Mašinca 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 mnogoteri dejavniki (začenši z glavobolom, live-prenosom fuzbala,... ) Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ...hih, jaz pa raje seksam na svetlobi, da vidim kako žvalca uživa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ........pa ga ni pa ga ni in ni..........najprej služba pol pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ni vprašanje, kateri spol ga ima rajši. Pristopa sta rahlo različna.Zadnjič je en frend prijavil, da je seks najbolj poceni (beri zastonj) zabava na svetu. Kaj takega bi težko slišal iz ženskih ust. Me moramo biti vsaj malo zaljubljene. Pol pa, vau.Meni je seks ja. Če mi je tip všeč in mu zaupam, mu brez predsodkov pokažem, kaj bi in se mu z užitkom predajam...mljask. In na svetlobi, vsekakor na svetlobi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Priznam ....mea culpa...........moški imamo sex raje ....vsaj jaz danes, no ........pa ga ni pa ga ni in ni.......kva čem zdej..........grem sodelavke nadlegovat Kaj bo pa punca rekla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2004 Hih.....kako govoriti o nečem o čemer nimaš pojma ....čeprav eni tudi to radi počnejo, no Pismo....saj nisem nobene nadlegoval..........v službi ....imam v glavi in glavci "in memory" izrek......."kdor jebe v službi jebe sebe".......avtorica izreka pa je ženska Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ja oprosti, ker si pred kakima dvema mesecema rekel, da imas punco.. Se opravicujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ... potem pa nisi ravno dober primer zvestega fanta ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2004 ...po netu pa v domišljiji.......vas lahko kar vse Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ah, zal si me prehitel.. Sem hotela napisat, da ni treba komentirat, ker je to tvoja stvar.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ...pa bom.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Danes ponoci.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Vceraj ponoci - danes zjutraj ... kakorkoli se ze rece .... .. pa danes se bom tudi, ja.. seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Jaz tega nisem nikoli zanikala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Ok.......tako za lahko noč.......eden izmed razlogov zakaj imajo ženske sex raje je........ker lahko in tudi doživljajo veliko intenzivnejše orgazme kot moški . Praviloma (če jih sploh doživljajo, seveda) . Če je npr. nekomu čokolada zelo dobra, drugemu pa izjemno slastna........kdo jo ima verjetno raje? To toliko za popestritev debate.......uh, še ima kar dosti vzrokov na zalogi (seveda so to le moja skromna mišljenja ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Kva zdej..........a morm pojasnjevat kaj je to orgazem al kva? Bemu......sm ugotovu, da se po lublansk krajš piše...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 mmm... mi je všeč ko mi vmes po lublansk šepeta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 men pa, ko mi sepeta italijansko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 NOUP... Sem ti ze povedala, da sem zasedena.. Mogoce je pa AIRA za.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 o bella mia come mi piaci... tuoi capelli mi fanno impazire... le tue labbra, mmm...ali kaj bolj vročega? a? a? moram dodat- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 kdo je tebe vprasal?Kdo se je vprasal?Kdo je vprasal?A je kdo vprasal? hahaha, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Mogoce je pa AIRA za.... Airi je všeč original lublansko šepetanje... ne neko spagetti-MBsko :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Kajla. Kaka kurba, ni (ne bo) dala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 un cretino di meno sulle mie spalle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 hahaha, kar nekaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.