mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ma pazit tolk da vam kej ne odpade.. moški.... ne? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ..pa pri obsegu 90 tudi.... ,ko te stalno nekaj pod brado tumba,.. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 93 x!x .. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Strast, ki jo spustimo z vajeti je kot pijanec.Zdravilo proti temu sta dve besedi : "Obvladaj se". Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Hehe, Strast, to je tisto ko se zjutraj zbudim, pogledam v strop (obožujem to mojo novo sobo z lesenim stropom,) in se nasmehnem misleč si I'm Alive!, in pol še mal poležim, hehe sicer pa strast je čist nekaj normalnega, skoraj nepovezano s spolnostjo, strast ma recimo velik več z zapeljevanjem..., mislim da je strast najbolje opisana v Flamencu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Volk recimo, da se tisti trenutek ne zaveda kako močno te ugrizne, ojoj si predstavljaš... x!xSem doživel. Pa ti povem da ugriza samega ne čutiš, ker sta prepojena s strastjo. Šele nekaj ur kasneje te boli rame (ponavadi levo), čez nekaj dni pa dobiš črne podplube. Mnjam, mnjam. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ja klati in gristi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 in s pestjo tolci po mizi.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 zanimivo, da se strast največkrat povezuje s spolnostjo. hm......nič narobe. sam strast je bistvena sestavina življenja, ustvarjanja in izumljanja. ................strast do življenja je nekaj fantastičnega................... tretja najboljša izmišljena stvar Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ne vem kdo je to že rekel, da genijalni ljudje vso svojo seksualno slo preusmerijo v izdelovanje izumov, slik itd... Če ni strasti v seksu je potem nekje drugje... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 hi hi hi..........lohk ji pa nardiš urnik, pa jo mal razporediš čez dan Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Verjetno je povsod v svoje in dobro drugih treba mal brzdat strast.........hm....pri seksu pa ni nujno, ne ....mogoče le toliko, da bejba (pa ti) še v enem komadu ostane(ta). Nič šparat, razstavit na prafaktorje,.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 hi hi hi..........lohk ji pa nardiš urnik, pa jo mal razporediš čez dan hehe ja itak Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ..Ne vem kdo je to že rekel, da genijalni ljudje vso svojo seksualno slo preusmerijo v izdelovanje izumov, slik itd... Če ni strasti v seksu je potem nekje drugje... verjamem, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ohjejla mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ja, ja, hmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 mmmmmmm hehe, v črki m je neprimerno, več strasti kot kjerkoli, to je navsezadnje, če prav razumem, trinajsta črka hehe, (če ne štejemo čšž) mmm vam povem, da to je to en lep mmmmmmmmmmmmmm pa kar zapredeš kot kak maček to je strast, tega psi nimajo... to je the dark force, dol iz globin s prve čakre navzgor... mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 x:Dx ... ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 mmmmmmm hehe, v črki m je neprimerno, več strasti kot kjerkoli,Hmm... se ti zdi?meni ne, asociira na morje, na modro, spicastih oblik je...Na strast (pa omenjas 13) bolj asociira (po mojem mnenju) crka B. Ali... hm... I. Ali O.Ali R. Ali S.Ampak M? :o|o: N? hladne crke... to je modrost, ne pa strast. In seveda A - ki morda vizualno asociira na M in N, spicasta in vse, a je pa tudi prvinskost in navdusenje - in nebrzdanost (aaa- cih!). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Meni pa Ž Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 sem vedla, da bo kdo prijavil Ž zdajle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 No ajd naj bo A in I in R in S moji bosta pa M in N 4 in 5 moja čista devetka... hehe, padadtadam, rararaam mlamlmalm m vidiš m pade vedno na konc vsake kul stvari, hehe, sicer, pa jst bi mogu bit el Mino... hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 kar se tiče teh zvokov ki prikličejo dark force iz globin prve čakre avzgor - trenutno preštudiravam taoistično literaturo oz. sem še čisti začetnik. zato me razno razne vaje z jajcem v nožnici še malce begajo...eee, kje sem ostala..aja. obstaja vaja šestih zdravilnih zvokov po petih elementih.zdravilni zvok za element kovina je SSSSSS, za vodo upih sveče, za les ŠŠŠŠŠŠŠ, za ogenj HHAAAA, za zemljo HHUUU. vsak od teh elementov pripada določenemu organu. potem se osredotočimo na ta organ, izdihnemo enakomerno in šepetaje predpisani zvok in tako čistimo ta organ. po mojem pa lahko uporabljamo te zvoke tudi za meditacijo.??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 IMAM SAMO ENO VELIKO STRAST-copati JA TO TI JE PRAVA STRAST Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Strast, hahja, za danes je je blo dovolj lahkonoč Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.