Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

danes sem vstal zlo zgodaj, že ob8h bil v s.bistrici; majhen kraj in spomin na nekoga,kjer me je lbezn strgala :V: ..med potjo spet opazoval vse x:Dx ,vidu napis na tabli; prodaja vseh vrst svinj (jah le koliko pa jih je?) ... popizditis ... V MB, sm vidu iznajdljiv koš za smeti, prav boben potegnjen direkt iz pralnega stroja x:Dx Tam okrog sm vidu še eno staro stavbo, avstroogrsko vojaško kasarno; prava mestna utrdba :8): Danes me sonce ni opeklo, nevem morda se znam nastavljat žarkom x8Dx Zlo elegantno je pihal veter; ampak €parka nisem šel firbcat,sem raje v avtu zadremal :vio: Nazaj sm vidu na avtocesti, strgano ,ma prav explodirano, scefrano gumo tovornajka na več koščkov; a tovornjakov pa se ne kontrolira zrabljenih gum?!Nato je enmu tovornjaku odletelo kupček sena na cesto, polno sena v obliki kock, hoh ..

še en moj utrinek počutja x^x

ljubim, pa nočem vedet.

ljubim, pa raje hlepim.

ljubim, pa raje pišem.

ljubim, ker sem tak.

:8):

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mater, virus mi je cel računalnik požrl, tako, da sem danes moral kupiti novega.

Šla mi je vsa zgodovina z raznih forumov, z naslovi vred.

Dobro, da sem si zaradi party zapomnil vsaj Lunin net x:Dx  x:Dx  :palec:

Stane :palec: - jaz pa ze gledam, kaj je zdaj to, ali smo se ti kaj zamerili ali kaj!

Shit ko tole, a to je ze pase' a ne? me veseli skratka, ko si spet z nami! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa imam dopust ... x:Dx Že cel dan se slabo počutim ... :o|o: Oddal dohodnino :P . Včeraj šel k zdravniku in fasal klešče na avtu. Počakal pajka, pa je šlo 7.250. :o|o:

Rachek, bogi... :sori:

Pa se pajek :o|o: xrolleyesx :xx!:

Jemlji tako - vesolje je poskrbelo (zelo ocitno), da SI SE v teh dneh SPRAVIL STRAN S CESTE!!! x!x

Dopust. Absolutno.

Nikoli ne vemo, ce je to, kar je, ravno najslabsa opcija - pa ce je se tako slaba... pa to ni murphy ali da sem zagrenjena baba - preprosto je moznost, tako pac je.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane

Pokovc, ti si že napisu, virus pa te ne uboga. x:Dx :palec:

24 sem jih baje fasal, tako, da so mi celo ploščo požrli, mehansko. Sedaj imam vgrajen nek avtomatski antivirus program in upam, da bo šlo.

Drag špas, tudi monitor mi je odneslo.

Ima kdo kaj izkušenj s tem :8):

Jaz pa imam dopust ... x:Dx Že cel dan se slabo počutim ... :o|o: Oddal dohodnino :P . Včeraj šel k zdravniku in fasal klešče na avtu. Počakal pajka, pa je šlo 7.250. :o|o:

Joooj........to mi ga pa res dvigne :eek: xrolleyesx :xx!: ..........pritisk x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx xDDx xDDx x8Dx x;)x

Danes bila v službi samo za najbolj nujno, potem pa hop na sončni Krvavec. Nas je bilo gor ene sto, še to nisem sigurna, smo se na koncu že skoraj poznali med sabo.

x^x Prečudovit sončen dan je bil res. In prav vesela sem, da sem ga takole izkoristila.

Potlej pa spet na hitro v službo, ker sem čakala eno obvestilce od Marse (mislim, Marsa je carica :palec: x:Dx).

In zdaj sem tule z vami. Selene, pošiljam ti dobre misli, si pa izgleda že tudi iz najhujšega.

x:)x Mick, krasno, ti prav privoščim (...čeprav bodo vsi naokrog tebe, vključno s šefom še vedno hinavski in priskledni in vipovski in neetični ... :V: ...ampak to je že druga zgodba).

Držimo s teboj!

