Skoči na vsebino

Strast

borism

Recommended Posts

• Komentarji 161
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

strast je zame ŽIVLJENJE... strasti ne povezujem (samo) s seksom, pač pa z življenjem samim...

Absolutno! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Nekaj...

Enkrat smo se pregovarjali s frendi o temperamentu, pa sem se jaz 'primerjala' s svojo frendico (makedonka, pa se 'ciganka' s sicilijanskimi predniki), ces, kako je hecno, ko res dela tale temperament (ker sem jaz samo '1/2', ona pa '1/1' x;)x)... In da kako sem jaz proti njej totalna 'Slovenka' xDDx in nekako hladna, zadrzana, v bistvu...

In sem naprej razmisljala - ona je temperamentna, jaz pa ne... nekako...

Pa frend pravi: " :eek: x!x Ti nisi temperamentna!! Haloo! x!x Kdo pa se je tam drl - za bobni!!" x:o)x xDDx x:px

In tedaj sem postekala tole... tale temperament, ki je lahko v vsem in je seveda, ker gre pac dejansko za to cakro (-tudi- pri meni) za preprosto ustvarjanje... ko si, ko ustvarjas, 'v stosu'... strasten...

In - jaz nisem temperamentna! x:o)x xDDx Kar jezen je bil name... kako 'skromna' da sem... xDDx xcivx

Ali to pase sem?

Meni se je ze tako zazdelo... :8): x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

strast je rodin vklesal v svoje kipe in sedaj je kamen strasten. kar buta ven- strast mislim x:Dx

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kot Van Goghove roze.

pri rozah se najbolj vidi - ne mores jih 'ponaredit' - ali 'delajo' ali pa ne.

Ponavadi pa so mrtve potem na sliki.

A ne pa Van Goghove.

Moje roze so tudi zive. x:Ix

Picasso

p.s. - Kaksna kul tema, v bistvu! :palec:

(*nisem imela prej casa sploh se odzvati na samo pojavnost teme, sem prevec strastno hitela komentirat x;)x)...

Hvalezna sem se za eno svojo lastnost - ki je v paketu s strastjo, po mojem - gre za navdusenje oz. navdusevanje...

V bistvu me vedno znova preseneti, ko sem po eni strani tako kriticna in me redko kaj zares preprica, ali ono, da bi lahko rekla, to pa gate trga, a po drugi strani pa se nekako hitro navdusim. No, in to mi je vsec, rada sem vesela s stvarmi, rada mocno cutim - ne bi rada postala otopela ali kaj, ravno zato se upiram vsem tem svojim fazam osebne rasti in se mi v bistvu se ne da biti poduhovljena mona. x:px x:px x;)x x:o)x x:Dx

Raje se malo uzivam lajf, dozivljam, zivim... potem pa bom nekje umirjeno sedela... enkrat... x:Xx :vio: xcivx

Picasso

in se mi v bistvu se ne da biti poduhovljena mona.  x:px  x:px  x;)x  x:o)x  x:Dx

Raje se malo uzivam lajf, dozivljam, zivim... potem pa bom nekje umirjeno sedela... enkrat...  x:Xx  :vio:  xcivx

x:Dx xDDx x:px :palec: ... poduhovljena mona :P

... ma ja, jaz tudi takole... ko bom stara, takrat pa bi tam nekje ob morju sedela in v morje gledala... pa me že vmes popade, da bi zraven še pisala in še kaj delala takega...

Zdi se mi, da vse stvari, ki jih imam rad in jih rad počnem - doživljam in počnem strastno.......za koga kdaj tudi preveč strastno. :vragec: x:px Mmmmmmmmm....strast........sol življenja x:px :palec: Brez strasti nekaj manjka.......čeprav je določene stvari vsekakor bolje početi, pa tudi doživljati bolj racionalno, premišljeno, z neko zadržanostjo, distanco......Strast, temperament, silina, globoko in močno doživljanje, čutenje......mmmmm........v recimo "dobrih", pozitivnih stvareh (npr. umetnost, sex ipd.) je to božansko..........v "slabih"........pa v tebi živeča strast potencira doživljanje tega slabega v res hudo trpljenje..........pa vseeno se ne bi hotel odpovedati strasti. x^x Hm....sem zabluzil.......ali tudi to paše sem? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Marsa, Mateja... :palec: ...tut jaz strast ne istovetim s seksom...ampak z lajfom...

Kako ste me zadeli s to temo x!x ..ravno te dni sem se intenzivno ukavrjala s tem...zakaj me nekateri ljudje tako pritegnejo.. x?x ..in ugotovila, da je prav strast tisto... x^x

In vedno trdim...svoj lajf hočem ŽIVETI...pa če tut boli...včasih...in se moram potem po koščkih sestavljati.. xrolleyesx

Strast v dejanjih...strast v razmišljanju...sem že večkrat izjavila...da tako MORAM živeti...da bom imela o čem razmišljati...na stara leta...

Astra

Per aspera ad astra

Zdi se mi, da vse stvari, ki jih imam rad in jih rad počnem - doživljam in počnem strastno.......za koga kdaj tudi preveč strastno.  :vragec:  x:px Mmmmmmmmm....strast........sol življenja x:px  :palec: Brez strasti nekaj manjka.......čeprav je določene stvari vsekakor bolje početi, pa tudi doživljati bolj racionalno, premišljeno, z neko zadržanostjo, distanco......Strast, temperament, silina, globoko in močno doživljanje, čutenje......mmmmm........v recimo "dobrih", pozitivnih stvareh (npr. umetnost, sex ipd.) je to božansko..........v "slabih"........pa v tebi živeča strast potencira doživljanje tega slabega v res hudo trpljenje..........pa vseeno se ne bi hotel odpovedati strasti.  x^x  Hm....sem zabluzil.......ali tudi to paše sem?  :inocent:

V bistvu ne vem kaj je strast,saj samo enkrat sem jo okusila.Vem,da smo mislili skupaj - toda živet skupaj? :o|o: Me vseeno tema že rajca. x:px

Guest sanjalica

Je strast odraz temperamenta?

A milina Mone Lise bi se ne mogla spremeniti v strastno razuzdanko?

Je strast igranje z ognjem?

Sicer pa - a je možno, da "sem" za nekoga frigidna za nekoga drugega pa strastna?

Kaj potem podžge strast?

Ti sam, tvoja bit in čutenje, ali tisti "nekdo drug"?

Je strast odraz temperamenta? Kaj potem podžge strast?
strast je atraktivno dogajanje, ki se mu prepustis z vsemi nagoni,ki jih tiho gojiš x:Dx

Podžge tisto, za kar si hrepenela velik časa, potem pa se sprosti ob prvi priliki kot je treba x8Dx

Je strast odraz temperamenta? Kaj potem podžge strast?
strast je atraktivno dogajanje, ki se mu prepustis z vsemi nagoni,ki jih tiho gojiš x:Dx

Podžge tisto, za kar si hrepenela velik časa, potem pa se sprosti ob prvi priliki kot je treba x8Dx

To je pa res lepo pisano.Tako,da je strast velik ventil. x:Dx :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...