Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

papirnat dan,.... x^x

Imam ful apetit; sol Staneee x8Dx ,pa nohti so nekam čudni ratal :o|o:

Na poti iz Lj. vidu na eni tabli ob cesti, da prodajajo kokošji gnoj;ga je sploh možno,ko pa ga ni v neki vlki količini? x:Dx

Morda je človek v obdobju gibanja, ki ga ne moreš nadzorovati..

Višja narava med brzdanjem in strasti.

Kjer je B0g, Hudič zbeži in obratno.

Kupil sem si Plazma piškote.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kar pomeni da še en teden ne bom vprašana (El Nino, ne beri x:Dx ) fizike :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

El Nino je prebral prav takoj x;)x hehe, ti porednica, te prec sprašam, kaj pa jemlete? povej mi, vlak z maso 1000t se fura po klancu navzdol, klanec je visok, pol kilometra, začetna hitrost je 50kmh, kakšna je končna? kot poštena fizika bova zanemarila zračni upor pa trenje, klanec je lahko poljubnega naklona... (namig potencialno energijo prišteješ kinetični, in potem poračunaš iz vsega skupaj po enačbi za kinetično, hitrost...)

Lahko pa še prašamo kolk hitrej se ta vlak giblje od kolone danes zjutraj... (opomba kolona se ni premikala)...

Hehe, mrbit ti celo koristi, rešitev pa bo objavljena naslednjič.... goodluck

Ohja, je dolgčas danes, me ni blo na faksu :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt:, zarad omenjenega trafic jamma...

Jure x:Dx sori, ne da se mi :fiju:

sicer pa, to je pa snov prve konference..................zdaj imamo preljubo elektriko :blink:

rešitev: ********* :inocent: (odšifriraj x;)x )

x:Xx

Torej, Elektrika, hah ja mi tud... :xx!:

no rešitev je nekako takole... ((mv^2)/2 + mgh)/(m/2)=V^2, torej v=87.9 km/h.. zavidljiva hitrost :) v primerjavi z našo stoječo kolono....

Lahkonoč.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Živjo, dragi moji xsrcx

Evo mene, motam se ven iz svojih dekc in solza, razočaranosti, besa, jeze... Prvič, ko bi bilo resnično zaželjeno, da ti človek pokaže spoštovanje in odgovornost primerno situaciji, ki je za mano (pravzaprav nama, vendar ga ni bilo od nikjer, viteza :sick: ), se le-ta skrije... Ostajam brez besed. Pa še vedno nisem pop***la, še vedno bojo moje besede blage... Sam ima svojo vest, sam naj si odgovarja, če si želi in upa...

Nisem vas spremljala v teh dnevih, tako da ne vem, kaj se točno dogaja tu v tej moji zlati družinici, vendar bom prišla not v par dnevih, obljubim... x:Ix Selene, Candlelight... xsrcbumx Hvala.

Sem pa izkoristila teh par dni za temeljito prevetritev svojega mišljenja in dojemanja medčloveških odnosov, vstajam še bolj prepričana vase in v tiste vrednote, ki sem jih do sedaj samo pregovorno gledala... Hvala bogu.

Lep večer vam želim, pravzaprav kar miren spanec, vsem jutranjikom pa... eno čudovito jutro xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

O, Soncna! :palec:

Vis, jaz sem te tudi pogresila. xcivx

Ja, pridejo taki dnevi... saj bos postekala, se vklopila... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.se le-ta skrije... Ostajam brez besed. Pa še vedno nisem pop***la, še vedno bojo moje besede blage... Sam ima svojo vest, sam naj si odgovarja, če si želi in upa...
kak ganljivo, moram citirat :fiju:

Sanjalica...najprej mi je na misel prišel Egipt...potem pa morda Turčija...kakšna obala, kjer lahko kak dan lenariš...potem pa vzameš avto...in se odpelješ na izlete..

Ali pa Tunis, bolj Djerba kot severni del..ista scena, plaža...pa avto in fascinantni kraji...

Če boš izbrala kaj od tega...se javi, ti lahko dam kar nekaj nasvetov..

Aliana... x:Xx ...nima smisla, da ti govorim, saj bo...ker tako ali tako bo...samo še ne takoj...zaenkrat ti lahko samo rečem, preživi nekako...lahko si pa predstavljam..kako boli..

Spet se mi ne da spat x:Dx ...pa mal bluzim tule.. xrolleyesx

Sončna...mal bova morali prečekirat tale najin konekšn..mal sumljivo že tole hkratno počutje... x;)x

Naj že enkrat mine tale teden...še moj dec sam nekaj sika naokoli.. xrolleyesx :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Živjo, dragi moji  xsrcx

Evo mene, motam se ven iz svojih dekc in solza, razočaranosti, besa, jeze... Prvič, ko bi bilo resnično zaželjeno, da ti človek pokaže spoštovanje in odgovornost primerno situaciji, ki je za mano (pravzaprav nama, vendar ga ni bilo od nikjer, viteza  :sick: ), se le-ta skrije... Ostajam brez besed. Pa še vedno nisem pop***la, še vedno bojo moje besede blage... Sam ima svojo vest, sam naj si odgovarja, če si želi in upa...

Nisem vas spremljala v teh dnevih, tako da ne vem, kaj se točno dogaja tu v tej moji zlati družinici, vendar bom prišla not v par dnevih, obljubim...  x:Ix Selene, Candlelight...  xsrcbumx Hvala.

Sem pa izkoristila teh par dni za temeljito prevetritev svojega mišljenja in dojemanja medčloveških odnosov, vstajam še bolj prepričana vase in v tiste vrednote, ki sem jih do sedaj samo pregovorno gledala... Hvala bogu.

Lep večer vam želim, pravzaprav kar miren spanec, vsem jutranjikom pa... eno čudovito jutro  xsrcx

Sončna Vila

Oho Sončna, si bila pogrešana x;)x x:Xx . Vidiš, boš spet majčkeno duhovno zrastla, prišla ti je na pot priložnost in vidim, da si jo oz. jo še izkoriščaš xsrcx :palec: .

Včeraj zbrala svoj Svinjski pogum x:Dx (sploh ni bil problem) in presenetila eno deklico, ki jo zelo občudujem s klicom :inocent: . Uf, pasalo full in res sem srečna, da sem si je vsaj delček prigrebla v svoje življenje (kako egoistično xrolleyesx :inocent:).

Ker sem bila po dolgem času v službi majčkeno bolj pridna, sem tule malo manj čvekala. danes imam spet ene zadevice za poštimat, da mal na red spravim stvari (nič meni podobno), potem pa mislim,da bo po starem. Očitno posledica izpraznjenih baterij zadnjih nekaj dni, ker če je vse normalno, sem na forumu, MSNju, sprejemam naročila strank in naročam blago, vse naenkrat, zdaj sem bila pa po full časa xpolzx razpoložena (tega ne obožujem glih najbolj). Ampak že včeraj sem preverila in baterije so polne :onfire: :bomb: .

Danes grem sama domov z avtom, pa potem je treba Volnico razčesat - beri 2 uri dela, ker gre jutri na cepljenje proti steklini in gremo ga nadgradit v cyberdoga (gre po čip). Zjutraj greva pa skupaj v Ljubljano - se morva še zmenit, kdo bo vozil x:Dx , pa po službi gremo na nadgradnjo, vmes bo pa v varstvu pri mojem dragem x:o)x xDDx :vio: .

Včeraj je mama že spekla potice, orehovo pa rožičevo, smo je že majčkeno dobili za poskusit x:px in je že ni :inocent: :inocent: :inocent: . Ampak tale mama je ta glavna, kaj vse znajo naše babice peči x:px x:px x:px .

Vsem želim en navihan dan x:Xx x:Xx x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oj!

Ja, bilo je ze soncno skoraj, zdaj je spet oblacno (v LJ).

Srecala sem kakih 5 resilcev (enega ze v Sentvidu, so iz nekega bloka nekoga nosili), tako da... uh, treba bo zajet sapo...

Razmisljala sem o oni nesreci - frendica je rekla, da so po radiu rekli, da se iscejo ocividci.

Ali je ona punca v Corsi kar stala na rdeci? Ni uporabljala vzvratnega ogledala? Ni videla, da drvi avto proti njej in se ocitno ne bo ustavil, ce je se pospesil gas? A je kar gledala in cakala, da se vanjo zaleti tale?

Oh, ja.... Tudi neizkusenost je nevarna...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutrček x:Xx Bemu......za mano je ena.....hm.......na pol na wc školjki preživeta noč :xx!: :xx!: ....bemu, mi je slabo....le kaj sem tazga popapau......pa še kiham in smrkam :o|o: ...... In čaka me dooooolg delovni dan......zato, da si lahko še mal podaljšam vikend...........pol pa 4 dni doma :palec: x:o)x x:Dx Torej.....zame je danes......petek x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jutrček x:Xx Bemu......za mano je ena.....hm.......na pol na wc školjki preživeta noč :xx!:  :xx!: ....bemu, mi je slabo....le kaj sem tazga popapau......pa še kiham in smrkam :o|o: ...... In čaka me dooooolg delovni dan......zato, da si lahko še mal podaljšam vikend...........pol pa 4 dni doma  :palec:  x:o)x  x:Dx Torej.....zame je danes......petek  x:)x

xwizardx z željo, da čimprej ozdraviš.. :flower:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Če rečeš nekaj tja v tri dni, brez razmisleka .... x:Dx x:Dx x:Dx

Včasih se mi kaj takega zgodi, če ... kot včeraj zvečer:

nekomu sem obljubil, da kupim kartico za mobilca, ki ga bo danes čakala-lalalala xsrcx , zvečer po fonu pa pride trenutek resnice - pozabil sem. :V:

Brez razmisleka odgovorim - grem takoj iskat na bencinsko. :vio:

Zajaham kolo z 0 prestavami, 1 sedežem, 2 lučema in 3 strehami (marela je bila samo v rezervi) in se vmešajo možgančki, :xx!: ki provocirajo - zakaj pa ne greš na bankomat, ki je bližje? :vragec: Da sem jasno nasedel, ugotovim pri avtomatu, kjer ravno ta storitev ne dela. Potem sem lahko zavil še v nasprotno smer na bencinsko... x:Dx x:Dx x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Janja, x:)x :2src:

tvoj Ni poraženec, kdor je poražen, poraženec je kdor se po porazu ne pobere. :palec:

sem v torek po odbojki (ko smo skoraj vse izgubili) ob piru dopolnil -

ni poraz izgubiti z negativci in ni zmaga premagati pozitivce :vragec: :vragec: :vragec:

xsrcx O Boris, :palec:

včasih mislim da me nosi luna, pa je bil na koncu lunin.net x:Dx x:Dx

Pikowc :vragec: :vragec: :vragec:

P.S. Vreme v Lj se izboljšuje. Vsaj čutim tako! Vi pa tudi... x:Dx

Aja, danes imamo še enega na -wc, ki mu želim vse dobro! xsrcx

No sem spet na broju nazaj..če me je kdo pogrešal x;)x

Skratka kar ene bed stvari se dogajajo...kriza res, pa sem ven padla iz svojega filma, ampak vsa ta žalost naokoli in vse smrti, ki me spremljajo že zadnji mesec tu mach....a mi kateri planet mimo seka ali kaj? 2 primera v moji žlahti in 2 primera v njegovi žlahti...vse skupaj v 4 tednih :sori:

Skratka ljudje, če mislite umret, dajte doma...tu mač komplikacij, če se to zgodi v tujini, sej se sliši morbidno ampak, ko si enkrat v tej situaciji, moraš biti čarovnik da skupaj spraviš vse papirje in pomisliš, kaj vse potrebuješ in kam vse moraš iti.

Imejte se radi!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...