:o|o: Bo danes treba malo prej v mižule. Lahko noč vsem.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Tri dni uletavajo virusi kot nori... še dobr, da mi arnes sprot puca priponke stran, pol pa še Norton ustavi ta jajca :xx!: ... stane, sočustvujem :sori: ... bo pa zdaj bolj šibalo in drvelo in mlelo viruse :palec: ... selene en pobožek zate :palec: ... in pujska ima tako fletkano ikonco x:Xx :2src: ... pa sanjalica nekam pomladno lahkotna :palec: ... Mickec, čestitke x^x :palec:

pospravljala tud jaz omare dons... je šlo nekaj starih kavbojk ven ... šlo je tud kar nekaj dnarčka ven (registracija)... ampak ga je nekaj tud prišlo k meni x8Dx ... pismo, kdaj bom prišla do frizerja... čas je, da tale free style spravimo v neko obliko :OO!: x;)x

aja... pismo, kolk me zebe :O:

x:)x Mick, krasno, ti prav privoščim (...čeprav bodo vsi naokrog tebe, vključno s šefom še vedno hinavski in priskledni in vipovski in neetični ... :V: ...ampak to je že druga zgodba).  

Držimo s teboj!

Hvala x:)x Sam ne gledam na to tako zelo kritično..........nekateri imajo le določene izrazitejše in neprijetne hibe (hibe pa imamo itak vsi x^x ), ki pa ne izvirajo iz hinavščine itd., nekateri ti hočejo pokazati, da ti je ja ziher kristal jasno kdo je boss :vragec: x:Dx , med njimi so tudi prav prijetni ljudje, ki so kot posamezniki, individualno zelo ok - ne pa tudi v skupini, nekateri pa so neugodni, ja. Treba se podredit sistemu v "nujnih" pravilih, kjer se je običajno (in racionalno) upreti nesmiselno, ker ga boš le popušil, sicer pa furat svoj fazon......in koliko se le da biti nad tem, stremeti k temu, da pa ti igraš fair play.......vsaj truditi se za to.......to ti daje veliko zadovoljstvo....in zanimive reakcije tvojih domnevnih "nasprotnikov" x;)x Takšna so moja razmišljanja na podlagi dosedanjih izkušenj na delu......pa iz distance.....pred meseci sem bil pa besen kot ris.....pomagalo pa nič x;)x x:Dx

K. Čapek

Aja......pa tudi popušit ga treba znat x;)x :vragec: x^x (torej, da ne bo kake pomote x:Dx ......priporočljivo je znati sprejet in reagirat na poraz...kar včasih ne znamo)

K. Čapek

Kaj ste danes naspidirani in tajpkate ko zmešani očitno pomlad poganja...in se vsem dogaja, če ne drugega pa virusi.

Stane, ne vem, če je možno, da ti monitor crkne zaradi virusa....še nikoli slišala xrolleyesx ....če ti je crknil računalnik zaradi virusa, to ni povezano.

Pujsa ful modno roza v rožicah x:Dx

Mick(eni)-saj te lahko tako kličem x;)x ...kongrečulejšns :palec:

Contesa, bila pridna in pospravila omaro...mene to še čaka, pihhh nazadnje nisem zadosti dala stran...bo treba še selekcionirat....

Rachek :xx!: lisice...človeka nekako stisne pri srcu, ko jih zagleda nataknjene na svojo premičnino.

Punce ste v glavnem vse pridne, vse nekaj pospravljate, delate in kar brstite, pomlad x:Xx

Danes sem si ubodla ene nore šuhe zeleno-oranžne take pomladne (pa še pasant torbico)...pa lase skrajšala in prebarvala, baje izgledam ene 25 ali nekako tako.... x:Dx , mal mi paše x;)x , dobila veliko komplimentov danes sem malo xredx :madpro:

Dobila 3 mejle, ki niso bili fw ampak napisani z lepo vsebino in z povabilom na srečanje....3 frendice, ki se ne poznajo med seboj, so me razveselile in mi spisale mejle vse na isti dan....se sprašujem, če ni danes dan komunikacije?

