Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

Nisi, pa resnično zelo zelo dvomim, kljub temu da zaupam alternativi, da bi se to izšlo, ker je mojemu dragemu odpovedala že v otroštvu in niti ni dovolj razvita, ne samo da je odpovedala, ampak vseeno hvala za nasvet, lepe misli in pozitivo x;)x x:Xx x:Xx x:Xx x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
Nisi, pa resnično zelo zelo dvomim, kljub temu da zaupam  alternativi, da bi se to izšlo, ker je mojemu dragemu odpovedala že v otroštvu in niti ni dovolj razvita, ne samo da je odpovedala, ampak vseeno hvala za nasvet, lepe misli in pozitivo  x;)x  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:)x  :palec: .

Janja, dvomiti imaš sicer res pravico, ne preizkusiti, pa dvomim da.

Saj imaš zdravo sol :8):

Guest sstane
Bom posredovala njemu tole zadevico, odločitev je pa njegova. Hvala  x:)x  :palec: .

Naj me pokliče, če želi. 041816605

Hja zdaj boš pa kup klicev dobil:) x:)x

Dobila na hitri srečki danes 3000 sit. Že dolgo nič tako mimogrede ne dobila x;)x pa pravim potem....ok. 2500 mi daj v kešu za 500pa še srečke- in dobitek spet x:Dx -5000 sit.

Evropa skaklja k nam -naša firma pa še nič pripravljena nanjo :vragec: So z uradnih organov x8Dx že povpraševali kako in kaj mislimo....pa se nam navadnim občanom niti ne sanja :xx!:

Še tole - jupitrov povratek - kako deluje - tako, da bi Nat in family pristala SKORAJ v Neaplju!! :xx!: Ful ostro prej protestirala in mu predlagala naj gre sam, če mora...me pa se ne ganemo ven. Tako. Ja..vem, da je sebično in to(ker bi rad šel) ampak....jaz pa ne grem. Sploh ne. On sam pa tudi ne. Dokler bo imel še možnost izbire..ko pa te ne bo....pa ne vem. Bom razmišljala takrat, če bo tako daleč.

V glavnem - ta Nato je sam :xx!: . Samo kaj, če so vsi tako srečno glasovali za to :vragec: :vragec:

Jezna danes :vragec: :vragec: :xx!:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Še od mene en lep živjo vsem x:Xx

Pismu, sem zamenjala noč za dan zadnje tri tedne, tole že prav pošteno najeda... :vio: Se bom mogla malo disciplinirat (hihihi /me je mal zlobna danes, pa bom mal požokala - Mick, a si za kakšno DISCIPLINIRANJE?? x:px :vragec: heheh joke :P )

Včeraj sem do konca prebrala knjigico T.Lobsang Rampe - Votlina prednikov; sicer je luštna, ampak sem si predstavljala, da je je mal več skupaj, da je kaj bolj konkretna, tako pa je pač samo zgodbica... še posebej, ko izveš, da tega ni napisal nek resnični tibetanski menih, pač pa nekdo iz Škotske ali kako že x8Dx

Drugače sem si pa zadnjič še kupila "Meditacije" od Krishnamurtija, tole je pa že bolj konkretna knjigica, čeprav šteje samo tam okrog 70 strani, ampak ima pa not čtiva za glodanje še pa še... :palec:

Pa malce sem dala duška svoji dušici, in sem si prepisala s tistim luštnim debelim peresom za lepopis par pesmic Hafiza, pa si jih bom nalepla mal po steni xsrcx Hjaja, treba se je razvajat x;)x

Nataly, upam, da bo s tvojim očetom kmalu spet vse uredu xcrossfingx xgoldfishx

Mateja in Marsa, ja, tale napoved bo kar točna, pismu, še mene je spet začela lovit vročina... al sem hot na 37°C, al pa freezing na 36°C, smotano :o|o: ... glih tolk, da ni normalno :huh:

Pujsa, tvoji posti so pa vedno tako polni pozitive, ne glede na to, kaj se ti (vam) dogaja, res si prava poživitev in odskočna deska v pozitivno razpoloženje x:Xx Hihi prigode s Cyberdogom prav rada berem, se vedno kar narežim :lol: ... drugače pa upam, da ste zadevo z manjkajočim insulinom že spedenali... res je grozno tole, kako naše zdravstvo šlepa zadeve, verjetno se lahko malce izgovorimo tudi na retro Merkur...? :inocent:

No, danes se bom mogoče res šla malce pisateljice, bomo videli... Nekak sem dala to na stran za par let, nobene proze pisala, samo poezijo, zdaj me je pa kar... prijelo :vragec: :vragec: ... pa še en zoprn mejl moram dokončat, v kateri moram nekomu dobesedno upravičevat, zakaj sploh živim, tečno, ampak za duševno zdravje drugega naj bo... x;)x

Lupčka na smrček vsem, lep dan vam želim x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sončna- prava dobričina. Hvala ker skrbiš.

Ampak ni. Tromboza(mislim, da sem prav napisala :vragec: ) neko bakterijo je še fasal in vročina ki ne spusti - 39,-40 stopinj.

Ni danes neki dan - saj zato pa dnar dobivam x;)x

hmm, jaz pa ne morem na email.si, ker majo tehnične težave in ne morem mejlov pregledat :o|o:

prejle sem bila na plesnih....je blo kr fajn. pa Nordica je bla pri meni, pa dolgčas mi je, pa fiziko bi se lahko šla učit, pa se mi ne da, pa ne vem, kaj še vse....lalala, bi rekel Nosorog x;)x

uživajte

Lep pozdravček vsem skupaj. :2src: Sem vas kar pogrešala, ko nisem tule xracx bingljala.

Pa koliko je napisanega, bo potreben dopust, da prelistam tele strani x;)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Janjine prigode s cyberdogom tudi jaz z veseljem preberem. Ker nehote primerjam :palec: Je pa res, da je na SREČO naš Car zelo zelo len kužek x:Dx Genau zame x:)x

Lep pozdravček vsem skupaj.  :2src: Sem vas kar pogrešala, ko nisem tule xracx bingljala.

Pa koliko je napisanega, bo potreben dopust, da prelistam tele strani  x;)x

x:Dx Tinaaaaa!!

Ma smo te pogrešali x8Dx Celo jaz x:Dx

Upam, da si v redu in sončna in zdrava in do ušes zaljubljena :palec:

Tina kuku x:Xx ,

jaz doživela danes tolk kot prej cel mesec ne... vsega lepega in slabega... imela zanimiv tel. pogovor popoldan, pa v šoli bila na govorilnih, mala ful pridna xsrcx se slišala z našo Pujso, je šla v akcijo za recept (držim pesti), me pa nekaj notranji nemir daje... razmišljam, glodam, ma sej bo kmalu konec meseca x;)x

da vidite danes eno staro gospo za volanom, bolj so ji trobilil, bolj je vzratno rinila, se kr zaletela pa odpeljala :eek: no in v istem trenutku en tovarnjak rinil in silil :eek: to je to :palec:

x:Dx Tinaaaaa!!

Ma smo te pogrešali x8Dx  Celo jaz x:Dx

Upam, da si v redu in sončna in zdrava in do ušes zaljubljena :palec:

x:Dx Nataly

nekako takole gre ... ukvarjam se s samimi velikimi podvigi, kot so kako priti po stopnicah v prvo nadstropje, do trgovine, odgovoriti vsaj na maile, ... x;)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Tinaaa, :sori: ...mi pa mislili...da nekje uživaš..

saj boš povedala..kaj dogaja...zaenkrat pa samo...wb.. x:Xx

Jaz pa zdaj proti prestolnici..upam, da enemu lepemu večeru naproti... x^x ..se dobi na enem večeru...stara klapa...sem jih že hudo pogrešala..in tudi oni mene...sodeč po reakciji...ko sem javila, da pridem... x^x x^x

Mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

jest grem pa dons gledat film "Zbogom Lenin".... he,he se že veselim... in združeno bo prijetno s koristnim - razvedrilo + študijska snov x:)x

pozdravček vsem in prijeten večer ! x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Guest sanjalica

Včeraj kosila v Ljubljani v Klubu kaval na Tacenski.

Čudovita "italijanska" gostilnica.... italijanska... melone in pršut...(mnjamsi x:Xx )

Rada grem v take - malo drugačne gostilne. Sveče na mizi...diskretna glasba...

Fotoaprat pustila tam x;)x , od zdravnikov se tudi (upam!) poslovila do konca poletja... x:px tako da ostane...samo uživanje.

No sonce, pridi.... Sanjalica bi groooozno rada svojo kožo nastavila sončnim žarkom.............

ps. Ta LNF ima čudovite ljudi. Res. Nekdo je nekje zasledil kam grem...in sem bila deležna vzpodbudnega OS. Res, eni so :palec: . Aja, tudi drugi so :palec: , samo eni so še posebno :palec: , ja, dobro, tudi drugi ste :palec: ............. ja. vem. kompliciram. x:o)x

Guest sanjalica
nekateri smo ti samo z mislijo stali ob strani

Ti Selene že ne spadaš med te "nekatere"... :D :D :D

Si pozabila???

ON je še zmeraj pri meni...z mano je bil x^x x^x xDDx

Včeraj kosila v Ljubljani v Klubu kaval na Tacenski.

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Skregana.

(to je ... hm... 2 km od mene)... ampak itak se furam... saj imamo temo gostilne ali nekaj, po mojem sem ziher ze priporocala nekje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica
Skregana.

po mojem sem ziher ze priporocala nekje....

skregana...pa priporočala? Nič jasno... :sori:

Jaz bila včeraj prvič in mi je bilo :palec: .

Tartini v plavi laguni je vedno nabit, tudi Piaza na Parmovi...

Ups.........tema gostilne....sem že tiho tukaj (ne mi kazat zobkov Marsa, proooosim x;)x )

Selene...samo orginal je :2src: :wub: :2src: (ti ga kmalu vrnem)

Huhjej čist uničen, uaaa, ahh :U: še smeskota komaj najdem....., kar zmankal me je za dve urci, hohjej, kar bum dol zaspal lepo za dve urci, pa še kar zjeban...., grem jaz spat, ni več prihodnosti danes....., dost mam.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sanjalica, sej ti dovolim, da ga še imaš, potem pa je čas, da se vrne k meni x:Dx

grem v sanjah koga preganjat... hm, le kdo je danes na vrsti x;)x pismo da me ne bo mora tlačila x:Dx bluzim :xx!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...