Pujsita 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Uau, ogromno dogodivščin.... Naky , tole bo tvoj Levček kriv . Zdaj si pa brez žrebca ? Ribica Katja, tavžentroža se fajn sliš, ja, kot bi blo 1000 rožc noter in ni , da vsaj ena od njih ne bi pomagala. Tole s TV pa tud pri nas. Ha, jaz sem bolj človek, ki čist fajn brez raznih piskanj živi, moj dragi pa ima prižgan TV non stop, pa radio, pa včasih še radio na računalniku, v glavnem stanovanje čist napolnjeno z zvoki. Na začetku sem mislila, da mi bo glavo razneslo, zdaj sem se navadila, pa niti ne slišim več vsega tistega čebljanja, tako da mi je jasno o čem govoriš. Kar se pa blečega trebuščka tiče, tudi Pujsa imela hude težave. Jedla ketonale, bruhala od bolečin.... Nekje sem prebrala,da ne smeš prekrižat nog (verjetno zablokiraš čakro), pa da ne maraš svoje ženskosti, če imaš težave na to temo. Zdaj si govorim, da ljubim svojo ženskost in podobne afirmacije, pa so bolečine skoraj popolnoma izginile - imam sicer zoprn obutek, samo to je mačji kašelj proti prej, pa nobenih tablet ne rabim. Bobnar, cool, čestitam za novo službico. Včeraj spet počvekala s sestrico po računalniku, pa eno zadevo ušpičila , pričakujem eno reakcijo. Ha, rada kaj nenavadnega ušpičim Dons zjutraj se pa zbudim, pa , sneg !!!!! Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Bobnar - - drzim pesti za pozitiven izhod.Oni tecni sestanek bo mroda hitreje in manj bolece minil, kot si mislis. Lepo je tole 'slisat'. Tinka - nekje sem ze napisala prav tole (morda v temi menstruacija ali pa napenjanje ali rpebavne tezave) - tavzentroza je ZAKON! Do zdaj mi samo enkrat ni pomagala (*pa se to se je izkazalo, da sem bila krivicna, saj sem pogledala rok trajanja in je bil -sicer najmanj- do 8. 02. :o|o:) -. morda torej samo zato, ker je ze izgubila ucinkovine.Je pa zelo grenka. Blazno grenka. Ampak ne pijes za okus, pac ne okusas, ampak pijes 'direkt v bolecino'. Jaz imam pa danes ful dela in opravkov in sestankov. In tekanja. Pa taksnole zunaj... Tole mi pa ni vsec. Sneg maram, a tale brozga... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 good luck bobnar!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 vir: http://novice.svarog.org/index.php?Novica=1217 Svarog novice Nov afriški virusPonedeljek, 22. marec 2004 Lov in uživanje opic, goril in šimpanzov, je kriv za novo nastali virus, ki so ga strokovnjaki te dni našli med afriškimi lovci. Vse skupaj podpira teorijo o tem, da se je tudi virus AIDSA začel pri primatih in se nato zaradi lova in uživanja primatov razširil na ljudi. Nov virus SFV (simian foamy virus) naj bi bil sicer neškodljiv, vendar znanstveniki, ki so ga odkrili, menijo, da kljub temu obstajajo vzroki za zaskrbljenost. Prepričani so tudi, da je edina možnost ustaviti pohod virusa in preprečiti nastanek novih podobnih virusov s prepovedjo lova na primate. Vodja raziskav dr. Nathan Wolfe ne dvomi, da so raziskave dokazale, da se retrovirusi z lahkoto prenašajo z živali na ljudi in tudi, da je danes že veliko ljudi iz centralnega dela črne celine okuženih z virusom SFV. Prepričan je, da obstaja velika možnost, da se v kratkem pojavi človeška oblika virusa SFV na enak način, kot se je virus SIV po mnenju znanstvenikov preobrazil v virus HIV. Stik z nečloveškimi primati, do katerega pride med lovom in rezanjem ulova, lahko igra odločilno vlogo pri razvoju človeških retrovirusov, zato bi omejitev lova divjih živali lahko znatno zmanjšala pogostost pojava novih virusov. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 VIR: SVAROG NOVICE Program za branje človeških misliPetek, 19. marec 2004 Nasini znanstveniki so razvili računalniški program, ki s pomočjo analiziranja signalov živčevja bere besede, še preden so izgovorjene. Senzorje velikosti gumba je potrebno pritrditi pod brado posameznika na vsako stran adamovega jabolka, kjer naprava zazna signal živcev jezika, grla in glasilk. Tako je z napravo dobesedno možno brati človekove misli. »Biološki signali nastanejo v trenutku, ko posameznik prične brati ali se po tihem pogovarjati sam s seboj, torej brez vsakršnega premikanja ustnic in obraza,« je pojasnil Chuck Jorgensen, Nasin nevroinženir, ki je vodil raziskave. Senzorje so že uspešno uporabljali pri poenostavljanju spletnih brskalnikov, nekega dne pa bi lahko bili v veliko pomoč pri ljudeh, ki ne morejo verbalno komunicirati in pri vesoljskih podvigih za pošiljanje ukazov med astronavti in vozili na drugih planetih. Nasini znanstveniki so prepričani, da bi jih v vsakdanjem življenju lahko celo uporabljali za prikrito komuniciranje; ljudje bi lahko z njihovo pomočjo pogovarjali v natrpanih prostorih, ne da bi jih pri tem slišali ali jim prisluškovali. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 VIR: Svarog novice Nov planet v našem osončju?Torek, 16. marec 2004 Ameriški znanstveniki so razglasili odkritje novega planeta v našem osončju. S Hubbleovim teleskopom in vesoljskim teleskopom Spitzer naj bi zaznali deseto nebesno telo, ki kroži okoli Sonca. Ko so oznanili odkritje »skrivnostnega predmeta«, so pri Nasi trdili, da gre za odkritje najbolj oddaljenega znanega predmet, ki kroži okoli Sonca. Odkril ga je dr. Michael Brown, izredni profesor planetarne astronomije na kalifornijskem Inštitutu za tehnologijo v Pasadeni. Sicer pa je bilo njegovo odkritje del enega izmed številnih Nasinih raziskovalnih projektov. Ledeni svet so po inuitski boginji oceanov poimenovali Sedna. Telo naj bi merilo okoli 1.250 milj, vendar bi prav lahko bilo nekoliko večje od Plutona, Zemlji najbolj oddaljenega planeta, ki so ga odkrili leta 1930 in meri okoli 1.406 milj. Po mnenju znanstvenikov naj bi novo telo, ki se nahaja v delu vesolja znanem kot Kuiper Belt, bilo oddaljeno od Zemlje okoli 6,2 milijard milj. Ali je novo odkritje dejansko mogoče označiti za planet, bo najverjetneje ena glavnih tem v astronomskih krogih v naslednjih nekaj mesecih, morda celo let. V tem delu vesolja namreč obstaja na milijone kamnitih in ledenih gmot, poleg tega še danes obstaja nekakšen dvom o tem, ali je Pluton pravi planet ali le eno izmed številnih vesoljskih teles. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...ful sneži v MB :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 v Lj. pa samo se malo dezek pada. pojenja; morda bo popoldan ze vse suho in soncek upam!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Sprejela en mega giga dober klic, pričakovan . Osrečila nekoga fuuuuuuuuuuuuuuuuuul, ostala brez besed, dobila darilo, takšno ki si ga že zelo zelo zelo dolgo želi, pa ni bilo dosegljivo, jaz o tem nisem imela pojma, zgleda čutila z višjih nivojev . Kok je fajn feeling, ko nekoga osrečiš, nepopisno, neubesedljivo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Bobnar odpovedni rok imaš določen v pogodbi o zaposlitvi, saj se da zmeniti tudi za prej, če poskrbiš, da delo nemoteno teče naprej in te kdo nadomesti, samo mirno se zmeni čimbolj na kratko in jedrnato, vem kako to zgleda, držim pesti, da ti vse gladko steče Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 tle se nekaj sprica dol z neba, bolj podobno kaksnemu mleku v sprayu... ej, meni niso delali problema s temi roki, se da vedno dogovorit, v bistvu, ce sta obe strani normalni in ce dobro komunicirata...ponavadi je v pogodbi vedno ena vrstica, kjer pise, da se da spremenit to in ono, ce se obe strani strinjata...ce ti pa hocejo tezit, pa bojo pac tezili... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Bobnar - želim ti, da se ti vse dobro izide, skratka vse najboljše! Ker imava zdej samo Mucibišija (micubišija, macubušija ) sem prej prišla iz šihta, da gre lahko Klemen normalno na šiht.... a meni krivo .... Sam da sem doma, pa sem srečna Pri nas ne pada več, je pa tako kilavo vreme.... pa me spljoh ne ganje . Love and peaceNataša Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Bobnar Pri nas pa dežuje.... ....mam rada dež. Ampak, pliz ne snežit :xx!: v šoli je blo blazno, blazno..............kot ponavadi :o|o: ponoči mi je 'nosan' iz nosa padel, pa sem ga iskala v postelji, pol pa ga boleče potisnila nazaj na mesto Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hej, everybody! Kristalka... auuuuch! Ful si pogumna. Men sicer ful kjut zgleda en mini svetlec kamencek v nosku, ampak da bi jaz... se tretjo luknjo v uses sem komaj prezivela.. , Bobnar! Jaz pa.. cakam na faksu na predavanje, cvekam s prijateljico po ICQju.. verjetno prideta ze malo prej in gremo skupaj v Galicijo in do Porta.. kar bi blo super.. Samo..nazaj je kriza, ker v mojem avtu ne bo prostora za prtljago in tri osebe.. Tko da upam, da se bosta kaj dogovorili z unimi truckerji, s katerimi prideta sem, tud za pot nazaj.. da bi vsaj prtljago oni peljali, me gremo pa z avtom.. Samo v bistvu ne vem, sem nekje slisala, da truckerji odpeljejo tovor, pol grejo pa z letalom nazaj.. ma ja, je se par tednov casa za dogovarjanje.. Danes nimamo spanscine, smo zmenjene s profesorjem popoldne v mestu in gremo v en bar, na cervezo in vadit spanscino v zivo Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 me je dons poklical en frend in mi povedal nekej, kar me je ful razveselil in mi vlil upanje za lažje reševanje ene zadrege P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Kul, zato pa so frendi ....bejž zadrega, bejž..