free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Evo, par info, prepisanih iz Astronovic, o retro Merkurju... v astrologiji ... tudi tistim, ki se za astrologijo ne zanimate tolk, se splača mal preletet napisano, vsak lahko najde kaj zase Retro Merkur - some info ... pa veliko zabave... Sončna Vilamah, verjamem oz. vidim da dela tale retro neki no, sicer ne pr men, ampak dela pa. hi hi , pa ne me resno vzet. ti si ena sonckast sonck free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ti si ena sonckast sonck free se popolnoma strinjam s teboj... vesela sem da sem jo dobila v svoje življenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hm...hvala bogu za računalnik... nevem kam naj z dnevi kot je bil takšen... :xx!: začelo se je z zajtrkom, vse ok, pol imela žlahtona kosilo ...no v mejah normale... ..večer mi pokvari en vaški čvek... živim v neposredni bližini bermudskega trikoktnika...no... vsaj tako imenujem križišče treh hiš v katerih živijo tri vdove...prva (ki je nažalost tudi moja soseda...) rada pogleda v kozarec in je lider ostale pa se šekar trudijo....in ko pride vsaka iz svojega vogla nacesto :OO!: tako sem sedaj meditirala, se okopala, naredila maskoza obraz...pa mi še vedno nekaj manjka...ni to to..ja se spomnim na lunin net...to...sicer sem na dopustu, pa vseeno .....mogoče bo sedaj kaj boljeko dam to ven iz sebe in upam, da bermudski trikotniksedaj preganjajo čarovnice velikokrat sem se že spraševala kaj početi v takih trenutkih; ali nekomu povedati kaj mu gre in s tem"drek" zmešati do konca ali pa enostavno mirnomimo tega, pokazati totalno (navidezno) nazainteresiranost...no kakorkoli čas celi rane in jutri je še en nov dan... ...zakaj bi mi ga pokvaril bermudski trikotnik ? lahko nočko vsem... AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Aya, čarovnice smo s teboj bermudskimtikotnik je pa tko šic iza ovinka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Uhhh... en dan me ni, pa ful dogaja Ste luštni, super vas je brat Po stari navadi spet preveč jedla... me še zdaj vse tišči... ampak preživeli kar prijeten dan Sem si privoščila dolg sprehod po starih placih... prebujajoči se gozd vedno prijetno napolni z energijo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Uhhh... en dan me ni, pa ful dogaja Ste luštni, super vas je brat Po stari navadi spet preveč jedla... me še zdaj vse tišči... ampak preživeli kar prijeten dan Sem si privoščila dolg sprehod po starih placih... prebujajoči se gozd vedno prijetno napolni z energijo Kaj si pa požrla, tam v gozdu, da te vse boli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Nism rekla boli, sm rekla tišči Kwa pa vem, to menda en prvinski nagon - sej veš, žival najde hrano, pa se nažre, ker ne ve, kdaj bo spet lahko jedla ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ne sekiraj se, danes je tudi meni koža pretesna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 :xx!: :xx!: Butasto - medtem ko se brezvezno grem nekaj (to je vmes ko pisem napoved, da se malo 'raztresem'... ) - mi potece tajm in se mi skensla vse skupaj... in 1/2 ni shranjenega... :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 pobož Marsa............ampak..sem vidla da ti je uspelo..... :palec: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 O, Kristalka! Glih sem tamle napisala, thanx, ja, moram sploh pogledat, kaj sem naklanfala, na koncu sem ze napol v spanju se mi zdi tistole pisala, sem bila cisto dead na koncu in spet sem spala dolgo - no, do 10h. Zdaj (cez kako uro) pa bomo sli k babi na prebranac (njami).Tile prazniki, se dobro, da smo 'suhi' (bolj ali manj pac, nimamo tezav s tezo, sem hotla rect). Ves kaj mi je vsec pri uhanih, Kris - ko fino opletajo okoli glave, ko zmigam z glavo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 en tak selitveni dan..en tak hlepeč´dan.en tak odporen dan.čakajoč na torek. ˘˘ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jutrček Prespal pol običajno delovnega dneva. Moj bo danes na pol delovni. Morm nekaj za službo narediti, se ostrič, en kup opravkov po stanovanju......ma si grem kar plan dela za danes naredit. Želim vam lep velikonočni ponedeljek......uživajte mujceki. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ful vesela, je tak lep dan, pravzaprav celi prazniki...........in zdej grem še k frendici na en tak čarovniški čvek.........kok bo to pašalo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Do pol treh zjutraj brala knjigo. Kar nisem mogla stran, ceprav je bil konec predvidljiv. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Tako; oblekla sem se kot medvedka...z nekimi žalostnimi učkami odhajam na zrak... Fotoaparat imam, hrano za delavce tudi...jaz pa v gozd... Poiskat mir za mojo dušo.......... Ob Muri je ena klopca; vlegla se bom nanjo, poslušala žuborenje reke, dovolila mrzlemu vetru da se me dotika...in z očmi bom v oblakih iskala izgubljeno............... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ob Muri je ena klopca; vlegla se bom nanjo, poslušala žuborenje reke, dovolila mrzlemu vetru da se me dotika...in z očmi bom v oblakih iskala izgubljeno...............Je princ tvojih sanj pilot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ves kaj mi je vsec pri uhanih, Kris - ko fino opletajo okoli glave, ko zmigam z glavo. yeah, meni se je tud smešno zdelo (sem jih malo preizkušala.....da ne bi slučajno bili pretežki) kul, da so ti všeč jaz sem prehlajena cel čas mi iz nosa teče....smrk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Študiram kot se za študenta ne spodobi... preveč, torej, mal fizke pa mal matematke..... huhja, dokler ne pride "pravi" rezultat..... pol pa tisti kul občutek, no saj sem tam pri smeškotih, povedal kak dan bo to, hja hudimano dolg, ampak treba it naprej, lp Jure Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Doma.. Kaj berem... ..spet neki makaroni tule.. Aliana, Čist kul, da smo šli... ..včeraj blo res super vreme...po zajtrku...delovno razpoloženje, sem vse očistila..naredila generalko...potem pa sonce in veter v laseh... Pa preveč sem jedla.. :xx!: .. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 O, Astra Makaroni? Huh, nisi vidla vseh tem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Zamudila marsikaj... si si napolnila baterije Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Živjo sončki Končno mi je uspelo zrihtat vse mail rule v Outlooku, hvalaboguuuuuuu No zdej grem pa naprej bluzit, mogoce se bom clo kaj ucila danes... ne bi bilo odvec, ziher ne En lep lep dan vam zelim Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Sem zdajle prebirala.. :o|o: :OO!: :OO!: Eh...jaz sem čisto v drugem filmu... ..še dobro, da me ni bilo...ker bi verjetno težko molčala.. Zdaj se mi pa sploh ne ljubi komentirat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 poglej jo astrenko...welcome to real world , to niso več počitnice Fino, ker si se lepo imela, pa še v delovnem elanu. Pri nas danes bolj lenarimo, bolezen se je prikradla na mala vrata in moj dragi zaseda prestol (beri kavč) že cel dan. S tem, da sem začela z zdravilnimi rituali, še preden je odprl oči. Mene pa dajejo moje kosti in jutri je garant dež, kar verjemite mi.Testirala prstan in mal me je začela boleti glava, sem ga dala dol pa v kristalno skledo...naj se tam malo namaka...se mi zdi, da je malce barvo spremenil....bom jutri nadaljevala z nošenjem, če mi bo zapasalo. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts