Skoči na vsebino

Igracka za zenske

ZNOVA

Recommended Posts

Mr. El Nino nakup fenderce ti v tem primeru ne bo nič pomagal. Yamaha je zakon.

Kako Yamaha je zakon...., hm ajd, grem hitro preverit tole.... (dobro sekundo ksneje) ti ne verjamem..., yamaha ma kul synthiče, pa marsikaj ampak kitare so pa tko čist sredni razred..., kot bi fural hondo namest bmwja to ni to, "In war there is no substitute for victory."

No, zdej mi je pa končno postalo jasno, kaj si ti držal v naročju. x?x x!x .

Jst govorim in mislim o motorju, ti pa o glasbilih x:Dx ......za dol past x:Dx x:Dx ....hecn, jst pa že študiram, razmišljam, v katerem slengu je fenderca oznaka za kter motor. xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Yamaha, torej ti maš rada kaj močnega med nogami.... jaz pa kaj lepega elegantnega na pretežkega..., z odličnim zvokom... po možnosti kar se da božat... in kje popraskat..., kar se da upognit, navit, dat bolj na glas, in bolj potiho... ;) huhja... sicer pa najbrž moj ojačevalec nikol ne bo mel tolk Watov kot tvoja Yamahca... no kot motor čist kul... hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Haha v bistvu pa res ni dost razlike med Yamaho, pa Yamaho.... ;) motorjem in kitaro...., vklopiš.... obrneš tapravo reč... pa je mal bolj glasno.... ;) hehe, čeprav najbrž ni najbolj zaželjeno od motorja da se kaj ukrivi kot recimo strune.... ampak ;) ka pa veš.... pa še vse prijetno vibrira... pa smo pri igrački za ženske...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
Moja Jamaha pa najlepše zveni, če ji nežno polagam prste na strune, če pa preveč pritisnem, pa rada poči katera :8): x:Dx x^x

hja in tik za tem ko poči tudi kam udari ;) hehe, sploh če jo mal preveč upogibaš... pa stisneš.... tsk tsk tsk... pa kako glasna je če jo dregneš ob kaj.... hehe,

hehe točno ja flavta zna biti zelo vredu zadeva kot ženska igračka, prav take oblike ;) mrbit celo bolj priročna kot Yamaha the motor, al pa Yamaha the kitara..., lažje neseš sabo...

hehe točno ja flavta zna biti zelo vredu zadeva kot ženska igračka, prav take oblike ;) mrbit celo bolj priročna kot Yamaha the motor, al pa Yamaha the kitara..., lažje neseš sabo...

.....jep! Kr u žepu x8Dx x;)x x:Ix

sicer pa itak včasih rabi človek kaj večjega močnejšega od flaute... takrat pač ne gre drgač kot kaj bolj ornk... in zagrabiš cel klavir...

• 4 weeks later...

Po pravici povedano...boljsi vecji kot manjsi x;)x

Z resnicno majhnim nisem se mela opravkov, ampak tut tko...bolj rajca ce vidis nekaj srednjega do velikega :)

Sicer pa pravijo, da je vazna tehnika x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...