Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

Mick ti boš pa končno našredoval, je bilo razbrati iz tvojih postov, da si tega želiš.

Ja upam, ne x:)x ........seveda si želim........to potrdi moje dosedanje delo, pa pomeni tudi spremembo.....ker sem dela, ki ga sedaj opravljam že nasičen :o|o: ........strelček rabi spremembe x;)x ....no, pa tudi "keš" ni zanemarljiva stvar. Pa še bolj samostojen pri delu bom..... :palec:

Pujsika....lep dan tudi tebi.........pa 777 x:Xx na rilček.....(če pa totega aakhuta ni nikjer x;)x x:Dx )

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj pa je res z Aakhutom?

Upam, da je na Gorenjskem in se noro zabava, sam s sabo ali pa v prijetni druzbi..

ali

Da je dobil ful dober job, ki zahteva celega njega in ima ful dela in bo dobil ful casha.

Upam,

da mu ni crknil racunalnik (*cudno, da ne bi tolk casa resil problema)

in/ali

da ni kaj narobe... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Tako iskreno iz xsrcbumx , na tega :vragec: sem se res navadila tukaj... in na njegove svakojake opazke...

Pogrešam njegov :vragec: -kizem x;)x

Kakorkoli - mali ima stila xDDx

Pujsika....lep dan tudi tebi.........pa 777  x:Xx  na rilček.....(če pa totega aakhuta ni nikjer  x;)x  x:Dx )

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako pozorno, sicer je pa itak jasno, da je naš Aakhut v Aakhutski kategoriji ta glaven, Mick pa v Mickovski.....

Rilček zadovoljen, 334,335,336,....

Zlomka pa vseen pogrešam.... xredx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Glede na to kaj vse je "čaral" s tem svojim PC-jem je ta onemogel verjetn x;)x :vragec: x:Dx Pa ja.....aakhutić :vragec: x:Dx ....prdevaj se že, da se mal skregava....... x:)x....razvajale te bodo že lunatke, ne x;)x x:o)x x:Dx

:detelca: xcrossfingx :detelca: ...za aakhutov PC x:Dx .....ali pa zanj, če ni blem v PC-ju. x;)x

K. Čapek

Selene, super :palec: le tako naprej, saj bo! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest sanjalica

To smo ti malceka Selenka že včeraj napovedali...da imaš da se "popraviš"; tk da...je samo rezultat naših sugestij :D in tvoje dojemljivosti na naše pozitivne misli x;)x x:Xx

:2src: :palec:

Full je lepo zunaj, začelo je sijati sonce, z vso močjo! :flower: Nič ne bo dežka! Yes! :onfire:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Contesa, ko 'te imam' glih na broju - ne se strici na one variante... to ti ne pase (pase ze, vse, a ne nate) - sem nekje zasledila, da si 'bila v dilemi'... Tudi jaz sem 'nesrecna' z lasmi, pa nekako... ne vem, kaj bi zdaj, v tem trenutku...

Skratka - strizenje - ja, ono resice in to - ne. :palec: (*moje mnenje, absolutno ga lahko spremenim, ce bo tvoje drugacno in ko te potem npr. se vidim x:Xx)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj Marsa, jaz pa danes ob 16h naročena pri frizerki! :eek:

Moja bivša sošolka, sem ji rekla, da se ji bom kar prepustila! x:)x Kaj pa zdaj, naj se ali ne? xnckrivx xscratchx

HONORE DE BALZAC

Ja - daj se ji!!! Najprej ji vse povej, svoje pomisleke, itak te vidi in tudi pozna, najbrz ne bo ne vem kako eksperimentirala na tebi, vse skratka - do koder je odvisno od tebe.

Potem pa, ja, se prepustis - najslabse je vmes se vtikat, potem je oni samo zivcen in naredi slabse... naj te ne ustrasi posamezna faza strizenja... na koncu bo ziher kul, nisem te hotla odvrnit, prestrasit (saj so samo lasje, saj imas tako lep obraz in postavo, da je vseeno, ce bi imela 20 cm manj las, pa ne bi bila nic na skodi, tako da - go for it!! :palec:)...

Ampak vseeno, sugestijica pac... ne 'kupit' vsega, samo ker je zdaj to 'in'.

Npr. - usnje... in rdeca barva... to je vedno 'in'.

Debeli podplati pa ne. ;) :palec:

Drzim pesti, da bo dobro izpadlo - a po ribje/sco/+bikovskih izkusnjah recem lahko, da je blazna rast (tudi) las.

