Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

uf zame je dans tud en tak prou zoprn dan...že k sm u slubo pršla sm si rekla k bi mi vsaj kdo reku...pejte domov dans - tko kt u srednji šoli k so rekl...ta zadna ura nm odpade juhuhu x:Dx

No pa ni bilo tako pri nas...sm mogla kr devat :xx!:

No ampak ker me je tako glava bolela sem šla domov že ob 15h.

Smilla sm se sama seb...pol sm pa še mojga napiz...ker me ni nč poklicu...jah tečka sm bla taprava...

Se morm opravičt...ni blo prou...sam tako napetost dans čutm...res, ne morm opisat.

Lep večer vsem,

S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

Oh, danes ste pa res vsi sami ubožci. Jaz sem pa tako dobre volje, saj sem imela danes registracijo za avto, dala sem 73 jurjev, ostalo mi je še štiri jurje, pa sem se odpeljala še zamenjati zimske gume, tako sem zdaj srečna, ne bojim se, da bi me okradli, vem, da denar mora krožiti in vse je super! x^x

Hm, hm. stopnice so na novo prelakirane....in mene glava boli od tega laka, maček pa je na balkonu da se ne bi zastrupil x:o)x . ko gre kdo mimo okna se mu zdi da dežuje,,,ampak samo maček skače po šipi.....'spusti me nooot' :eek:

prej sem gledala eno oddajo......sem Nosoroga vidla x;)x :palec:

uživajte... x:Xx

sem imela danes registracijo za avto, dala sem 73 jurjev, ostalo mi je še štiri jurje, pa sem se odpeljala še zamenjati zimske gume, tako sem zdaj srečna, ne bojim se, da bi me okradli, vem, da denar mora krožiti in vse je super!

uhhhh, kako kroži tole tud pri meni... ravno dala čez registracijo, v četrtek pa še servis in menjava gum... ma, bo zakrožlo, da je joj x8Dx x:px

sicer pa tečka ena... kr neki :xx!: ...pa psu se je zrolalo očitno in je točno taka, kot je tam Marsa napovedala, zato jo imamo zunaj bolj na kratkem štrikcu.. kar nekaj popizdeva in skače brezveze

ta teden mi ful uletavajo tipi iz preteklosti xcivx ... a sem kaj spregledala v napovedi :inocent: ... je prav hecno... me naprimer pokliče Dašin oče (ki sicer ne kliče mene, ker se meni bolj z Dašo) in nekaj cmoka in jamra, da pravzaprav ne ve točno, zakaj me kliče, samo kr neki ga je popadla ena želja, da me sliši... olrjat bejbi, pol pa me poslušaj xzobkox :irs: x:Dx

Cosmica zate en pobožek :palec: zaradi žalostnih novic, u filme pa se res raje ne ufuravaj (ma, je beseda tole, a x:px )... saj mene tudi nekaj takega hoče hvatat, samo sem na srečo tako naspidirana, da mi zmanjkuje časa... in, če me že dohiti, sem takole malo odločna 'jah mici, taj film ne buš videl' x:px xcivx x:Dx ... glih zategadelj (keneda, da bi jest lahko bla gospa Toporišička x:Ix ) se tud ne lotim ogleda filmčka Love actually... zavoljo padanja u tote scene :OO!: :bomb:

heh, moram še malo za nazaj napisat:

-sobota: šoping, šoping *

-nedelja: šla bejbija gledat **

-ponedeljek: smo v šoli meli testiranje pri telovadbi. vsi moji rezultati so se izboljšali ***

-danes: ni vredno govorit ****

* Allstarke, Allstarke :vragec:

** (joj, kak je to lepo) :2src:

*** niti za gram se nisem zredila :palec: x:Dx x:Xx x;)x x8Dx

**** ni vredno govorit

mejte se radi....

Contesa.. :palec: ..vsaj ena..

Jaz pa sem se dons šla..nemogoče je mogoče...uspela se pošteno skregat s tremi..

x!x ...na tak ali drugačen način meni blizu osebami.. :xx!: ...tako, sco je za danes svoje opravil....zdaj pa se rakica lahko zavleče v svojo luknjo.. :inocent:

zoprno :o|o:

idem tamo, gdje je sve po mom...

Astra

Per aspera ad astra

se bliža konc sezone, treba razčistit kdo je boljši  :vragec:  x:Dx

He-he......vedno, ko se nekaj šopirim se konča, da imam dolgo.......surlo :xx!: . Smo ga "popušili" xrolleyesx ......sicer mislim, da ne po moji krivdi ali ipak.......je basket ekipni šport x;)x ....sam pa član ekipe...... x^x .......še 3 tekme.......upam, da se zmažemo........v skupnem seštevku še vodimo....... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Danes pa jaz tudi kandidat za članstvo v klubu razkuhanih makaronov :o|o:

Sem bila lačna dan in pol (ampak zagrizena Gorenjka zdržala lunin post) in temu primerno nataknjena.

Saj v bistvu nič posebnega, ampak za eno neumno malenkost sem se razp* brez veze, da sem na koncu že sama sebi šla na živce :xx!:

Ma, saj je že bolje :palec:

Vsem lunatikom veliko sonca xrainbowx xcrossfingx xrosex xsrcbumx xrainbowx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Heh-.....bodi srečna, da nisi kandidat za članstvo v klubu povoženih makaronov....to je ortodoksna varianta kluba makaronov x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

Heh-.....bodi srečna, da nisi kandidat za članstvo v klubu povoženih makaronov....to je ortodoksna varianta kluba makaronov x;)x x:o)x x:Dx

Še dobro,da jih ne maram x^x xDDx

Vsaka ovira je priložnost.

...........no makarončki x;)x , saj že gre na bolje............ xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Se vidi, da je Merkur retro... še kluba ne znam prav napisat x;)x

Ja, seveda, Amis - gre že na bolje :palec:

Mick :vtz: - a ste ugotovili, kdo je boljši (saj si bil na basketu, ne?)

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Mick  :vtz: - a ste ugotovili, kdo je boljši (saj si bil na basketu, ne?)

Mal više preber..... :C: x:o)x

K. Čapek

dobro jutro...danes se pa jaz že bolje počutim x:)x

Zdajle ob 9h imam razgovor za službo...u angleščini...no pa sej bo...sm učeri še malo povadla x;)x

Lep zasnežen dan vsem x;)x

Lp, S x:)x

Dobro jutro....

neznano kam je odtekla moja navihana svinjska energija zadnjih nekaj dni :eek: :O: xrolleyesx , saj ne da bi bla testeninasta, samo me ne razganja več od presežkov, razigranosti in jezikavosti, tako da sem od včeraj zvečer pa danes zjutraj bila enostavno tiho - pa iz nobenih zamer, ker se mi s tem ne da ubadat, ampak se mi enostavno ni dalo. Neverjetno zame, ker bi bila meni najhujša kazen, da bi mogla bit tiho.... Svašta, verjetno zato,d a izkusim sfere v kerih običajno nisem.

Se oblečem tako letnemu času primerno, spomladansko, pa stopinje ubitačne, pa fullllllllll sneg na avtocesti. Plugov seveda ni bilo, so jih že vse pospravili - normalno, en kup avtov ob cesti, ker jih ima že kar nekaj beri večina letne gume. Pa full nesreč je - slišala po radiu, tako da previdno.

No pošiljam sebi in vam malo navihanosti in vam želim en krasen dan x;)x x:Xx x:Xx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja, tale sneg je res čisto odveč. Sem že hodil naokoli kot martinček na sončku potem ti ga pa takole zagode. Zjutraj vstanem, si pomanem oči in zagledam to belino. Ej, malo je manjkalo, da se obrnem in zaspim naprej. ali pa kakšno knjigo ob kaminu v roke. Da mora pa človek v to žlauso ves zaspan... no, to je pa že malo mučenje.

Pa sej itak počnemo veliko stvari za katere ne vemo zakaj... to je naša svobodna volja x:Dx x:Dx x:Dx . Če bi bilo po moje, bi bil danes dela prost dan :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Uhh, kaksna guzva na Celovski, ubogi tovornjakarji, bogve ce ne bodo na kaksnem prelazu kaj cakali in tko...

Sploh ne mroes menjati pasu (no, jaz sem pac ga x;)x) - nic spluzeno, brozga na cesti, zelo nevarno.

Ubogi pesci, tezko tako pazis in bo danes najbrz ful pospricanih...

Uh, res neverjetno, 7. april pa tole... :o|o:

No, ja, se zadnji Zimini zdihljaji, se zadnji udarec... to bo hitro slo skozi...

Samo je pa res hecno - 0 stopinj, vceraj ali kdaj, dva dni nazaj, pa 16.

Ful imam dela, danes nisem sla na fitnes.

Lep dan zelim vsem (saj bo hitro minil teden, saj je ze sreda). xcivx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vreme, ja.. :xx!: Ampak če se prav spomnim...ko sem bila še otrok, sem šele za Veliko noč lahko prvič oblekla dokolenke..govorili so..če je bilo prej izjemno toplo...da je to varljivo...da udarec mraza še pride..torej..nič novega..

Ja, zoprno :o|o: ..še ta vikend smo sedeli na terasi in se martinčkali...komaj sem čakala, da pride Velika noč..in gremo na morje..zdaj pa...pripravljam zimske spalke..in zimske bunde.... xrolleyesx

Je že mal bolš.. x^x ..Janjak..nič narobe..če imaš mal tihe dneve..glavno, da si tukaj...in nas bereš.. x:Xx

Bobnar...a ni kul..kako majhna..in kako velika je hkrati Slovenija.. x!x

Zdaj v mb samo še rahlo dežuje...danes bom do konca presadila rože...pa če bom to počela s kapo na glavi..

Makaroni, en x:)x ...na obraz...

Astra

Per aspera ad astra

huh...jzt sm pa zdele pršla z ragovora za novo službo...sm bla že 2 gič tm...no zdej sm pa slišala da bo še 3 krog v katerega bosta prišli samo dve punci, največ 3.

Upam da mi uspe, Johnson & Johnson je kr dobra firma x;)x no kaj pa vem...že drugič je bil vtis dober x;)x

Lep dan vsem,

S x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...