Skoči na vsebino

Igracka za zenske

ZNOVA

Recommended Posts

Hja nevem, škorpijonke bojda da rade grizejo.... :2src: Sicer pa če se je že vse začelo s Sco, naj se pri SCo še konča...., na k z njimi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj ja, najbrž bo čist tisto, fural bom z avtom, dol po viču, na židanem mostu pobral štoparko s takimi očmi, da se bova mogla vmes vstavit..., in mal podebatirat, ob kaki kafici, pol bom pa tam, igračka za ženske...

oci bo imela taksne kot moja slikca..

Hehe verjemi mi oči kot jih imajo škorpijonke se ne da narisat..., ali slikat ali ujet.... to pride in gre, in je sam terenutek in ta trenutek je večen ki se ga spomniš vse življenje, se še čist dobr spomnim Nine...., tam se je začela moja zgodba..., Hehe še sedaj se spomnim njenih oči, ostalo zbledi, duša pa je večna, mrbit nehote to iščem vsakič, tiste očke, ne črne ne rjave, ne rdeče,... ;) mam zdele eno inspiracijo za pesem...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

najlepša igračka poleg živalskih ljubljenčkov žensk so naivni moški!

:) ja nič ne se bomo pač mal igrali

Guest sanjalica
hehe...

a je to smeh veselja, iluzije ali .... x?x x?x x?x :o|o:

Daj no Selene, bodi bolj konkretna x;)x , da imamo "naslado" tudi bralke.........

Guest sanjalica

Hvala Bogu, da še ena taka...mene že od 30. marca to drži...

Verjetno ko bom se prizemljila, bo potres (a to kje piše v Marsini napovedi x?x )...

Odbluzila total...in ko tako odbluzim, sem x:Dx x:Dx x:Dx da me lunatiki ne poznajo...., ker bi samo :inocent: :inocent: :O: xcivx :o|o: :o|o:

Men se zdi...da majo moški več igrač, k ženske...majo več prostega cajta...he he he he...pa manj domišljije.... x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Grrrrr..... x:Dx Moški imamo včasih še preveč domišljije..... x:px :vragec: x:o)x

He-he Mašinca........sem se hotu nekak zmazat x:o)x .......ni uspelo :o|o: . x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Men se zdi...da majo moški več igrač, k ženske...majo več prostega cajta...he he he he...pa manj domišljije.... x;)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx

od kod pa tebi ta ideja xnckrivx... neverjetno, česa še ne bom slišal... bla bla bla bla bla bla...

Mick, pst, če te probam spravit v akcijo sodeluj mal z mano... prav?

Men se zdi...da majo moški več igrač, k ženske...majo več prostega cajta...he he he he...pa manj domišljije.... x;)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx

od kod pa tebi ta ideja xnckrivx... neverjetno, česa še ne bom slišal... bla bla bla bla bla bla...

Mick, pst, če te probam spravit v akcijo sodeluj mal z mano... prav?

Počekiri...sej ni nujno, da so vse za v posteljo... x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...