astra 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Vsi imamo kakšne bivše....ljubezni... Kakšen odnos imate do njih?Se z njimi še kdaj srečate? Ste lahko prijatelji? Ta vikend sem se pogovarjala o enem izmed bivših...in čeprav je minilo skoraj 20 let...se tega časa še vedno spominjam z nostalgijo... Najbolj me prizadene misel...da ti postane čez čas za nekoga...ki si ga ljubil...popolnoma vseeno... :xx!: .. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz osebno se z vsemi bivšimi pogovarjam, če jjih srečam. Z enim imava pa prav prijateljski odnos, sedaj se dosti bolj štekava, kot sva se takrat, ko bi se v bistvu naj. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jst se jih izognim, če se da. Mi je vseeno zanje. Tko nekako.. Če bi se imeli radi, ne bi nikoli bivši/bivša postala... Tko pa se potem neki preseravamo kdo je boljš... v bistvu razmišljaš na vse one super stvari, da bi jih vn povedu in se pohvalil... (sej mi je tako zdaj najlepše, pa tudi če mi ne bi bilo, pa tudi če bi bil slab dan, ko ne bi NIKDAR priznala, da je smotano..)Nimam nostalgije. Ponavadi se spomnim slabih stvari jooooj... kak debil pa to pa ono..Skratka past tense.Je pa čudno na nek način, da mi tujci več pomenijo, al pa lahko bi se z enim kr začela neki pogovarjat, bivše pa rajš sploh ne vidim. Mi je v breme... Mi dan pokvari. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni gre najbolj na živce, ko mi tip jamra, kako mu je žal, da bi zdaj bilo vse drugače, če bi se pobotala...itd. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz se vecinoma zelo dobro stekam z vsemi bivsimi. Ne dobivamo se prav tako, da bi se zmenili, a ce se srecamo, se vedno radi vidimo, kaj recemo, kaj spijemo skupaj.Moram rect, da sem imela kar fajn tipe.To je zato, ker je veliko tega bilo na prijateljski bazi, veliko smo skupaj poceli, pa so me se kasneje vabili kot gostjo recimo kaj zapet ali kaj takega...Fina kompa smo bili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 p.s. Moj edini resni bivsi pa je bil celo tako plemenit, da je mojega naslednjega (in zdajsnjega) tipa vzel k sebi v sobo, kjer je bil podnajemnik, ker ni imel kam. In je bil tam kak mesec.Za to moras imeti res veliko srce - sploh, ker mi je zelo zameril, ko sem... pac prekinila.Celo mi je skakavca (hud noz) enkrat ven potegnil in shljasst proti moji faci celo - v trenutku ode moje 'krzno' (neka plastika, a starinski pis, mega za pogledat, ful pasalo) - prerezal po celi dolzini spredaj! :xx!:In moja reakcija - zazugala s prstom - "Tole mi bos pa ti sival!" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 In kdo je bil "kriv" za razpad veze najpogosteje? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 A pri meni? Jaz. Ampak zdaj sem tu, tako je ze moralo tako biti - in ce pravim, da imam dbest odnose, tako strasna ocitno le nisem bila... He (ampak tole smo res ze imeli, vem, da sem tole ze pisala, tisto prej in tole, kar bom zdaj)...Nekoc smo se z enim bivsim pogovarjali in je celo bil s tedanjo punco, pa sem jaz rekla nekaj v stilu, ampak priznaj, da sva se imela cisto kul in tko... Pa me preseneti z odgovorom: Ma, ti si bila dbest! Ti si bila vsaj ziva, ostale pa so bile mrtve. No, ampak recimo sploh nisem bila zelo kul z njim oz. se je on izkazal veliko bolj plemenit kot jaz - pa je vseeno tako menil. Jaz sem imela drugacne pojme o tem... jaz sem imela ful prijateljev,.... Se mi je zgodilo recimo tudi, da sem eno leto opletala s tipom okoli, pa sploh nisva spala skupaj (kar sva, ko sva prekinila)... Pa, kot sem rekla, najveckrat sem startala iz nekaksne frendly baze ali smo sodelovali (bili skupaj v bendih ipd.)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz imam v bsitvu samo enega pravega bivsega tipa, vse ostalo so bile nenamerno neke instant variante. Ne pogrešam ga nič, niti ga ne sovražim, nimam pa kake želje po kakšnih stikih. Jaz mislim,d a sva si v tem življenju dala kar sva si imela dati in da bi blo zdej vse nekak prisiljeno, če bi se na silo slišala al pa videvala. Mu pa želim vse najboljše, se je poročil in menda ima eno štručko, tako da mu iz srca privoščim vse naj. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 A pri meni? Jaz. Ampak zdaj sem tu, tako je ze moralo tako biti - in ce pravim, da imam dbest odnose, tako strasna ocitno le nisem bila... He (ampak tole smo res ze imeli, vem, da sem tole ze pisala, tisto prej in tole, kar bom zdaj)...Nekoc smo se z enim bivsim pogovarjali in je celo bil s tedanjo punco, pa sem jaz rekla nekaj v stilu, ampak priznaj, da sva se imela cisto kul in tko... Pa me preseneti z odgovorom: Ma, ti si bila dbest! Ti si bila vsaj ziva, ostale pa so bile mrtve. No, ampak recimo sploh nisem bila zelo kul z njim oz. se je on izkazal veliko bolj plemenit kot jaz - pa je vseeno tako menil. Jaz sem imela drugacne pojme o tem... jaz sem imela ful prijateljev,.... Se mi je zgodilo recimo tudi, da sem eno leto opletala s tipom okoli, pa sploh nisva spala skupaj (kar sva, ko sva prekinila)... Pa, kot sem rekla, najveckrat sem startala iz nekaksne frendly baze ali smo sodelovali (bili skupaj v bendih ipd.)...A veš kako pravijo; čudna so pota Gospodova..., ja je že tako, da včasih ne vemo kaj bi..Včasih pridejo dnevi, ko bi se razjokala za kom, ki sem ga sama "odvrgla", včasih pa sploh ne moram doumet, da sem še včeraj bila žalostna za kom. Pri meni osebno je problem, da večkrat nevem, kaj bi sploh rada . Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Rad obdržim prijateljski nivo še naprej, seveda, če je v interesu obeh, ker nekatere pač želijo, da izgleda, kot, da se nismo nikoli poznali, če je tako, imajo pač mir iz moje strani. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Z vsemi, ki sem jih imela nekoč rada in, ki so mene imeli kdaj radi imam čisto prijateljske odnose Nikogar ne ignoriram, saj mislim, da če sta se dva imela nekoč rada in sta pač spoznala, da nista za skupaj, zakaj bi sedaj gledala eden mimo drugega. x!x C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 hihiz dvema bivshima se dam obchasno dol...je fino, k je chist neobvezno eno bivsho naumo niti omenjal :xx!: (bo ona kej vech napisala :xx!: :xx!: , che je zhe temo odprla :xx!: :xx!: ) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Z vsemi, ki sem jih imela nekoč rada in, ki so mene imeli kdaj radi imam čisto prijateljske odnose Nikogar ne ignoriram, saj mislim, da če sta se dva imela nekoč rada in sta pač spoznala, da nista za skupaj, zakaj bi sedaj gledala eden mimo drugega. Ce ne gre, pac ne gre. Jaz se sedaj dosti bolje razumem z bivsim kot takrat ko sva bila skupaj - zalostno sicer, glede na to, da sva bila skupaj kar nekaj let. Pa nic ne de...sedaj sva super! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 z dvema bivshima se dam obchasno dol...je fino, k je chist neobvezno .. tko je najlazje ja...cist neobvezno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Hmmm bivši Me ja zadnjič ena frendica vprašala, kaj to pomeni, ko za bivše vedno rečem "veš, tisti moj bivši" - al ima to negativno konotacijo in zato tako rečem ali kaj? Pa sem jo vprašala, zakaj to sprašuje, pa je rekla, da se ji zdi, kot da bi jih na nek način hotela negativno označit pri njej s tem, ko rečem "bivši"... jaz sem jo pa sam pobuljila in ji rekla... "Ej, bivši, pomeni, da sva bila skupaj... In da ima posebno mesto v mojem srcu, rada ga imam, kljub temu, da sva šla narazen... Če ne bi bil uredu dečko, ne bi bila z njim, pač zadeva ni obstala, ampak to ne pomeni, da je on bad..." Ona pa: "Ahaaaaa." Bivši... meni ljub človek, s katerim imam še vedno kul stike, z enim sva postala celo boljša prijatelja kot prej hihi , se ful boljš štekava (zgleda, da sva oba mal zrasla vmes, za par centi ), v glavnem fajn fantje Z nobenim nisem skregana, mogoče enega trenutno ne videvam kaj preveč, ker je še malo preveč frišno, ampak vem, da bova še prijatelja kot se šika Ampak najprej dati času čas... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Bivši... hm recimo da ne sovražim človeka, ki mi je bil nekoč blizu ter da če se mi nekdo enkrat zasidra v srček ima tam vedno povsem posebno mesto.In ko se srečava se nasmehneva in oba imava v mislih kakšen prijeten občutek... ja pa res eden moj najstniški fant, pa že 15 let ne govori z menoj... ga bom enkrat kr ustavila pa vprašala, ampak napredujeva, me že pozdravi. Pismo pa tud za rokce se nisva držala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Z vsemi bivšimi s katerimi sem ohranil kolk tolk stike sem še v prijateljskih odnosih in ne vidim kakšnega posebnega razloga, da ne bi bilo tako, se sicer le poredko srečujemo in si včasih tudi kaj pomagamo . Nekatere pa je življenje odneslo čisto nekam drugam, povsem stran od krajev in družbe kjer se bi še lahko eventuelno kdaj srečali......Če se pa še kdaj bomo......mislim, da bo to veselo srečanje. Sam bom ziher vesel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Do sedaj sem imela dva resna - bivsa. Z obema se pogovarjam, ce se srecamo, ampak samo kako si, kako zivljenje... Nic posebnega in nic osebnega. Zadovoljna sem, da je tako, ker ko z nekom prekines ljubezensko zvezo, se mi zdi brez veze, da se mucis in poskusas ostat dober prijatelj. Morda se tebi zdi, da je vse ok, drugi pa lahko zelo trpi, ker te ( npr. ) se ljubi , ali pa obratno.. In tudi konfliktom iz preteklosti se ne mores popolnoma izognit in vedno pride do pogrevanja starih tezav - vse to govorim v primeru, da ostaneta dobra, zaupna prijatelja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Bivši?Kdaj to bilo?Bilo pa res cool. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 hah, za nekatere so bivši˝ bivša poglavjaSmo že to nekoč pisali, ...Kar je bivše ,je odstranjeno.( naj bi bilo)Treba se je Prav pobrat in it za novimi izkušnjami naprej Hudič je, če te bivši opazujejo še naprej,kot da te hočjo nazaj, hoho,sam men se res ne da it nazaj, nevem...se dela zgaga pole Seveda in eni zahtevajo respekt, hmmm..no saj, vse je odvisno koliko je nekdo cenil zvezo in prav je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ..da ti postane čez čas za nekoga..ki si ga ljubil...popolnoma vseeno... .to sm nekak zadnjič razmišljal, pa sj je vseen, na grob še vedno lahko neseš rožo in to je dovolj, da veš za Ta Remember˝ Samo ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Čudno bi mi bilo, če bi se ne pogovarjali - košček mojega življenja, moje mladosti imajo oni. Naj obračam tako ali drugače, v tistem trenutku sem bila prepričana, da so "oni moje vse"...kar je potem zbledelo in odšlo.... Vendar bili so me deležni in jaz njih. Lahko je bil samo stisk roke. Poljub, objem...sprehodi... Lahko kaj več... Vsak je pustil pečat v meni in sedaj, na stara leta, se rada spominjam nanje. Kaj je bilo tisto, kar me je pritegnilo...in kaj je bilo tisto, kar nas je ločilo. In nenavsezadnje, kaj sem se naučila iz zveze (razmerja). Sedaj sem se spomnila enega...več kot dvajset let je od tega, da nimava stikov... Ljubezen iz brigade... iz druge države... Jutri bom pobrskala po netu, poskušala ga bom najti... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Pismo, astra! Ravno danes sem po dolgem cajtu srečala mojega prvega bivšega tipa, in zdaj pridem na forum in zagledam tole temo! Torej:Z vsemi mojimi bivšimi se pozdravim, ko se srečamo na cesti. Tudi pijačo sem že z vsakim spila potem, ko sva že šla narazen (menda samo z enim ne, ker ni bilo prilike, sicer bi pa komot tudi z njim). Ni več nobenih zamer ali jeze ali kakršnihkoli negativnih čustev - čas je že naredil svoje. Se mi pa zdijo vsi čisto enaki kot so bili takrat... - kot da se niso nič spremenili notranje (samo navzven so se malce postarali ). Še vedno imajo tisto, kar mi je bilo pri njih všeč, in tudi tisto, kar mi ni bilo všeč. O tem mojem prvem pa sem zadnje dneve ful razmišljala (mogoče zato, ker je imel včeraj rojstni dan). Danes pa pridem z eno prijateljico v lokal, kjer je bila samo ena miza fraj - in to ravno sosednja miza od tiste, za katero je sedel ta moj bivši s svojim sodelavcem. Normalno sva se pozdravila, s prijateljico pa sva se usedli in poklepetali ob kavici... In tudi ko je on vstal in odšel, sva se še enkrat pozdravila. Njega imam pravzaprav v najlepšem spominu in mu resnično želim vse dobro. Upam, da se ima sedaj v svoji družinici z ženo in dvema otrokoma fajn, in da ima tudi to svojo sedanjo tako rad, kot je imel mene. Tako kot me je on spoštoval in sprejemal, me ni nihče za njim. (Ah, sem postala kar malo nostalgična! :o|o: ) A zakaj sva končala? Hmm... Po 4-ih leti in pol mi je postal dolgočasen. Pretih je bil zame, preveč zaprt (še posebno za tista najina rosna 21. leta, ko sem rabila, da vse poka in se iskri okoli mene ) in najini interesi so se nekako razhajali. Različno sva začela gledati na življenje - najini načrti so vodili v različne smeri... In prišlo je do tiste kritične točke, ki je nisva več znala obvladati... Saj dvomim, da sva bila karakterno za skupaj, ker še vedno vidim v njegovih očeh, da je zaprt, zagrenjen, turoben - vse tisto, kar me je motilo že takrat... Vem pa, da ima tudi kvalitete v sebi, zato mu privoščim vse najboljše. Ko me pa njegova starša kje srečata, me še vedno (po 14-ih letih!) objameta in sprašujeta, kako sem in kako moji otroci... Se mi zdi, da je bilo še najbolj njima žal, da sva končala. Hja, saj sem se bolje razumela z njima kot z njunim sinom! Onadva sta oba bolj veseljaka in družabna... (ona Levinja, on pa Dvojček). Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Haha,res zanimiva tema. Ja histerična ženščina, saj to je kot v Štirih porokah in pogrebu. Posedejo Hugh Granta na poroki tja med štiri ženske, in se potem on čudno grdo drži. Se kasneje izkaže, da so vse njegove bivše. pa vse poznajo njegove pripovedi o njegovih bivših,..tako da, ko začne ena razlagat o bruhajoči Veroniki, se izkaže, da je to ona druga, ki sedi na levi strani,... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.