Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Po mailu sem obveščena da bomo doma imelil psa. :xx!: Srecno! Lep in prijeten petek vsem, se posebej pa Lunci in Nadi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Eeee....narod, to da sem obveščena, še ne pomeni, da bom pristala... Tekst v oklepaju je (1000 €)!!! Sicer pa ne dvomim, da bi ga ne imela rada... Veste, sem kljub vsemu nekdo, ki ni imel nikoli živali doma, sedaj se mi obetajo - konji, mačkon, pes, zajec, koza, potem bo še kakšna ovca, ker jo je lepo česati...in bogsigavedi kaj mi še privelečejo in me kdaj v spanju nagovorijo ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Veste, sem kljub vsemu nekdo, ki ni imel nikoli zˇivali doma, sedaj se mi obetajo - konji, macˇkon, pes, zajec, koza, potem bo sˇe kaksˇna ovca, ker jo je lepo cˇesati...in bogsigavedi kaj mi sˇe privelecˇejo in me kdaj v spanju nagovorijo ... uau, jaz bi tudi..... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 irskega volčjega psa bi uf, jst pa ne. čeprav ne dvomim, da bo čist ok. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 uau, jaz bi tudi..... Kaj bi ti tudi Tinka - v spanju kaj obljubljala ali imela takšno životinjsko carstvo v hiši???? Amis...jaz tud neb, ampak me ne sprašujejo (zgleda!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 irskega volcˇjega psa bi ne, ampak zivela kje, kjer je dosti zivali...moram si enega kmeta omislit... imam rada kmecke stvari, pa kmetije pa zivali vseh vrst, samo ne po stanovanjih Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ja, Tinka... omislit si enega kmeta; sem si jaz omislila enega ex kmeta; sedaj pa mi "grozi" da sama postanem kmetica (sicer se veselim, samo...da bi mi "dovolili" lepo počasi...oni pa meni BUUUUUUUM!... (še pivo pijem po novem z majstri s flaše in na ex pa zjutraj tradicionalni prekmurski "jo reget" (dobro jutro) palinka (slivovica)) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Danes, ko sem sla iz stanovanja, sem vzela kljuce od avta s sabo, da bi pobrala CDje ven, ker jih rabimo za montazo filma.. In pridem do avta in se eni cudni tipi okrog sprehajajo.. Nekak po filingu sem se vsedla v avto in odpeljala, ker se ga nisem upala tam pustit.. In ko sem ze sedela v avtu, sem se odlocila, da probam do faksa prit.. In neverjetno, clo uspelo mi je.. Z veliko blefiranja in zgubljanja.. in po daljsi poti, ker sem sla tam, kjer me vozi avtobus.. ampak je se vedno bilo 20 minut hitreje, kot ponavadi. Do sem vse kul in zabavno.. Ampak sredi poti sem se spomnila, da sem vse dokumente doma pustila... :xx!: ker ne nosim vozniske in prometne skoz s sabo, ce me slucajno okradejo.. OK, mam potni list, ce me ustavijo, upam, da se bom lahko kaj zmenila.. Drugac pa.. cakam tlele 5 punc, s katerimi smo ob 12h zmenjene, da gremo film zmontirat. Sodec po vceraj, bodo prisle ob 2h.. zurajo ponoci, pol pa vse prespijo.. Vceraj sem bila ful tecna.. Cuden dan.. 8 ur smo letale po mestu in snemale, jaz zraven zgubljala zivce, ker me je moj bivsi prevec naucil o snemanju in montazi in teh zadevah in ko sem gledala kaj punce delajo s kamero.. sem cel cas razmisljala, da bo danes kriza, ko bomo poskusale s tistih posnetkov kaj pametnega naredit.. Ampak pac, niso kaj zlo poslusale.. It's OK.. Bomo danes videli.. V glavnem, prisla ob 9h domov, sla pod tus in spat. Spala 12 ur ... Cist odstekano vse skup... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Evo mene... Astra, hvala za skrb. Zaenkrat je vse pod kontrolo, mi je prikupen ginekolog naročil, da ob kakršni kolispremembi takoj k njemu al pa kr v bližnjo bolnišnico, sredi aprila pa ponovno odvzem krvi in ultrazvok, pismo šari po meni... ampak sem se odločila da je dost lenarjenja, jutri grem na travnik sama nabirat regret, heh moram Auroro v to spravit... v dvoje je lepše .Sem pa danes tud mal v službo šla nosek pomolit in sem bila ful pridna... mam eno dobro ponudbo za stranke in haha, težko rečejo ne.Imejte se lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Marsa vem da si bila tudi ti v mislih z menoj, hvalaravno tako kot tudi drugi. hvala vam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Seveda, saj jaz sem 'Big brother' ... sicer kao big mother... :||||| in vse spremljam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Seveda, saj jaz sem 'Big brother' ... sicer kao big mother... :||||| in vse spremljam. Potem pa morem pazit da ne bom kje "Yo mama jokes" uporabljal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 In sem mislila, da sem jaz tista, ki zamuja.. :xx!: Pocasi mi gre ze na zivce tole.. dve sta prisli, tri pa se cakamo.. In to tiste tri, ki imajo kamero in posnetke in ne moremo nic delat brez njih. Pol bodo pa ob 4h zacele jokat, kako bi morale domov, pa kako so zmenjene.. Pa smo se ze v ponedeljek zmenile, da delamo danes od 2h do 8h.. Ma ja, punca, relax.. v Spaniji si... Grem na kavico... P.S. YES!! Koncno soncek!!! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 P.S. YES!! Koncno soncek!!! ...v MB tud..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Seveda, saj jaz sem 'Big brother' ... sicer kao big mother... :||||| in vse spremljam. Potem pa morem pazit da ne bom kje "Yo mama jokes" uporabljal Nic pazit, viciraj, kot ti srce pozeli! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Full vesela Dobila sem Lunin koledarček,samo žal brez platnic.Marsa a se jih da dobit posebej in če ja,kakšna je cena?Čene se bom pa že znajdla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Oj, me veseli! Ves kako je - letos sva zelo na tesnem s platnicami, pa ce se ti ne frzmaga, ti lahko posljem ene 'stare', ki so cisto OK (stare samo po starosti, nihce ni uporabljal, so se pa morda kje valjale po kaksnih trgovinah) - samo je recimo koda gor nalepljena ali kaj takega, pa ni za prodajo. Poslji mi naslov, pa ti posljem, ce pa si iz LJ, pa se lahko dobiva, ce zelis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Yessssssssssss!!! Eni pa imajo filing in stil!!!Obstajajo cudezi, totalno vesela posiljke danes (zdajle, ta moment dobila), o, kul, ne bo gaganja, lohk grem tudi tankat za vec kot jurja (zadnje cajte grem vsakic tankat za jurja, pa se nic ne pozna)...Ejjj, koliko veselja zdajle, mi je ze zacelo vse dol padati, pa zdaj ful dobre!!! Dobrotnik - iz srca hvala!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Marsa, čudeži so, mar ne, pa naj kdo reče da ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Ejj, Selene... ti sploh ne ves... Yess.Ma quel tempiranje!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Jaaaaaaaa Marsa,yeeee ti pošljem naslov .Thanks,zlata si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Zato se ji pa dogajajo čudeži Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts