astra 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Sori...sem se mal napačno izrazila..."še poslabša"...samo sem pač mislila, da je težko v par dneh...doseči to, kar želiš...Selene, drži se zdaj bom pač zinila nekaj..kar marsikomu ne bo všeč...Torej...če je s teboj tako hudo, da te čaka bolniška postelja...mogoče zdaj pretiravaš...in želiš narediti vse, da se temu izogneš...potem pa bo v petek..rezultat "prolazno"...pa lahko mal pozabiš...na dobre sklepe..in se boš vrnila v staro stanje...mogoče pa res potrebuješ...kak dan v bolnici...da te resnično strezni, tam boš imela čas...razmisliti o marsičem...Eh, nakladam...saj v bistvu sploh ne vem, kaj ti je... Jaz samo vem...da me je včasih šele bolnica...tolk v šok spravila...da sem potem spremenila v resnici, kar sem morala... :xx!: Sicer pa...zdajle sem se spomnila..v naslednjih dneh...bom nabirala čemaž...in delala pasto...če kdo želi...naj mi pošlje OS...z naslovom, pa mu pošljem.. Joj, kako lepe pomladanske ikonce imate.. ...pujsika, kolk si lepa... pa je kdo opazil, da ima že nekaj dni tudi bigm..novo ikonco...sem kr ...tako drugačno energijo ima..in z ikonco se je spremenil tut stil pisanja...bigm, prava faca si...pa mal šaljiv postajaš... Sanjalica..kako sem že rekla...pazi, pomlad je lahko tut nevarna... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Piggy ...zvončki in trobentice, mačice in Pujsike....tralalala... sama doma....mir v bajti ..........ampak morem nazaj,. spet je sreda in mam plesne za valeto....tralalala.....zadnjič sta bila moj in Nordin polesalec na tekmovanju, dans pa samo Nordin, bo spet sama plesala :o|o: uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Mick - Astra - takoj zdajle ti posljem naslov po OS-u. Sem ze tudi sama v neko tako smer razmisljala v zvezi s tisto bolnico... ampak - saj bomo videli, bos videla, Selene - kar bo, pa bo - iz vsega se bos lahko necesa naucila.Ce bo bolnica, OK, hvalabogu da je moznost, radikalno, OK, je pac treba, ce pa ne bo, bos pa srecna, ker ti je dalo vesolje sanso, da sama pedenas svoje zadeve. Ja, pricakovati od gline instant rezultate pa ni varianta.Ampak da ne bi netocno se izrazili, pa morda se koga prestrasili, odvrnili itd.Fajn, da se izpostavi tudi ta vidik, pomeni pa, da je bilo ali je neko 'ozadje' - da se nekaj kuha.Glina je v bistvu nevtralizator, ne more povzrocati cesa, ampak ne mores obnoviti krvi, ce se ne spucas.Po mnenju makrobiotikov se vsa kri zamenja in precisti v 14 dneh, zato sem ti tudi predlagala ta nacin. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Sanjalica..kako sem že rekla...pazi, pomlad je lahko tut nevarna... Pomlad je lahko nevarna ??? Pozimi je poledica - razumem nevarnost. Poleti sonce - opekline. Razumem nevarnost. Jeseni - od prevelikega dela (nabiraš sadove celoletnega dela) te lahko utrga v križu. Razumem nevarnost. Kaj pa pomlad???? No Astra, razsvetli mi um Mick Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 pomlad pa... najprej ...potem ...potem ..potem ...potem.. ...potem ...potem :xx!: ...potem ... takšne so lahko te pomladanske zgodbe... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ampak a veste da mi godi tole, lepo je videti, da ljudem ni vseeno. pa da malce pojasnim zadevo, fanjte hehe, ginekološke zadeve. Torej prejšnji mesec sem pri menstruaciji izgubila ful veliko krvi, če bi iskala zd. pomoč bi se mi obetala transfuzija, iskala sem jo kasneje, zaradi slabega počutja in nekih bul. no in ugotovili so porazno stnaje krvi, me nafilali z železom, jaz pa sem poskrbela, da sem dobila vase veliko salate, radiča, sadja, sok rdeče pese in ....ampak se ker mi ta mesec krvavitev ni zaustavila, traja nekako tretji teden so me nafilali še dodatno s hormoni in kapljicami. Če do petka ne preneham krvaveti (trenutno ne), me čaka čiščenje, ker pa to ne bi bilo prvič in so mi prejšnjič že povedali da so stene že ful tanke, mi lahko grozi odvzem... zato bom jaz tolo krvavitev zaustavila, no mogoče sem jo že evo,čisto vse podrobno.Še enkrat hvala za skrb, a sem vam povedala da sem srečna da sem med vami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 ....mir v bajti ..........FRKA V BAJTI!!! (*vedno se totalno rezim, ko se oni dere na avtobusu, model )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Uau, nove ikonce Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Selene.......drži se ......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Selene, tam se krohotam in to - vmes si postnila, nisem videla tvojega komentarja... Drzi se!!! Kdo? Janja? Samo krisalka pa ti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Pa Sanjalica! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Aja, je imela drugo prej - ker tole je tudi ze imela... kwa je zdej Sanjalic, a se ponavljamo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Naga sem prvič na tem forumu! Otožna je bila ... pregrešna; jaz sedaj prvič... Marsa, ne mi podtikat kukavičjih jajc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Pismu zdej pa cist nc vec ne stekam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Selene - drži se. Nekateri ste pa čisto pomladanski Sanjalica - pomlad je nevarna tudi zato, ker se prehitro in preveč zaženeš...pol pa zmanjka pogona (to me nekam na ovne spominja )V bistvu sem spomladanska tudi jaz..le tisto spomladansko čiščenje mi še ni pridišalo Si raje sto in en opravek zunaj najdem. Čemaž - vem kje raste tudi pri nas....ampak pasta??? Sem že poslala OS. Astra - boš imela gužvo.Mick - Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jaz se je spomnim z eno ikonco z dolgo obleko, tako zasanjano, pa vrtnico, tale gola je pa res nova... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Sedaj premišljujem, kaj sem mela za ikonc... Tisto v dolgi obleki (pokowcu sem šla v nos s tisto ikonco , potem tista na konju (ko mi upravičeno ni nihče verjel, da sem tko luštkana jaz ), ko sem zbolela solzno oko (hihi...izbrisala iz računalnika!), vrtnica in sedaj...pomladno razgaljena... Nataly...saj vem da bo tak; ampak kaj naj delam???? OK - OK...namesto da grem po štacunah danes bom šla nabirat regrat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 zdej ste me pa čist zraj.... bejbe s temi ikoncami, da bi tud jst eno drugo rožico (al pa buldožerček ) a ma kdo kakšno ustrezno fotko? sanjalica, drži se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Evo, sam da se vam oglasim, da veste, da sem še živa Mal mam bolj vase povlečene dneve, mal cmarim sama pri sebi, ampak je uredu Vsi nespančki, upam, da se bo zdaj stanje mal izboljšalo Saj je Marsa v napovedi napovedala malce lepše dneve kot so bili sedaj tile, ki so za nami... Jaz pa spim kot ubita in fuuuul dolgo, pismu, mi gre že prav na živce, se počutim kot medved med zimskim spanjem nataly... upam, da se bojo tvoje dlesni kmal porihtale, mal jih še sama prepričaj, pa bo Selene, v tvojo smer same positive vibracije, ful sem vesela, da si situacijo spet malce dvignila Mick - hmmm napredovanje, držimo pesti Pokaži jim...! (bom rajš tiho ) No, jaz se odpravljam v mesto, tako da vas zapuščam do večera... Sicer sem pa z vami, vas berem, samo pišem bolj mal... Lepo se imejte, uživajte v pomladi! Predvčerajšnjim sem šla na sprehod pa sem videla, da nekatera drevesa že veselo poganjajo popke, da o rožicah sploh ne govorimo, pa kakšno drevo paše sem ter tja malce objet in pomeditirat na sončku vsem Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ...sem kar nekaj časa premišljevala ali naj napišem v dnevnikali grem "v mamo" napisati....pa sem se pol odločila, da je to le odraz mojega počutja in bom zapisala kar v dnevnik,da ne "kvarim" teme mama... že dolgo me ni nihče tako prizadel kot me je danes mama ,sem dobila kar solzne oči....zadnje čase se najina mnenja nekakorazhajajo..nevem kaj je to...ali sem se jaz tako spremenila,ali ...sicer je pa res, da se največkrat sprema zaradi mojehčerke ....ker jo ima sedaj moja mama (baba) , ki je sicer pedagoške stroke itd...in glede na dolgoletne izkušnje sva seobe strinjali, da z vrtcem naj kar počakam do treh let... ..potem pa so se začela najina mnenja razhajati... ...zadnjič sem ji prepovedala, da se dere na tamalo, pa miodgovori: " A bi bilo bolje, če jo vdarim...oz. vsekakor bolje,da jo skregam kot udarim" ..halo... ali prav slišim ostala sem brez besed...samo pogledala sem jo in rekla: "In to mi rečeš ti, ki imaš 30 let prakse - ti pedagoški delavec...sram te je lahko..."kadar slišim kaj takega in ko se gre za mojega otroka se kajhitro lahko spozabim...resnično se mi film vtrga, če bo kdoz mojim otrokom delal grdo... in podobne stvari se dogajajo zadnje čase, tako sva se z možemdogovorila, da gre pupa jeseni v vrtec...ker trenutno medletom ni prostora... ..tak,baba...drugi pa naj sedaj kar berejo kako si grda.....ti ti baba ti... toliko...sedaj pa lahko grem nazaj delat, ko so se strasti malo polegle,in jaz sem za kakšen kilogramček lažja.... LPAYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Selene Marsika, upam, da nisi jezna, ker sem zamenjala avatar AYA, o takšnih in drugačnih 'babah' bi lahko jaz marsikaj napisalalalala. ampka ne bom, kr itaq nima smisla uživajte, grem malo na sveh zrak....mogoče rolat...mogoče ima nord čas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jaz pa imam dopust ... Že cel dan se slabo počutim ... :o|o: Oddal dohodnino . Včeraj šel k zdravniku in fasal klešče na avtu. Počakal pajka, pa je šlo 7.250. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Sem se spravila pospravljati omare! Eno sem pospravila od vrha do tal, druga me še čaka! Problem je nastal, ko nisem mogla več zapret vrat, so se kar sama odpirala. Hja to je pa tako, če so ti karnaprej všeč nove stvari in se kopiči in kopiči.Zaenkrat sem napolnila eno škatlo in pol, kaj bo šele jutri, ko pridejo na vrsto srajce, obleke, jakne, kostimi, hlače.... ne vem koliko škatel bom rabila! To čistko naredim skoraj vsako leto, vedno se nabere kaj takega, kar ne nosim eno leto in potem odstranim! Samo letos bom pa bolj previdna, saj se mi je že velikokrat zgodilo, da sem podarjeno stvar želela obleči, pa je nisem mogla. Zato bom stvari spravila na podstreho in če jih naslednjo sezono ali pa to(ker so tudi poletne vmes)ne bom oblekla, jih bom oddala! Ja čevlje sem pa že pospravila, nekaj sem jih dala naprej, nekaj vrgla v smeti(zdaj bo pa spet prostor za nove) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Mater, virus mi je cel računalnik požrl, tako, da sem danes moral kupiti novega.Šla mi je vsa zgodovina z raznih forumov, z naslovi vred. Dobro, da sem si zaradi party zapomnil vsaj Lunin net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jaz pa imam dopust ... Že cel dan se slabo počutim ... :o|o: Oddal dohodnino . Včeraj šel k zdravniku in fasal klešče na avtu. Počakal pajka, pa je šlo 7.250. :o|o: :o|o: Sej bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts