Mick 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ja??? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Menim, da imajo ženske sex še raje kot moški!In kako bi argumentiral to svojo teorijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Menim, da imajo ženske sex še raje kot moški!In kako bi argumentiral to svojo teorijo? verjetno ga zvecher vechkrat boli glava, kot njo... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 .Menim, da imajo ženske sex še raje kot moški!Jaz pa menim, da ne. Dejva se skregat, Mick! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 A tako...strastno......kot izgleda sva A kar takoj? Aja......sem pa ravno od tebe nekako tiho pričakoval, da se boš strinjala........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 No comment... z moje strani. Naj slika pove svoje. (Upam da ni preveč kruta) Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 A leeeej še ena tema o bubanju. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Pustimo razne stereotipe in pa predsodke, travme in podobne možne tegobe v spolnem življenju posameznikov.........Menim, da imajo ženske sex še raje kot moški! Kaj pa vi menite? zakaj pa sprasujes?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mick a te matra doma preveč? Tctc.. kondicija, ha? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Raje kot moški Mah, ne vem...mislim, da je to odvisno od človeka...ne od spola... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Mick a te matra doma preveč? Tctc.. kondicija, ha? ...no ja, trenutno iz objektivnih razlogov niti ne........ko bodo pa ti mimo, pa zna bit Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mah, ne vem...mislim, da je to odvisno od človeka...ne od spola...Tole bo najbrz kar drzalo...A vseeno - se mi zdi, da je pri moskem drugacna pac tale odzivnost in ze zato...Manj casa NAVADNO ali praviloma rabijo, da se napalijo, v bistvu so lahko nekako skoz v pripravljenosti....Tako da menim, da je mocnejsemu spolu vseeno vec do tega.Mislim pa, da je tudi zenskam vec do tega, kot se zdi ali misli.A vseeno moski po mojem tukaj vodijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Zenska se na zgolj pogled na moskega (ali celo njegove noge, prsi) ne bo odzvala tako... hm, ocitno in nedvomno.Zensko rajcajo druge stvari kot moskega, ki ga lahko ze samo pogled na del telesa ali na fotografijo ali podobno.To sem mislila s tem - s to razliko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Zase vem, da je kdaj dovolj tudi ze en sam pogled na moskega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Hih....to je le različno vizualno odzivanje moških in žensk..........na privlačno žensko oz. moškega..........neka razlika med moškim in žensko, ki pa ni realni pokazatelj tega kateri spol ima sex raje. Pa saj ni dvoma, da ga imamo radi oboji; pa da je dosti odvisno od posameznika ne glede na spol. Samo glede na nekje splošno uveljavljeno mnenje, da imajo moški sex raje.......sem pač odprl to temo. Ker meni marsikaj govori drugače..... Hi-hi....Katjuša Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Zase vem, da je kdaj dovolj tudi ze en sam pogled na moskega... Seveda, ne trdim da ni res... a govorim v splosnem, kot je postavljeno - moski, zenske... Ce bi jaz sklepala samo iz sebe in svojih izkusenj, ne bi tako komentirala kot sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Zase vem, da je kdaj dovolj tudi ze en sam pogled na moskega... Katjuša....pa da je potem očaran, ali da pade dol ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 In zakaj naj bi bilo osvajanje v domeni moškega... hehe sploh ne veste na kakšen način vas ženska osvoji in se potem pusti zapeljati... ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mislim, da smo zenske dobre, ne...odlicne igralke. Moski, sploh ne veste, kako vas znamo...! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Selene, Katjuša.....s tem se seveda strinjam. In enako je pogosto tako tudi pri izražanju želje po seksu.......moški to storimo odkrito, direktno.......ženske pa na velik bolj prikrit, sofisticiran način. In enako je....se mi zdi.....pri ljubezni do seksa Pa saj smo že rekli 1x.......izgleda kot da izbiramo moški.....v bistvu pa izberete ženske Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 no Mick, ko se meni seksa, to jasno izrazim... nič po ovinkih. Greem sedaj svojo notranjost enemu moškemu pokazat, kr direkt,... haha me ginekolog čaka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ko se meni seksa, to jasno izrazim... nič po ovinkihse ena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ŠE EN IZRAŽA ŽELJO KAR ODPRTO.MOŠKI BREZ ŽENSKE NE MORE IN TUDI OBRATNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.