ZNOVA 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Pa dajmo se vas moske malo na tapeto.. Koliko vam moskim pomeni velikost vasega spodnjega soseda? Se ful obremenjujete s tem? Koliko pomeni zenskam? Meni osebno nekaj srednjega. Ce bi imel moj fant majhnega.. hmmm, kaj pa naj naredim, ce npr. nic ne cutim med seksom? Tak seks ni ravno prijeten.. Sicer je pa bolj kot to, da je ogromen, pomembna debelina.. Kaj pravite punce? Pa ne mi spet nakladat, da vam je vseeno, ce ima tip med nogami crvicka, ce ima dober karakter!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz tud srednjega.Enkrat sem imela tipa prijatelja z majhnim - ja, dvignil se mi .....želodec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 No tole je pa kontra tema, saj bo zanimivo prebirati, dame bodite realne, ker trpite le ve osebno, no saj veste vsaka zase kako in kaj.... Vendula pozdrav med nami lunatki, ampak dvignil se je pa le... x!x .Mislim, da je veliko odvisno od vas žensk kako je lahko velik Grem sedaj brati vaša mnenja, pa kaj je spet v luftu Marsa, da se take teme odpirajo, saj ni luna v škorpijonu , ne to mora biti nekaj drugega, boš povedala.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ne vem če se njemu dvignil,jaz sem prej zbežala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Vendula, kaj takrat še nisi vedela, da iz malega raste veliko, na pa praviš ušla, ah, ti pa nisi vztrajna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Sem vztrajna,ampak ne za vsako ceno. Če pa vidim,da tip je AAA kateri? :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Tole temo je menda ZNOVA odprla samo za naju Vendula, če je tako je boljše, da se prestaviva na "OS" , saj zdajle bo več komentarjev, ko bodo šli mlajši spati......praviš, če je tip 3 x A potem si pa vztrajna, no saj je prav, ampak se ti zdi, da je to fair Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH.To paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Nadomeščam Tino : Nekaj o velikosti smo že govorili v temi "Erekcija". Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 U, se tuki! Ma glavno, da ga cutis, bi jz rekla. Ni fajn, ce se ne cuti, ampak tud ni fajn, ce boli ker je prevelik.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Kaj bi pa naj mick-eni imel tukaj za povedati? Ja........boljše mickeni kot mikromickeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Kaj bi pa naj mick-eni imel tukaj za povedati? Ja........boljše mickeni kot mikromickeni Ma niti ta tolažba te ne spasi! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ti kar tiho bod ......sem si globoko vtisnil v spomin tvojih 16,17 cm Bemu, kaj čem pa zdej? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Sem kar slabe volje postal .........grem spat ......upam, da me ne bo mora tlačila He-he........meni se pa zdi, da gre vse tam nekje od 13 do 18 mirno skoz . Tamara, ne bi šlo? No, če bi ti bil fejst všeč . Daj no.....prijeten, tvoj tip, dober prijatelj, dober ljubimec, zabaven, zanesljiv........dej no......saj bi šlo, no......plisssssss, reci ja, no.....dej no.... Te pa nič......že spim. Še žal mi bo za ta post.........evo cmok, kaj si pa radovedna Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Na, zdej pa sigurno že spi, da mu še odgovorit ne morem. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Super tema hehehehe... Pr men punce pravjo da imam bolezen norih krav, ker čim enkrat pridejo stik z mojim lulčkom znorijo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 a od žalosti? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Na, zdej pa sigurno že spi, da mu še odgovorit ne morem. :o|o:Heh....sem še pravočasno pobegnu spat........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 en moj je imel dolgega pa fuul tankega, kot hrenovka skoraj . Je pa zato znal z jezičkom ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ha, spet mermo . Meni se ta zadeva resnično ne zdi pomembna, pa ne mislim seks, ampak dimenzija. Važno je, kako se ujameš s partnerjem. Z enim se nikoli nikakor nisem mogla, ker nekako nisva bila kompatibilna - še danes ne vem zakaj, enostavno se pri nobeni zadevi v zvezi s to temo ne glede na dimenzije nisva ujela, pa z njimi ni bilo nič narobe. Jaz resnično tej zadevi ne polagam velike pozornosti, sicer se pa itak dimenzije prilagajajo... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 jaz pa hočem da me zapolni do grla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Heh.En kolega je po enem metru špricerov reko:"Jas mam malega, nafukam se pa glih tak!" Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 jaz pa hočem da me zapolni do grla Ni blema..............................ti ga dam v usta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 A se tole imamo torej zdaj... pa ze kar dve strani ste nastepali.. Ehh, ja... Nekoga malcek razganjcka, a ne...Saj, pejte pogledat v napoved... nic cudnega tole torej. Strinjam se pa s Conteso - tesno prileganje, je pa fino, ker smo elasticni zelo.Tezko pa recem zdaj, kaksna 'velikost' 'mi ustreza'.V bistvu 'taprava'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.