yamaha 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mr. El Nino nakup fenderce ti v tem primeru ne bo nič pomagal. Yamaha je zakon. Kako Yamaha je zakon...., hm ajd, grem hitro preverit tole.... (dobro sekundo ksneje) ti ne verjamem..., yamaha ma kul synthiče, pa marsikaj ampak kitare so pa tko čist sredni razred..., kot bi fural hondo namest bmwja to ni to, "In war there is no substitute for victory." No, zdej mi je pa končno postalo jasno, kaj si ti držal v naročju. x!x .Jst govorim in mislim o motorju, ti pa o glasbilih ......za dol past ....hecn, jst pa že študiram, razmišljam, v katerem slengu je fenderca oznaka za kter motor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Evo igračka za ženske - motor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Yamaha, torej ti maš rada kaj močnega med nogami.... jaz pa kaj lepega elegantnega na pretežkega..., z odličnim zvokom... po možnosti kar se da božat... in kje popraskat..., kar se da upognit, navit, dat bolj na glas, in bolj potiho... huhja... sicer pa najbrž moj ojačevalec nikol ne bo mel tolk Watov kot tvoja Yamahca... no kot motor čist kul... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Selene, motor je res ena čudovita igračka , če jo znaš uporabljat s pametjo. Drugače se pa sprevrže v nevarno orožje. El Nino...kot da bi opisal mojo yamaho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Haha v bistvu pa res ni dost razlike med Yamaho, pa Yamaho.... motorjem in kitaro...., vklopiš.... obrneš tapravo reč... pa je mal bolj glasno.... hehe, čeprav najbrž ni najbolj zaželjeno od motorja da se kaj ukrivi kot recimo strune.... ampak ka pa veš.... pa še vse prijetno vibrira... pa smo pri igrački za ženske... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ka pa veš.... pa še vse prijetno vibrira... pa smo pri igrački za ženske...Hahahaha.....čez ta pravga ga ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Moja Jamaha pa najlepše zveni, če ji nežno polagam prste na strune, če pa preveč pritisnem, pa rada poči katera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 to pa res.haaapoč in flikne nekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 hja in tik za tem ko poči tudi kam udari hehe, sploh če jo mal preveč upogibaš... pa stisneš.... tsk tsk tsk... pa kako glasna je če jo dregneš ob kaj.... hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 hah haaaaaa, yato pa mam raje svojo flavto in v njo se yapiskam, kot je trebaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 hehe točno ja flavta zna biti zelo vredu zadeva kot ženska igračka, prav take oblike mrbit celo bolj priročna kot Yamaha the motor, al pa Yamaha the kitara..., lažje neseš sabo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 hehe točno ja flavta zna biti zelo vredu zadeva kot ženska igračka, prav take oblike mrbit celo bolj priročna kot Yamaha the motor, al pa Yamaha the kitara..., lažje neseš sabo........jep! Kr u žepu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 sicer pa itak včasih rabi človek kaj večjega močnejšega od flaute... takrat pač ne gre drgač kot kaj bolj ornk... in zagrabiš cel klavir... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Po pravici povedano...boljsi vecji kot manjsi Z resnicno majhnim nisem se mela opravkov, ampak tut tko...bolj rajca ce vidis nekaj srednjega do velikega Sicer pa pravijo, da je vazna tehnika Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ja itak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.