ZNOVA 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Oprosti Znova ampak nisem tak tip kot si opisala. Ne zaletuj se kot tele (ovenica) v nova vrata. Očitno ti zelo veliko pomeni to, da znaš jesti s palčkami....Čestitam!Cestitam, ker s svojo kmecko pametjo ne razumes bistva mojih sporocil..Morda ti bo pomagalo, da vse preberes se enkrat, ceprav dvomim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Saj ti smem čestitati Znova Smes, cez 7 dni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Saj ti smem čestitati Znova Smes, cez 7 dni! Hvala , upam,da ne bom pozabil , ker te le ni v koledarju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Brez skrbi Boris... Te bom spomnila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Če pozabim, daj prosim, samo ne vem ali je to 29 ali 30, ker ne vem, ali današnji dan šteješ, no saj bomo videli potem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 ... bos ze videl.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ti Znova si čist odf......Kaj te je pa tako prizadelo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ja kaj pa imate vidve ....hiter eno spravo , da ne bo nočnih mor , pa lahko noč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 jest raje doma, k lahko še kej zravn preveč povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Doma je bolj domače (kot pravi sanjalica: po obroku se lahko zlekneš na kavč...), v restavracijah pa je bolj "zapeto" (si omejen na tistem kvadratnem metru...). Ne vem no..., saj so v obeh primerih prednosti in pomanjkljivosti, ampak vseeno mi bolj ustreza doma. Sicer tudi jaz nisem nek ljubitelj kuhanja, zato pa bolj uporabljam ekspres recepte. Včasih sploh ne kuham, ampak samo kake solate skup zmešam - še posebno poleti. V bistvu več časa porabim, če grem v restavracijo in čakam natakarja, da naročim, potem pa še, da mi prinese, in na koncu še, da plačam. Ful sovražim čakanje. :xx!: Bi že raje tisti čas kuhala in pospravljala. Contesa, tebi pa verjamem, da kuhaš in pečeš s . Si dokazala s tistimi sladicami lani v Peklu. Njammmm... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Rad se prehranjujem z družbo v restavracijah, še posebej v tistih z jedmi na žaru. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Ti Znova si čist odf......Kaj te je pa tako prizadelo?Ne izrazaj se na tak nacin, ker to ni lepo... Jasno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Znova - a reci nekomu 's svojo kmecko pametjo' in podobno je pa lepo?neverjetna si! Vidim pa tamle, da si Oven - ja, seveda, lahko bi si bila mislila, si res tipicen.Spomnila si me na nekoga, ki je v zacetku bil prisoten tule... pa sem dobila potem to asociacijo, da imas morda ti te polozaje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Pa malo lekcije ji dajem..Saj se ne sme vse kar se tu prebere resno vzet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja samo potem tudi ti ne smes, glej jo - a vidis da si kot strelec - on lahko pika, ko pa se njega pici, se pa buni! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Pa mau namakanja čevapčičev v ajvar (pokvarjenci ne mi zdaj asociacije metat naprej ), pismu kako mam rad restavracije. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Ja samo potem tudi ti ne smes, glej jo - a vidis da si kot strelec - on lahko pika, ko pa se njega pici, se pa buni! Ko mene kaj pici, se nic ne razburjam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 hej hoj.. contesa! Ma ti full obvladaš očitno te različne kuhinje... kaj ko bi mi eno stran odprli pa mal nasvetov... jst od kitajske znam nrdit sam chop sui, pa hm.. no.. pa tortilije od mehike... neki takih nasvetov, pa fajnih receptov bi blo full dober.. včasih v teh v bukvah je polno takih stvari ki se jih pr nas glih ne dobi..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 contesa, če je pa res! bom pobrskala mal po teh obstoječih.. če te pa pič kej za napisat.. je ena tema spet odprta.. lepo vabljena... če si boš čas vzela pa kej noter dodala.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Mi pa JEMO! Kjerkoli nam pasˇe!A otroka najraje jesta doma!In jaz tudi! A je vcˇasih dobro kam it,da se potem zavesˇ,da doma najboljsˇe jesˇ! Vojko mi je vsec v restavracijah, ker rada prezivljam cas v dejavnostih, ki so v zvezi s hrano...ampak rada kuham, ker rada jem dobro oz. - kar je meni vsec ceprav je zdajle kriza, ker nimam v redu kuhinje.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ...hocem reci:mi je vsec raznolikost, dosti azijske itd, panevropejske kuhinje tudi doma rada eksperimentiram, samo pri nas je malo robe, tudi v restavracijah...mi je najlepsi del pri tem, da jes zunaj, da je raznolikost, tu pa gres po raznih restavracijah in je vse nekam za nas prilagojeno...skodaaaaaaa! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Rad jem......v restavracijah in doma . Ob posebnih trenutkih, pa če mi primanjkuje časa....v restavraciji - čeprav imam včasih malo predsodke po tem, ko sem od frenda slišal kaj vse nekateri modeli počnejo s hrano preden ti jo servirajo :xx!: V bistvu pa še raje jem doma.......sploh, če se lotiva kaj res dobrega skuhat....tudi s skupnimi močmi. Ma ja....doma mi je bolje.....vsaj ziher vem kaj jem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ..čeprav imam včasih malo predsodke po tem, ko sem od frenda slišal kaj vse nekateri modeli počnejo s hrano preden ti jo servirajoPopolnoma se strinjam s tabo, včasih paše.. Najraj si pa sama skuham, kot si reku, saj vem ka jem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Kje raje seksate V restavracijah ali doma Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Kje raje seksate V restavracijah ali doma o to je pa zlo dobro vprašanje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.