Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

Glej jo Janjo spet! xcivx

(*Janja me skoz nekaj hvali, da sem prisiljena potem razmisljat, kako ne-kul sem - za ravnotezje). xDDx

OK - Smarty, no problem - raje na mail kot na OS, ni pa nobene panike, kot bo, bo OK.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Selene, saj v bistvu sploh nisem skromna... ker sem zelo zahtevna...

... ampak v dozivljanju majhnih stvari, v sprejemanju lajfa kot takega, sprotno... pa v bistvu sem... ne rabim veliko, to je res... a rabim pa ogromno...

Pol pa razumi Ribe. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Selene.. :palec: da ti ne hodiš tolk tja zarad lušnega ginekologa.. x;)x

Pridna bla...rožce posadila...in začimbni vrt uredila... x^x ..

Klical gospod, da zvečer prihaja domov...s polno torbo dobrot...sveže ostrige, druge školjke, hobotnice in žive rakovice...bom najprej počakala, da to vidim, šele potem začela frende vabit na jutrišnje kosilo...

Mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

Dons smo na fitnesu ugotavljale punce, koliko nas je rib! :eek:

V bolj 'ozjem' krogu, mi ki hodimo priblizno v istih terminih... Kar 4...

Pa ena vprasa (ki se bolj spozna) - kaj si pa ti po asc? pa ti? in ti?

In ko povem, pravi - Aha!... kao... (ces, a ja, zato potem... whatever). x:o)x

Picasso

Hih, ste face :palec: x:o)x x:)x

Nič mujceki, grem damu......sem sestradan x:px .......pol pa na eno čago......upam, da jutri ne bom v družbi tigra. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Fajn se imej, Mick :palec:, jaz tudi danes morda na drink z neko fajn osebo! x;)x x:Xx

Jutri pa najbrz v Kstajewco. :palec:

Picasso

Hja.....saj bi se raje povabu in šel z vama kot na to čago x;)x x:px .......pa sem med "sponzorji" čage, pa morm it........bemu....... :xx!: Ah, pa saj dans tak ne bi mogla it na "giro" :vragec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

Tak, mačkona sem nahranu x;)x ........zdej pa sem še jaz na vrsti x:px .....se ve kdo je pri hiši glavni x:Dx x:o)x

K. Čapek

Guest sstane

Evo, pravkar sem dobil nov računalnik s popravila.

Kljub vsem možnim zaščitam, se je naklalo gor polno virusov in črvov in kaj vem česa še, v dveh dneh.

Za crknt :angry:

Je možno, da me kdo namerno bombardira :eek: :xx!: :xx!:

Tak, mačkona sem nahranu x;)x ........zdej pa sem še jaz na vrsti x:px .....se ve kdo je pri hiši glavni  x:Dx  x:o)x

mogoče tisti, ki je jedel pred vama x;)x

bi kr mickenemu pritrdila, de je mačkon šef x:Dx

mačkoni znajo poskrbet za svoje cesarsko visočanstvo x:o)x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Na hitrico vam povem, kwa se mi dogaja..... Še vedno me trga, buta, in še vedno sem naspidirana na vse konce...... x:Dx x:px x:px

Berem bukle, in skoz sem aktivna nekaj..... zvečer kar padem v posteljo.

Zdej vas grem mal brat, ma k pridema v kup, te pa se berema x:Dx x:Dx

Cmočke za vas x:Xx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Selene je že v avatarju! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pod svojim imenom, kjer imaš ti mucka in rožico imam jaz svojo slikico(prej je bila s kitkami) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:sori: :o|o: jaz tud vidim kitke...

Picasso

Najbrz je nek cache... zdajle sem namrec dala na osebni strani Contese refresh pa je bila nova ikonica in zdaj je tudi ze tu oz. jo vidim normalno (*samo dvomim da zaradi onegale).

Ja, Contesa, to je pa OK - toliko pa je kul - mislim dolzina in rese in vse. Kul. x8Dx :palec:

Cestitke za pogum (ker vem, kaksne mone ste dolgolaske vcasih x;)x) x^x :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...