Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Ko prebiram Cosmo in njeno navdusenje nad peko...se vedno zavem, da sem tako prekleto leva v teh rečeh ... Noro rada pečem...samo tisto, kar spečem...je vse bolj tk-tk... Kuham dobro, pri peki pa... :o|o: :o|o: ne vem. Ne gre; kakorkoli se potrudim...ne gre. Nekaj časa je minilo, kar sem s kolegico, zelo dobro "pekarko" pekla... Ona doma, jaz doma... Telefon obe na ušesih... Obe istočasno....moka, jajca, miksat, vklopit pečico, iste stopinje, vse vse vse ISTOČASNO... Naslednji dan ... prineseve spečeno v službo... Jah, vsedla se je na tla in se krohotala nad izgledom mojega "ustvarjanja".... Ni se mogla zadržat...In verjetno bom legla k večnemu počitku prej, kot pa bom postala "pekarica"... Žal. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 sanjalica, sva že dve . veš kaj, je treba tako vzet, da pač nismo vsi za vse in da prisotnost xx kromosomov še ne daje po difoltu dobre pekarice. je že za nekaj dobro. hi hi hi že vem za kaj. a si pomislila, da je na svetu potrebna polarnost in torej ne more bit dobrih pekaric, če ni tud nas "taslabih". vidiš, problem rešen. na smrtni postelji naju to ne bo težilo jupiiiiiiii.........bravo mi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Ova pevka je mensezdi profoksa od Boruta, na Pedagosˇki f. v Mb. Ali asistentka ... Whatever. ja, baje uci anglescino, ima ena dva doktorata, dela na ambasadi v budimpesti.... superwoman Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 sicer pa moje iskreno občudovanje vsem, ki to obvladate you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Amis...se strinjam; pa vendar...bi tako rada mojim eno čudovito dišečo potico danes postavila na mizo.... Saj jo spečem...saj diši..samo kaj, ko moji tudi gledajo.... in vidijo...da je to tk tk narejeno... Je pa smešno, ker sem sicer precej esteta; potem pa pri peki... zatajim na celi črti...... (hčerka pa peče...mnjamsi ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 kaj se pol sekiraš, če maš mojstrico kar doma. mal ponucaj domače zakladke za peko potice, ti pa naredi nekaj kar gre tebi super, pa boste vsi izkoristili svoje ustvarjalne sposobnosti in darove ..............včasih mam kakšen praktičen preblisk you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ma ja, važno je, da je z ljubeznijo narejeno jest morm tud svoji stari mami vedno znova dopovedovati, da je stvar odlična in okusna, čeprav morda ni ravno za naslovnico revije Dober tek... Ok, sej sm jest tut estet, pa mi ni ravno vseen za zunanji izgled hrane, ampak dejansko vse odtehta trud, ki ga kuharica vloži v končni izdelek. In tega se je treba zavedat. Zato, sanjalica - naj tvoja potička tekne tebi in tvoji družini, pa vsem skupaj lepe praznike! :flower: :flower: SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Contesa... če boš preveč stiskala se bo še bolj ulilo !Mene je pa ta dež čisto presenetil. Ko sem med šihtom bluzil po lj me je dobilo. In sedaj sem ves moker... ne vroče... hladno moker !Si ya all! Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Hm berem Dalajlamo, pa to, pa se kar zabavam, stari dečko je kar kul, zlo preproste stvari zelo na easy, sam neverjetno težke za jih živet, hm treba to mal več prakticirat, namest te punce lovit pa to, bom začel lovit srečo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 O fuj, da bi morala še sladice peči... :xx!: PIH! Tega mi pa valjda ni treba...saj sem bila v prejšnjih življenjih muško. Ja, če pa kdo to sploh je (meni sladko itak ne diši, mislim, potice so pa res zdrava vegetarijanska prehrana... :xx!: :xx!: , da o ostalih velikonočnih dobrotah ne bi...), potem naj pa pač peče. Ker pri nas doma tole ne gre preveč v promet, se moj partner (... ) pač naje po obiskih... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 se moj partner (... ) pač naje po obiskih... Pametna ti je ta x!x x!x A si jo lahko sposodim??? Že kličem domov, nč mazat posode...bomo pač letos za spremembo mi hodili po obiskih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Evo, zaključujem predvelikonočna službena dela, želim vam tudi naslednje tri dni prekrasne, polne lepih trenutkov in navihane, jaz pa bom odpujsala mojim trem dnevom naproti . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 uživaj mala (hihi tole vedno rada rečem... mala ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 2 metrašici ja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Avtor Prijavi Deli 9. april 2004 Fino je, ce si v k.... in se lahko na koga obrnes, ce rabis kaj, in ti ugodi.Hvala ti, Cosma, nkol pozabla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Mi je všeč, ko je tko lenoben dan... sem rekla, dragi moji, danes je moj dan, nič pospavljanja... malce bluzim tule, malce med knjigami, misli uhajajo, polepšam dan sebi pa še komu z malenkostjo.... lep dan... predvsem pa petek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 selene, a ti od mene plonkaš al jes od tebe P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 jaz ne, častna pionirska Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 pismo, jes tud neto se prav, da sva spet usklajeni tandem P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 sicer pa moje iskreno občudovanje vsem, ki to obvladate ma noben problem!!!najprej vrzes stran vse kuharce (za papir) potem pogledas kaj mas doma in peces!! to je vse!!!100% deluje!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ma ja, važno je, da je z ljubeznijo narejeno jest morm tud svoji stari mami vedno znova dopovedovati, da je stvar odlična in okusna, čeprav morda ni ravno za naslovnico revije Dober tek... Ok, sej sm jest tut estet, pa mi ni ravno vseen za zunanji izgled hrane, ampak dejansko vse odtehta trud, ki ga kuharica vloži v končni izdelek. In tega se je treba zavedat. Zato, sanjalica - naj tvoja potička tekne tebi in tvoji družini, pa vsem skupaj lepe praznike! :flower: :flower: - to je to!!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 En prav luštkan dan je za mano, pa še več luštnega pride Živjo vsem lunatkom, upam, da vam je vsaj tako lepo kot meni Sicer sem spala samo ene 5 ur, ker sem že ob šestih zjutraj začela gledat okrog sebe kot zajc , potem sem pa kar vstala... ena luštna muska, eterično olje maroške mete v gorilnik za dobro jutro, tibetančki + malce meditacije, jutranja kavica + čikec... potem pa na kavico s Candlelight v mesto Pridem domov, kosilce, potem pa k frizerju - in vaša Sončna Vila je od danes dalje oranžnolaska s franžico (frufrujem ) Po tolikem času temnih barv se prav prileže takšna, ki paše pomladi in vsemu dogajanju in brstenju naokoli (kljub dežju in snegu :o|o: )... Zdaj sem sicer že kot en povožen makaron, ker mi malce primanjkuje tistih treh urc spanja, ampak ne bo nič počitka, dobim en luštkan obisk kasneje... bomo prav po ležerno lenarili in gledali filme No, to bi bila suma za danes... v glavnem, počutje je občutno boljše, hvala vsem vam sončkom, ki ste me cartali tudi preko OS-ov Prav toplo mi je pri srcu, ko prebiram skozi vaše bodrilne in pozitivne besede Lepo se imejte, sončki moji Rada vas imam Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 2 metrašici ja aja!!?? hm, men so ble zmer velike vsec no ja, sej tut majhne ampak... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 En prav luštkan dan je za mano, pa še več luštnega pride Živjo vsem lunatkom, upam, da vam je vsaj tako lepo kot meni Sicer sem spala samo ene 5 ur, ker sem že ob šestih zjutraj začela gledat okrog sebe kot zajc , potem sem pa kar vstala... ena luštna muska, eterično olje maroške mete v gorilnik za dobro jutro, tibetančki + malce meditacije, jutranja kavica + čikec... potem pa na kavico s Candlelight v mesto Pridem domov, kosilce, potem pa k frizerju - in vaša Sončna Vila je od danes dalje oranžnolaska s franžico (frufrujem ) Po tolikem času temnih barv se prav prileže takšna, ki paše pomladi in vsemu dogajanju in brstenju naokoli (kljub dežju in snegu :o|o: )... Zdaj sem sicer že kot en povožen makaron, ker mi malce primanjkuje tistih treh urc spanja, ampak ne bo nič počitka, dobim en luštkan obisk kasneje... bomo prav po ležerno lenarili in gledali filme No, to bi bila suma za danes... v glavnem, počutje je občutno boljše, hvala vsem vam sončkom, ki ste me cartali tudi preko OS-ov Prav toplo mi je pri srcu, ko prebiram skozi vaše bodrilne in pozitivne besede Lepo se imejte, sončki moji Rada vas imam Sončna Vilahojla!! dan soncna vila!! mi tudi tebe mamo radi!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 čeprav motoristka pa to, hm skor bi šlo skupaj, tititi, lej da mi dobiš eno lepo štiri al pet,... heh, čist zmešan . dve dvojčici na kupu...hm kera je že kera če dobim dve trojki mam štiri zaključeno itaq mam iste ocene kot Nordica. bomo vidli, kak bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts