Pujsita 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ha, tole temo sem pa morala odpreti, posvetiti na nek način teti, ki je prejela Viktorja za življenjsko delo. Pa me zanima, kaj vi mislite na splošno o podeljevanju viktorjev. Ali je primerno, da to organizira revija Stop, ali bi morala biti neka nevtralna akademija? ali smo sploh dovolj veliki za podeljevanje takšnih nagrad? Kako vam je bila všeč letošnja prireditev? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Janja, čestitam tvoji teti.. Men je bila podelitev všeč...parkrat sem se pošteno nasmejala.. Prijateljica je bila na podelitvi...in smo včeraj skupaj gledali posnetek...je bilo še bolj zanimivo...ker je bilo nekaj insiderskih info... Zakaj pa ne?...Po mojem je prav...da imamo nagrade te vrste... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Bravo teta Siddharta si ful zasluži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 baje je bla full zanimiva prireditev, da sta bla dobra voditelja.... nisem gledala..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 siddharta si fuk zasluži (sidarta si ful zasluži)ajajaj! kak je tomi lepo viktorja držal pa benko pa cene pa vsiiiiiiiiiii pa peter poles pa lado bizovičar ja, ful je blo seksi! sem vedla da bojo dobli. oba. obaaaaaaaaa! Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Janja, cestitke teti! Takole menim: cisto kul, da imamo nekaj pac, zakaj pa ne, vendar se mi zdi tale 'akademija' preseravanje... Kao zdaj nekaj, akademija in to... :o|o: Malo off.Sama ideja pa je kul...Samo s tistim uchem, ki ga imam na temenu, sem gledala, in poslusala z enim usesom.Ja, se presenetljivo je bilo ok za Slovence. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Janja, tud jaz čestitam tvoji teti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni pa je vsec Helena Blagne. Mislim, ne njena muzka (ceprav je zelo dobra v komadu z Demolitioni), vendar se mi zdi Jackica.Vsec mi je, ko kdo ve, kaj hoce in je profesionalec.Mormo imeti tudi Slovenci 'Lepo Breno'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz moram reči,da jih nisme spremljala, ker je bilo prejšnja leta za moj okus dolgočasno. Pa me je dragi poklical - dej prid hitr - glih na koncu, ko je nagrado dobila teta. Ji privoščim, ker je resnično napisala ogromno tekstov za popevke in tudi romane. Od bolj znanih je napisala tekst za Pegasto dekle pa Poletna noč. Bi rekla, da teksti resnično imajo vsebino. Kot umetnici ji lahko samo čestitam. Tako da sem v bistvu od prireditve ujela tole, pa Đura - se mi zdi fino, da je dobil nagrado, ker je tudi krasen umetnik, duhovit, človeka kar zamika it v gledališče, ker veš da se boš do solz nasmejal, pa Siddharto, ki so pa itak nek glasbeni fenomen pri nas. Moram pa resnično pohvaliti tisto kar sem videla voditelja, fenomenalna je bila tista zadeva z Jolando in Mutolo. Razmišljala sem edino, da ker smo tako majhen narod, da bodo verjetno določeni dobivali po več Viktorjev v večih letih, ali pa da bodo oddaje ali avtorji, ki niso tako kvalitetni, da bi jim človek podaril tako nagrado dobili nagrado - ker enostavno nimamo take širine izbora kot npr. za Oskarje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 JanjaK čestitam , če je tvoja sorodnica dobila priznanje, žal pa nisem gledal....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Poletna noč....čestitke tud od mene, za tetino nečakinjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Janja čestitke za tetin uspeh, res je dama in pol in res legenda v tukajšnjem prostoru.Všeč so mi njena besedila in pa ljubezen v f molu, se mi zdi da je naslov romana. Všeč mi je bil potek, letošnjih Viktorjev, voditeljski par d best duhovit in super sta speljala vse skupaj. Nagrade kar u redu podeljene. Nasmejala sem se nekajkrat kot že dolgo ne, predvsem umestnim komentarjem. Skratka razgibano, duhovito in gledljivo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Čestitke še od mene Lepo je dobit tudi priznanje družbe za svoje življenjsko delo Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ha, tole temo sem pa morala odpreti, posvetiti na nek način teti, ki je prejela Viktorja za življenjsko delo. Pa me zanima, kaj vi mislite na splošno o podeljevanju viktorjev. Ali je primerno, da to organizira revija Stop, ali bi morala biti neka nevtralna akademija? ali smo sploh dovolj veliki za podeljevanje takšnih nagrad? Kako vam je bila všeč letošnja prireditev? zame; koncno ena humoristicna zadeva, ki je bila vredna ogleda.voditelja mega! djuro je men najboljs povedal:da je poseben dosezek, da prezivi 4 clanska druzina z 70.000 place mesecno!! h. blagne koncno presenetila - bi blo dober, da opero poje. janjak: kdo je tvoja teta?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Še enkrat, mislim, da tretjič , prireditev mi je bila ful všeč, tako se nisem smejala ob kakšni oddaji, že dolgo ne. Se mizdi, da kar je Jure rekel mu je sedlo . Še danes smo se smejale v službi, ko smo podoživljale. Takšne prireditve so večkrat bolj kot ne dolgčas. Pa tudi že, če se voditelji trudijo je publika :xx!: . Letos pa mislim, da ni bilo nikogar, da ne bi vsaj malo užival. Čestitke tetki, se strinjam z nagrado, sam delovala mi je tako nerodno, kot da je ful presenečena in kar ni vedela kaj naj reče..., no verjetno je tud šok, če nisi vajen stat pred toliko ljudi (kot je sama rekla) Prireditev pa res letos , smo včeri še ponovitev gledali, pa po moje bi še enkrat, če bi bla. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 VIKTORJI Evo free, sem že pozabila, kako se tele linke lima.... Sem zdejle enih 10 minut samo zate , pa za sebi dokazat, da znam limala, pa limala, pa limala. Ta zadnja deklinica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni pa je vsec Helena Blagne. Mislim, ne njena muzka (ceprav je zelo dobra v komadu z Demolitioni), vendar se mi zdi Jackica.Vsec mi je, ko kdo ve, kaj hoce in je profesionalec.Mormo imeti tudi Slovenci 'Lepo Breno'. glih čist tkole (tista z Demolition groupe je bila mega in mi je ful všeč, ko si kdaj takole privošči in gre čist out iz svojega običajnega - in to naredi totalno profesionalno )... njena muzka me res ne gane, ampak ženska pa mi je kul, totalno ve, kaj in kako Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Za spremembo res prireditev; čeprav za moj okus voditeljski par ni bil enakovreden. Jure je bil fenomenalen...; mogoče bi neko močnejšo "strastnejšo" partnerico moral imeti... Mogoče, ne vem - ali pa je prav zaradi njene "bledice" prišel on toliko bolj do izraza. Nagrajenci? Komentar Jonasa Sicer pa, ne vem če ste opazili, da je ta VSESLOVENSKA podelitev potekala v kleni ljubljanščini... In da so dobitniki VSI, razen Djurota iz metropole... Bi človek sklepal, da se vse vrti v strogem centru Pod črto: BILO JE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 jaz sem sla viktorje gledat v zivo, v zvezi s sluzbo,pa sem pricakovala en tak....zehalni moment, na koncu pa sem se narezala do solz!mislim....sem parkrat skoraj s stola padla....jure zrnec sem jih prej gledala samo lani po TV, in je bilo otozno vse skupaj, ampa kar sem letos tam videla je bilo super!dosti bolje v zivo, moram pripomnit, ker si videl se reakcije, pa okolico...se je upanje za slovenski zabavni program! pa super tole, za teto od pujsike pa se za druge....se ne strinjam s par viktorji (radio pa tko...postaja ze malo dolgocasno...ampak vecina je bila ok)bedno edino, da ni nihce v zivo igral, razen patetike pa harmonikarjev helenca je pa tak show naredila, da smo skoraj oslepeli vse skupaj: 2 uri totalne zabave, zelo prijetno presenecena. pa se kdaj! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ja, tokrat se je tudi meni zdelo in sem obsedela pred TV-jem do konca, kar se do sedaj še ni zgodilo... Jurij me je včasih prav narežal, obvlada E. B. (ali je ne smemo imenovati tu... vsi smo tako previdni, samo 'teta'... ) si res zasluži neko priznanje za svoje delo (in pri nas je to 'viktor', ki pomeni neko vseslovensko priznanje/zahvalo na tem področju)... je pustila kar vidno sled v našem prostoru Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Madame Elza Budau si je zaslužila Viktorja; čeprav sem bila rahlo razočarana nad njenim komentarjem. Ker to, da je dobitnica, je vedela in potem bi pričakovala tudi nek komentar v njenem stilu. Ker stil ima. Pa postavo. Ali je bila toliko zbegana, ali... ne vem, manjkala mi je ONA. Blagnetova Helena pa je dokazala da je res in edina diva slovenske zabavne glasbe. Glas , pojava , izvedba Ko preseneti, preseneti na celi črti in jo vzljubimo tudi tisti, ki sicer njene glasbe ne obožujemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni pa je vsec Helena Blagne. Mislim, ne njena muzka (ceprav je zelo dobra v komadu z Demolitioni), vendar se mi zdi Jackica.Vsec mi je, ko kdo ve, kaj hoce in je profesionalec.Mormo imeti tudi Slovenci 'Lepo Breno'. glih čist tkole (tista z Demolition groupe je bila mega in mi je ful všeč, ko si kdaj takole privošči in gre čist out iz svojega običajnega - in to naredi totalno profesionalno )... njena muzka me res ne gane, ampak ženska pa mi je kul, totalno ve, kaj in kako Marsa, Mateja.hm, moje mnenje o helenci pa je povsem drugacno.Namrec vidim jo predvsem kot osebo, ki ni v svojem centru. temvec je v nekaksni podosebnosti.veckrat se mi je tako zdelo. da enostavno ni scentrirana. sploh kadar je dobila kaksno vprasanjeki jo je nekako zmedlo in je enostavno padla iz centra mimogrede.hm, morda pa se motim.prej bi rekel, da je bila v nekem slovenskem kalupu in se je z njo pometalo kakor da ve kaj hoce.oz. ve kaj hoce a ne stoji za tistim, ker ne prihaja iz nje ali pac kot naj bi bilo vredu in ne tisto kar je.sicer pa kakor sem napisal, je tisto na viktorjih zame presenecenje.upam, da bo se bo bolj posvetila operi kakor popevkam!vsekakor pa je osladnost skoraj vedno pri njenih pesmih prisotna; se celo na viktorjih je morala dodati h komadu tisti miljonkrat zlajnani o sole mio , kar je samo potrdilo moje dojemanje nje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz moram reči,da jih nisme spremljala, ker je bilo prejšnja leta za moj okus dolgočasno. Pa me je dragi poklical - dej prid hitr - glih na koncu, ko je nagrado dobila teta. Ji privoščim, ker je resnično napisala ogromno tekstov za popevke in tudi romane. Od bolj znanih je napisala tekst za Pegasto dekle pa Poletna noč. Bi rekla, da teksti resnično imajo vsebino. Kot umetnici ji lahko samo čestitam. JANIJA, TOČNO TOLE SEM GLEDAU,SAMO GLAVO PA JE VRTELA KOT VRTAVKA(hudomušno) kr neki govorila..., MEN NIKOLI ZNANA KOT OSEBA, SAMO KOT NJENE MELODIJE POZNANO ZELO...to so slovenski evergrini, ane Elzi Budau je pripadel viktor za življenjsko delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Heh močvirniki :o|o: ......sam, če sem jaz prav razumel, pa so bili Viktorji tako polni dobrega humora le zaradi Štajerca.......Toneta Partljiča Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja, seveda se jo lahko imenuje . Meni se je zdelo v bistvu na nek način precej smešna situacija. Jaz z njo stikov nimam, ker smo ena posebna familija, že itak vsi, ona je povrhu vsega še umetnica, pa ne bom tule nič o tem. Ampak enostavno ni bilo narejeno nič na odnosih z nobene strani, sem jo vsega skupaj videla 10x, od tega 1x na krstu mojem in se je nekak od takrat ne spomnim, pa 1 na za 8 ali pa 9. rojstni dan, nisem čist sigurna. Ostalo pa po TVju . Sem bila pa dosti z njeno mamo - mojo staro mamo in se mi zdi,d a ji iz leta v leto postaja bolj podobna. Vizualno. Obnašanje na Viktorjih je bilo pa res malo nenavadno. Nekako se mi je zdelo,da je nagrade zelo vesela in da bi rada kaj na to temo povedala, pa je bila nekako časovno omejena in se je bolj spraševala kaj in kako naj reče, da bo njeno, pa da bo v tempu prireditve - tak imam feeling. No ja postav je pa krasna ja za njena leta. Sem ji kljub temu, da resnično nimamo stzika včeraj poslala voščilnica in jo naslovila z Draga teta, ker resnično ne vem, če bi znala moje ime povezati s funkcijo . Kakorkoli že, zdi se mi velika umetnica, pa tudi perfekcionistka - zadev nikoli ne da iz rok na pol narejene, vedno hoče dati najboljše od sebe. Tinka ti verjamem, da si bila prepričana, da bo zehanje 100 na uro in me veseli, da smo bili vsi prijetno presenečeni nad tem. Včeraj sem gledala v pop inu, ko je Jure rekel,da ni imel občutka, da bi naredil kaj velikega, da šele zdaj dobiva SMSje, klice in voščila, pa čestitke sodelavcev. Vse to si resnično zasluži . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.