El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hja nevem, škorpijonke bojda da rade grizejo.... Sicer pa če se je že vse začelo s Sco, naj se pri SCo še konča...., na k z njimi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Saj ja, najbrž bo čist tisto, fural bom z avtom, dol po viču, na židanem mostu pobral štoparko s takimi očmi, da se bova mogla vmes vstavit..., in mal podebatirat, ob kaki kafici, pol bom pa tam, igračka za ženske...oci bo imela taksne kot moja slikca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Hehe verjemi mi oči kot jih imajo škorpijonke se ne da narisat..., ali slikat ali ujet.... to pride in gre, in je sam terenutek in ta trenutek je večen ki se ga spomniš vse življenje, se še čist dobr spomnim Nine...., tam se je začela moja zgodba..., Hehe še sedaj se spomnim njenih oči, ostalo zbledi, duša pa je večna, mrbit nehote to iščem vsakič, tiste očke, ne črne ne rjave, ne rdeče,... mam zdele eno inspiracijo za pesem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 ... potem pa upam, da bos te svoje ocke enkrat nasel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 najlepša igračka poleg živalskih ljubljenčkov žensk so naivni moški! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Avtor Prijavi Deli 3. april 2004 .. od kod pa tebi, da so nam zivlaski ljubljencki najljubsa igraca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 sto ljudi , sto čudi Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Avtor Prijavi Deli 3. april 2004 sto ljudi , sto čudi.. ti si ziv dokaz za to.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 sto ljudi , sto čudi.. ti si ziv dokaz za to.. ja enako,sam se človk lahk še kaj vpraša,mar ne? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 najlepša igračka poleg živalskih ljubljenčkov žensk so naivni moški! ja nič ne se bomo pač mal igrali Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Oj lulček moj lulček moj......kdo igral se bo s teboj nocoj Kot kaže....Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz pa si pojem tisto pesem veš - Prišlo mi bo to noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hm......a sami.......ker če ja, bi lahko mal sodelovala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 hehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 hehe...a je to smeh veselja, iluzije ali .... :o|o: Daj no Selene, bodi bolj konkretna , da imamo "naslado" tudi bralke......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 sem zavita v tančico skrivnosti si pozabila...se pa zabavam, evo odkrito povedano, po dolgem času se počutim spet jaz in lahko napišem kaj, pa čeprav oslarije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hvala Bogu, da še ena taka...mene že od 30. marca to drži... Verjetno ko bom se prizemljila, bo potres (a to kje piše v Marsini napovedi )... Odbluzila total...in ko tako odbluzim, sem da me lunatiki ne poznajo...., ker bi samo :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 haha, kaj je to a ni igračk? tam Mick, vam lahko mal kaj posodi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 To mi deluje kot da se je ElNino v bistvu ponudu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Men pa to deluje, kot da je ElNino v bistvu ponudu tebe Micken. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Men se zdi...da majo moški več igrač, k ženske...majo več prostega cajta...he he he he...pa manj domišljije.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Grrrrr..... Moški imamo včasih še preveč domišljije..... He-he Mašinca........sem se hotu nekak zmazat .......ni uspelo :o|o: . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Men se zdi...da majo moški več igrač, k ženske...majo več prostega cajta...he he he he...pa manj domišljije.... od kod pa tebi ta ideja ... neverjetno, česa še ne bom slišal... bla bla bla bla bla bla... Mick, pst, če te probam spravit v akcijo sodeluj mal z mano... prav? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Men se zdi...da majo moški več igrač, k ženske...majo več prostega cajta...he he he he...pa manj domišljije.... od kod pa tebi ta ideja ... neverjetno, česa še ne bom slišal... bla bla bla bla bla bla... Mick, pst, če te probam spravit v akcijo sodeluj mal z mano... prav? Počekiri...sej ni nujno, da so vse za v posteljo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.