Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Tinka .......čestitke, res fajn, da si tu in 1005 na žnablce. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 .sam a veš, da sm vseh skp že dol ruknu˝okrog 500svojih postov; niso mi v prihodnje všeč!Bil pa ur v Lj. .. se srečal po dolgih mescih s sestro tut; itak dela kariero blablabla..dežek padau pozneje tu pr nas, pa me ne moti,glava nič ne boli, niti zarad Polne Lune ne, zarad vremena, se prav, de se prav vzdržujem;..ampak saj, prepričujem se, da manj pomagam itak Čeri nism šeu volit, pa mi ni niti žal..Delam sedaj nekaj Sprememb in to načrtno me zanima koliko sem dovolj močan Obljubim,da bom še boljši Aja še to ,tam nekje v centru vidu glasnega moškega,ki je na ves glas vpil, body language˝, se pačil in režal na ves glas, tak besedni teater, sam vseeno sma se mogla režat; jest pa tut nism mogu bit tih, vedno nazaj butnem kaj; yes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pri nas dežek.Jaz pa neke jake plane jutri - v vinogradu Ah ja -luna v devici je delala zadnjič - sem pozabila omeniti, ampak čistilno akcijo sem imela ta pravo-temeljito v nulo..(kar je pri meni redkost, ali pa vsaj, ko je luna v devici ) vlačila omare vstran, elemente....obsedno stanje v glavnem. Je pa bil Š. zelo zadovoljen - on in njegov vojaški red :o|o: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 oooh... kako ste pozorni.... ma saj sem tudi jaz sele zdaj opazila, ni panike.rada klepetam z vami bomo se tole delali...teto klicem, pa je ne dobim, upam, da ne bo prepozno, se pocutim kot kaksen macji james bond aja, glede hobotnice pa: treba jo je v skalo metat, da se zmehca, sicer se pa to navadno naredi, ko je ze mrtva :o|o: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 My dear Monneypennies, the case is solved! macji rod je resen, krokodil je bogatejsi za dve mackici moja teta je pripravljena na sterilizacijo , casti tinka( ne njeno, ampak njene macke ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 malo statistike: LETOS JE ŽE 67 MRTVIH V AVTO.NESREČAH (242 mrtvih lani!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Zdaj pa statistika ala oven.. 31 to je približno 1/3, 50 na miljon to je zanemarljivo malo, 95% proti to je odločno preveč, recimo temu 1/10 je za..., hehe, in tistih 67, je najbrž še kaj manj, kot 67, recimo 66.999+-0.01 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Krokodil.. mackice.. Tlele se spet spreminjajo plani.. :o|o: Smo bili ze vse skor za ziher zmenjeni, pa mi poslje prijateljica prej sms, da so truckerji cez praznike skenslali vse voznje.. Kar pomeni.. Nic od nic. :xx!: Ma saj ne vem.. po eni strani par problemov resenih, po drugi pa.. ko bi se lahko tko v redu imele.. Zdaj ne vem kaj bi.. Zmetala ful kesa samo da se do Porta zapeljem? Po eni strani bi mi ful pomenilo, ker vem da bo par ljudi ful veselih, ce jim prinesem kako flaso.. Pa kdaj naj grem zdaj domov? Malo brezveze je tle viset, ko so vsi odsli na pocitnice in se nic ne dogaja.. Hehe, nora ideja. Ce se zdajle takoj spravim od tu, pridem na bratov maturantski ples.. Ma ja, to ne bo slo.. Razmisljam pa da bia) skenslala Porto in sla v sredo domov skocila cist na hitro do Porta, za eno noc ali kaj in sla v cetrtek, petek domov.. Bom malo maile poslala sololkam tlele, ce je slucajno kaksna ostala v mestu in bi sla z mano.. ce vsaj eno najdem, se stroski na pol delijo.. No ja, moram prespat in se odlocit kaj in kako... Drugace pa malo zapravljala danes.. Si kupila jakno, ki jo hodim ze en mesec gledat in probavat (s tem da je ni bilo tam kot ponavadi in sem se ze ustrasila!! PA sem sla vprasat prodajalko in smo zbrskale zadnjo tam nekje iz enih kupov )Pa cevlji, ker bom drugace v SLO spet zivce zgubljala ob kupovanju.. nimam nic poletnega. In ful ne maram kupovanja cevljev.. Pa v bistvu je bilo vse skupaj okrog 10000.. kar se oblek tice, je tu kar poceni.. pa se veliko vec izbire.. Grem pisat maile, pa da vidimo kaj bo... A. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Poleti.....proti koncu koncu junija al julija........L. Krawitz v Ljubljani, Santana v Zagrebu...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 V Cityu imaš par njihovih cd-jk na razprodaji.......po jurja, se mi zdi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 You are welcome. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 uau, bobnar pa mick skupaj v enem prijaznem dialogu aliana, kar v porto, super je tam, ceprav za en vecer, se da dosti opravit hej, vesoljnemu svetu sporocam, da je krokodil dbest pa lep vecer, totalno srecna tinka Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Tinka, Kroko ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 totalno srecna tinka ....sem še jaz bolj veder postal Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 hej mick! ma saj ti si vedno veder...polna vedra vedrine so te Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Haj tinka ........samo zdaj sem še bolj......................jeah Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ssssssssssssssmokin'! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pa se se jz pofockam..... Spet se mam precej za ucit, tko da sem bolj malo na netu, v glavnem berem. Se sem tu. Tinka pa Mick, ful vesela, da sta vesela! Krokodil, a bom loh prsla kdaj mucice pogledat? Selene, pozdravi se! Vsem lunatikom !!!!!!!! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Poleti.....proti koncu koncu junija al julija........L. Krawitz v Ljubljani, Santana v Zagrebuja, gud novica tole, ane funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ufff Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Volkec očitno zaljubljen Dobro jutro vsem.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Dobro jutro, včeraj zaspala s kurami, dons komaj z viličarjem vstala , sem še skoraj celo vožnjo do Ljubljane spala. Zbudila sem se v Cerknici - sneg , pa potem nekje na avtocesti en avto zgrmel dol, pa potem voznik nekaj po voznem pasu hodil . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sem na "liniji" s slovensko metropolo in kaj pravijo??? Sneg... Mislim, pa to ni res, kako si ti ljubljančani/močvirniki/notranjci poredni.... Jaz pa dobila danes čuuuudovito idejo...kaj možu kupiti za rojstni dan.... Jauuu da mi to uspe .... imam 555 svojih naslednjih grehov že oproščenih, 444 ki jih imam na zalogi pa se tako alil tako brišejo.... Noro sem ponosna nase, ko mi "rata" takšna brihtna ideja...ko vem; da je zadetek v ČISTO NUUULOOO..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 tako se dela you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz tule nekaj berem, sneg, si mislim majah....pogledam ven, sneg tudi v 15.nadstropju snezi super volje drugace, ne vem zakaj, sem do 1h delala, pa zdaj spet tlele, ampak vzdusje nic vremensko xrosex cesa si se spomnila, sanjalka? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts