ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 IMAM SAMO ENO VELIKO STRAST-copati JA TO TI JE PRAVA STRAST ... kot sosedov pes.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 IMAM SAMO ENO VELIKO STRAST-copati JA TO TI JE PRAVA STRAST ... kot sosedov pes.. he he he z -nova je udarila ti hudič ti Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ja, ja grem odkopat svojo kost Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 nekaj nove strasti je v meni... čist tko glasbeno... huhuja, kaj pa menite o španski strasti? Tradicija pa to. pa ciganski? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Nino, obe sta zelo globoki,moraš paziti, da se ne opečeš! najboljš da se kar prpravim.... ko bo škorpijonka around, bo to čist običajna reč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 recimo kaka pridkana pohotna devička ti, ti Bobnar (vsaj asc devica mu ne uide ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Nino...žwau je treba gladt po dlaki dol...mislim...da ne veš glih kaj je dol.... dej ji povedat, kar hoče slišat...pa bo tvoja in mehka... nič bat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 kar se tiče teh zvokov ki prikličejo dark force iz globin prve čakre avzgor - trenutno preštudiravam taoistično literaturo oz. sem še čisti začetnik. zato me razno razne vaje z jajcem v nožnici še malce begajo...eee, kje sem ostala..aja. obstaja vaja šestih zdravilnih zvokov po petih elementih.zdravilni zvok za element kovina je SSSSSS, za vodo upih sveče, za les ŠŠŠŠŠŠŠ, za ogenj HHAAAA, za zemljo HHUUU. vsak od teh elementov pripada določenemu organu. potem se osredotočimo na ta organ, izdihnemo enakomerno in šepetaje predpisani zvok in tako čistimo ta organ. po mojem pa lahko uporabljamo te zvoke tudi za meditacijo.??? Aira Se priporočam za kakšen takle prispevek v Forumu Devetzvezdni KI. Kul, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Nino...žwau je treba gladt po dlaki dol...mislim...da ne veš glih kaj je dol.... dej ji povedat, kar hoče slišat...pa bo tvoja in mehka... nič bat...povej mi to še enkrat čez nekaj mesecev.... hm ampak tle nisem mislil spet govorit o ženskah....... temveč o strasti...... ki presega to.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 me pa zanima res, kaj kakšna strast presega (pri tvojih letih) strast do ženske...pa ne da si filizofsko usmerjen... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Haha majica, od kje pa tebi take ideje,... no glasba, bolj specifično španska glasba, pravi ritmi in to, v bistvu je vse skupaj zakamuflirana strast do ženske v pesmi, ampak z mal domišlije lahko rečeš da je to nekaj drugega...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 španska glasba :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 'Spanska strast', 'latino laverji' ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 'Spanska strast', 'latino laverji' ... haha bojda da so latino loverji sicer zanič.... (ustno izročilo španske dopisovalke) ampak muska hm pravzaprav poslušam francoze, s juga francije, na meji s španjio, ampak v španščini na španskih kitarah...... pravzaprav cigani in ne mi zdaj tle :xx!: :xx!: pa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 allright? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 strast, hm :o|o: .........kaj je že to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Amis, to je tisto"za na kruh namazat",a si že pozabila? Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 pišuka, a vidiš lana1 kaj to sproža :o .............mislimmmmmmmm............cel kažin...človeku se čist poslabša Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Amis,a tisti namaz? Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ja Spanci so ful loveri-pol pa mal bikca z mečompa spet lover....... :xx!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ja Spanci so ful loveri-pol pa mal bikca z mečompa spet lover....... :xx!:caka caka.... z mečem...... ne? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Amis,a tisti namaz? ja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ja bogi bikci, bikice so mi ble zmeraj všeč.... sicer pa mislim da so počasi več al manj vedno bolj proti temu v španiji.... zdaj sam še za turiste..... jebemu ej je to nadležno da bi te napadel en komar v velikosti pol metra in te zabadal, cap cap cap cap in bil ob enem tako spreten da ga nebi mogu ulovit...... dobr da smo ljudje izumili "kemijo" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Biki iz mene ponavadi hočejo naredit kopijo sebe... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.