Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 9

Marsa

Recommended Posts

:flower:

Janja.. priporocam 5 jezikov ljubezni, full dobra knjiga.. x:Dx

Ko sem jo prebrala, sem bila prav presenecena.. in prav vesela sem, da sem jo prebrala.. mi pomaga v odnosih do ljubljenih... :flower:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,4k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, jaz jo tudi prebiram in mi je všeč - sem nekako najbolj zahakljala v odnose, kar se tiče duhovnosti, tako da sem že po logiki pa praksi vidla, da nekomu pomeni izraz ljubezni pohvala, nekomu da se nekaj naredi, spet drugemu darila, je pa krasno zmeraj sproti prebirat te zadeve x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Moram kr po vrsti...

Bobnar... :palec: ..seveda Jupiter nima s tem nič.. x;)x

Sončna, kako si se spremenila...se spomnim, kako si prišla na LNF vsa žalostna...kul te je zdaj brat...takole... :onfire:

Aliana...še malo...kako dobro je, da se lahko oglasiš tile na LNF...ostajaš nam blizu.. x^x

Janja, umirjena tako kot vedno... x;)x

Men tale dež tako paše... x^x ...sam kr ene asociacije dobivam...v stilu, kaj bi počela kakšno deževno popoldne... x:Ix

Danes bo zame pomemben dan...bo menda treba mal ribici napisat...

Astra

Per aspera ad astra

Bemu......jaz pa razpoložen sorazmernu "tmurnemu" dnevu :xx!: Moram k zobozdravniku, pa mi je napovedal torturo :eek: Pred leti mi je pulil zob pa me injekcija ni prijela :O:, saj ne vem kdo je bolj tulil....jaz al on - :switz: sva oba enako......je rekel, da imam "konjske" korenine :sori: In tako zdej mal al pa mal bolj cvikam......pa še ščetko sem doma pozabil. No, sem se mal zjadal......zdaj pa veselo v nov dan. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Izgubljena je reg.tablica LJ F5-83M, če jo kdo najde, naj me prosim kontaktira po mejlu ali jo nese na policijsko postajo. Pogrešamo jo od 14.03.04, najverjetneje je na območju Bežigrada.

od takrat smo jih našli že 4, a nobena prava...Stankaaa xrolleyesx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Aja :eek: ...da nisem verjela vate.. x?x

Samo preveč nestrpen si se mi zdel...hotel si najboljše...ZDAJ IN TAKOJ...

Pa seveda...okol enih stvari...mislim še vedno enako...samo job dobiti...še ni dovolj...zdaj se bo treba tut izkazat... x^x

Še enkrat pa...čestitke.. x:Xx ...in upam, da ti bo delo odgovarjalo...

Kako pa kaj škorpijonka...?

Astra

Per aspera ad astra

Bemu......jaz pa razpoložen sorazmernu "tmurnemu" dnevu :xx!: Moram k zobozdravniku, pa mi je napovedal torturo  :eek: Pred leti mi je pulil zob pa me injekcija ni prijela :O:, saj ne vem kdo je bolj tulil....jaz al on - :switz: sva oba enako......je rekel, da imam "konjske" korenine :sori: In tako zdej mal al pa mal bolj cvikam......pa še ščetko sem doma pozabil. No, sem se mal zjadal......zdaj pa veselo v nov dan.  x;)x

Pride Mujo k zobozdravniku, da mu izruva nekaj zobov.

Mu spuli zob in mu zaracuna 5.000 SIT.

Mujo:"pi*ka ti ma*erna, jeb*emti ti...za je*ene 3 minute oces 5 tisuca ?!!!"

