Skoči na vsebino

Strast

borism

Recommended Posts

• Komentarji 161
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hehe, Strast, to je tisto ko se zjutraj zbudim, pogledam v strop (obožujem to mojo novo sobo z lesenim stropom,) in se nasmehnem misleč si I'm Alive!, in pol še mal poležim, hehe sicer pa strast je čist nekaj normalnega, skoraj nepovezano s spolnostjo, strast ma recimo velik več z zapeljevanjem..., mislim da je strast najbolje opisana v Flamencu....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Volk recimo, da se tisti trenutek ne zaveda kako močno te ugrizne, ojoj si predstavljaš... x!x

Sem doživel.

Pa ti povem da ugriza samega ne čutiš, ker sta prepojena s strastjo. Šele nekaj ur kasneje te boli rame (ponavadi levo), čez nekaj dni pa dobiš črne podplube.

Mnjam, mnjam.

Ja sam ka mali pao s lipe

zanimivo, da se strast največkrat povezuje s spolnostjo. hm......nič narobe. sam strast je bistvena sestavina življenja, ustvarjanja in izumljanja. ................strast do življenja je nekaj fantastičnega................... tretja najboljša izmišljena stvar x;)x

:flower: :flower: :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Verjetno je povsod v svoje in dobro drugih treba mal brzdat strast.........hm....pri seksu pa ni nujno, ne x:px ....mogoče le toliko, da bejba (pa ti) še v enem komadu ostane(ta).  x:Dx  x:Dx

Nič šparat, razstavit na prafaktorje,.... x;)x

x:o)x x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mmmmmmm hehe, v črki m je neprimerno, več strasti kot kjerkoli, to je navsezadnje, če prav razumem, trinajsta črka ;) hehe, (če ne štejemo čšž) mmm vam povem, da to je to en lep mmmmmmmmmmmmmm pa kar zapredeš kot kak maček to je strast, tega psi nimajo... ;) to je the dark force, dol iz globin s prve čakre navzgor... mmm
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

mmmmmmm hehe, v črki m je neprimerno, več strasti kot kjerkoli,

Hmm... se ti zdi?

meni ne, asociira na morje, na modro, spicastih oblik je...

Na strast (pa omenjas 13) bolj asociira (po mojem mnenju) crka B. x;)x

Ali... hm... I. Ali O.

Ali R. Ali S.

Ampak M? :o|o: N?

hladne crke... to je modrost, ne pa strast.

In seveda A - ki morda vizualno asociira na M in N, spicasta in vse, a je pa tudi prvinskost in navdusenje - in nebrzdanost (aaa- cih!).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No ajd naj bo A in I in R in S moji bosta pa M in N 4 in 5 ;) moja čista devetka... hehe, padadtadam, rararaam mlamlmalm m vidiš m pade vedno na konc vsake kul stvari, hehe, sicer, pa jst bi mogu bit el Mino... ;) hehe,

kar se tiče teh zvokov ki prikličejo dark force iz globin prve čakre avzgor x:Dx - trenutno preštudiravam taoistično literaturo xDDx oz. sem še čisti začetnik. zato me razno razne vaje z jajcem v nožnici še malce begajo...eee, kje sem ostala..aja. obstaja vaja šestih zdravilnih zvokov po petih elementih.

zdravilni zvok za element kovina je SSSSSS,

za vodo upih sveče,

za les ŠŠŠŠŠŠŠ,

za ogenj HHAAAA,

za zemljo HHUUU.

vsak od teh elementov pripada določenemu organu. potem se osredotočimo na ta organ, izdihnemo enakomerno in šepetaje predpisani zvok in tako čistimo ta organ. po mojem pa lahko uporabljamo te zvoke tudi za meditacijo.??? :inocent: :vio: :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...