Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Candlelight :sori:

Sicer pa res, kako v takih trenutkih ne najdem nikoli besed...;

"da mi je žal"

"moje sožalje"

"saj bo"

nič od tega ni to, kar dejansko mislim in občutim...

:o|o: ... žal mi je samo tega, da je nekdo žalosten in mi v moji moči, odgnati nekomu žalost...

Deli na socialnih omrežjih

Candlelight :detelca:

Vse besede so odveč.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ash to ash, dust to dust, love to love, die to live. ne bom jaz zdaj :sori: ampak enga čist občinega x:)x, nasmehni se malo, nič ni prehudo...., drži se nasmešek, in naprej.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dobro jutro, za menoj je noč čudnih sanj, mal sem bluzila v njih. pismo vstajam bolj utrujena kot hodim spat :xx!: in najraje bi šla nazaj spat ne pa v službo xrolleyesx

no uživajte v dnevu

hvala za dobre želje. tudi moje sanje so bile čudne. pri nas je nizka oblačnost in verjetno bo v kratkem deževalo :xx!: . ni ravno vreme, ki ga ljubim, pa bo že.................vem, da danes je srečen dan, to sem začutil/a že zjutraj.............in tako naprej x;)x xrainbowx xrosex xrainbowx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutrček mujceki x:Xx Sem kot zaspan povožen makaron, pa dolgi delovni ponedeljek je pred mano........Grem delat. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Uf, kok akcije :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: .

Contesa - kakšna fajn frizurca :yumy:

Marsa - ti je dala Cosma fajn odgovor, tak kot drži - vse se vrača, vse se plača.... x;)x x:)x :palec:

Mick - žuriral, bicikliral, fajn izkoristil vikend x;)x :palec:

Umetnica - krasno, si si privoščila mal hribov, jaz si jih tudi želim, pa se mi zadnje čase vikendi malo drugače obračajo, ampak nič hudega, vse ob svojem času

Selene - lepo presenetila svojega očeta, pa tudi jaz videla tvojega sončka x;)x

Jaz sem ta vikend čisto po nesreči v eno dobro knjigco padla, me je čist okupirala, pa pospravila sem naše stanovanjce.

Včeraj pa dobila ene krasen obiske

:onfire: :onfire: :onfire: . Uf tole pa sfila z energijo, resnično x;)x :palec: .

En lep navihan dan vsem x;)x :palec: x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Candlelight... x:Xx ..Vem, da ti je hudo....drži se :detelca:

Sanjalica...zakaj si užaljena, ko smo napisali, kaj mislimo x?x ...Jaz sem rekla, ne dramatiziraj...ker tako tudi mislim.Spomnim se, kako sem bila v šoku, ko sem svojo hčero dobila na zelo debeli laži....in kako sem zdivjala vsa ogorčena na LNF...in dobila nepristranska mnenja.Najprej sem :eek: ...potem pa mi je dalo misliti.. x^x

Poglej, jaz se včasih zlažem, včasih pa samo.. x:Dx ..prikrijem resnico.Pobrskaj pri sebi...morda boš ugotovila, da tudi ti nisi v vsakem trenutku popolnoma iskrena.Zakaj potem pričakujemo od otrok...da se ne bodo nikoli zlagali.Je bil pač trenutek stiske...ko preprosto NI MOGEL...povedati...Vzgoja s tem nima nobene zveze...poskušaj ga razumeti....

Kako je bilo na sobotnem kosilu z morskimi dobrotami...najbolje opiše sms..ki sem ga od prijateljice dobila včeraj...

Včeraj sem neskončno uživala v odlični hrani, družbi in soncu.Hvala.

Grdo sem se urezala, palec me boli.. :xx!:

Pa je res en čuden dan danes... :xx!: ...najraje bi ga prespala...pa še alergija se me je ponovno lotila.. :xx!:

Grem na zrak...presajat rože...mogoče bo pomagalo...

Astra

Per aspera ad astra

Oj, kaj vidim, Candlelight? :sori:

Torej je slo tako hitro potem vse skupaj (*spomnim se, da sva govorili na LNFPY-ju o temle).

Zalostno tole, iskreno sozalje. :V:

Vendar - ko je zivljenje samo se 'ohranjanje pri zivljenju' in v bistvu matranje, trpljenje, je najbrz smrt blagoslov, zalostno pa je za druzinske clane.

Drzi se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sanjalica - seveda, mi nismo v tvoji kozi, vsakdo gleda iz sebe, jaz pa vedno pogledam se nasprotno stran...

Taka pac sem, sory, ker nisi dobila tega, kar si pricakovala, zelela, ...

Stekam - pri tebi je vse cisto drugace.

A vsakdo misli, da se nekatere zadeve njemu ne morejo zgoditi in da si nekaterih ne zasluzi, vendar imamo vsak svojo solo in nekatere so si zelo podobne, kajti vsak, ki vzgaja, mora cez vsako posamezno (obcutljivo, delikatno...) obdobje.

Ni staticnega stanja, trdnosti, nihce nam nicesar ne zagotavlja...

Moja mama je tudi mene vzgajala posteno, kul, vse... pa sem ga tudi sr****** 100/h (ce ne 150).

Zdaj pa sem kul. Se kar oz. pac v danih opcijah.

Vseeno torej navadno kul vzgoja na dolgi rok dela. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Candlelight, hvaležna bodi za vse trenutke, ki si jih preživela z mamo. Mi nismo del svojih staršev, čeprav smo prišli skozi njih na svet. In tudi starši niso naša last. Vsak ima svojo nalogo, ki jo mora v tem življenju opraviti. Tvoja mama je svojo nalogo opravila in zasluži si odmor. Edino, kar lahko zanjo storiš sedaj, je, da se spominjaš vseh prijetnih dogodkov, ki sta jih prebili skupaj.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Candlelight,

pridružujem se dobrim željam ostalih lunatkov. xsrcx

Pa še nekaj; izjokaj se sedaj, če lahko. Če se ne boš, je kriza, ki pride kasneje, še veliko hujša (na žalost vem iz lastnih izkušenj..)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

tle se pa še bo...........pa še shladilo se je,brrrrrr :xx!:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xcivx na pomooooc!

ena moja nora teta hoce ubiti 2 mucka (ona/on), gre se za kratkodlako modro rusko macko, oz. dve mali...

pa jim je treba najti domek, da ne bosta rabili v smrt.

pa sem se jaz spomnila na vas :vtz:

v glavnem: sta teden dni stari, pa bi bilo treba pocakat za dostavo, ampak, ce ne dobim novih lastnikov, bosta jutri splavala po vodi.

izgled: srebrnosiva, modrikasta barva, zelene oci, zelo privlacne, ampak brez drugih znacilnosti ( spestani obraz itd)

karakter: druzabne, tihe, se navzejo na lastnika, dobro komunicirajo ( inteligenca je na nivoju)

ce koga zanima naj mi poslje OS, ali tole nekam drgam prelepi, nisem vedela, kam naj dam...

x:Xx :sori: xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka - tole je kar skoda, da je samo na trideseti strani Dnevnika 9...

Imamo par tem podobnih, mislim da v Obvestilih, recimo kuza, muca isce dom itd.

Ja, eni jih kar pobijejo. :sori:

Mi smo vedno za vse nase mladicke nasli dom, samo tu je drugace, teti se ocitno ne bo dalo zafrkavat s tem, ji je to najbolj simple. :eek:

Odstekano - eni lazje ubijejo kot pa dajo oglas v cajteng. :V: xrolleyesx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...