Skoči na vsebino

Bivši, bivše

astra

Recommended Posts

Vceraj sem ga videla! pred EF x:Dx Je ze ene 4 leta odkar sem ga nazadnje videla. Je zrasel x:o)x , se nabildal in sploh je fajn x;)x

Drugace pa...z enim sva kul ( samo ni bil lih bivsi...sva sam mal :inocent: ), z ostalimi pa ne. za ene 2 skoda, drugace pa bolje, da ne.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 96
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bivši... Ko slišim to besedo, moram najprej vedno razmislit, katerga vse bi lahko imenovala bivšega - v smislu, da je bil nekoč "moj frajer"... Pa se mi zdi preveč težavno... ma včasih je blo kaj malo bolj resnega - pa čeprav včasih brez seksa, včasih je bil samo seks, včasih malo manj...

Ma ne bom nič "klasificirala", bom kr za vse povedla; le glede tazadnjega bivšega lahko rečem, da si res ful želim, da bova nekoč spet tako dobra prijatelja, kot sva v bistvu že skoz bila - le zdaj je še malo prehitro, presveže... Glede ostalih pa takole; za enga al pa mogoče 2 mi je žal, da sem ju sploh spoznala in tud priznam, da če bi ju srečala, bi rajši vstran pogledala in se delala, kot da ju ne vidim... Glede ostalih pa lahko kr na splošno rečem, da jih še občasno srečujem in smo si še skoz "fajn"... In se mi to tud bolj prav zdi, kot pa da se z nekom grdo gledaš...ampak z vsemi pač ne gre tako...

<{POST_SNAPBACK}>Bivši... Ko slišim to besedo, moram najprej vedno razmislit, katerga vse bi lahko imenovala bivšega - v smislu, da je bil nekoč "moj frajer"... Pa se mi zdi preveč težavno... ma včasih je blo kaj malo bolj resnega - pa čeprav včasih brez seksa, včasih je bil samo seks, včasih malo manj...

:palec:

Čeprav videz vara... mam vedno manj bivših... nekak, odhaja tist obdobje, počasi spomini bledijo, na gimnazijska leta, ko sem bil zlo "priden" hja, nekaj se jih človek pač spomni, dve sta tko fajn, da se kr vredu razumemo, pač nas družijo skupni interesi, hja, počas ko ljubezen zbledi, ostane tist, bistvo, kar če se ukvarjaš z dobrimi ljudmi, tako kot jaz, je prijateljstvo pa to... prijetna komunikacija, mal mi je bad, k sem z eno mal skregan še :C:, to me še čaka, hm popravit al kako bi se reklo, hja, in pol je še ena ki je nikakor ne bom pozabil,... :D ehja bivše, nvem že dolg časa, nisem pisal o njih se mi zdi, včasih sem jih ful bol po prstih i nustih vlačil, človek obrača, bog obrne, tko je to... :D premlad sem za tolk bivših, včasih se vprašam, kako bi blo če nebi blo nobene bivše, pa sam ena sedanja :inocent:, ampak najbrž tko je to, for the best... if not all the rest...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

bo že skoraj eno leto, kar sva se razšla x:)x Se mi zdi, da je tole že skor zaključek... zaobjetja vsega, kar sem imela iz te zveze za potegnit xsrcx Še mal, pa bom pretenstana čist x;)x

Sončna[/color]

Ja pri meni enako. Ceprav se se vedno spomnim in mi je na trenutke hudo. Se posebaj, ker imam screensaver, na katerem se menjajo slike mojega psa in na eni je tudi on z njim in me kr mal stisne, ce kdaj slucajno opazim xrolleyesx

Resnicno dolgo prebolevam.

<{POST_SNAPBACK}>.....Se posebaj, ker imam screensaver, na katerem se menjajo slike mojega psa in na eni je tudi on z njim in me kr mal stisne, ce kdaj slucajno opazim  xrolleyesx

Ja ženska, zakaj pa pol ne menjaš screensaverja? Ma pr meni je to prvo pravilo - odstranit vse slikce, pa vse kar me spominja...

Ma sicer pa bi jaz tud morala razmislit o menjavi mojga screensaverja - mam Svena gor (iz une igrce...), pa ga vsake tolk cajta gledam, kak une ovčke dol daje...pol pa se še čudim, da mi zadnje cajte samo seks po glavi gre... x:Dx :vragec: Pa sem mislila, da zarad tega, ker sem že skor 2 meseca samska...

<{POST_SNAPBACK}>Ja pri meni enako. Ceprav se se vedno spomnim in mi je na trenutke hudo. Se posebaj, ker imam screensaver, na katerem se menjajo slike mojega psa in na eni je tudi on z njim in me kr mal stisne, ce kdaj slucajno opazim  xrolleyesx

Resnicno dolgo prebolevam.

A to un k je mojmu podoben?? xDDx

Zameni saver.... :palec: drugač boš sam boga....

Scio mi nihil scire

Tu in tam jih srečam...grdo me gledata...očitno me nista še prebavila... :inocent:

Se mi je pa dogajalo, da sem po ločitvi vsaj dvakrat skozi okno videla bivšega moža in se nisem mogla spomnit odkod ga poznam. :2src: x:Dx

Dum spiro, spero.

Do svoje prve ljubezni imam se vedno poseben odnos mogoce zato, ker sva se imela resnicno rada, nisva seksala x:Xx , takrat nisva čutila potrebo po tem, ker sva se že tko in tko dovolj zbližala. Pa eno leto sva bila skupaj, kot dva golobčka xsrcx xsrcx

Seveda sva potem to morala cez par let to nadoknaditi, probat, ni šlo drugače x:Ix ... nikoli se ne spomnim na to kar sva imela potem ampak kar sva imela prej.

Se vedno sva prijatelja in ga imam prav rada.

Potem pa tip s katerim sem bila 8 let skupaj, brez veze, niti pozdraviti se ne moreva, mogoče ker nisva razčistila predno sva se razšla.

Z ostalimi pa sem kul, smo prijatelji, sicer se ne kličemo ampak odnos je cist kul.

Grozno se mi zdi, da si z nekom, ga maš rad in potem zaradi ne vem česa postane tujec, sovražnik.

Kriza, ampak mislim, da razumem, ker zaradi nečesa pač reagiramo, nekaj nas boli in smo prizadeti, če hočeš stran si človeka predstavljaš, kot takšnega in takšnega, da ti je lažje. Kaj pa vem x?x

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Vsi mi zbudijo nasmeh na licu, od vseh sem se toliko naučila, slabe stvari odmislila... ampak vsi so bili dušni sorodniki, kot nekak nerealni... morda je zato lažje..

je pa bil en, prvi, angel, takrat oba otroka, srečevala sva se na počitnicah... in otroška ljubezen je prerasla... in nazadnje sem ga vidla pred 10 leti, po 5 letih... kar objela sva se, kot da sva brezčasna...

ostali so samo lepi spomini, nekaj sladkega, in naj tako ostane, tisto nekaj v mojem srcu, če ne prej,

enkrat, morda pri 80-ih se spet srečava, vsak s svojo zgodbo in nekje globoko, nikoli izrečeno "kaj bi bilo, če bi...2

sladko...

<{POST_SNAPBACK}>Ja ženska, zakaj pa pol ne menjaš screensaverja? Ma pr meni je to prvo pravilo - odstranit vse slikce, pa vse kar me spominja...

...

Ja x:o)x Sej vem. Sam k vedno recem: bom pol, bom pol xrolleyesx

Drugace sem pa kak teden bo "razvezi" vse njegove stvari spravila v 3 skatle, na katerih se nabira prah na podstresju x;)x

A to un k je mojmu podoben?? :D

Ja, mal pa res x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Tu in tam jih srečam...grdo me gledata...očitno me nista še prebavila... :inocent:

Se mi je pa dogajalo, da sem po ločitvi vsaj dvakrat skozi okno videla bivšega moža in se nisem mogla spomnit odkod ga poznam.  :2src:  x:Dx

x:Dx x;)x x:Dx the best.. :palec:

Jst sem over vse.. pa če ni treba kr šibam mim pa nč ne poznam, itak je passe..

Torej, če bi se radi mel, bi tak skup bli. Drgač me pa ne briga več. x:px

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>O bivših vse lepo - vedno...........!!!

Tisti, ki bivše kritizira in o njih govori slabšalno, je verjetno še večji bebo, saj je očitno vedel, kaka je, pa je bil z njo :xx!: ............

Ja. Se strinjam.

Pri enemu tudi jaz glede na vse receno ne vem, zakaj sem vztrajala, ampak vsi delamo napake x;)x

<{POST_SNAPBACK}>O bivših vse lepo - vedno...........!!!

Tisti, ki bivše kritizira in o njih govori slabšalno, je verjetno še večji bebo, saj je očitno vedel, kaka je, pa je bil z njo :xx!: ............

To pa ni res, se ne strinjam! Ko si na začetku zaljubljen, vidiš vse dobro o človeku, s katerim si! Pol pa, ko človek odloži maske, pa lahko izpade ravno obratno!

Scio mi nihil scire

kritiziranje :xx!: :xx!: sam sebi delaš slabo!

Vsak dela po svojih najboljših močeh, kar ve in misli da je prav!

tko, koker je meni en reku, poskušaj v vsakem človeku videti sebe, kakor da sebe gledaš in potem vprašanje - a si hočeš slabo :vragec: ?

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

eh, kako kritiziranje.. xrolleyesx

Sam fantaziranje o bivših pa kak se majo, to je pa zame malo morgen..

resnično me ne zanima, pa tud zakaj bi oni moj lajf recimo spremljali.. ex je ex.

Preteklost je treba pustit za sabo, ljudi, s katerimi smo si izmenjali kar smo imeli. Zdej pa ni ničesar takega več. xnckrivx

Neki časa sem se spomnila samo slabih stvari, ki so me v vezi motile, bivši.. zdej se ne spominjam nč kaj več ne slabih, lepih pa tud ne... del življenja neki let nazaj pač. Nisem glih neki full čustven karakter.. do ljudi, ki me ne zanimajo več.

Se mi pa včasih sanja o njem, da me full utesnjuje da sva še vedno v vezi, pa kak naj to razbijem,.. pol se pa mal predramim, pa čist srečna se B.ju v naročje zalezem. Bad.. tole v sanjah.. :xx!: Prava nočna mora. Ne kakšno hrepenenje, temveč muka, uff... xrolleyesx

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>To pa ni res, se ne strinjam! Ko si na začetku zaljubljen, vidiš vse dobro o človeku, s katerim si! Pol pa, ko človek odloži maske, pa lahko izpade ravno obratno!

uhja :D ampak tud če maš prav še zmer izpade človk neumno da ni že na začetku vidu kakšna je... pod maskami...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaz se pa v glavnem z vsemi ex ful dobro stekam. :vio:

Blazno off se mi zdi pol sranja razna okol, opravljanja, blatenja itd. - kot bi cez sebe sinfal... saj si bil ti s to osebo...

mal temperamentnih scen pa smo seveda imeli ob... razhajanjih.. vcasih... vcasih pa tud ne.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 years later...

Fak, kakšne sem pisala :eek: x:Ix x:Ix

Kako se čez par let stvari spremenijo. Danes komaj pomislim nanj. Če pa že, pa čisto hladno.

Ravno pred kratkim mi je pisal. Kako sem kaj. Sploh ne razumem, zakaj se greva te puhlice? Čestitava si ob večjih praznikih in potem tisti vljudnostni "kako si?" Kot da bi mu povedala, če bi bila slabo. Kot da bi mu v sms-jih pisala, kaj vse se mi lepega dogaja xrolleyesx Zakaj je tega sploh treba? Imava 4krat letni sms odnos. Nikoli ne bom pozabila, kaj mi je naredil. Ne gojim nobene zamere več, ampak preprosto mi je vseeno.

Od takrat se je nabral kakšen bivši več x:o)x Ampak smo v okej odnosih. Mogoče zato, ker sem jaz naredila konec? x:o)x x:Ix

No mal obujamo stare teme...ko je bila še sončna vila x;)x

Bivši... :xx!:

Čist dobenga odnosa nimam z dobenmu in si ga niti ne želim imeti.

Edino zadnjega bivšega res iz srca sovražim ..zadnjič sem ga po dolgem času spet vidla..(uff,minlo je že leto dni)in sem začutla en tak velik bes v sebi,ko sem ga zagledala..Nisva razčistila najine zveze kot bi jo mogla,nisva si povedala vsega ,kar bi si mogla..No saj iz moje strani je ostalo toliko neizrečenega...Niti pozdrava mu nisem namenla.Glavo sem stran obrnila,saj sem vidla ,da je on dobesedno "bulil" vame. . :xx!:

Drugače so vsi že pozabljeni in tako naj tudi ostane ...Kar je bilo je bilo..in naj ostane v preteklosti. :2src:

Prijateljstva z bivšimi si ne predstavljam.. :xx!:

No ,sicer je en bivši tip,ki me vedno pozdravi in se mal pretirano zanima zame..Par sva bila v srednji šoli(že 13 let je od tega)...Škropijonček je po horoskopu..najlepši moški na svetu s pravo karizmu...Sam,kaj ,ko je taka propalica.. :xx!: Že ločen in svojo ženo je baje tepel..pa opravka s prepovedanimi substancami ima...Ampak vedno ,ko me kje vidi je full navdušen,pa,če me kje na cesti vidi in ,ga jz slučajno ne vidim me začne full klicat pa tko... :vragec: Na srečo nima moje telefonske številke...

Eh... xrolleyesx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Fak, kakšne sem pisala :eek: x:Ix x:Ix

x:Dx x:px

:xx!:

:D

Bivši... :xx!:

Čist dobenga odnosa nimam z dobenmu in si ga niti ne želim imeti.

Edino zadnjega bivšega res iz srca sovražim ..zadnjič sem ga po dolgem času spet vidla..(uff,minlo je že leto dni)in sem začutla en tak velik bes v sebi,ko sem ga zagledala..Nisva razčistila najine zveze kot bi jo mogla,nisva si povedala vsega ,kar bi si mogla..No saj iz moje strani je ostalo toliko neizrečenega...Niti pozdrava mu nisem namenla.Glavo sem stran obrnila

a dej!

jaz pa ne.

pr men je blo pravzaprav redko tko, da bi si zdej pa cist vse povedal pa razcistil. x:o)x

saj gres najveckrat glih zato narazen, ker ne mors (razcistit , se je recimo prevec nabral itd. ipd.).

ampak sovrazim pa nobenga. itak, tud sicer, ne sam med ex-i.

kaj bi blo pa drugac, ce bi si rekla se 10 stavkov?

mela se en pogovor iskren?

pol ti ze dol pade, se ti ne da nc vec popravljat, tako tud interesa ni, najveckrat.

ne vem no, se vedno isto mislim.... ce sem z eni9m bla, delila nekaj lajfa, cajta, poti...

potem mi je ze nekaj pomenil in kot tacga ga tud se zdaj vidm.

skratka, moje mnenje se v teh par letih ni nc spremenil, ceprav sem vmes lohki na *seznam* dodala se vsaj enga ex. xDDx

in sem tud zdaj, kot vedno, v kul odnosih.

ne vem no, men ni nc do tega, da se nekdo ne bi imel fajn, da ne bi bil srecen.

Ce je men kdajkoli sreco *nudil*, mu jo tok bl privoscim. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa ne.

pr men je blo pravzaprav redko tko, da bi si zdej pa cist vse povedal pa razcistil. x:o)x

saj gres najveckrat glih zato narazen, ker ne mors (razcistit <vec>, se je recimo prevec nabral itd. ipd.).

ampak sovrazim pa nobenga. itak, tud sicer, ne sam med ex-i.

kaj bi blo pa drugac, ce bi si rekla se 10 stavkov?

mela se en pogovor iskren?

pol ti ze dol pade, se ti ne da nc vec popravljat, tako tud interesa ni, najveckrat.

Ja ne vem..Men bi full pomenil ta iskren pogovor ,če bi ga imela takrat.Mogoče zato,ker sem jz še full čustev gojila do njega on je pa kr iznenada spremenil svoj obraz in pol sploh ni hotu kaj preveč razčiščevat...Dolga zgodba...Pač človk brez hrbtenice in z neptunom v 1.hiši....kaj bi lahko drugega pričakovala od njega.... :xx!:

Ugotavljam,da ima največ ljudi ,ki so najbolj hinavli do mene in me na nek način razočarali- neptuna v 1.hiši. :eek: xrolleyesx

Njega pa res sovražim.Ker nasplošno sovražim ljudi ,ki ne znajo ali ne upajo povedati človeku v obraz ,kar mu gre,ki se ne znajo izjasnit in ,ki naredijo nekaj kar brez razloga....ali navedejo kak full beden razlog za prekinitev zveze...Matr ,a je res tako težko povedat resnico v obraz -kakršnakoli že je... xrolleyesx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Z nobenim bivšim stika več, ko je enkrat konec....adijo,se ne vidiva,se ne slišiva....tud prijatelja nisva, ker itak nimava stikov.Saj ne da bi bila skregana, samo on zame ne obstaja več,simple as that. Kaj češ pol še na razne pjačke,kosilca itd. hodit....kao da bo obema lažje, k že ravno greva narazen....pa dejva se še malo družit....ja,malo morgen. xnckrivx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...