Skoči na vsebino

IgraČka za moŠke

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Če se ti v roki zgubi zaradi majhnosti in velikosti to več ni dobro. Predvsem tiste ta velike sploh prijet ne moreš, če jo pa ližeš ti pa itak nos zamaši x:Dx x:Dx .

Ta prave so srednje čeprav poudarjam da so uporabne vse. Popolnoma vse. Torej. Uporabne so tudi vse lunine ne glede na številko.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa sem glede na naslov mislil, da bo to kaksna tema o avtih..  xrolleyesx

x:Dx ...jaz sem tud najprej pomislil, da bo šlo za kakšne bolj tehnične zadeve.....sem že pomislil.....ah, nič zame zanimivega x^x .......pol pa x:px..... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...so uporabne vse. Popolnoma vse. ...

xDDx Uporabne! x:o)x xDDx :8):

No, ampak dejansko celo so.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni so všeč osebno "sredna", včasih so rekli, da če daš sinčnik pod njimi mora svinčnik ostati gor.....prevelika mi niso všeč, mogoče zaradi možnosti kloftanja x:Dx  x:Dx ......definitivno srednja x;)x  x:)x  :palec:

To s svincnikom je dokaz, da so visece.. Take pa niso ravno privlacne.., se mi zdi! :eek:

To s svincnikom je dokaz, da so visece.. Take pa niso ravno privlacne.., se mi zdi!    :eek:

Če že greš v detajle, potem pa naj bodo rahlo viseče, ampak tolk, da svinčnik po petih sekundah pade dol, sicer pa stvar okusa x;)x x:)x

x:Dx Haha.. Si ne predstavljam zenske, ki bi pustila, da ji pod joske vtaknes svincnik, potem pa stejes kdaj pade dol.. haha x:Dx x:Dx x:Dx

Si pa predstavljam tebe, ko to delas! x;)x xDDx

Ti si brezvezna :xx!: , to je za primerjavo, me pa res zanima s kakšnimi se ti ponašaš, bodi realna prosim, saj ne iščem manekenk x:Dx

Sicer pa, poleti ali pa v kopalkah, jih 3/4 potem odpade, še posebej, če so zgoraj brez, ženske znate marsikaj prikriti, saj je kul, še posebej če vam uspe, v glavnem, da ste zadovoljne v svojo koži....lep večer ZNOVA in ZNOVA x;)x :palec:

JA SELENA, DRŽI. Sama imam srednje, moj tip mi sicer govori, da imam kar velike, ampak to ni res; verjetno je imel prej punce z brez... :eek: no, da povem do konca; in kadar imam podloženega ni moškega, ki se nebi obrnil za mano, v obratnem primeru pa ne...

Včasih se obrnem za takšno, ki ni usklajena,

ko nekaj ne paše k njej - morda celo prevelike prsi.

Pomembno je, da se ženska čuti, da je ok.

In takrat bodo pogledi šli za njo.

Vojko

Ni pomembno ali so velike,

al' so male

al' so srednje

vse različne, vse drugačne,

pomembno je, da so ženske prsi

in da ona pozna tudi druge svoje kvalitete,

da se zaveda - kot moški tudi,

da po kosilu - mu ni več do obeda.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ti si brezvezna :xx!: , to je za primerjavo, me pa res zanima s kakšnimi se ti ponašaš, bodi realna prosim, saj ne iščem manekenk x:Dx

Sicer pa, poleti ali pa v kopalkah, jih 3/4 potem odpade, še posebej, če so zgoraj brez, ženske znate marsikaj prikriti, saj je kul, še posebej če vam uspe, v glavnem, da ste zadovoljne v svojo koži....lep večer ZNOVA in ZNOVA x;)x  :palec:

Ej poba.. Kaj si vedno tako obcutljiv, ko ti malo na "zulj" stopim in se posalim iz tvojega sporocila. Saj ne bom vec, ce je tako motece. x:px

Drugace pa imam srednje s katerimi sem zadovoljna. Ce bi bile malo vecje ali malo manjse pa bi bilo se vedno OK.

