Kristalka 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 .... jutri pa v Salamanco! 5 se nas bo stlacilo v moj avto.. Ce nas ustavjo policaji, bomo pac glupe turistke, ki nic ne razumejo, da je avto samo za 4 registriran.. upam,da bo delovalo.. Oz. da nas ne ustavijo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Naj se gre solit vse skupaj, pa ti virusi, saj sem ga že zjutraj ponovno pokasiral v službi :xx!: :xx!: :xx!: , mislim, da je danes en smotan dan :xx!: :xx!: , no saj imam tudi jaz pravico do takšnega enkrat, saj se ne pustim , ampak res se pazite virusov x!x x!x x!x , jaz imam še sedaj v službi težave zaradi tega, žal je že to moj tretji virus odkar sem tule na lunci, ne vem, kaj to pomeni, da se bo treba kam drugam v bolj varne vode preusmeriti ....lep dan vsem, grem uživat, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Pa saj verjetno imate kakšne antivirusne programe Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Bodi-te pazljiva Contesa, ker jaz sem bil zjutraj samo 5 minut samo na lunci pa sem ga fasal :xx!: :xx!: :xx!: , pa še jutri ne vem, če bom imel urejeno :xx!: , potem ti pa težijo :xx!: , kam hodiš po spletu , itd.....grem tukaj dol, da še v tega kaj ne prihrumi, si bom raje privoščil zimsko spanje , lahko noč...uživajte, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 To tveganje smo mislim da podzavestno sprejeli vsi, mar ne. Tudi jaz dobivam okuženo pošto in meni se je recimo računalnik popolnoma sesu, sem koga krivila, ne... se zgodi, sem že pred časom prenehala hoditi na splet v službi, razen službene zadeve... mogoče bi moral to narediti tudi ti, da ne boš potem slabe volje. kako se popolnoma zaščitiš, ugasneš računalnik in ga ne prižigaš, al pa odklopiš kabel. hja virusi, mam jaz tak čuden virus v sebi trenutno, hehe, kljub temu da me vsi nadirajo in obdirajo - največje veselje ima s tem odvetnik... mi je prebavne povzročil, mi pravi ja gospa, očitno tole ne bomo spravili skoz, bo zastaralo, jaz pa kaj ste pa do sedaj storili in izvem zaupni podatki, pismo a je podkupljen??????????torej kljub vsemu spim... in mi srček ob kakšnem sms hitreje bije..Janjak,Sončna, Marsa Umetnica, Tina pa še kdo je tule zraven hvala vam da me bodrite kar se zdravja tiče. Janjak hvala ker te imam Sončna ostani to kar si virusi gor al pa dol, srečna sem da sem tu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Selene, vedi, da dobivaš samo takšne preizkušnje, ki jih zmoreš, sigurna sem, da boš vse rešila, tako da bo zate prav, ker si močna deklinica, kljub temu, da si včasih videti krhka... Fajn je imet starejšo sestrico... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Selena a bolna Nič zasledila Sprejmi tudi moje pozitivne misli in en ; pa še enega , pa še , pa še Virusi in LNFPrepričana sem, da noben virus ni prišel v zadnjem letu dni na naš računalnik (v našo mrežo) z LNF. Imamo zelo zelo kmhmmm....močno podprto računalniško firmo in prejeti virus je pri nas skorajda (skorajda!) nemogoče. Vedno smo pod budnimi ...; sem tudi naše ljudi povprašala o tem forumu in vse OK, dokler ne uporabljam linkov, katere mi "ponujate" lunatiki. V osnovi je ta forum v glavnem varen. Prejemamo pa maile z okuženimi datotekami, le-ti se pa dejansko "očistijo" in tako dobimo samo obvestilo o pošti (datoteka sama pa je "prazna"). Tako so meni, laičarki obrazložili, da vem, na čem sem, ko sem v vlogi Admina (v službi ). Tako da "LUNATIRANJE" je tudi brez kondoma - varno. (v mejah interneta seveda... ) --------------------------Pod črto bi dodala: Za zlomljena in vneta srca niti Marsa niti Admin ne jamčita. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 O, Sanjalica, sem te ze posebej nekje pozdravila, mroda nsii videla, morda pa jaz cesa nisem videla, skratka, kul, ko si se kaj okoli! Tole, fino ko poves. Jaz sem jih danes dobila samo 77, prvega pa z naslova novice@lunin.net - kao. :xx!: x!x Da nas pol kolnejo kaksni, ki ne stekajo, ki mislijo, da provajder virusa da svoj mail notri. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Marsa Saj sem vedno nekje "tu"; samo včasih pišem na forum, včasih sem na OS, včasih samo berem...včasih pa sem terenska... (od besed k dejanjem). Tudi jaz dobim na svoj služben mail od sebe (z istega maila) da sem si poslala virus... nonses :D (tisti čas pa sem bila v bifeju na kavi ). Tk folk, zapomnit si: MARSA (pa to ti je isto ko lunin.net) NČ KRIVA x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Oj, , saj vem, da si tudi around, samo se ne srecava v temah ali kaj, ko uletim, sta mimo ze dve strani ali vec Dnevnika, pa ne zastavljam potem cisto vsakega posebej citirati in komentirati, ne samo, ker ni casa, pac pa bi tudi koga izpustila, potem komentiram samo zadnje stvari ali ce vmes ob hitrem preletavanju slucajno kaj opazim, v kaksne teme skorajda ne hodim, v kaksne ti ne hodis... pa tko...Me veseli zelo, ko si dobre volje, nekako razposajena, kar ni glih tvoj defolt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Me veseli zelo, ko si dobre volje, nekako razposajena, kar ni glih tvoj defolt. Ni moj defolt da sem razposajena... Se bo treba ženšče (jaz!) zamislit, kateri del sebe sem vam dala spoznat Pa to je to Marsa... nič jaz kriva (oz. zaslužna) ampak Gospa Pomlad. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Lep pozdrav vsem skupaj!Danes en tak easy dan; sem si privoscila in prisla v sluzbo sele malo pred 12.00 Bi pasalo tole se veckrat ponovit Potem pa se malo mozganske telovadbe na english - sem bila najprej malo na off, potem pa se cisto vzivela Kwa ste navalili z astro sceno se bom res morala zacet malo s tem ukvarjat (kdaj sem ze sklenila, da se bom ), da se mi bo vsaj priblizno sanjalo, zakaj gre Ma, ste kul... pa zur in slike in to ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Hm ,Free to se pa zanimivo sliši! Bom stestirala! ja, a prvo al drugo heh, hecam. upam, da ti pomaga, koristi!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ja, a veš, da je čisto cool! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Jes danes nova spoznanja, nova dejanja. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Aaaahhh!! Kolk ne maram tega!!! Ze dva dni do 4h zjutraj bluzim in ne morem zaspat. (OK, me pa tolazi, da nisem edina...)Ob 11h sem sla v posteljo, se premetavala do 1h, nasla v enem predalu neko otrosko knjigo, ki mi jo je Fidel dal prvi dan, ko sem prisla in sem neki pravljice omenjala.. prebrala knjigo, ne da bi pomislila, da je v spanscini, se clo lustna je bla.. zraven pojedla celo cokolado in spila piksno pira (kao hmelj in to, za uspavat ), se se mal premetavala in pol koncno zaspala.. Pol pa ob 7.30 zvoni ura.. in moram nujno na faks... :xx!: Drugac pa, neki nenavadno dobre volje, kljub neprespanosti, kljub dezju in mrazu, kljub temu, da prijateljici bluzita in da na koncu ne bo nic z nasim tripom v Porto.. Grem v kino zvecer, Almodovar ima nov film in ga hocem se tu videt.. Saj mislim, da je v LJ tud ze.. Pol pa se na chat z unimadvema, da se koncno zmenimo kaj bomo zdej naredile.. Fora je, da ce ne mormo skup nazaj, se prav, ce ne nejdemo drugega prevoza za prtljago, bosta ful placevale za letalo ali vlak ali kaj takega in nimata ravno kesa za razmetavat.. Ma ja, bomo videli kaj se izcimi iz vsega tega... V glavnem, ne grem spat do polnoci, pol pa upam, da bom tolk crknjena, da bom samo padla v posteljo. In zaspala!!! jutri pa v Salamanco! 5 se nas bo stlacilo v moj avto.. Ce nas ustavjo policaji, bomo pac glupe turistke, ki nic ne razumejo, da je avto samo za 4 registriran.. upam,da bo delovalo.. Oz. da nas ne ustavijo.. Blablabla... A. uzivas! hotel sem se pripomniti sledece:uzivala si cokolada in pivo;prvo namrec 'lahko' , 'naj bi' delovalo kot prebujevalno sredstvo - cokoladadrugo pa kot uspavalno sredstvo - pivo (hmelj in B vitamin).- torej si hkrati zbijala eno z drugim!! :: to so moje izkusnje! kajti vecinoma kadar sem zvecer jedel cokolado se bil lazje in dlje buden ali celo ne mogel zaspati.kadar pa sem pil pivo (katerikoli cas dneva) sem vecinoma postal zaspan. kaj lahko pomaga pri nespecnosti oz. izkusnje nekaterih: - dihanje!! : vlezes se v posteljo in zavesto dihas.vse misli, ki prihajajo pustis da prihajajo in odhajajo. vse ideje ki pridejo naj pidejo in tako tudi grejo, kajti za prvo (ceprav dobro) bo prisla naslednja se bolsa. toda newer mind, le dihas in dihas in opazujes in opazujes in si skoncentriran-a na dihanje. zavestno dihas.ko se napolnis s kisikom morda trenutno dobis se manj zaspanosti, toda nadaljujes in kasneje postanes zaspan. 1: mnogokrat kadar smo premalo na dnevni svetlobi, telo dobi premalo seratonina (hormona srece), ki se zvecer spremeni v melatonin (najmocnejsi naravni antioksidant v telesu, ki ga telo proizvaja sam). ce je le tega premalo, smo lahko ob naravno potrebo po spanju.2: ce smo zvecer pojedli prevec ali veliko toksicne hrane (hrane, ki je vsebovala tudi veliko strupov), se mnogo melatonina (antioksidan) porabi prav za unicevanje prostih radikalov, ki smo jo popreje uzivali. zato ga lahko primanjkuje za naravno potrebo po spanju oz. smo prikrajsani za spanec. in spet, vse to sem izkusil tudi sam! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Selene, pocajtaj se. Sem že nekje prej zasledila, da nekaj nisi ravno OK. Pa niti nevem, al te je virus položil v posteljo ali kaj. Saj bo. K tvojim postom je pa nekako bolj pasalo ime Otožna, kajjazvem. Hoj Sanjalica, kwa sem jaz tebi fouš, ko te takole pomlad daje. Pa saj to je ja tako krasno.., ane? Virusi so bili pa danes res prav pasji. Sem si pa kljub vsemu uspela ogledati fotke iz Rakitne.Kolk ste fejst folk! Jaz sem pa še vedno v hudi dilemi, al naj še najprej furam tule v tem okolju ali nja najdem kaj bolj združljivega z mojo naravo in etičnimi standardi (Je pa hudič, če dons še kaj takega sploh kje obstaja..) Mateja, ti pa prav res ne obupat. Saj bomo drugače popolnoma izgubili zaupanje v šolski sistem, če bodo še take zlate tršice spokale kufre... Grem še naprej malo razmišljat... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Selene..kaj se dogaja Tale tvoj virus pa mal dolgo traja.. :xx!: ...kakorkoli... ...pa pocajtaj se čim prej... če pa te muči Saturn...potem se sploh ne smeš prepustiti.. Mucamaca...verjamem, da ti ni lahko...sem pa nekje prebrala, ko si napisala, da so te vedno gledali kot fejst deklino...in koliko te je to motilo...se ti pridružujem.. sanjalica...pazi..pomlad je lahko tut nevarna... Včasih grem še sam seb na živce...ko tako hitro spreminjam razpoloženja...še sama sebe skoraj ne dohajam...kako me naj kdo drug... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Včasih grem še sam seb na živce...ko tako hitro spreminjam razpoloženja...še sama sebe skoraj ne dohajam...kako me naj kdo drug... Astraastra, tole je blo pa kot obliž zame. sem si kar oddahnila, da je še kdo tak, pa to tko lepo pove you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Eh, Amis...na to temo...bi ti lahko pripovedovala...še in še... najbolj me jezi...ko se za nekaj ženem...potem pa ne vem...če si to sploh želim...oz si več ne želim...pa pravzaprav če dobro razmislim si želim... in če je nekdo vztrajen...in mi poskuša slediti...se mu kmal zmeša... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 sanjalica...pazi..pomlad je lahko tut nevarna... Včasih grem še sam seb na živce...Nevarna???? A poledica? Dajte, dajte, po taki doooolgi mrzli zimi mi pa ja prvoščite da ... me (v obrazložitev: nič v stilu "dol dajanja" me ne "prijemlje"....samo duh pomladi mi je všečen; in polna sem energije, veselja.... ) Včasih greš še sama sebi na živce.... hmm...jaz si grem ZELO VELIKOKRAT, ker spreminjam razpoloženje iz v in v in še in še in še... In zdaj sem in in in in čakam.... ( ) MucaMaca / Astra ... obema en pozitiven (mogoče je virozen in se nalezeta "pomladi") Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 ...bil v lj....med potjo iz avta videl v gozdu tepih vijoličastih miniaturnih rožic..vidu kmeta kak orje, pa istočasno telefoniral z mobijem dobu slike na katerih imam prvo svojo spleteno kito ...Hah šviga pokrovka kot ,da piha veter....najbolje je, da se človek vsede na avtobusu nekje bolj v ozadju, da se lahko posveti os. plinom Slišim na tv zdele, da bo g.Kučan utrjeval levico skozi njegov˝novi -forum21 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 mal povadim, se me bo že prijelo... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Tlele cvekam s prijateljico.. Fak, kolk ne maram, kadar se mi taki brezvezni malenkostni, ampak neresljivi problemi na pot postavjo!!! Na konc ne bo nic s preizkusanjem portovca v dobri druzbi.. Kr neki... Aja, drugace pa prisla iz kina pred pol ure.. Almodovar je pac car.. ne vem kaj naredi in kako to naredi, ker zgodba je.. pravljica.. ampak.. filing, ki ti ga film pusti.. ma vsi njegovi filmi... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts