Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

Pozdravcek vsem!!

Doma. x:)x

Vozila sem se od vceraj od 11h do 2h, spala v avtu na neki italijanski pumpi 4 ure in sla naprej.. prisla ob 1h domov. Cudem obcutek.. Kar sedela sem v avtu pred hiso in globoko dihala in zbirala pogum.. za vstopit nazaj v 'real life'.. Ne vem no.. tako cudno je spet priti domov.. in je vse isto, razen stvari, ki sem se je nabolj veselila in jo najbolj cakala.. da ga bom objela..

Pojedla pasulj (uf.. domaca hrana x8Dx - pred vrati me cakata 2 vreci regrata in v omari potica!!! vsaj nekaj za polepsat dan) in sla spat.. za eno uro.. ne morem vec.. tako zmesana, zmedena.. kar ne vem kje naj se lotim stvari.. posesat sobo, ki jo je tri mesece macek okupiral, razpakirat, klicat folk.. jaz pa tako brez volje..

Ja, kdaj bo nova napoved... x;)x

A.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

sanjalica , pošiljam ti xrainbowx in šopek xrosex xrosex xrosex in upam, da ti je kaj bolje.........drucga tko nimam kaj rečt...........pišuka, odnosi so ena tko komplicirana al kompleksna zadeva...........do konca dni nam menda ne bo vse jasno.........hm

en pobož x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Poskusala se nekaj napisat, pa je masina crknila..moram ga na servis nest, ful se pregreva.. zdaj ga z eno roko drzim v zraku, da se bolj hladi in pisem...

V glavnem.. HVALA vsem, ki ste tele tri mesece delili z mano dobre in slabe trenutke, skrbeli zame, me tolazili, se veselili z mano... Dejstvo, da sem vedno vedela, da mam cel lnf team za sabo, mi je ful veliko pomenilo. Res, hvala vam.. family... x:Xx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aliana, vojko pravi, da je potrebno aklimatizirat se.............saj bo šlo........še kakšen dan al dva pa bo bolje :palec:

zdej grem pa na en ne najbolj simpatičen obisk, pa bom že prežvela :xx!: x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sanjalica

Mick - enkrat sem dala 300.000 nekomu, "kar tako"...ker mi je pač v sorodu (nečakinja) in ne pove niti hvala; ampak okrog pravi, da sem dala samo toliko... in potem ko se leto in malo obrne ( v tem letu pa nobenkrat ni prišla na obisk...NIČ) ima srce in prosi več...za matuantski ples...potem pač mislim, da imam pravico popizditi, ker mi gredo taki ljudje...več kot na k...c!

OK? x:o)x

, mi pa imamo 'Pekarno MisMas' in nabijamo muzko 1000 (na) cesarkoli ze. :D

Hudooo, kaj je fino, celo plesem vmes. xDDx x:)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Včasih, ko tako prebiram (npr. sedaj Contesin post) o tem pričakovanju, o tej tradiciji... mi je žal da tega ni v meni....

Danes mi je hčerka rekla, pridi, spakirave in greve... Pa nekako ni šlo. Nisem vedela kako naj dam šunko v košaro...saj bo dišalo (smrdelo) iz nje...pa kaj še dodati razen pirhov??? Pa ko pridem v cerkev, kaj naj, saj ne bom vedela...

Vsem je to samo po sebi umevno, pa vendar smo tudi ljudje, ki jim je to pač ... neznanka...

Tudi pri meni so na mizi pirhi, pomladni cvetovi, prižgane sveče (kot zmeraj...); vendar nekako ti čokoladni zajčki, ta svetlikajoč blišč...umetna trava iz papirja, na vratih venčki iz plastike z rumenimi račkami....ne vem, ne najdem se v tem.... Verjetno moraš biti s tem rojen....

P.s. Coccinelle x:Xx . Privoščila sem si...stanje na moji ikonci...pustila sem se razvajati...

Aja, saj res (*najbrz, ker imam 'obratno logiko') - danes bili na 'velikonocnem zajtrku'.

OK scena. :palec: x8Dx

No, tolk... ko ravno govorite o temle...

Hkrati pa ugotavljam, da sem pravzaprav sploh uranovka....

Skratka - zuriramo do daske, priletim podelit... ne najdem pa teme komadi... pa je zdaj ze pase', zdaj je ze nekaj drugega...

Kul...

Disim totalno - astra je zakon! :2src:

Imamo obiske in se fajn pocutmo - rezime. Prevod. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mogoče pa se premal daš....... x;)x ...in kar daš to dobiš  x:)x ....čeprav bi si želela več

kako premalo daš? če smo prijazni in se imamo radi... je po mojem čisto dovolj dajanja. pa če skušamo brzdati negativna čustva.

če se preveč razdajaš rataš-svetnica "suha sliva". x:o)x

Meni tudi simbolika (katoliška) Velike noči ne pomeni prav nič. Sem pač odraščala v ateistični družini.

Tudi ves kinč, ki je prišel iz zahoda, mi je mimo.

Veliko noč doživljam bolj prvinsko, kot praznovanje pomladi.

Ker pa je postal nedeljski zajtrk nekakšna družinska tradicija, odkar smo otroci šli na svoje, ga tako tudi jemljem in običajno se imamo prav luštno.

(mogoče tole niti ni tema za v dnevnik, a naj tu ostane)

Uživajte :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Meni tudi simbolika (katoliška) Velike noči ne pomeni prav nič. Sem pač odraščala v ateistični družini.

Tudi ves kinč, ki je prišel iz zahoda, mi je mimo.

Veliko noč doživljam bolj prvinsko, kot praznovanje pomladi.

Ker pa je postal nedeljski zajtrk nekakšna družinska tradicija, odkar smo otroci šli na svoje, ga tako tudi jemljem in običajno se imamo prav luštno.

(mogoče tole niti ni tema za v dnevnik, a naj tu ostane)

Uživajte :palec:

Ah,Velikonoce ? Pri meni doma (CZ) so čist drugačni.Punce barvamo,rišemo jajčka.V ponedeljek zelo zgodaj zjutraj prihajajo na dom fanti,moški in "pretepajo" punce vejami vrbe žalujke (da so ženske cele leto plodne,samo mleko in meso x:Dx ) po ritki in nogah.Nas lovijo,namakajo v banja vode.Majhni fanti dobijejo jajčko in pisan trakec na Tatar (to je narejena palica z treh - osmi in dvanacti vej),veliki fanti :vragec: "plavejo" v pivu in žganju.In zdaj,ko sem v SLO nad tem vsem ne premišlim in skoraj bi rekla,da poslušam kaj naj bi se dogajalo tukaj v SLO na čas praznikov.Doma naredim euforično ovzdušje za otroke in majčkeno zase in je kaj je.Počasi se na SLO prilagajam.Vse danes bilo o.k. :palec:

Živjo, lunatki moji dragi x:Xx

Malce pozno se javljam x;)x gledanje filmov se je zavleklo dolgo v jutranje ure, fino je blo, prav domačen in ležeren petkov večer in potem še noč x:)x ... potem sem pa vstala ob dveh popoldne, pa šla čez eno uro takoj nazaj v postlo... povišana temperatura, pa nič kaj preveč rožnato počutje :xx!: ... no, hihi, sem se spomnila ob tem na Sanjaličino izjavo enkrat (vsaj mislim, da si bila ti), da je danes very hot bejba in da vibrira na toliko in toliko stopinjah celzija x:o)x evo pa to sam i ja danas x:Dx

Astra, upam, da se je dan do sedaj že kaj izboljšal kar se kvalitete tiče...? xsrcx

Sanjalica, vidim, da v zadnjem času doživljaš podobne lekcije kot jaz... hmmm, ravno včeraj mi je padla kot strela z jasnega v glavo ena misel, ki se tiče vseh teh razočaranj... In sicer do ljudi imamo nekakšna pričakovanja, ki si jih zgradimo v skladu s tem, ker imamo neko sliko o njih (bi moral biti tak in tak, ipd.)... potem, ko se nekaj zgodi, kar ne spada v to sliko, smo šokirani, razočarani, zdi se nam, da nas je človek pustil na cedilu... Ampak konec koncev razočaramo pravzaprav sami sebe, ker nismo znali tega človeka pogledat na pravi način, mogoče si ne hoteli priznat, da ima takšne in takšne kvalitete, si zatiskali oči pred določenimi dejstvi... Razočaranje samega sebe pravzaprav najbolj boli, ne drugih, hkrati pa za to velja tudi nekaj zelo zabavnega in sicer - če sami sebe razočaramo v nečem, je to tudi nekako olajševalna okoliščina in oddih - saj sebe lahko spreminjamo, drugih pa ne moremo... Uh, a sem zafilozofirala, in to v dnevnik :inocent: x;)x hihi sicer je potem tudi finta v tem, koliko znaš opazovat in precenjevat ljudi na čimbolj objektiven način, tole je pravzaprav področje, ki tudi meni dela trenutno največje probleme x;)x tako da nič bat, vsaj edina nisi x;)x

Marsa, pismu, tele tvoje napovedi so pa res kot urca... Seveda se bo vedno našel folk, za katere na splošno ne bojo držale, ampak samo če pogledam tole dogajanje okrog sebe... Res je veliko napetosti v zraku, jaz rečem temu, da so se planeti mal pošrek postavli x;)x Vsem ful dogaja, pa ne ravno na najbolj pozitiven način... No saj bo drug teden boljši...? x:Ix

Aliana, WB, en lupček na nosek za dobrodošlico x:Xx Pa... saj veš...določene stvari odidejo, da imamo prostor za novo :palec: zato le glavo pokonci, vem, da se sedaj ne počutiš ravno najbolje, ampak zagotovo bo šlo na xupx Ko se bodo čustva malce pomirila, boš lažje zadihala, svet bo še bolj barvit kot je sedaj xrainbowx xsrcbumx

Vendula, prav z zanimanjem sem prebrala tole tvoje opisovanje vašega praznovanja "Velikonoce", res je super, ko tako opišeš kakšno stvar :palec: Širiš naša obzorja... x;)x Hvala ti.

No, zdaj grem pa v kopalnico, pismu se mi nič ne da, niti se razvajat z aromaterapijo iz Lusha pod tuš, ker sem cela zlomljena... Hih, pa še vročina in slabo počutje... nisem bla jaz za to narejena x:o)x vuš, stran, vročina, stran!!! x:Dx

Lepo se imejte, srčki moji, želim vam čudovito nedeljo, upam, da se bo kaj sonček prikazal - tako bo še večji užitek it na zrak, v naravo :flower: Pa pa x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

V zadnjem času spoznavam, da obstajajo ljudje v mojem življenju, ki imajo velikansko moč vpliva na moje razpoloženje... vedno me spraviti v totalno evforično stanje, z lahkoto me pa ti isti ljudje potisnejo globoko v blato in še stopijo name....

Kurčev život...podarim ga; zraven dam 5.000 SIT!

Kje se je vzel tak dan..................  x!x  x?x  x!x

Ne daj se Ines!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aliana x:Xx ...prilagoditev vedno poteka nekaj časa....predihaj. Ko si opisovala, dogodke iz Španije smo bili vsi s teboj in z zanimanjem brali. Vem pa, koliko pomeni beseda od doma, ko sem jaz nekaj časa preživela zunaj, mi je prijateljica vsak dan napisala e mail in to mi je pomenilo, včasih več kot sonce. Tega, ji nikdar ne pozabim.

Sončna pocajtaj se xwizardx ( in vročine ni več)

Vendula, zelo zanimivi običaji. Se mi zdi, krasno, ko znajo ljudje iz praznika narediti nekaj več, lep dan. Ne pa da se gledaš, čez mizo, kot pes in mačka...slovenska folklora x;)x

Marsa Mišmaš pekarna obrat tudi pri vas, superca x:)x

Preživela lep dan na praznovanju RD. Zelo dobra papica in še boljša pupica pa zanimiva prijetna družba. Mimogrede olupila 8kg krompirja x;)x , če kdo rabi izkušeno, zverzirano lupilko krompirja, naj se javi x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...