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 thx Mick, sej zdej bo šla hitrej kot je kazal P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 viiiiiiiiiiiiiiiiijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumffffffffffff ......ki te je, ktera zadrega, ki kaka zadrega.........ni, ni Jaz sem pa dans tako naspidiran........da imam hvala bogu basket......ker, če ne bi me raztrgal......to bi pa bila šele zadrega Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ja, ena zadrega pač .................. pa še ni rešena, nej ostane samo pr zadrega Mick...... merkej, da te zadrega ne obišče na basketu in ti povzroči kašne zadrege P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Saj nisem hotel zvedeti ktera......sam preganjal sem jo, pa to zgleda mal slabo ponazoril Heh......edina basket zadrega zame je kolenska zadrega ....si grem onih 5 ščitnikov počasi gor privezovat Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 sem razumela tud preganjanje ...... thx za pomoč kolensko zadrego pa fejst prvež, da ne bo auuuuuč P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ko smo že pri razvajanju in zadregah... jaz danes bila v popolni zadregi, doživela šok, odprem poštni nabiralnik, v njem ena zadeva, nabiralnik po šivih pokal, komaj spravila obloženo knjigo ven, pridem domov in nekaj časa kar gledam... kot otrok ki dobi darilo, pismo tole jaz nisem navajena. Odprem in onemim, knjiga vredna zlata, knjiga, ki sem jo imela do sedaj v solasti s prijateljico in od danes naprej imam svojo hehe mi je pred dnevi rekla - sem te vpisala v en tečaj, boš sodelovala, kadar boš imela čas Zraven knjige pa tekst... draga sestrica (hehe to je v zvezi z zastavicami )imam tako čudno navado, da tistim, ki jih imam rada ob nenavadnih datumih podarjam darila za rojstni dan, ko začutim, da nekaj potrebujejo. Evo, tule ti poklanjam knjigico... Cmokec,Pujsa Ni besed s katerimi bi se ti draga moja zahvalila, daješ mi občutek, da sem vredna več kot mislim... resnično si me spravila v zadrego, ker nisem navajena...Ma človek mora imeti našo Janjok rad ane????. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 a tut taka ja JaniaK. Tudi danes deževna gužva v zraku. Špricanje gum kamionov v tasprednjo šipo Danes sem spet nekaj popotno izumljal V Lj. ;v trgovini,sm odkril en Novi kruhek; lahki jogurt (marelica-korenček) in zanimivo pakirane nekoščene suhe sljive, haa Doma pa sm si nardu sendvič,z dimljenim sirom,Novim kruhkom,a za zanimiv okus še dodatek čips. Kako je vse to hrustalo in prav prezanimivo vse to pojest. In kako je s tvojimi škrgami (s tvojim grlom) sm reku mu, ko sm gledau naraslo vodo, le kam se skrijejo živalce ob tem mrazu Hah, kako pa tvoje perje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hello Sem danes spet mela verouk :o|o: joj, sem čist pozabla, pred kaim tednom ali dvema....pri verouku:smo dobli neke (bedne) zloženke...o spovedi in izpraševanje vesti (za starše) Pa piše tam: Se prepuščam satanu in njegovim skušnjavam : a ste nori? cerkev pa hitro te stvari poveže s satanom, pač :xx!: 1.okultizem2.amuleti, čarni predmeti, kamni (sem spadajo tud kristali...pa sošolec zine, da mam jaz kristale........da se jaz stem ukvarjam , če nebi blo župbnika, bi ga mahnila )3.horoskop, astrologija (je spet rekel, da mam opravka s tem malo je manjkalo, priznam )4. ....... še dobro, da mamo kul župnika, se je samo smejal, jaz pa tud in še dobro, da ta sošolc (mimogrede: ponavadi je kul, z Nord pleše) ne ve več kot to, lahko bi mu pa tud natvezla, kar pa je tud res, da samo zbiram minerale in kristale, sej sem mela referat o tem sej me je malo stisnilo, ampak mi itaq nič ne more Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Danes sem se zbudila z glavobolom (kar se mi zelo redko dogaja) :xx!:tudi v službi en konfuzen dan... cel kup enih pi*darij :o|o: zvečer pa... namesto da bi šla na kegljanje... sm obvisela doma... potem se pa sprašujem, odkod grejo kile kar gor... ma, to neki nakladam... bo jutri že bolje Mick... tole s koleni pa tudi meni dobro poznano...eden od glavnih razlogov, da ne špilam več basketa ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts