Buddha 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 .strast je žival, ki vedno lebdi, ki sam čaka, da se razvije Strast je nagrada občutkov ,ki so razviti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 .strast je treba znat mirkat´ Stras ima obdobje,ki želi dominirat, no sedaj pa se pusti ji razvajat To zmer rad počnem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 KRIČEČE RDEČA V daljnem kraju daljna noč,iskra ljubeča- kričeče rdečaod sreče vpijoč. Vez spletena z mislimi zgnetena,še vedno neomajna,za vedno brezkrajna.V njej midva vpletenamidva prepletena. Še vedno v nama plamenijov temi prelite rdeče strastizagrizene v večnost kosti.Zdaj v tej pesmi ista strastrazbija, boža in drhti. In rdeča barva spet lije iz nje na vse strani. Stanka L.-A. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ta pesem nastala, 23.4.03, v času rdeče barve-ko sem bila sama za velikonočne praznike... Mogla bi vam jo prebrati sama, ker takrat bi malo čutili, kar v tej pesmi čutim tudi sama. Ni za podcenjevati tega, kar vse v sebi nosi strast.In tudi ne igrati s tem, ker to so močne zadeve,Škorpijonske seveda. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ni za podcenjevati tega, kar vse v sebi nosi strast.In tudi ne igrati s tem, ker to so močne zadeve,Škorpijonske seveda. potem pa sploh glih prav! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 strast je tisto, kar mer žene v življenju, strast je energija, vse delam s strastjo, zelo sem temperamentna, močno se navdušujem nad marsičem in se temu predajam, ... strast je zame življenjska energija, pomeni, da sem živa in zdrava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ja, ti si res taksna, Macona. strastna je zate kar primeren opis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Brez strasti.....mi živeti ni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ....želatina v nogah....odpoved zdravega razuma....srce na 200 ....vidljivost do 1m....rosenje ....nezmožnost blebetanja.... ... Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 .... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ...straaaaasssssssstttttttttttttt...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.