Skoči na vsebino

Igracka za zenske

ZNOVA

Recommended Posts

Pa dajmo se vas moske malo na tapeto..

Koliko vam moskim pomeni velikost vasega spodnjega soseda? Se ful obremenjujete s tem?

Koliko pomeni zenskam? Meni osebno nekaj srednjega. Ce bi imel moj fant majhnega.. hmmm, kaj pa naj naredim, ce npr. nic ne cutim med seksom? Tak seks ni ravno prijeten.. Sicer je pa bolj kot to, da je ogromen, pomembna debelina..

Kaj pravite punce? Pa ne mi spet nakladat, da vam je vseeno, ce ima tip med nogami crvicka, ce ima dober karakter!!! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No tole je pa kontra tema, saj bo zanimivo prebirati, dame bodite realne, ker trpite le ve osebno, no saj veste vsaka zase kako in kaj....

Vendula pozdrav med nami lunatki, ampak dvignil se je pa le... x?x x!x .Mislim, da je veliko odvisno od vas žensk kako je lahko velik x:Dx

Grem sedaj brati vaša mnenja, pa kaj je spet v luftu Marsa, da se take teme odpirajo, saj ni luna v škorpijonu x?x , ne to mora biti nekaj drugega, boš povedala.... x;)x :palec:

Sem kar slabe volje postal x;)x .........grem spat x^x ......upam, da me ne bo mora tlačila x:Dx x;)x

He-he........meni se pa zdi, da gre vse tam nekje od 13 do 18 mirno skoz :inocent: . Tamara, ne bi šlo? No, če bi ti bil fejst všeč x;)x . Daj no.....prijeten, tvoj tip, dober prijatelj, dober ljubimec, zabaven, zanesljiv........dej no......saj bi šlo, no......plisssssss, reci ja, no.....dej no.... x:Dx x:Dx Te pa nič......že spim. :sleeping:

Še žal mi bo za ta post.........evo cmok, kaj si pa radovedna :vragec: x:px x:Dx

Nočko x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ha, spet mermo x;)x x:Dx x:Dx x:Dx . Meni se ta zadeva resnično ne zdi pomembna, pa ne mislim seks, ampak dimenzija. Važno je, kako se ujameš s partnerjem.

Z enim se nikoli nikakor nisem mogla, ker nekako nisva bila kompatibilna - še danes ne vem zakaj, enostavno se pri nobeni zadevi v zvezi s to temo ne glede na dimenzije nisva ujela, pa z njimi ni bilo nič narobe.

Jaz resnično tej zadevi ne polagam velike pozornosti, sicer se pa itak dimenzije prilagajajo...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

A se tole imamo torej zdaj... pa ze kar dve strani ste nastepali.. xDDx :8):

Ehh, ja... Nekoga malcek razganjcka, a ne...

Saj, pejte pogledat v napoved... nic cudnega tole torej.

Strinjam se pa s Conteso - tesno prileganje, je pa fino, ker smo elasticni zelo.

Tezko pa recem zdaj, kaksna 'velikost' 'mi ustreza'.

V bistvu 'taprava'. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...