Jedla regrat x^x , pa jutri tudi. Oči ga je nabral, mami spucala x:px , jaz pa papala...kok sem jaz še en razvajen otrok x:Ix , saj mi paše, danes sem crkljiva x^x

Lep dan vsem skupaj xokx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mick(eni)-saj te lahko tako kličem  x;)x ...kongrečulejšns  :palec:

Kar kličeš......to dobiš! :vragec: x;)x x:Dx .......thx x:Xx

K. Čapek

Mick(eni)-saj te lahko tako kličem  x;)x ...kongrečulejšns  :palec:

Kar kličeš......to dobiš! :vragec: x;)x x:Dx .......thx x:Xx

kratko a sladko xredx :kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Moje stanje zdravstveno se izboljsˇuje, cˇasa imam do petka,da  saniram zadevo, ki se vlecˇe zˇe od februarja, cˇe ne me cˇaka postelja na ginekolosˇkem oddelku. Krvna slika pa namesto, da bi se izboljsˇala je sˇla z vrednostnmi navzdol. Tko da sem vrtoglava, zaspana (sem vejetno si sˇe vasˇ spanec prisvojila), zˇe stopnice do prvega nadstropja so mi napor... Vendar se ne dam in bom tole sanirala pred petkom, imam malce vsega dovolj.

:palec: xwizardx :vtz: xcrossfingx xgoldfishx xyesx

drzi se, selene!

( ampak kako tole, da se ti stanje izboljsuje, krvna slika pa slabsa...? :eek: )

no, petek je se dalec, liter terana, kilo prsuta, skledo radica, lonec rdece pese...pa bo! :vio:

sej to normalno!!

kajti kako bo le po bolezni krvna slika boljsa!!??

ne more!; zatorej je potrebno uzivati dodatne minerale in vitamine, etc..!!

dihati veliko zraka in gibati (razgibalne vaje, hoja, svez zrak, etc...), da se uravna nivo krvi! - (bolj v minus)

v primeru uzivanja antibiotikov pa pitje 'kultur' - kefir, etc..., da se uravna crevesna flora!

predvsem vec zeleza (suhe slive,...) in C vitamina (chili, sadje, sveze zadeve..., paprika, etc...)

ampak a veste da mi godi tole, lepo je videti, da ljudem ni vseeno. pa da malce pojasnim zadevo, fanjte hehe, ginekološke zadeve. Torej prejšnji mesec sem pri menstruaciji izgubila ful veliko krvi, če bi iskala zd. pomoč bi se mi obetala transfuzija, iskala sem jo kasneje, zaradi slabega počutja in nekih bul. no in ugotovili so porazno stnaje krvi, me nafilali z železom, jaz pa sem poskrbela, da sem dobila vase veliko salate, radiča, sadja, sok rdeče pese in ....ampak se ker mi ta mesec  krvavitev ni zaustavila, traja nekako tretji teden so me nafilali še dodatno s hormoni in kapljicami. Če do petka ne preneham krvaveti (trenutno ne), me čaka čiščenje, ker pa to ne bi bilo prvič in so mi prejšnjič že povedali da so stene že ful tanke, mi lahko grozi odvzem... zato bom jaz tolo krvavitev zaustavila, no mogoče sem jo že x;)x evo,čisto vse podrobno.

Še enkrat hvala za skrb, a sem vam povedala da sem srečna da sem med vami x:Xx

drzi se!! xcrossfingx

Sem bil s prijatelji motoristi v London's Pub-u pri Trzinu. Tam je imel M. Stanovnik prezentacijo svojih dogodivščin na rally-iju Pariz-Dakar. Sicer so bili posnetki zanimivi vendar nisem videl nič novega. Večina posnetkov je bilo predvajanih na Eurosportu. Sicer pa je bilo vzdušje tisto kar me je v dobro voljo spravilo. x8Dx

:vragec: booorn to be wiiiild.

Ja sam ka mali pao s lipe

..med potjo spet opazoval vse x:Dx ,vidu napis na tabli; prodaja vseh vrst svinj (jah le koliko pa jih je?) ... popizditis ...

Vse Pujse, spomladanske, take, ki po vodi plavajo, odojki, mati Svinje, divje svinje...

Contesa, pridna, naredila spomladansko čistko...

Pa Cosma, si pa kar na sebi včeraj spremenila ikonco, še bolj korenita sprememba x;)x .

Mick ti boš pa končno našredoval, je bilo razbrati iz tvojih postov, da si tega želiš.

Danes naše študentke ni, kar pomeni,d a jaz kuham kavo za vse, pa delam račune in še marsikaj, pa vse moje delo, tako da bom tule na forumu mal bolj zaprt rilček imela.

Vsem en prekrasen dan x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...