Zobozdravnik:"no, ce zelite vam lahko naslednjega pulim celo uro. "

x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ja ena redkih stvari, ko bi djedi dal tud rajš več dnarja za majn cajta...  x:Dx  x:Dx  x:px

hm, skoraj nikoli, ker ponavadi meditiram ko mi popravljajo zobe x:Dx x;)x

trenutki zame, ko se lahko posvetim sebi nekako.

sploh pa mi je vcasih skoraj malo rajcig na nek nacin, ker nekako sezacnem bolj zavedati svojega telesa x:Dx x:Dx , ko mi blizu kaksenga zivca drezajo. hm, ali je to nenavadno? xrolleyesx (no ja, se posebej, ce sem popreje dobil inekcijo).

sicer pa ze feeling that, bom mel poravljene zobe mi je prijeten.

meni tudi ni frke pri zobarju, vedno nekako sodelujem zraven, pa gre stvar od sebe na bolje...se nekako vzivim, pa me ne boli, ce pa me,

pa znam obrnit...

a mi kdo prosim razlozi kaksno veselje je tocno pujska naredila....? knjigo poslala...? kaksen tecaj...?

se mi zdi super, samo nic ne razumem :eek: :palec: x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ojla Tinka,

Pujsa je mal po lunini trgovinci stikala, pa gledala knjigce, pa ji je v oči padel Tečaj čudežev. Pa je dobila en močen feeling, da jaz to knjigco rabim in takoj za tem še, da tudi selene prav v tem trenutku tole rabi.

No pa grem v akcijo, pa selene obvestim,da sem naju prijavila na en tečaj, da naj se ne obremenjuje, da ne bo nobenih problemov, da bo na njem, ko bo imela čas in bo želela in da bo vse izvedela ob pravem času.

No potem sem ji pa prepakirala zadevo in poslala in moja svinjska intuicija me ni pustila na cedilu, tole knjigico si je že zelo dolgo želela in od veselja in presenečenja je ostala brez besed.

Ah, tako lepo je komu takole po sporočilih vesolja lepšat življenje x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ja ena redkih stvari, ko bi djedi dal tud rajš več dnarja za majn cajta...  x:Dx  x:Dx  x:px

hm, skoraj nikoli, ker ponavadi meditiram ko mi popravljajo zobe x:Dx x;)x

trenutki zame, ko se lahko posvetim sebi nekako.

sploh pa mi je vcasih skoraj malo rajcig na nek nacin, ker nekako sezacnem bolj zavedati svojega telesa x:Dx x:Dx , ko mi blizu kaksenga zivca drezajo. hm, ali je to nenavadno? xrolleyesx (no ja, se posebej, ce sem popreje dobil inekcijo).

sicer pa ze feeling that, bom mel poravljene zobe mi je prijeten.

free you little noughty mazohist... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Tinka, Selene je za tole izvedela v knjigi Poslanci luči, spraševala nekaj časa naokrog, nato sva z Auroro naročili tole kao v prednaročilu skupaj, stvarca ni bila poceni, pa niti vedeli nisva kaj je v njej. No nato knjigica pride, jo prelistam, malce berem in ugotovim,d a je zadeva obsežna, da rabiš kar precej časa zanjo... ker je Aurora nosila večji finančni zalogaj, sva se odločili, da jo bo ona prva predelala, nato pa še jaz... in sedaj sem ponosna lastnica svoje knjigice, ki ima posvetilo od Pujse... neverjetno... xsrcx

Danes en tak xsrcbumx čustven dan, mogoče me je tale dež malo vrgel v bed, ne vem no....skratka grem na tržnico in pri tekočih stopnicah-diskretno pomaknjen v stran-stoji moški okoli 40, urejen, čist v bolj ponošenih čevljih in obleki. Vidim, da ima napis, da prosi za nekaj drobiža in da ima otroke....grem mimo....se vračam nazaj po isti poti, vsi ljudje hodijo mimo, kot da ga ni in ne obstaja...on stoji pokonci in gleda nekam predse ne ponosno, vendar pokončna drža, ne reče nič, samo stoji.

Mala reka ljudi, gre mimo in jaz tudi, tudi pogledati ga nisem mogla , kot ostale ljudi, vendar sem z kotičkom očesa ujela napis. Grozno mi je postalo pri srcu, ko sem pomislila, kaj človeka prižene, do samega roba, da se postavi na cesto in prosi za denar za preživetje. Pa ne mislim, na klošarje, ki žicajo za liter vsak dan, jih vse poznam, ta človek je tam stal prvič.

Tragično se mi zdi, da on svojim otrokom, ne more dati na mizo hrano, drugi otroci imajo pa že 112 model barbike pa še kaj drugega za povrh.

Torej, se obrnem in grem nazaj, sežem v žep in dam jurja, pogledam ga v oči rečem dober dan, prijazno odzdravi, a v njegovih očeh tako velika bolečina, me je totalno presunilo.

In ne nisem se počutila bolje ali olajšano, ker sem dala denar, še bolj žalostna sem, ker je do tega moralo priti.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, full lepo od tebe! :palec: :flower:

So mi stopile solze v oči, ko sem to brala, tako živo sem si ga predstavljala! :C:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Cosma, ravno sem te hotela navduseno pozdravit, ker sem pomislila vceraj zvecer, kje pa je kaj Cosma, potem pa tole... :sori:

Tragicne so zgodbe, ja... ves koliko jih je se... :sori: :V:

Ful si vseeno naredila, bravo za srce :palec: - oni pa je dobil fidbek, da obstaja tam v tem cudnem filingu, ko si najbrz kar v nekaksnem 'transu' takem... ves otopel in tak.... ti pa si bila nekdo, ki se je odzval... ves kako je to pomembno.

Nekoc so mene eni vlekli v avto, sem se upirala, kricala, na drugi strani ceste je hodil folk!!! :O: :O:

Niso mi pomagali!!!

Pred enega sem skocila, pa je se nejeverno me gledal, pa zelo nerad pomagal...

Kot da me ne bi bilo, kot da sanjam...

To je najhuje - kot da si drugje, da te ne vidijo in ne slisijo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In ne nisem se počutila bolje ali olajšano, ker sem dala denar, še bolj žalostna sem, ker je do tega moralo priti.
hm ja isto ej, nevem, šenkam kdaj folku po jurja, čist tko, skor se človek boji dat, pa so hvaležni in vse, sam tisti dodatek zraven....

sicer pa k dnevniku, danes zjutraj... 7.51 (ja vem 13).... hehe, sem mel prometno, dol na viču, kolona z avtoceste za po pi... približno kilometr dolga, in pač počasi gremo v tej koloni, ki ni bila ne primeru, ne premikajoča, k me kar naenkrat en stric s KP, prtakne od odzadi, se mi je kar smilil dečko, dvojga megana, razbil na moji petki (jasno moji petki ni nič, k ima to srečo da je zadaj malo višja, vse v odbijač, stric pa sinu razbil levo predno luč.... jst sem se ob vsem skupaj neznansko zabaval, videl kako je če se zaletiš z 10kmh, hehe no ampak, mal me bega vsa zadeva, k jasno, saj je tisoč razlogov ampak zakaj ravno jaz, na vsem svetu, ne da bi jaz padu v drek, kar drek pade name..., sicer pa sva se vse lepo zmenila, je bil sicer čist iz sebe, češ da ga bo sin ubil, k mu je avto raztolku, men ni blo nič kot sem že omenil, pa sem ga prosil za telefonsko če slučajno najdem kako škodo...., hehe, kar mal me skrbi za njega, ampak očitno je preživel..., no pol naprej je šel pa dan kot ponavadi, lepo na faks dve urci fizike, pol eno urco, v en kafič, kjer majo to najlepšo natakarco, v ljubljani, definitivno, preprosto ni lepše..., hehe, in se vsedemo tja, v štiri, jaz še dva tipa, in ena bikica... pa mal šlogamo in tko čist za šport... (med tem ugotovimo da je natakarca že v enga tipa, in žalostni ušlogamo da bo šlo vredu, ... hehe, pol gremo spet na faks še eno urco... ;) ahja pol pa domov, mal tankat vmes, zagrabit kitarco, mal rocknrolat, pa mal pozno kosilo, pa še mal vseh mogočih zadev ala branje pa računalnik, no zdej sem pa tu, what a day,...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, dobro si jo odnesel x:)x

Marsa, saj vas berem, komentiram pa res bolj malo zadnje čase, se bolj obračam vase...potem bom imela pa spet velik za povedat, ko končam s seboj x:Dx

Aha...pa tam v temi homoseksualci berem, o prispodobah in obnašanju do črncev oz. temnopoltih. Ravno danes popoldne ding dong na vratih odprem in stoji pred menoj črno-črn črnec x:Dx ....in pravi:'' Gospa, gospa, ne se me ustrašit, nič vam nočem!''

