borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Darila je hudič pobral,OLTAR je pa ostal. Češki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 kje je bila pa tule dota Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Darila je hudič pobral,OLTAR je pa ostal. ČeškiGlede na naslov in tvoj post, mi ni čisto jasno, a bodo v tej temi razni pregovori, misli, ... ali osebna mnenja? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 kar nekaj tale tema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Tina, naj bo kar, kdo misli o njej (DOTI!). "Dobri ženi dota ni potrebna".......da se ne boste preveč pritoževale ženske Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Hvala... Jaz je namrec nimam in je res ne rabim... haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Največja dota, ki jo lahko starši dajo svojemu otroku, so delovne navade. Jaz sem od mame dobila nekaj piskrov, rjuh, brisač...,oče pa mi je dal delovne navade in odnos do dela. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 No tole Tamara, saj je tako tudi v redu, izkušnje so tudi nekaj... ZNOVA, ti je ne rabiš, ampak jo rabi nekdo drug od tebe... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 No tole Tamara, saj je tako tudi v redu, izkušnje so tudi nekaj... Ne samo NEKAJ, ampak mogoče celo NAJVEČ. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 No tole Tamara, saj je tako tudi v redu, izkušnje so tudi nekaj... Ne samo NEKAJ, ampak mogoče celo NAJVEČ. tako je Tamara Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 No tole Tamara, saj je tako tudi v redu, izkušnje so tudi nekaj... ZNOVA, ti je ne rabiš, ampak jo rabi nekdo drug od tebe... Imava vse kar rabiva...Kar je moje, je njegovo, kar je njegovo, je moje... Tako ziviva ze od zacetka, zato niti vem ne vec kaj je bilo nekoc ( samo ) moje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Nebi se branu bogate neveste... pa ne zarad dnarja, mam dobre izkušnje z bogatimi bejbami Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Če ti nevesta prinese zlat prestol, ga bo tudi sam zasedla. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Darila je hudič pobral,OLTAR je pa ostal. ČeškiNaprej sem morala ugotovit kaj naj bi bila dota (na CZ vybava).Potem pa rek pravi,da niso darila niti toliko pomebna kot vera v zakon ali danes v partnerstvo.Če pa dajaš preveč v zvezo,lahko zgubiš vse - tud del sebe.Ali za moške rečeno: "Kakšna podobnost je med ženo in tornadom?Vseeno.Pride,vzame avto in hišo." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Če ti nevesta prinese zlat prestol, ga bo tudi sam zasedla. Kar nej prnese srebrnega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Od tam, kamor dota pride, svoboda odide. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Sej dota so res delovne navade...je pa fino, da ne bi začenjali iz nič Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Nevestine muhe so odvisne od njene dote. Perzijski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Meni je mami vedno dajala, moja dota zate je to, da te vzgajam v pošteno, pravično in dobro dekle. Samo na samozavest je pozabla.... ma z njeno doto sem prav zadovoljna, delo upravila uspešno, vsaj meni se tako zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Velika dota, veliko objestnosti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 A je tole odgovor na moj post, čisto nič več nič ne razumem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Najboljša dota je dotacija klošarski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 A je tole odgovor na moj post, čisto nič več nič ne razumem Seveda ne razumeš, ker ni to odgovor na tvoj post Selene...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 A bi bili vsaj tako prijazni in zraven napisali priimek od te osebe, da vem vsaj o kom govorite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 A bi bili vsaj tako prijazni in zraven napisali priimek od te osebe, da vem vsaj o kom govorite? Vreme..... :o|o: Dota je darilo, ji jo dobi obicajno dekle ob svoji poroki od svoje druzine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.