Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

Huh, kar ena ruščina tle :eek: :eek: x:Dx Dobri ste, dobri x;)x Pa živjo vsem x:Xx

Dan se je že zanimivo začel... xcivx ... ena oseba je oživela od navidezno mrtvih :blink: ... hihi me prav zanima, kaj se bo dogajalo nadalje :vragec: (/me je mal žleht)

Hmmm... pa druga oseba že skoz nekaj bolana, kar vročina, pa prehladi, pa zdaj še antibiotiki... a je to tut retro merkur? x:Dx x:o)x Pismu, najrajš bi jo kar nekam na samo prestavla za kakšen mesec, kam v gore ob kako jezerce, brez računalnika, stresa in vsega tega, ker mislim, da ravno to rabi za okrevanje... Pismu, ljudje ne znajo poskrbet zase... :o|o:

Drugač pa... hmmm... kaj bomo danes delali... mogoče končno spet malce produktive, bomo vidli... :inocent: Aja, pa en telefonski klic pričakujem dans, anje anje x;)x

En luštkan dan vam želim... zdaj grem pa mal glasilke naprezat na Eryko Badu xsingx B) :rolleyes:

Pa pa sončki, uživajte xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

[se mi zdi, da takrat zaves sploh imeli nismo x:Dx  x:Dx  x:Dx

he,he in informbirojevski spor, ki se je tudi končal pred 50 leti je pravljica za lahko noč x;)x

sstane, saj na nizozemskem, švedskem...itd. še danes nimajo zaves.... se kar prostodušno 'razkazujejo' naključnim mimoidočim.... mi se pa tko radi skrivamo :o|o:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Guest sstane

he,he in informbirojevski spor, ki se je tudi končal pred 50 leti je pravljica za lahko noč x;)x

Te pravljice se tudi spomnim, sem bil malo več kot tri leta star.

Sta prišla dva gospoda v ledrastih mantlih in klobukih s širokimi krajci, pa sta nekaj šarila po omarah.

Sem ju vprašal, kaj pa hoceta vklast, pa nista nič rekla, le tako sem ju prestrašil, da sta kar odšla.

Oče mi je pa potem skoraj eno primazal, še dobro, da je mama imela pamet, pa se nič ni zgodilo.

Pa tudi udbovca nista bla glih ta huda, če ne bi zaradi mene baje lahko kdo tudi na otoku končal.

Vidiš, Freya, kaj vse si zamudila, ko si tolk mlada x:Dx :xmas:

Pa tudi udbovca nista bla glih ta huda, če ne bi zaradi mene baje lahko kdo tudi na otoku končal.

Vidiš, Freya, kaj vse si zamudila, ko si tolk mlada x:Dx  :xmas:

uf, sstane, zanimivo.... in grozljivo :eek: :xx!:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Haha, a da je stane bil kdaj mali triletni mulo s predolgim jezikom..., jaz tud ne morem verjet da je kdaj marsa mela zeleno čupo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

Vidiš, Freya, kaj vse si zamudila, ko si tolk mlada x:Dx  :xmas:

uf, sstane, zanimivo.... in grozljivo :eek: :xx!:

Kakor se vzame, tudi zgodovina je relativna.

Verjetno bi bilo bolj grozljivo, če bi zmagal Stalin, potem bi se mogoče še ti sovjetsko učila, tako se še pa meni ni bilo treba.

Za nemščino se pa sam nisem hotel opredeliti, zaradi Hitlerja, se mi zdi, tako, da sem izbral angleščino že v osnovni šoli.

Ko pa danes Busha poslušam, se mi kdaj pa kdaj tudi angleščina ne dopade.

Še slovensko mi včasih grdo zveni.

Eh, s temi pravljicami je sam križ x:Dx x:Dx x:Dx

Ufff, kam ste zašli.. x;)x

Jaz pa sem sam v dnevnik zapisala..kaj počnem.. x:Dx

Sstane...drug teden grem v Moskvo....in ker ne grem kot turist...je pač pametno mal znanje obnovit...

Astra

Per aspera ad astra

A ni danes super lenoben dan... sem malce razmišljala da bi bil že čas, da spet kaj na papir spravim... mi manjka te vrste meditacije...Astra, a rabiš s seboj slučajno tajnico,samo ne znam ruski x:o)x

Guest sstane
Ufff, kam ste zašli.. x;)x

Jaz pa sem sam v dnevnik zapisala..kaj počnem.. x:Dx

Sstane...drug teden grem v Moskvo....in ker ne grem kot turist...je pač pametno mal znanje obnovit...

Astra

Pametno. :palec:

Učenje jezikov se ne bi smelo nikoli povezovati z negativnimi refleksijami na bedarije posameznikov :xx!: x:Dx x:Dx

aja, sem danes govorila z eno zelo simpatično osebo in najbolj všeč mi je bila njena sproščenost, dobila pa sem občutek,da se že dolgo poznava.... všeč mi je, da prihajajo v moje življenje samo fajn osebe :palec:

Pobožek za Micka x:Xx ...čist štekam take dneve..kr neki xrolleyesx

Danes bila na eni posebni modni reviji, ful fino x:)x , manekenke vseh velikosti in starosti, najstarejša dama tam okoli 70 mogoče še kako leto več, ampak ful faca požela totalen aplavz. Vse punce so se super odrezale. Takole potem vidiš, da če se znaš obleči, res izgledaš tako wow :2src: , samo upat se je treba in mogoče se je res dobro včasih prepustiti znalcem, da ti predlagajo drugačne stvari, je totalen efekt.

Moja frizurca požela veliko komentarjev, še na busu danes se je k meni vsedla ena prikupna deklina in se kar začela pogovarjati z menoj in btw navrgla, da imam lepo frizurco. Mislim, folk totalno sproščen...jaz bi to zelo težko naredila na busu osebi, ki je ne poznam.

Potem sem si pa kupila nove gvante seveda v zelenem....kaj pa drugega x^x

Spoznala, kup novih ljudi med njimi tudi operno pevko iz Madzarske bejba ful faca..visoki C pa to.

Mal rolam situacije po glavi (une neprijetne) pa mi kapne ena ideja xscratchx . Iščem tečaj veščina lezenja v rit z osnovami prilizovanja :wOOt: . Če kdo obvlada to veščino, bi lepo prosila, da me malo pouči, tudi proti plačilu, ker nujno rabim. Z odkritostjo se ne pride daleč oz. jaz ne pridem nikamor. Pa drugače pač ne bo šlo in se bom morala jaz malo prilagoditi. Ko gledam in poslušam druge lizarde mi sicer ni fajn...ampak greh ni poskusit. brrrrrr :sleeping: :sniky: :fiju:

Djevuška pa kar v Moskvo. Mej se fajn x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mick v napovedih so se te zadeve malo predvidevale, hitro svoj šarm v roke, pa se bo po mojem vse posaniralo  x;)x  x:)x  :palec: .

Thx JanjaK.......se me pa dans dobro izogiba v velikem krogu........tud šarm x;)x x:o)x

Cosmica x:Xx ......pobožek pa v tem k.....dnevu res paše x:px x:)x

Nočko, lunatkikičiči x:o)x .... x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

.sedaj bo cenejša elektrika samo čez wikend :o|o: (+ samo ponoč čez teden )

Bil na vlaku, pa sm se hotu prpet s pasom pa sm se spomnil, da nisem v avtu...

Danes nisem čutil časa; ljudje so hodili po svoji dimenziji x:Dx

Mam poseben apetit x^x ,čutim shemo ozračja, preobrazba črevesja x:Dx

Dostavljalec hrane, fast fooda, lula v grmovju in potem gre prodajat hrano x:o)x

Mau piham iz noska, maa bo že. Nardu en navdihnjen sprehod, pa sm se raj obrnu, ker je blo preblizu :fiju:

Zbiram smeh x:Dx

Naredil sem prvi dan Tistega˝.

Čakam Sredo.

Hmmm... pa druga oseba že skoz nekaj bolana, kar vročina, pa prehladi, pa zdaj še antibiotiki... a je to tut retro merkur?  

... ja, tud to je Marsa omenila v napovedi... in res kar ena viroza okol razsaja (sicer sem brala še eno energetsko sporočilo, kjer se tudi omenja stanje, podobno virozi zaradi en. dogajanj v aprilu) in v mojem razredu se je prejšnji teden pojavila škrlatina...

Poki... tvoji dnevniški zapiski so prav zanimivi :palec:

en pobožek :palec: in enga x:Xx vsem

dobro jutro, dober dan...vsem x:Dx ........evo sreda je tuka, danes nekaj zoprnih sestankov......pa bo mo že preživeli........vmes surfanje na ln..........pa mal pisanja bedarij......pa veliko heca in smeha..........popoldan pa obesit lovilca sanj...........gh, kam že? na steno za vzglavjem?al na strop nad glavo :o|o: ? kako je že to?

se pravi, da do konca tedna manjkata potem le še četrtek in petek x:Dx x:Ix x^x x:o)x x:Dx ...........oh, kolk fajn x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro vsem, danes bo kar deževalo...no ja xrolleyesx

Grem risat vilinčke. Še dobro, da imamo Borisa x:Xx

A mene nihče resno ne vzame z unim tečajem? xrolleyesx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

....no vidiš Cosma, HVALA x:Xx , včasih vas res ne razumem, kot, da nimate nobene volje za ničesar, saj to je pa ja dober forum, pišite , rišite, fajn se imejte, pa malo več volje pokažite za vse okoli sebe(večrat kar nekam poniknete :sori: ), če me kaj moti, me tisti "makarončki" pri nekaterih, saj to se, da tudi premagati, jaz,če jih kdaj prekuham, sem pač drugič bolj pazljiv....lep dan vsem!

Cosma, kakšen tečaj :eek: x?x

Mal rolam situacije po glavi (une neprijetne) pa mi kapne ena ideja xscratchx . Iščem tečaj veščina lezenja v rit z osnovami prilizovanja :wOOt: . Če kdo obvlada to veščino, bi lepo prosila, da me malo pouči, tudi proti plačilu, ker nujno rabim. Z odkritostjo se ne pride daleč oz. jaz ne pridem nikamor. Pa drugače pač ne bo šlo in se bom morala jaz malo prilagoditi. Ko gledam in poslušam druge lizarde mi sicer ni fajn...ampak greh ni poskusit. brrrrrr :sleeping: :sniky:  :fiju:

Boris, jaz te vedno preberem, tudi če se ne oglasim, vedi, da sem vedno nekje v pozadini in plonkam vilinčke in rišem in se veselim z vami, ker vam uspevajo lepe stvari z pomočjo vilinčkov. Če sem pa makaron včasih, sem pač makaron to tudi spada v moje življenje...vedno vem, da ne bo dolgo. Po defoltu sem dobrovoljec, zato se ne ustrašim makaronastih dni ampak jih preživim :vragec:

Temu tečaju bi se mogoče lahko reklo z lepšo besedo diplomacija...če malo obrnem...hmmm, mi primanjkuje tega. Ali sem tiho ali pa povem! To tudi ni vedno dobro.

Mogoče z vilinčki, kaj naredim.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

.....COSMA, saj tole zate bi res poskusila z vilinskimi simboli x;)x , hvala x:Ix , ker me prebereš, čeprav priznam, da ni zmeraj kaj pametnega napisanega :sori:, glede makarončkov pa zanimivo, da nisem mislil tebe osebno, ampak sem parkrat to besedo zasledil na tem forumu, pa tudi zatem nič veselja v postih besed od teh oseb, no saj sedaj bo pomlad, pa bo menda boljše, no vsaj jaz želim to vam....lep dan x:)x :palec:

...Dobre jutro vsem prebujenim in zaspanim....sem odpeljala Pikice v vrtec...zdaj malo kukam tukaj na vas,da vem kakšen dan se pripravlja.....majčkeno me praska v grlu.....živce mi žre en pričakovan telefon...in ne zvoni in ne zvoni....in se ne javi in se ne javi....in bom šla vtrgovino po sadje in kupit nekaj za grlo...........in risat "denarček" (ko sem minulo sredo o njej prosila sem na ulici našla trideset tolarjev - ja bodo zostali pri meni - še je mičkano poboljšam z vilinskimi in je).......

Me čaka kar doooolg dan..........grem ponosno naprej.....hajde x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...