio: Kroko,ko se ogreješ zalaufajo tut vici x^x Kriss, se je veliko naučila od starejših,bo imela kaj pripovedovat x:Dx (hvala razumevanju njene moderne mame),Contess dinamična ženska x8Dx hvala za Vse, spoznau radovedno Vanjo x:Dx Tamar,Frejy,C.,xy.,Tinc,M.,S., :att: nehite kadit ,se nimate neč radi :V: :palec:

Bobnar :rolleyes:

g.akhutk je po moje sheu globoko v podzemlje nabirat nekaj zaloge sramote in hudobije x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...