Aira 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Če hočeš imet lepe,čvrste jih moraš negovatjes! zato jaz že zdaj pri dvajsetih skrbim za to da bo vse tudi potem "na pravem mestu". s fitnesom, jogo, masažo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz pa sem glede na naslov mislil, da bo to kaksna tema o avtih.. Aja, srednje. Mam bolj male roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Če se ti v roki zgubi zaradi majhnosti in velikosti to več ni dobro. Predvsem tiste ta velike sploh prijet ne moreš, če jo pa ližeš ti pa itak nos zamaši .Ta prave so srednje čeprav poudarjam da so uporabne vse. Popolnoma vse. Torej. Uporabne so tudi vse lunine ne glede na številko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz pa sem glede na naslov mislil, da bo to kaksna tema o avtih.. ...jaz sem tud najprej pomislil, da bo šlo za kakšne bolj tehnične zadeve.....sem že pomislil.....ah, nič zame zanimivega .......pol pa ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ...so uporabne vse. Popolnoma vse. ... Uporabne! No, ampak dejansko celo so. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 ..pa za cartat so /tudi/ vse , si ni za ustvarjat skrbi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni so všeč osebno "sredna", včasih so rekli, da če daš sinčnik pod njimi mora svinčnik ostati gor.....prevelika mi niso všeč, mogoče zaradi možnosti kloftanja ......definitivno srednja To s svincnikom je dokaz, da so visece.. Take pa niso ravno privlacne.., se mi zdi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 To s svincnikom je dokaz, da so visece.. Take pa niso ravno privlacne.., se mi zdi! Če že greš v detajle, potem pa naj bodo rahlo viseče, ampak tolk, da svinčnik po petih sekundah pade dol, sicer pa stvar okusa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 To s svincnikom je dokaz, da so visece.. Take pa niso ravno privlacne.., se mi zdi! Če že greš v detajle, potem pa naj bodo rahlo viseče, ampak tolk, da svinčnik po petih sekundah pade dol, sicer pa stvar okusa Haha.. Si ne predstavljam zenske, ki bi pustila, da ji pod joske vtaknes svincnik, potem pa stejes kdaj pade dol.. haha Si pa predstavljam tebe, ko to delas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ti si brezvezna :xx!: , to je za primerjavo, me pa res zanima s kakšnimi se ti ponašaš, bodi realna prosim, saj ne iščem manekenk Sicer pa, poleti ali pa v kopalkah, jih 3/4 potem odpade, še posebej, če so zgoraj brez, ženske znate marsikaj prikriti, saj je kul, še posebej če vam uspe, v glavnem, da ste zadovoljne v svojo koži....lep večer ZNOVA in ZNOVA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 JA SELENA, DRŽI. Sama imam srednje, moj tip mi sicer govori, da imam kar velike, ampak to ni res; verjetno je imel prej punce z brez... no, da povem do konca; in kadar imam podloženega ni moškega, ki se nebi obrnil za mano, v obratnem primeru pa ne... Včasih se obrnem za takšno, ki ni usklajena, ko nekaj ne paše k njej - morda celo prevelike prsi. Pomembno je, da se ženska čuti, da je ok.In takrat bodo pogledi šli za njo. Vojko Ni pomembno ali so velike, al' so male al' so srednjevse različne, vse drugačne, pomembno je, da so ženske prsi in da ona pozna tudi druge svoje kvalitete,da se zaveda - kot moški tudi,da po kosilu - mu ni več do obeda. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ti si brezvezna :xx!: , to je za primerjavo, me pa res zanima s kakšnimi se ti ponašaš, bodi realna prosim, saj ne iščem manekenk Sicer pa, poleti ali pa v kopalkah, jih 3/4 potem odpade, še posebej, če so zgoraj brez, ženske znate marsikaj prikriti, saj je kul, še posebej če vam uspe, v glavnem, da ste zadovoljne v svojo koži....lep večer ZNOVA in ZNOVA Ej poba.. Kaj si vedno tako obcutljiv, ko ti malo na "zulj" stopim in se posalim iz tvojega sporocila. Saj ne bom vec, ce je tako motece. Drugace pa imam srednje s katerimi sem zadovoljna. Ce bi bile malo vecje ali malo manjse pa bi bilo se vedno OK. Ceprav mislim, da je boljse imeti manjse kot vecje, ker se s starostjo gravitacija malo posali s tabo.. hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ti si brezvezna :xx!: , to je za primerjavo, me pa res zanima s kakšnimi se ti ponašaš, bodi realna prosim, saj ne iščem manekenk Sicer pa, poleti ali pa v kopalkah, jih 3/4 potem odpade, še posebej, če so zgoraj brez, ženske znate marsikaj prikriti, saj je kul, še posebej če vam uspe, v glavnem, da ste zadovoljne v svojo koži....lep večer ZNOVA in ZNOVA Ej poba.. Kaj si vedno tako obcutljiv, ko ti malo na "zulj" stopim in se posalim iz tvojega sporocila. Saj ne bom vec, ce je tako motece. Drugace pa imam srednje s katerimi sem zadovoljna. Ce bi bile malo vecje ali malo manjse pa bi bilo se vedno OK. Ceprav mislim, da je boljse imeti manjse kot vecje, ker se s starostjo gravitacija malo posali s tabo.. hihi Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mene zanima, kakšne prsa so všeč moškim-velika ali majhna? Saj ni važno.Glavno,da v roko padejo.Nekateri pač sploh ne vejo kaj v rokah imet in kje roke imet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Spet ena "heroina", saj še pridejo take, ko bodo rekle, takšne so v redu, da ti usta zamašim , ampak je zelo zanimivo, ko Vojko nekaj bolj resno - umirjenega napiše, potem kar par ur ni ponovnega komentiranja , saj ste vse dečve v redu, brez skrbi, da ne gremo iz ene skrajnosti v drugo....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 jošk mora sest v pest dlani, če ne nista partnerja skladna .vem pa le to ,da je nek standard˝ estetike bolj v masovni idili,kot ena fraza med narečji; spredi ploh ,zadi tutLahko rečem, če že starši niso nekak telesno razviti itak bojo potomci imel lep zgled kaj iskati naprej; hmm....(na splošno) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni je pa zanimivo, kako lahko na eni zenski povecane joske izgledajo grozno, na drugi pa lepo.... vse je odvisno od kirurga. Sem se pa spomnila enega clanka v Playboyu (al v Men's Health?) - v glavnem, kako smo zenske hinavske, zlobne in preracunljive, ker nosimo podlozene modrce.....ker kao zavajajo in potem bogi moski mislijo, da so ogromne, pa odpnejo modrc in ni nic vec tam..... Yeah right. :xx!: :o|o: Trash magazines Upam da tisti moski, ki to kupujejo, samo slikce gledajo.... Sej ste dognali, kaksne naj bi bile zenske prsi, nimam kej velik za dodat, mi je pa zelo vazno, da so ZDRAVE.... x!x Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ma samo da fejst poči, ko usekaš po ritki. Pa da so prsa mehka in topla kot blazine, da lahko kot dojenček zaspim. MMM sem že začel sesati palec. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 boljš manjši kot večje.. ker je večja izbira pri spodnjem perilu.. pa tiste blazinice in to... Jst sem zadovoljna s svojo postavo in to, samo pri spodnjem perilu pa živčni zlom dobim.. pa moje številke ponavadi ravno nimajo veliko ker a nas je tolk z njo al kaj... vedno se moram ful zagrebst, pa ko pridejo kopalke vn nove in to.. pol pa samo brezvezne ostanejo... a ja, ktera cifra? Ne povem.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Cvikalica...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja, eni se nočejo nobeni zamerit, v bistvu pa imaš tako ali tako takšne kot ti zrastejo-majhne,velike,srednje,nič... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 konkretno in odkrito - 85 B pa rada imam svoje joškice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Žal ti C-ji pa B-ji in žnji ter 75, 85, 65 itd. ...meni ne povedo nič. Se pač ne zanimam za oznake velikosti modrcov Velikost, lepoto itd. pač ocenjujem vizualno in z otipom......torej če želite moje konkretno mnenje......pridite v MB Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick, hvala za tvoje ponudbe ampak mene niti malo ne zanima tvoje mnenje o tej zadevi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Pa res cudno, Mick, da ne stekas tehle B, C...Gre za 'globino' modrca.70 A je najmanjsi, 70 B pomeni - obseg 70, kosarica B - kar je ze malo... globlja.. , 70 C je suhcena bejba, ki ima kaj za dati v kosarcke...80 C torej pricakujes od vecje bejbe, ki ima sebi primerne prsi. Parkrat sem opazila, pa ker imam specificno temo, povem tule:moska so prsa - zenske pa so prsi (in ne prsa). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.