SMIKI 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mene zanima, kakšne prsi so všeč moškim-velika ali majhna? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ........nekaj srednjega, mogoče celo mal manjša kot večja, čeprav so tudi velika sexi. V bistvu pa mi to sploh ni ravno pomembno in sem se že imel odlično, tudi erotično, z žensko s čist majhnimi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni so všeč osebno "sredna", včasih so rekli, da če daš sinčnik pod njimi mora svinčnik ostati gor.....prevelika mi niso všeč, mogoče zaradi možnosti kloftanja ......definitivno srednja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Kaj ostali moški pa zdaj spite, al kaj? Rabim mnenja, ker delam anketo... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Po mojem pa je tole 'srednje' zelo elasticen pojem in po mojem bi se moji frendici z majhnimi zdelo tole 'srednje' zelo veliko, npr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ok....raje imam bolj majhne kot bolj velike...še posebej pri ženskah mojih let in starejših Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ok....raje imam bolj majhne ...Moram poslat to temo eni znanki .. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Pa bi si mislila, da so moškim všeč veeelike, takšne ala Pamela Anderson... Ja vem, to je umetno pa vseeno. No, zdaj vidim, da ni tako .Kaj pa menite o umetnem povečanju?Ena moja znanka je bila zelo obupana zaradi majhnosti, ki jo je premogla , pa ji je enkrat rekla, da pivo pomaga k povečanju , in glej ga hudiča , danes se reva zdravi proti alkoholu Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Kaj ostali moški pa zdaj spite, al kaj? Rabim mnenja, ker delam anketo...Kaj pa dobimo v zahvalo , če je anketa posredi , potem bi te pa prosil, če poveš zase...kakšne imaš in kako si zadovoljna ti in tvoji oboževalci Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Hmm, mene tudi cudi...Imam pa malo na sumu, da je to nekako tako kot s temle - moski bodo rekli, da ne marajo namazanih bejb. Da imajo raje naravne. V resnici pa mecejo oci za ta najbolj zrihtanimi, one nenamazane naravne pa niti povohajo ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Marsa, jaz imam svoje mnenje , po katerih merilih sklepaš , gre se za dojke in velikost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 p.s. Sicer pa cakam na El NIna, da poda (zanimivo) 'teorijo'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 hehe, kaj pa če je nedrčk podložen... ma sigurbno se bodo obrnili za malce večjimi... vem... sem bila nekoč eno sedaj sem pa malce drugo haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 He-he.......no pa še rečmo kakšo ......Meni so prvo kot prvo vizualno na goli ženski tako kot po obliki, izgledu..... bolj všeč majhne do srednje; kar se tiče dotika, božanja in vse kar pač sodi zraven .......so mi celo izrazito bolj všeč majhne do srednje (no ja, mogoče je to odvisno tudi od velikosti rok ); v določenih variantah med ljubljenjem pa bi mi znale v kakšnem trenutku biti bolj všeč tudi mal večje....tako mal bolj "pohotno" deluje njihovo gibanje med.... He-he......mogoče sem se navlekel od frendice, ki je rekla.......me ne privlačijo veliki, me pa fascinirajo. Vsekakor pa mi ženska, ki me privlači - zaradi velikih prsi ne bo manj všeč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Morda razjasniti, kaj je 'vecje', kaj 'srednje' in kaj 'manjse'.Ali je 'vecje' C 75 ali D 80? Ali morda ze B 75. Ali E 95... Kaj je 'majhno'? - Ki sploh nima teh oznak ali pa recimo A 70? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 A 70 to mi sedaj za mojo hči iščemo... je ful težko dobit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 JA SELENA, DRŽI. Sama imam srednje, moj tip mi sicer govori, da imam kar velike, ampak to ni res; verjetno je imel prej punce z brez... no, da povem do konca; in kadar imam podloženega ni moškega, ki se nebi obrnil za mano, v obratnem primeru pa ne... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 odvisn....kakshna rit je zram che je mejhna rit pol mejhni joshki....ogromnih joshkou mam pa za neki cajta dost :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 JA SELENA, DRŽI. Sama imam srednje, moj tip mi sicer govori, da imam kar velike, ampak to ni res; verjetno je imel prej punce z brez... no, da povem do konca; in kadar imam podloženega ni moškega, ki se nebi obrnil za mano, v obratnem primeru pa ne... Včasih se obrnem za takšno, ki ni usklajena, ko nekaj ne paše k njej - morda celo prevelike prsi. Pomembno je, da se ženska čuti, da je ok.In takrat bodo pogledi šli za njo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Morda razjasniti, kaj je 'vecje', kaj 'srednje' in kaj 'manjse'.Ali je 'vecje' C 75 ali D 80? Ali morda ze B 75. Ali E 95... Kaj je 'majhno'? - Ki sploh nima teh oznak ali pa recimo A 70?Velikost prsi? Na oznake se ne spoznam. Morajo samo dobro "pasat v roke"... Aja, rok pa nimam prav velikih! Res pa je, da eni "šlatajo" z očmi, te imajo pa veliiiiike! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Moje mnenje (sicer nisem moški)je, da je najbolj važna skladnost postave, ni toliko važno mali ali veliki joški. Npr. mala ritka gre skupaj z malimi joški. Npr. mali joški zgledajo drugače na debeli ženski kot na vitki ženski. No važno je predvsem, kak pašejo k postavi in da so lepe oblike, čvrste in nepovešene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Tiana, tole je pa bila pametna, tako je tudi prav....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Če hočeš imet lepe,čvrste jih moraš negovat.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Pomembno je, da se ženska čuti, da je ok.In takrat bodo pogledi šli za njo. In res je tako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Seveda - to je point - Vojko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.