SmartyM 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Kje raje seksate V restavracijah ali doma ...povsod:na vlaku,v avtobusu,v pisarni ali doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Povsod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Majne libe šatci das ist ajne viena šnicla, jajajaaaaaaaaa.... ohhh Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 U mater!! Ti pa se potreben........................................zrezka.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 zdi se mi,da ni lepšega,kot kuhanje doma .Eksperimentiranje z začimbami in potem ko vidiš zadovoljne obraze,ki dajo oceno tistemu kar sem pripravila ...ja,to je to in to je najlepše.Seveda pa,dobra družba in kakšna dobra pizzerija(del Matia) ali pa restavracijaza intermezzo...zakaj pa ne? Časa pa itak nikoli ni..včasih niti za to,da greš nekam posedet in si privoščit kakšno dobro večerjo :o|o: ...samo ob tavelkih praznikih No ja...rada mešam,dodajam,dolivam . . . . . . . in čisto na koncu...vem kaj je na krožniku oz.v loncu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Jaz veliko raje jem doma, ali pri prijateljih, zunaj samo ob kakšnih posebnih priložnostih, da vidim kok fajn je jest doma . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Jaz pa obozujem restavracije in sem njihov redni gost, ker mi doma ni treba packat.., ker narocim kar mi zapase pa se postrezejo me in pospravijo za mano... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Jaz pa obozujem restavracije in sem njihov redni gost, ker mi doma ni treba packat.., ker narocim kar mi zapase pa se postrezejo me in pospravijo za mano... pa ni čiiiist tko,kot doma :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Raje jem doma, kar sama pripravim al pa moji starsi, ker vem tocno kaj dajo notr v hrano Drugace pa veliko jem zunaj. Na faksu ne morem, ker mi je ze slabo od tiste hrane. Drugace imam pa rada mehisko. Mjam! Dobro, da jo imam v centru, blizu faksa in grem tja pac jest. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Aha, a pol hodiš na FF in misliš na Penasa? Jz mam pa khm, motnje po mehiški...sam sam v Cityiju v Mexicano- je ful pocen bon, sam pol...ojej :xx!: Doma jem doma, v Lj pa v raznih restavracijah na bone... Ampak ta "menzna" hrana mi že mal preseda... :xx!: Sam je pa najlažje, pa ni treba pol pomivat, pa kr mimgrede med predavanji opraviš... So pa dnevi, ko prežvim tud kr ob sendvičih... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Ne, ne. Hodim na pravno in na...joj kako se ze rece...na koncu jezika mam...v glavnem na Wolfovi je ( ena ulica pravokotno)...no, ene 5 minut od faksa je:) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Ko govorim o hrani v restavracijah, ne mislim na hrano na bone in v menzah, ampak na prave restavracije, kjer ves kaj ti dajo noter, ker si ne morejo privoscit, da bi ti dali kar nekaj..Skoraj vsak dan z mozem jeva zunaj in imava veliko "svojih" restavracij, kjer naju poznajo in si lahko zmisliva kar hoceva - to nama bodo naredili tudi, ce ni na jedilniku... .. tako da... Ni je cez dobro hrano v dobri restavraciji.. ...in ja..., vem da je treba imeti za to denar.., ampak to je pac cena uzivanja.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Za mojo "mehisko" tudi ni bonov. Ampak resnicno raje jem nekaj, kar je mogoce malce drazje, kot pa tisto obupno hrano na PF Moj tip tud noro rad ven hod, mene pa vcasih odbija. Rada sama pacam Jah, kaj ces..nekateri mate sreco, da vam usi "iz rokc papcajo" :) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Ampak je dost pravih restavracij na bone ( tud italijanska, kitajska, mehiška, španska, vegetarijanska ), kjer lahk ješ pač kar se ti zlušta... Če ni dost bon pač doplačaš... Ok, ene restavracije to subvencionirajo, druge ne. Sam ne pomen zdej če plačaš z bonom, da dobiš ful drugačno hrano kot če plačaš s cashom. V Puccinija hod svašta folka od fensi pa do študentov, pa vsi lahk jemo isto hrano. Sam mi gre pa ful na živce, ker se okusi, da je stvar pregreta in da so jo pripravl zjutri, pa ti jo okol poldneva postrežejo... To se dogaja tud, če ne ješ na bon... Včasih se mi zdi, da je to bil kao ful prestiž, če si šel ven jest, sam men se pa zdej zdi ful noro, če se zna moški al pa ženska mal zasuknt okol štedilnika, pa prpravt kako eksotično stvar, še posebi zdej, ko nehujem jest uzuni, pa sm si nabavla ene bukve, pa se učim...Pa sm ugotovila, da je skor cenej jest uzuni kot doma, ker ko sem pripravlala kake specialitete, sm ful zapravla, pa sm za samo sebe kuhala... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Prej sm vidla, da si uprasala, ce mamo menzo na pravni. Mamo ja Prvi teden studija sem bila se presenecena, ker je bilo kar dobro..samo je ful premastno. Drugace pa tudi jaz rada eksperimentiram doma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.