Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick, hvala za tvoje ponudbe ampak mene niti malo ne zanima tvoje mnenje o tej zadevi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick, hvala za tvoje ponudbe ampak mene niti malo ne zanima tvoje mnenje o tej zadevi Bemu Aira , si prepričana? Sicer pa, ko dobim (prosto po Bobnarju) kajlo s takim ......me to samo razrajca Aha....okidoki Marsa.....no, pa sem se zopet nekaj nauču Hm....kaj pa mnenje o globinah in širinah one druge, še bolj rajcig igrače za moške, ha...bejbe? . No, pa bom zopet kako kajlo fasal ......kdor si išče ta dobi ......karkoli že. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 moje mere so 93-60-90--- hihi, globine pa nisem merila??? a se to tudi počne Mick ti si pa en star pokvarjenec, ki se spravlja na mlade punce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...pa tebe je sama lulika Ti bom dal jaz enga starega pokvarjenca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 kakšna lulika? zdaj mi pa res več nič ni jasno . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 kakšna lulika? zdaj mi pa res več nič ni jasno .Z merami 93-60-90 si odgovorila na moj post, ki vas kao "povprašuje" o dimenzijah še druge (poleg prsi) igračke za moške..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Z mero 93 morda ze 80. Imas pa potemtakem idealno postavo torej, Aira, pas 60 je pa zelo redek, sploh v takem sorazmerju! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 pravzaprav jih izbiram po občutku lep dan vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...pismo jaz bi na oni drugi temi tud tak izbiral.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Sem zadnjič kupoval spodnje perilo za mojo drago.Samo problem je nastal, ker moja draga na vseh modrcih odreže listek z informacijami. Pa sem rekel prodajalki naj mi prinese par različnih številk, da bom kar na roko izmeril. Rezultat:zadel sem cifro u nulo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...majstore Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ti se kar smej, ampak to so zgodbe, ki jih piše življenje. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Trenutno si lastim 75B in sem neeeeeeeizmeeeeerno zadovoljen. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...sm mislu, da je to zgodba številnih "ročnih" vaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Tako je;ročne vaje skozi zgodbe, ki jih piše življenje.. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Jeah ......čimveč takšnih zgodb......naj nam piše življenje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ... zgodbe, ki jih piše življenje. ... tudi jaz si lastim tistole in sem neizmerno zadovoljna... ;;>)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 jst tud 93-60-90..Marsa... hehehe 80... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 neki bi rad povedu, pa tut ,če se ne strinjate.. Ste se že vprašali, tistim ženskam, ki sploh ne zrastejo (joške) in ali so vsaj v nekih miniaturnih hribčkih˝;ste se vprašali zakaj je tko? Kdaj se je narava začela poigravati na račun le teh? Včasih, so bile dojilje, ki so potovale samo zaradi tega, da so dojile tuje otroke. Danes so joške˝majhne zato, ker se je mama filala s tabletkami; le kak je pa s penisi zarad tega? Se tudi narava tamle poigrava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ... penisi se definitivno nekam vtikujejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Trenutno si lastim 75B in sem neeeeeeeizmeeeeerno zadovoljen. trenutno?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Nekoc je bogatas sklenil, da si bo poiskal zeno. Ker je bil lep, pameten,bogat in dobrega srca, je imel veliko zenitnih ponudb. Ker se nekako nimogel odlociti, je priredil tekmovanje. Tam je izbral tri kandidatke, ki soprisle v finale. Vse so bile enako lepe in razgledane, zato je za zadnjonalogo dal vsaki 1 mio. $ in rekel, naj jih porabi, kakor hoce.Prva je ves denar vlozila v novo hiso.Izbrala je cudovito lokacijo ob obali,malo bolj na samem in v blizini letalisca. Najela je arhitekta, delavce,nakupila pohistvo, ga razporedila po hisi, najela je vrtnarja, ki je uredilvrt, seveda pa ni manjkal niti velik bazen za hiso in varnostne naprave.Skratka - popoln dom.Druga je svoj milijon porabila drugace. Najela je veliko ladjo z vsemosebjem vred. Povabila je vse prijatelje, tako da na krizarjenju ni bilodolgcas. Poskrbela je, da je bilo osebje prijazno, hrana odlicna, higienabrezhibna in sploh je pripravila morebitnemu mozu sanjske pocitnice.No, tretja pa se je zadeve lotila zelo podjetno. Z denarjem je sla naborzo, najela najboljse posrednike, strokovnjake,obvescevalce, prestudiralaekonomijo, nato trgovala z delnicami, hodila na poslovne sestanke in nakoncu je zasluzila se en milijon in morebitnemu mozu vrnila 2 mio. $. Bogatas je bil seveda nad vsemi tremi zelonavdusen. Kaj mislite, katero jeizbral? Prvo, drugo ali tretjo? ... ... ... ... ... Hja, pravzaprav se se vedno ni mogel odlociti, zatoje vzel kr uno k jemela > >najvecje joske x!x Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Nekoc je bogatas sklenil, da si bo poiskal zeno. Ker je bil lep, pameten,bogat in dobrega srca, je imel veliko zenitnih ponudb. Ker se nekako nimogel odlociti, je priredil tekmovanje. Tam je izbral tri kandidatke, ki soprisle v finale. Vse so bile enako lepe in razgledane, zato je za zadnjonalogo dal vsaki 1 mio. $ in rekel, naj jih porabi, kakor hoce.Prva je ves denar vlozila v novo hiso.Izbrala je cudovito lokacijo ob obali,malo bolj na samem in v blizini letalisca. Najela je arhitekta, delavce,nakupila pohistvo, ga razporedila po hisi, najela je vrtnarja, ki je uredilvrt, seveda pa ni manjkal niti velik bazen za hiso in varnostne naprave.Skratka - popoln dom.Druga je svoj milijon porabila drugace. Najela je veliko ladjo z vsemosebjem vred. Povabila je vse prijatelje, tako da na krizarjenju ni bilodolgcas. Poskrbela je, da je bilo osebje prijazno, hrana odlicna, higienabrezhibna in sploh je pripravila morebitnemu mozu sanjske pocitnice.No, tretja pa se je zadeve lotila zelo podjetno. Z denarjem je sla naborzo, najela najboljse posrednike, strokovnjake,obvescevalce, prestudiralaekonomijo, nato trgovala z delnicami, hodila na poslovne sestanke in nakoncu je zasluzila se en milijon in morebitnemu mozu vrnila 2 mio. $. Bogatas je bil seveda nad vsemi tremi zelonavdusen. Kaj mislite, katero jeizbral? Prvo, drugo ali tretjo? ... ... ... ... ... Hja, pravzaprav se se vedno ni mogel odlociti, zatoje vzel kr uno k jemela > >najvecje joske x!x ful preveč napisanega za zjutraj Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Daj zbudi se vendar , saj je ja fajn napisano Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Enkrat mi je kolega rekel, da ima rajši manjše joške. Ker se pri večjih zna zgoditi, da ko jih dvigneš po švicu zasmrdi! Zgleda je imel kakšno slabo izkušnjo! Sama imam bolj pri mini (75 B kot večina). Zakaj so mi take zrasle, res ne vem. Mami je imela kar velike. Ker sem manjše postave in se mi zdi da kar pašejo Nekaj prijateljic imam z precej ogromnima zadevama (Zgleda, da tud prijatelje iščemo glede na to, kar nam manjka ), in niso prav posebej zadovoljne. Okusi pa so, hvala bogu, različni!Ne razumem pa žensk, ki si dajo povečati prsi tako, da imajo potem ful, ampak res ful velike. Če si normalno povečajo nimam nič proti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.