tinka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ja itak, danes luna v levu, za goste lase itd, je treba strici, jutri v devici, kar je ok, ce zelis, da ti lasje bolj gredo v dolzino... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 O,pol sem pa jaz malo prehitela,se mi je mudilo.Ko bi vsaj pospravljitis dobila,bi blo še boljš Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 imate sploh kaj govort, kot pa se samo z rastlinami pogovarjati [ Z novimi registrskimi € tablicami, ne bo več moč razbrati iz ktere občine prihaja Slovenec, ampak samo po govoricah jezika če se je pa tko faj z rastlincami pogovarjat. sam morjo bit prave (ne ljudje, ki vegetirajo ) sodeč po mnogostranskem besedišču lunatikov to ne bo vedno tako preprosto you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ne morem pomagat, morm kr povedat:FANTJE IN PUNCE SUPER STE::::::::::::::::::::::GENIALCI vsem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 24 sem jih baje fasal, tako, da so mi celo ploščo požrli, mehansko. Sedaj imam vgrajen nek avtomatski antivirus program in upam, da bo šlo.Drag špas, tudi monitor mi je odneslo.Ima kdo kaj izkušenj s tem sstane.. hja, žal mi je lani febraurja ravno pred zaključkomletnih poročil in bilanc..računalnik napadel virus..no...sedaj imam sicer licenčno kopijo Nortona..naj bi bil sicer kar dober, vendar pa ne najde vsega.. ..prijatelj, ki se s tem ukvarja in ravno včeraj sva "zopet mlela viruse" mi je rekel, da najboljši so tisti antivirusni programi, ki se obnavljajo vsakdan ...Norton naj bi bil kar vredu...so še PANDA,MCF.. veliko je bilo že napisanega o tem , vendar z možemsva ravno v dogovoru, da bi si nabavila nek novčisto povprečen računalnik in bi gor naložila samopošto in internet - pa za kakšne dopise...tako bise izognila v bodoče "naravnim katastrofam..."-računalnik na katerem pa imam naložene programepa bi tako imela brez povezave in pošte in bibila to verjetno najcenejša varianta...saj morašvsako leto kupit licenčno kopijo.........je pa tudi varianta, da pošto preglejujuje zatoza to usposobljena družba ..pri nas jih je karnekaj, jaz sem zadnje čase razmišljala o Amis-uker je med drugim tudi cenovno dostopensaj plačuješ okrog 2500 sit mesečno in ti antivirusnopregledajo vso dospelo pošto, kar pa ni zanemarljivo.. ...sem pa ravno včeraj dobila podatek ki ga nisempreverila, da je program PC-CILLIN zelo doberin lahko več informacij dobiš na www.trendmico.comzadeva deluje preko interenta kjer lahko to tudi dobiš... ...takole... ...zdaj bom pa kar končala, da ne bom še jaz kakšnega antivirusnega programa odkrila.. LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Zastojnkarski program updata se enkrat na dan, če je kriza večrkat, če je ni enkrat na teden, detecta mi vse kar obstaja... a sem omenil da je zastojn...., no ja če nisi institucija, pol je zastojn, antivir se kliče... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Zastojnkarski program updata se enkrat na dan, če je kriza večrkat, če je ni enkrat na teden, detecta mi vse kar obstaja... a sem omenil da je zastojn...., no ja če nisi institucija, pol je zastojn, antivir se kliče... El Nino... daj se prosim mal razpiši o tem.. kje...kako ...ime....koliko je varno.... in predvsem....kakšne imaš izkušnje z odkrivanjemvirusov s tem programom... ..ja, saj je že od nekdaj veljalo, da več ljudi več ve LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ime : Antivir najdeš na, hm poišči z googlom, izkušnje izvrstne, preprost, nepožrešen, (rac laufa hitro tudi če je prižgan) izkušnje mam take, da zadnja štiri leta z virusi, čeprav sem jih pogosto odkril nisem imel večjih problemov Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ime : Antivir najdeš na, hm poišči z googlom, izkušnje izvrstne, preprost, nepožrešen, (rac laufa hitro tudi če je prižgan) izkušnje mam take, da zadnja štiri leta z virusi, čeprav sem jih pogosto odkril nisem imel večjih problemov .. bomo sprobali...thnx LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Morgen. I tebi sine. Mujo in Haso, prvic v Nemciji.Nimata denarja, spita kar v parku.Zjutraj pride mimo nemski smetar in rece Mujotu "guten morgen".Haso mu rece:"Mujo, jesi cuo sta ti je kazao?". "Nisam, pa sta to znaci ?" "Pa, je*ao ti mater po svabsko." Mujo tece za smetarjem, ga razbije kot piksno...smetar lezi na tleh , Mujo pa zmagoslavno "Guten morgen i tebi, svabo." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 .............zdaj si pa ne upam rečt dobro jutro........... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 pišuka, ura osem in še mal in vse še spi ne morm verjet you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 kuku bro jutro amis...sem na broju ampak sm neki morala komentirat ...zdej pa laufam ven...se mi mudi... Lp, vsem zaspanetom Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Jutrček Peeeeeteeeeeek......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 oooooooooo, končno ste se zbudili. cosma mick, res lepo, da je dans petek you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Bemu....morm dans na eno verjetno precej divjo čago ........moj idealni petek pa bi jaz danes čisto drugače preživel....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 dobro jutro.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Jutrček Selene....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Evo, dobro jutro še z Notranjske . Sem mogla najprej študentsko delo opravit - sem prostovoljno, kavico in čaje za sodelavce, pa potem še na pošto po pošto, pa iztržek v sef odnest, evo, zdaj sem pa tule. Včeraj sem šla po službi še enkrat z Volnico na sprehod. Glede na to, da sneg še kopni, pa da je bila večinoma kmalu tema, tega nisem prakticirala. No zdaj ej pa krasno, prideva domov, pojeva kosičerjo, pa ven na zrak. Odlično. Ptičji zbor čivka, relaksacija takoj . Itak sva šla na eno krajšo varianto, ker je zdajle pozimi malo polenjen in v bistvu niti ne hodi, ampak se vali... ga bom zdajle na dodaten sprehod tkole zvabila, pa potem hitrejšo hojo, pa potem na tek, da bo mal fit tole naše bitje. Smo otvorili tudi sezono klopc. Po sprehodu sva z mamo sedeli na klopci in malo o Volnici čvekali, on pa itak čist fertik sedel tam zraven z nesrečnimi očmi . No ja, se bo že navadil. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Smo otvorili tudi dezono klopc. Po sprehodu sva z mamo sedeli na klopci in malo o Volnici cˇvekali, on pa itak cˇist fertik sedel tam zraven z nesrecˇnimi ocˇmi . No ja, se bo zˇe navadil. ja dobro jutro tudi iz tukaj...petek....ze spet....madonca, vsakic, ko se zavem, je vikend! sami vikendi v tanovi sluzbi!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Kako pa kaj "šefe", Tinka Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Po mailu sem obveščena da bomo doma imelil psa. So že vedeli, da se bom "pasje" obnašala..., ko zvem to novico, zato pa preventivno mail poslati v službo. Pa ne zato, ker bi ne imela rada psa, vendar ker se zavedam, da je pes kot otrok, z njim se je potrebno ukvarjati...in ko se bo prvo navdušenje poleglo, bo ostala tukaj samo Sanjalica, ki bo letala s tem "teletom" okrog... In zakaj pravim "tele"...ker...je pes velikan ... seveda po fotkah sodeč...Irski volčji hrt Meni pa je takooooooo všeč zlati prinašalec :o|o: pa me ni nihče vprašal za mnenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 hej MIck! super...vedno boljse vceraj je se eno novi fant prisel, zdaj smo team, jaz z dvemi fejst fanti kaj se hocem...? resno, fino je zaenkrat, nas je vec pa imam malo zraka, da zadiham....prvi mesec sem bila sama Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 In zakaj pravim "tele"...ker...je pes velikan ... seveda po fotkah sodecˇ...Irski volcˇji hrt Meni pa je takooooooo vsˇecˇ zlati prinasˇalec :o|o: pa me ni nihcˇe vprasˇal za mnenje skoda, ampak to so zelo super specialni telicki...pa mogoce ti bo vsec... drugace pa se ti enega svojega nabavi bo ko pri mojci pokraculji, ce je prostor za enega... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Sanjalica...tako razmišljaš samo zdaj...ko bo "tele" pri hiši...si ne boš mogla predstavljati...da bi imela kaj drugega...ker bo pač ta edinstveni...govorim iz izkušenj... Selene, danes je petek...upam, da si ok... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts