Skoči na vsebino

IgraČka za moŠke

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:px x:Dx ........nekaj srednjega, mogoče celo mal manjša kot večja, čeprav so tudi velika sexi. V bistvu pa mi to sploh ni ravno pomembno in sem se že imel odlično, tudi erotično, z žensko s čist majhnimi. x;)x :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Po mojem pa je tole 'srednje' zelo elasticen pojem in po mojem bi se moji frendici z majhnimi zdelo tole 'srednje' zelo veliko, npr. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa bi si mislila, da so moškim všeč veeelike, takšne ala Pamela Anderson... Ja vem, to je umetno pa vseeno. No, zdaj vidim, da ni tako xDDx xcivx .

Kaj pa menite o umetnem povečanju?

Ena moja znanka je bila zelo obupana zaradi majhnosti, ki jo je premogla :eek: , pa ji je enkrat rekla, da pivo x:px pomaga k povečanju x:Dx , in glej ga hudiča :vragec: , danes se reva zdravi proti alkoholu x:Dx x:Dx

elvis is the best

Hmm, mene tudi cudi...

Imam pa malo na sumu, da je to nekako tako kot s temle - moski bodo rekli, da ne marajo namazanih bejb. Da imajo raje naravne. V resnici pa mecejo oci za ta najbolj zrihtanimi, one nenamazane naravne pa niti povohajo ne. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

He-he.......no pa še rečmo kakšo x:Dx ......Meni so prvo kot prvo vizualno na goli ženski tako kot po obliki, izgledu..... bolj všeč majhne do srednje; kar se tiče dotika, božanja in vse kar pač sodi zraven x:px .......so mi celo izrazito bolj všeč majhne do srednje (no ja, mogoče je to odvisno tudi od velikosti rok x:Dx ); v določenih variantah med ljubljenjem pa bi mi znale v kakšnem trenutku biti bolj všeč tudi mal večje....tako mal bolj "pohotno" deluje njihovo gibanje med.... x:px He-he......mogoče sem se navlekel od frendice, ki je rekla.......me ne privlačijo veliki, me pa fascinirajo. x:Dx x;)x Vsekakor pa mi ženska, ki me privlači - zaradi velikih prsi ne bo manj všeč.... x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Morda razjasniti, kaj je 'vecje', kaj 'srednje' in kaj 'manjse'.

Ali je 'vecje' C 75 ali D 80? Ali morda ze B 75. Ali E 95... xDDx

Kaj je 'majhno'? - Ki sploh nima teh oznak ali pa recimo A 70?

Picasso

JA SELENA, DRŽI. Sama imam srednje, moj tip mi sicer govori, da imam kar velike, ampak to ni res; verjetno je imel prej punce z brez... :eek: no, da povem do konca; in kadar imam podloženega ni moškega, ki se nebi obrnil za mano, v obratnem primeru pa ne...
elvis is the best

:vragec:

odvisn....kakshna rit je zram x:px

che je mejhna rit pol mejhni joshki....

ogromnih joshkou mam pa za neki cajta dost :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

JA SELENA, DRŽI. Sama imam srednje, moj tip mi sicer govori, da imam kar velike, ampak to ni res; verjetno je imel prej punce z brez... :eek: no, da povem do konca; in kadar imam podloženega ni moškega, ki se nebi obrnil za mano, v obratnem primeru pa ne...

Včasih se obrnem za takšno, ki ni usklajena,

ko nekaj ne paše k njej - morda celo prevelike prsi.

Pomembno je, da se ženska čuti, da je ok.

In takrat bodo pogledi šli za njo.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Morda razjasniti, kaj je 'vecje', kaj 'srednje' in kaj 'manjse'.

Ali je 'vecje' C 75 ali D 80? Ali morda ze B 75. Ali E 95... xDDx

Kaj je 'majhno'? - Ki sploh nima teh oznak ali pa recimo A 70?

Velikost prsi? Na oznake se ne spoznam. Morajo samo dobro "pasat v roke"... x:Dx x:Dx x:Dx

Aja, rok pa nimam prav velikih! x;)x

Res pa je, da eni "šlatajo" z očmi, te imajo pa veliiiiike! :eek:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Moje mnenje (sicer nisem moški)je, da je najbolj važna skladnost postave, ni toliko važno mali ali veliki joški. Npr. mala ritka gre skupaj z malimi joški. Npr. mali joški zgledajo drugače na debeli ženski kot na vitki ženski. No važno je predvsem, kak pašejo k postavi in da so lepe oblike, čvrste in nepovešene.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...