Tele kombinacije so vedno precej lasate - ali pa vsaj hitra rast (las, nohtov), hitro celjenje ran itd...

Picasso

Guest sanjalica

:V: :P :wacko: :( :angry: <_< w:Iw :sick: bi meni kaj takega Marsa predlagala (sugerirala), ne da hodim okrog po svetu tak nesrečna zaradi teh dvocentimetrskih las :(

:inocent: :C:

Tolažba mi je edino to da imam zeeelooo goste in močne lase...pa bodo hitro padli po glavi, ne da sem ves čas :OO!: :OO!: :OO!: (kot da sem pod visoko napetostjo).

Edina frizura ki je zame sprejemljiva je: umiti lase...z 10 prstki skozi lase, na sonček, da jih posuši in to je to!

Sem videla, samo ti poves, ko je ze vsega konec - kot jaz - ker ne maram nasvetov... x:Ix x:Xx x;)x

Conteso pa bi zdaj lahko prestrasila, ona pa bo vzela natancno tako kot je prav - ker je sla v val, se mu bo prepustila, ker sem pa ravno uletela s temle, bo vzela kot sign, recimo, pa bo zdaj... bolj odlocena in se ne bo pustila prepricat v cisto vse... recimo, ali kaj podobnega.

Tudi ce bo -tudi na podlagi mojega 'nasveta'- rekla, OK, briga me, kaj se rece, jaz grem v to in pika - bo prav tako kul... :palec:

Ker bo ona pri sebi tako postavila, ona bo sla v to, kljub temu, da... nekaj pac... A stekas? ;)

Mi smo najbolj kompetentni zase - in to velja povsod, tudi pri frizerju... saj placas, poves, kaj hoces in tudi, ne, hvala, tega pa jaz ne bi...

Meni pa 'prodajajo' nek... charleston look (majna usta, obraz) - in mi na OBRAZ pase, NE pa na POJAVO in torej name v celoti.

Picasso

men so pa ful všeč skuštrane frizure (ja ja saj vem, stvar percepcije, pa kaj komu paše na obraz, postavo, karakter, življenski slog............................................................................

.................................................................................

...........................................) tako da se ne vtikam v contesine odločitve.

sanjalica, maš pa zdej tako ikonco, da se mi sline cedijo (po eni dobri masaži, da nauš misnla, da sem smer zamenjala x;)x , ...nč bat x:)x )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sanjalica

Štekam x;)x

Ampak jaz sem res rabila takrat nekega suflerja, ki bi mi reku: Sanja.... otvori :eek: ; kakšna pa boš!

Ampak... baba ko baba...eksperimentira in zeksperimentira... Šola življenja.

Amis x:Ix x:Ix x:Ix sem si že domišljala, da po meni ( :vragec: ) ... Ah... :xx!: :xx!: :xx!:

Mick :eek: , ja kje si pa ti skuštran, saj si nekje napisal, da si obrit... x:o)x x;)x

Sonček je in ti si skuštrana..... xsingx  xmusicx ...jaz pa tud...... x;)x

:o :P :P :P ............dobro zažiga tale pomlad.......... :P :P ;)

sanjalica, u moji družbi si čist varna x:)x

zdej pa počakmo mickov komentar x:Dx

Amis - x:Dx - razposajeno, kot Ich... :palec:

Picasso

ja, kaj pa čem.......... x:Dx

sem se glih zjutraj hotla nek sekirat, pa sem ugotovila, da je bolš, če se režim, pa naj si pol kdo misli kar si če...... x:o)x x;)x .življenje prekratko za ga stran metat... x;)x

...........in zdej mi je super in oh in sploh x^x x:Dx x;)x .............in jasno: svet jeee leeeeeeeeeeeeeep xrosex xrosex xrosex

Guest sanjalica

A je kdaj kdo reku da svet ni lep????

Da bi ga ne jest na gobec x;)x x^x

Selene...koga bi pa mi2 lahko ušpičile...in za keri del(ček) teleščka??? :vragec: x:)x x;)x

sanjalica, u moji družbi si čist varna  x:)x

zdej pa počakmo mickov komentar  x:Dx

Kaj je tu takega za komentirat :inocent: .........v moji pa ne.......čist x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

[ .........v moji pa ne.......čist  x;)x  :vragec:  x:Dx

kok si zlat.............tko nekako sem misnla, ja :)

x:)x x;)x x:)x

Ti si tudi taka zlata mucika, da bi te človek kar.......................kušnil, pa božal, pa cartal, pa razvajal pa tko........ x:Dx x:o)x x;)x...kot z mojim mucekom x;)x x8Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...