Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Poki - :palec: x8Dx x:)x

Sem ze nazaj... kratek obisk, zunaj pa se totalno sonce. :)

Mick - na zdravljot in dober tek... ja, malo pa le... hm, se brzdaj... (blabla) ;)

Jaz pa poslusam Jinxe. Po pol leta ali kaj takega (razen na LNFPY-ju predvcerajsnjim, ko se mi je milostno dovolilo par komadov za mojo dusico...). ;) x:o)x

Avantura pocinje. xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Danes imela zadnjo uro teatra.. :C: Ker je zdaj Semana santa, pol pa se ponedeljek praznik, se pravi 2 ponedeljka nic, pol pa jaz grem.. Joooj, pa ravno zdaj, ko smo resno zaceli delat in je ful zabavno postalo!!! :C: :C: (hih, sem rekla, da mi bo se zal, ko bom sla..) Ma nic, so mi obljubili, da mi posljejo videokaseto s posnetkom. Vsaj to. Pa po praznikih itak pride Rebeca, ki me bo zamenjala..

Ma ja, saj po eni strani se dobro, da je konec.. mi je nekdo zacel vsec postajat...

Drugac pa.. tukaj dez, mrzlo.. Cel vikend sem smrkala in kihala in kasljala pod dekico.. zdaj ze bolje. Se 14 dni, pa bom doma!

P.S. A mogoce kdo kaj ve o prevozih prtljage z letalom? Samo tri kovcke bi poslala domov, da lahko se s prijateljicama stlacimo v moj avto in pridemo domov.. Sem pisala na Brnik, pa mi nic ne odpisejo.. Zaenkrat vem, da so leti do Madrida z vmesno postajo Dunaj ali Frankfurt, to je pa vse... x?x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

......no, pa........vseen za pocartat  x:o)x  :vragec:  x:px

Hm...Mick..tole mi zgleda...da ti namerno mal preveč spiješ...in se te potem ktera usmili... x:px x;)x x:Dx

Jest pa cartam raj iz drugih motivov..ne ker je en bošček... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Jest pa cartam raj iz drugih motivov..ne ker je en bošček... x:Dx

x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aliana...se bom mal pozanimala...pa ti javim..sam mislim, da je precej drago.. xrolleyesx

hehe...kaj naj zdaj rečem...saj sem ti rekla...da ti bo še žal...ko boš odhajala.. x;)x x:Dx ..in zdaj ko se odhod bliža z vso naglico...bo vsak dan lepše...tako je vedno..

da še rumenega tiska ne omenjam...

lepo bodi.. x!x x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

He-he.....jaz mačkast nisem bošček........ampak "potencirani" :vragec: ..... x;)x x:o)x x:Dx Zdaj bi že to lahko vedela...... x:o)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

Sem sedela prej za PC...gledala skozi okno in sonček vabil...

vzela nož, skledo in nabrat veliko skledo repinclina (po vaše slovenci je: motovilec).

(večerja: pohani picek, repinclin s krupči pa bilicami pa s tikvinin oljon)

Me je tako zazeblo v prstke, da sem si jih pod NUJNO morala priti ogret na tipkovnico x:Ix

Aliana...se bom mal pozanimala...pa ti javim..sam mislim, da je precej drago.. xrolleyesx

Hvala, Astra, bom ful hvalezna.. Ker tole z letalom je trenutno najboljsa ideja, kar jih imamo.. Truckerji ne vozijo nazaj, vsi dodatki za na avto so ful predragi, pa se vsi pravijo, da je premajhen avto za kovcke na streho dajat..

Ja, saj sem tud jaz vedla, da bo proti koncu zmer lepse.. Itak.. Se jokala bom na koncu. x:Dx Ampak OK, se vseeno raje vidim, da sem zalostna, ker grem in bom naslednjic spet z veseljem prisla, kot pa da bi sla od tu takrat, ko je bila kriza.. in mi Spanija ne bi bila vec vsec...

x:Xx

Jaz bi pa regrat jedla!!!!!

loesje

Spet nazaj -

Sanjalica, zivjo! :vio: x:Xx

zadnje cajte se tako redko 'vidiva' v temah, da te moram prav special pozdravit. :palec: x:)x

Picasso

kwapanistle :o|o: x;)x

Picasso

kwapanistle :o|o: x;)x

:P (ni cist ta prav, ker se ne bi smel smejat.. :angry: )

x;)x

loesje

Spet nazaj -

Aliana - drugic da prides na LNFPY :2src: :att:

Ves kok smo te pogresal! :C: :V:

x;)x x:o)x x:Dx x:Dx :vragec: x:px

Picasso

... meni pa je vsec tvoja inteligenca, (kljub Levu) lahkotnost, dovzetnost in smisel za humor in ce mi ze nisi strla srca, ko te ni bilo, mi bo vsekakor kul, ce/KO bos naslednjic. :palec: x:Xx :vio: xcivx x;)x

Picasso

Joooj, Marsa, zdej ti pa vse tisto za nazaj odpustim!!! x:Xx

Sem cist ganjena..

(OK, cist resno.. faca si!)

Grem na dez, cakat na bus... fajn se mejte!

loesje

Spet nazaj -

Joooj, Marsa, zdej ti pa vse tisto za nazaj odpustim!!!  x:Xx

Vso tisto zalogo zamer in vsega! x:o)x x;)x x:px :palec: x:Dx

Kul, se dobro, a ne? Obvladam... x;)x

Picasso

Sem ze hotla komentirat, pa nisem hotla bit (spet) prepametna...

Sem hotla rect - Peter Ustinov?

Ki je igral v YU filmih celo se mi zdi?

Pa v kaksnem znanem, morda v... hm... Dr. Zivago?

Picasso

Jz sm bla pa ucheraj na Shtajerskem..... x^x V Hajdosah. Ma sm prov iskala tiste Sp. Jablane, pa jih nisem nasla (sej ne vem, a je Sp. Jablana al Jablane?). V glavnem, nisem nasla na avtokarti. :o|o:

Smo se mel pa ful fajn....sm pomagala pri zapisovanju casov pri avtoslalomu.... x:)x Ampak je piiiiiiiiihalo....brrrrr.... Glavno, da je bil folk kul in da smo se z nekaterimi videli po dolgem casu. x^x x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...