El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 sicer pa jaz sem četrt bika.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 js to nč ne razumem.kako si lahko četrt bika x!x Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 aja hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ja recimo merkur pa fortuno.. in da je to vse skupaj ravno nasproti ascendenta dobi kar nekaj na moči..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 hm...o tem bi se pa še dal razglablat... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ja Spanci so ful loveri-pol pa mal bikca z mečompa spet lover....... :xx!:a to ti iz lastnih izkušenj? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kaj misliš da je...Španc al bik... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 he he bik... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 e pupike fora je v meču... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 sam tisti meč k ga majo je za en K. bolj podoben je eni igli kot kaj.... Rapier, čisti, saj ful moderno orožje.... v "španskih časih", sam men se zdi pa fora v španskih kitarah in špankah.... predvsem v slednjih je velik več strasti kot v njihovih tipčkih.... (first hand information) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Nino....rešitelj (potešitelj) španskih žena... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 seveda sam kadar El Nino piha je prijetno hladno drgač je v španiji vedno svinjsko vroče... :xx!: ampak so fajn tele španke morem napisat pod temo lepe ženske da so španke lepe .... saj zdaj me bo kaka slovenka postrani gledala... ampak je ena posebna strast v tem... da je nekdo daleč daleč daleč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 saj zdaj me bo kaka slovenka postrani gledala .... :o|o: <_< Ja Nino...daleč od oči....pa smo rešeni vseh obveznosti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Strasti so kot zeli: rasejo iz majhnega semena. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Prebujena strast, cool feeling Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Strast moraš imeti v pravih količinah, da je taprava Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Strasti so kot zeli: rasejo iz majhnega semena. A u majhnih flaskah je strup? Hja, pa neki druzga tud ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 strast je nujno potrebna sestavina življenja...brez nje ne bi bilo nebenega umetniškega dela, znanstvenega odkritja, takega foruma, odpuljenih idej, čudovitih izkušenj.....tumač bi nam manjkalo x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 točn tako, vse se zliva v en pridih in oddih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 poljubi nepozabniso pečatili splet toplitvojihtesnihbesedobjemasladkegašepetanjaposutega s strastjodveh v zemeljsko oblikoujetih bitij predajanje z očmi in dušovpeta v nežni plespotopljena v občutke drhteče srečeneštetih malih poboževraztresenih po vseh najinih hribčkih in dolinahS. L.-A. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 v bistvu zelo romanticno tole...meni se zdi, da ko strast useka, ne govoris toliko, ne razmisljas toliko...samo das plino do konca in ...akcija!!! nasplosno tole mislim...ne samo v ljubezni in podobnih odnosih.... strast....je ali pa ni Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 a sem omenila, da mi je vsec? mi je vsec! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ('mi je vsec strast'). mene pa vcasih skoraj malo moti, se mi zdi pateticna, ne ta strast, ki se pojavi, pac pa ta, ki jo vidis - ta me moti...Recimo spanski ali latino filmi, kao, ohh, cast, kar samomor bojo prec nardil, konc, zastihal, strast, strast, strast... skoz tolk besed o tem, v bistvu pa so strastnezi tudi egoisti in blazno je fajn in 'in' sebe predstavit cimbolj strastnega in hot. Dolgcajt.Daj da vidim, bomo povedali, ce je tole res iz strasti... grem stavit, da 1/4 umorov iz 'strasti' so v bistvu z drugimi ozadji... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 to je bolj drama, ta latino scena...v bistvu ni pa nic resnega... sem spoznala, da so strastni ljudje tudi tisti, ki so nazunaj hladni, pa noter kuhajo.in ko zavre.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.