Skoči na vsebino

Strast

borism

Recommended Posts

• Komentarji 161
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa da še mal (strastno) zabluzimo:

bodi hladen, hladen ali vroč, ker če si mlačen.............itd

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

x:Ix  Ko te punca med vrhuncem grize, praska, se vsa trese in ti jo z jezičkom po ušesih in ji zašepetaš kako jo imaš rad   x:Ix  :fiju:   :switz:   :fiju:  

zelo doživeto napisano!

Dobra tema! dodala bi le to, da v trenutkih navala strasti do česarkoli, lahko je sladoled, lahko je igračka za ženske, lahko je kolesarjenje po gozdu gre za to, da takrat izklopimo nekaj samokontrole, samoobvladanosti in lahko kaj naredimo prenagljeno... Volk recimo, da se tisti trenutek ne zaveda kako močno te ugrizne, ojoj si predstavljaš... x!x

ampak je lepo doživeti ta notranji ogenj! :2src: Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

hi hi hi, to je kot druga plat medalje. brez enega ne poznamo drugega. tako da moramo vsaj enkrat izkusit tud strastno sovraštvo x;)x

x:)x x:Dx x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Volk recimo, da se tisti trenutek ne zaveda kako močno te ugrizne, ojoj si predstavljaš...

x:o)x x:Ix :sori: xrolleyesx x:Ix :8): x:o)x xDDx

... enkrat sem bivsemu tipu odgriznila pol lica skoraj...

Razlog? Saj mi je kar nerodno povedati; hotel je spati na zuru, meni pa se ni dalo spati...

Potem pa ne vem, kaj je bilo, skratka, v trenutku sem ga tako svinjsko ugriznila, da se danes cutim filing tega grica, ko sem v bistvu skoraj meso z lic mu dol odtrgala z zobmi.... :8): xrolleyesx :xx!:

Sploh si zdaj ne predstavljam, kako sem lahko kaj takega naredila... Ne vem, ce je slo za strast, vsekakor pa sem zelo strastno ugriznila, blazno, res, da je kar koza odstopila malo, kri mu je pritekla...

Ne stekam, kako da me ni pocil totalno, po mojem je bil prevec sokiran.

Potem je pa zaspal. x:o)x x:Dx :o|o:

Mislim halo?

A si predstavljate, nora baba utrgana... Mesche'.

Neverjetno, kaj sem vse bila... iz cesa vsega smo 'sestavljeni'... x:Ix :8): :inocent:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

točno to sem mislila, ko si izven samega sebe, ko se ne zavedaš in samo narediš nekaj močnega, kar te žene...trenutek rdeče slasti,

ugriz. objem. pisanje pisma v enem dihu. kričanje. navijanje na tekmi. prvi seks,poročni,včerajšnji... udarec z roko po mizi. tek za zmago. poljubljanje.

močno, rdeče, neobrzdano

Stankaaaa

Strast tudi jaz povezujem z življenjem, pa tudi spolnostjo seveda.

Strastno počnem stvari, kadar se prepustim dejavnosti, užitkom, ko kontrola in naučeno samoobvladovanje popusti. Lahko se npr. strasno igram z volnico, strastno berem knjige - ko se mi zdi, da sveta okoli mene ni, ko sva samo jaz in zgodba, ki jo prebiram, dostikrat tudi strastno razmišljam, mojemu dragemu je pa seveda najbolj všeč strastno ljubljenje.

V bistvu zadevam, ki jih ne počnemo strastno sploh nismo resnično predani in potem pokasiramo polovično ali ustrezno procentualno manj od 100 zadovoljstvo.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ampak tudi največji zločini se zgodijo zaradi strasti,

moč strasti je taka, da se je običajno ne zavedamo!

in večkrat so posledice strašnejše

od tistega kratkotrajnega blaženega adrenalinskega zanosa energij.

lahko pa je posledica tudi čudovita

- če je to naprimer novo življenje: otrok!

:vio: Stankaaa

Dobro si povedala ze prej, vse, Stanka, samo sem izpoostavila samo tisti del, ker sem se spomnila tistegale... sicer pa si fajn napisala - nekaj mocnega, nebrzdanega in vse... ko ni samokontrole etc...

Tako si omenila tudi 'udarce po mizi' (kar pa tudi poznam... :o|o: :8): x:Xx x:Ix). x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa ta tema me je tako zadela, ko sem jo danes zagledala, ker sem enx napisala pesem: "Kričeče rdeča" in že cel čas podoživljam občutek pesmi v sebi, ne morem pomagati, sama svojo pesem čutim fizično in me je malo "v luft dvignilo", v njej gre ravno za opisovanje ene škorpijonske Plutonovske energije, ki gre skozi vsa življenja, ki pušča močan čustven odtis na duši... premočan...!!!!!!!

Dober primer si povedala!

Stankaaa

Verjetno je povsod v svoje in dobro drugih treba mal brzdat strast.........hm....pri seksu pa ni nujno, ne x:px ....mogoče le toliko, da bejba (pa ti) še v enem komadu ostane(ta). x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Verjetno je povsod v svoje in dobro drugih treba mal brzdat strast.........hm....pri seksu pa ni nujno, ne x:px ....mogoče le toliko, da bejba (pa ti) še v enem komadu ostane(ta).  x:Dx  x:Dx

Nič šparat, razstavit na prafaktorje,.... x;)x

Glej naprej, če se le da,...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...