Ceprav mislim, da je boljse imeti manjse kot vecje, ker se s starostjo gravitacija malo posali s tabo.. hihi xDDx

Sicer pa, poleti ali pa v kopalkah, jih 3/4 potem odpade, še posebej, če so zgoraj brez, ženske znate marsikaj prikriti, saj je kul, še posebej če vam uspe, v glavnem, da ste zadovoljne v svojo koži....lep večer ZNOVA in ZNOVA x;)x  :palec:

Ej poba.. Kaj si vedno tako obcutljiv, ko ti malo na "zulj" stopim in se posalim iz tvojega sporocila. Saj ne bom vec, ce je tako motece. x:px

Drugace pa imam srednje s katerimi sem zadovoljna. Ce bi bile malo vecje ali malo manjse pa bi bilo se vedno OK.

Ceprav mislim, da je boljse imeti manjse kot vecje, ker se s starostjo gravitacija malo posali s tabo.. hihi xDDx

:palec: :palec: :palec: x:Dx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Spet ena "heroina", saj še pridejo take, ko bodo rekle, takšne so v redu, da ti usta zamašim :eek: x:Dx , ampak je zelo zanimivo, ko Vojko nekaj bolj resno - umirjenega napiše, potem kar par ur ni ponovnega komentiranja x:Dx , saj ste vse dečve v redu, brez skrbi, da ne gremo iz ene skrajnosti v drugo....lep večer x:Xx x;)x :palec:

jošk mora sest v pest dlani, če ne nista partnerja skladna x:Dx

.vem pa le to ,da je nek standard˝ estetike bolj v masovni idili,kot ena fraza med narečji; spredi ploh ,zadi tut

Lahko rečem, če že starši niso nekak telesno razviti itak bojo potomci imel lep zgled kaj iskati naprej; hmm....(na splošno)

Meni je pa zanimivo, kako lahko na eni zenski povecane joske izgledajo grozno, na drugi pa lepo.... :eek: vse je odvisno od kirurga.

Sem se pa spomnila enega clanka v Playboyu (al v Men's Health?) - v glavnem, kako smo zenske hinavske, zlobne in preracunljive, ker nosimo podlozene modrce.....ker kao zavajajo in potem bogi moski mislijo, da so ogromne, pa odpnejo modrc in ni nic vec tam..... Yeah right. :xx!: :o|o: Trash magazines xrolleyesx Upam da tisti moski, ki to kupujejo, samo slikce gledajo.... x:Dx x:Dx :palec: x;)x x8Dx

Sej ste dognali, kaksne naj bi bile zenske prsi, nimam kej velik za dodat, mi je pa zelo vazno, da so ZDRAVE.... x!x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

boljš manjši kot večje.. ker je večja izbira pri spodnjem perilu.. pa tiste blazinice in to... Jst sem zadovoljna s svojo postavo in to, samo pri spodnjem perilu pa živčni zlom dobim.. pa moje številke ponavadi ravno nimajo veliko ker a nas je tolk z njo al kaj... vedno se moram ful zagrebst, pa ko pridejo kopalke vn nove in to.. pol pa samo brezvezne ostanejo... a ja, ktera cifra? Ne povem.. x:Dx
Mushi

Žal ti C-ji pa B-ji in žnji ter 75, 85, 65 itd. :eek: ...meni ne povedo nič. x:Ix Se pač ne zanimam za oznake velikosti modrcov xnckrivx Velikost, lepoto itd. pač ocenjujem vizualno in z otipom......torej če želite moje konkretno mnenje......pridite v MB :vragec: x:px x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa res cudno, Mick, da ne stekas tehle B, C...

Gre za 'globino' modrca.

70 A je najmanjsi, 70 B pomeni - obseg 70, kosarica B - kar je ze malo... globlja.. xDDx, 70 C je suhcena bejba, ki ima kaj za dati v kosarcke...

80 C torej pricakujes od vecje bejbe, ki ima sebi primerne prsi.

Parkrat sem opazila, pa ker imam specificno temo, povem tule:

moska so prsa - zenske pa so prsi (in ne prsa).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...