Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

...kako jih je nek domorodec metal v drevo, da so poginile. ...

Letos na morju smo gledali, kako so ubili hobotnico; podobno kot si napisal za tole macko, jo je govedo metal ob v skalo, udarjal z njo, pa je se kar zivela, uboga. Prasec.

Govedar!! Sto harpun, oprema, vse zivo, kao zdaj da bodo pa ne vem kaj, potem pa je z majhno hobotnicko prisel in tole...

Ej, smo potem ob odhodu imeli moznost dobiti hobotnico od res maherja priprave, pa sem rekla :sori: , ne, hvala...

Ko govoris, se ne slisi tako grozno, a ko gledas tole... :V: :C: :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

C.l .- upam, da ni trpela in spominjaj se lepih trenutkov.

Sanjalica - psa?? x:Dx

Tinka- sem prvo pomislila - bi jih imela jaz x;)x ampak imam že dva rezevirana. In še mi jih ponujajo - pa še sosedova mačka si non stop išče porodno posteljo pri nas.

Itak sem prej skoraj posvojila ovčarko - toda na srečo x:Dx smo ji našli novo lastnico.

Ja....no moj vikend - v soboto imela lep luftarski dan - obiskala bolno sodelavko, pa hčerki peljala v mesto na spanje, pa k mojim staršem še hitri skokec....in posadila jagode doma.

V nedeljo pa na Štatenberg - s psom seveda. Ki ne prenaša vožnje in smo vsakih nekaj kilometrov stali, da je zbruhal. Potem pa so nam ga hoteli kar ukrasti :vragec: :vragec: Sva z Š. kar reševalno akcijo sprožila. (itak mi je že mama zdavnaj napovedala, da ga bodo ukradli :vragec: ) Pismo sem bila jezna. No...v glavnem...moj je ribiške palice, kar spakiral in konec ribičije - kar je neverjetno zanj, ki je zagrižen ribič. In smo se odpeljali v Rače, kjer so imeli tekmo...potem pa še v do drugega ribnika.

No, če smo že pri pobijanju mačk - kar nekajkrat je Š. mlade muce nosil izza vode. Folk jih meče v reko, potem pa muce preživijo, ali se rešijo iz vreče. Enkrat je eno privlekel, ker je iz gnoja lezla ven, lastnik pa jo je hotel še enkrat (kao za ziher) prebost z vilami. Potem pa Š. posreduje.

Vedno jim je našel dom v glavnem.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xcivx na pomooooc!

ena moja nora teta hoce ubiti 2  mucka (ona/on), gre se za kratkodlako modro rusko macko, oz. dve mali...

pa jim je treba najti domek, da ne bosta rabili v smrt.

pa sem se jaz spomnila na vas  :vtz:

v glavnem: sta teden dni stari, pa bi bilo treba pocakat za dostavo, ampak, ce ne dobim novih lastnikov, bosta jutri splavala po vodi.

izgled: srebrnosiva, modrikasta barva, zelene oci, zelo privlacne, ampak brez drugih znacilnosti ( spestani obraz itd)

karakter: druzabne, tihe, se navzejo na lastnika, dobro komunicirajo ( inteligenca je na nivoju)

ce koga zanima naj mi poslje OS, ali tole nekam drgam prelepi, nisem vedela, kam naj dam...

x:Xx  :sori:  xsrcx

Prodano !!! x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz jih vzamem Tinka.Resno.

Danes en hecen dan no...taprava polna luna ...mislim...odpeketam na pilates....in stalne vaditeljice ni, nadomestna je pa popihala neznano kam :fiju:

Potem smo pa 3, ki smo prišle, kar same odvadile eno urco in je bilo fino x:Dx

Potem pa internet mrk :xx!:

Pa treba se pripravit in zalaufat pekarno Mišmaš spet...naročila za potice kar dežujejo...matr k da sem jest Zmajčkov butik...pa še tko prefinjeno...eni bi tako, drugi drugačno tretji spet eno po svojih željah...mislim halo :eek: ...zdaj pa pekače okoli fehtam, ker jih nimam zadosti, bom morala še kakega dokupiti.

Potem še ena nepredvidena zadeva uletela, pa ne morem nič splanirat...kot se šika...ampak ok to je višja sila. Upam da bo vse ok xcrossfingx

Selene :palec: za nove zvezdice

Kodil-ti si pa res xsrcx , za mucke, samo ne jih popapat!

Tinka xsrcx za akcijo, ker ti ni vseeno.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja saj 776 jih pa še pride na rilček, a ne Mick  :inocent:  x:px ?

x:o)x ...še dober, da trenutno aakhuta ni......ker 1442 pa bi jih le stežka prenesla. :vragec: x:o)x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tinka :palec: ...ewo tako gledam in imam velike uče pa še spregledam x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Poki, Selene, Tinka (pa mislim, da je se kdo obrnil tele cifrce) - :palec:

Same cveke... x;)x x8Dx xDDx :palec:

Tole se mi pa res fajn zdi, Krokodil, ti pa si res kul, ej!! x8Dx x^x :palec:

Se dobro, da te imamo. x;)x x:Xx xcivx :palec:

No, hehe, zdaj pa reci teti, Tinka, da se lahko kar pod nosom obrise, slik slak. x^x x;)x x8Dx x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Selene, Tinka in legendi pokowcu za 9000

Čestitke za gostobesednost :palec:

x:Xx Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...