Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

.sam a veš, da sm vseh skp že dol ruknu˝okrog 500svojih postov; niso mi v prihodnje všeč!

Bil pa ur v Lj. .. se srečal po dolgih mescih s sestro tut; itak dela kariero :8): blablabla..dežek padau pozneje tu pr nas, pa me ne moti,glava nič ne boli, niti zarad Polne Lune ne, zarad vremena, se prav, de se prav vzdržujem;..ampak saj, prepričujem se, da manj pomagam itak x:Dx Čeri nism šeu volit, pa mi ni niti žal..Delam sedaj nekaj Sprememb in to načrtno x^x me zanima koliko sem dovolj močan x8Dx Obljubim,da bom še boljši x:px :palec:

Aja še to ,tam nekje v centru vidu glasnega moškega,ki je na ves glas vpil, body language˝, se pačil in režal na ves glas, tak besedni teater, sam vseeno sma se mogla režat; jest pa tut nism mogu bit tih, vedno nazaj butnem kaj; yes

Deli na socialnih omrežjih

Pri nas dežek.

Jaz pa neke jake plane jutri - v vinogradu x:Dx

Ah ja -luna v devici je delala zadnjič - sem pozabila omeniti, ampak čistilno akcijo sem imela ta pravo-temeljito v nulo..(kar je pri meni redkost, ali pa vsaj, ko je luna v devici x:Dx ) vlačila omare vstran, elemente....obsedno stanje v glavnem. Je pa bil Š. zelo zadovoljen - on in njegov vojaški red :o|o: xrolleyesx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

oooh... xflirtx

kako ste pozorni.... x;)x x:Dx

ma saj sem tudi jaz sele zdaj opazila, ni panike.

rada klepetam z vami xsrcx x:Xx x:Xx

bomo se tole delali...teto klicem, pa je ne dobim, upam, da ne bo prepozno, se pocutim kot kaksen macji james bond x;)x x8Dx

aja, glede hobotnice pa: treba jo je v skalo metat, da se zmehca, sicer se pa to navadno naredi, ko je ze mrtva :o|o:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Zdaj pa statistika ala oven..

31 to je približno 1/3, 50 na miljon to je zanemarljivo malo, 95% proti to je odločno preveč, recimo temu 1/10 je za..., hehe, in tistih 67, je najbrž še kaj manj, kot 67, recimo 66.999+-0.01

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Krokodil.. :palec: mackice.. x:)x

Tlele se spet spreminjajo plani.. :o|o: Smo bili ze vse skor za ziher zmenjeni, pa mi poslje prijateljica prej sms, da so truckerji cez praznike skenslali vse voznje.. Kar pomeni.. Nic od nic. :xx!: Ma saj ne vem.. po eni strani par problemov resenih, po drugi pa.. ko bi se lahko tko v redu imele..

Zdaj ne vem kaj bi.. Zmetala ful kesa samo da se do Porta zapeljem? Po eni strani bi mi ful pomenilo, ker vem da bo par ljudi ful veselih, ce jim prinesem kako flaso..

Pa kdaj naj grem zdaj domov? Malo brezveze je tle viset, ko so vsi odsli na pocitnice in se nic ne dogaja..

Hehe, nora ideja. x:)x Ce se zdajle takoj spravim od tu, pridem na bratov maturantski ples.. Ma ja, to ne bo slo.. Razmisljam pa da bi

a) skenslala Porto in sla v sredo domov

B) skocila cist na hitro do Porta, za eno noc ali kaj in sla v cetrtek, petek domov..

Bom malo maile poslala sololkam tlele, ce je slucajno kaksna ostala v mestu in bi sla z mano.. ce vsaj eno najdem, se stroski na pol delijo..

No ja, moram prespat in se odlocit kaj in kako...

Drugace pa malo zapravljala danes.. Si kupila jakno, ki jo hodim ze en mesec gledat in probavat (s tem da je ni bilo tam kot ponavadi in sem se ze ustrasila!! PA sem sla vprasat prodajalko in smo zbrskale zadnjo tam nekje iz enih kupov x8Dx )

Pa cevlji, ker bom drugace v SLO spet zivce zgubljala ob kupovanju.. nimam nic poletnega. In ful ne maram kupovanja cevljev..

Pa v bistvu je bilo vse skupaj okrog 10000.. kar se oblek tice, je tu kar poceni.. pa se veliko vec izbire..

Grem pisat maile, pa da vidimo kaj bo...

A.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Poleti.....proti koncu koncu junija al julija........L. Krawitz v Ljubljani, Santana v Zagrebu...... :onfire: xmusicx xsurprisex xbendx xokx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

uau, bobnar pa mick skupaj v enem prijaznem dialogu :2src: :2src: x;)x

aliana, kar v porto, super je tam, ceprav za en vecer, se da dosti opravit x;)x :vragec:

hej, vesoljnemu svetu sporocam, da je krokodil dbest xcivx xcivx xcivx xcivx

pa lep vecer,

totalno srecna tinka x:o)x

Kdo lahko spremeni svet?

x;)x Pa se se jz pofockam..... x:)x

Spet se mam precej za ucit, tko da sem bolj malo na netu, v glavnem berem. Se sem tu. x:Dx

Tinka pa Mick, ful vesela, da sta vesela! x:Dx

Krokodil, a bom loh prsla kdaj mucice pogledat? :2src: x;)x

Selene, pozdravi se! xsrcx

Vsem lunatikom x:Xx !!!!!!!!

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dobro jutro,

včeraj zaspala s kurami, dons komaj z viličarjem vstala x;)x , sem še skoraj celo vožnjo do Ljubljane spala.

Zbudila sem se v Cerknici - sneg :eek: :eek: :eek: , pa potem nekje na avtocesti en avto zgrmel dol, pa potem voznik nekaj po voznem pasu hodil :eek: :O: :O: :O: .

En navihan dan vsem x;)x x:Xx x:Xx x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sanjalica

Sem na "liniji" s slovensko metropolo in kaj pravijo??? Sneg...

Mislim, pa to ni res, kako si ti ljubljančani/močvirniki/notranjci poredni.... :vragec: x;)x

Jaz pa dobila danes čuuuudovito idejo...kaj možu kupiti za rojstni dan....

Jauuu da mi to uspe .... imam 555 svojih naslednjih grehov že oproščenih, 444 ki jih imam na zalogi pa se tako alil tako brišejo.... x:px x:px x:px

Noro sem ponosna nase, ko mi "rata" takšna brihtna ideja...ko vem; da je zadetek v ČISTO NUUULOOO.....

jaz tule nekaj berem, sneg, si mislim majah....pogledam ven, sneg :8): x:Dx

tudi v 15.nadstropju snezi x;)x

super volje drugace, ne vem zakaj, sem do 1h delala, pa zdaj spet tlele, ampak vzdusje nic vremensko

:listen: xracx :farb: xrosex xchatx xhypnox xsingx

cesa si se spomnila, sanjalka?

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...