Se mu nasmejem x:Dx in rečem a smo tako grozni ali kaj...? V bistvu pobira naročila za Dnevnik in je prišel vprašat, če bi se naročili.

Bil je zelo prijazen, čeprav se nisem naročila, malo sva poklepetala pa še nasmejala x:Dx

Ampak, tisti njegov stavek....ne se me ustrašit... mi ne gre iz glave.....kolikokrat se je moral, zagovarjati, da ne misli nič slabega, samo zato, ker je njegova koža črne barve.....btw odlično je govoril slovensko.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane

Cel dan sem se potepal in pretepal po drugih forumih. Začetek je povsod enak.

Eni vpijejo, kot da bi jim kožo slačil, drugi bolj od daleč tu in tam kaj pripomnijo, le redki se z mano strinjajo.

O Delnici države, solit še pa sploh začel nisem.

To bo šele hec x:Dx x:Dx x:Dx :C: x:Dx x:Dx

Pismu, Volkec, spet sam midva ponosneža še na forumu, al kaj x:Dx x:o)x nočna ptička, seems like x;)x

Hej, Amis, imaš res, tale kvantna fizika je vedno bolj popularna... normalno, če je že skor tko, kot da bi boga razlagal s tole zadevo...? Vsaj meni se tko zdi... Veš da se bo folk začel malce zanimat v tej smeri x:)x

Janja, si me na Pippi Langstrumpf spomnila x:Dx :palec: Hihi, pa tale sončna energija, ki veje od mene, ki si jo omenjala... veš da ste zanjo zelo zelo zaslužni tudi vi tule na forumu xsrcx Si Astra kar fajn napisala, da sem prišla sem vsa žalostna, je pa stanje res zdaj že občutno boljše xsrcx

Sončni Vilček ma vas rad, lunatki moji dragi :wub: xyesx

Aja, točno, Astra, kaj je blo s tole tvojo akcijo...? xcrossfingx

Hihi, Mick, upam da je moj nasvet za zobarja držal...? :vio: No, vsekakor upam, da ni blo preveč boleče x;)x

Aja, pa Nino, srce, zdaj pa vem, v kateri bar morm it viset za cel dan, če te bom hotla še pred luninim partijem kje zahaklat x:o)x Tam, kjer majo baje najboljš kelnarce v Ljubljani x:Dx heh heh x;)x

Hmmm jaz sem imela pa zanimiv dan danes... Sicer ni bil bogvekolk produktiven, ampak se je pa kar par luštnih stvari zgodilo danes...

... sem odposlala na nek način še zadnje delčke ene zlo čudne energije stran od sebe... kulisch, paše... najprej je sicer nastopil tisti tako presneto znan filing strahu in zapuščenosti, potem sem se pa mal pobrcala, in ugotovila, da mi čisto nič ne manjka... kul v glavnem :palec:

... potem sem našla kar ene par kamenčkov, med njimi tudi enega jaspisa, ki mi ga je ata prinesel izpod Mont Blanca, in za katerega sem mislila, da sem ga zgubila x:)x

... pa s svojim bivšim (pozitivna konotacija, lepo prosim) sem se pogovarjala in mu malce bolj nenežno dala vedet, da naj preprosto neha bit taka boječka kot je in naj začne ŽIVET zaboga,.... pa se mi je na koncu še zahvalil x;)x ... pa še ena deklica je prišla danes mal pojokat k meni, pa sem ji tut par stvari pokazala.... upam, da se je bo kaj prijelo, ampak imam filing, da je še prezgodaj... bo morala it še skozi par tečnih situacij sama pri sebi, preden bo ugotovila, da je to, kar sem ji govorila, res... :vio:

... ahja, pa spet sem izbrskala prstan, ki ga nosim, kadar sem jaz res JAZ... gut filing xsrcx

No, zdaj pa spančkat... upam vsaj, no x:Dx Dobro jutro, lunatki dragi, želim vam en lep četrtek x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...