Skoči na vsebino

Igracka za zenske

ZNOVA

Recommended Posts

Hi-hi....zdaj še samo falijo vprašanja ala......kakšen je vpliv nebesnega znamenja itd. na dimenzije igračk za ženske ipd. x;)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, to bo pa potem eden redkih tehle partijev, kjer mene ne bo. x;)x

Pa teh fotk tudi ne - ne zenskih ne moskih - z nase strani tule... x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Samo te kampanije z nageci ful uspevajo.. manekenke malo nage protestirajo proti mucenju zivali pa to :2src: :eek: x:Ix

Tukaj v tej temi bi lahko spet sstane delal malo reklame v tem stilu nagecev.. na sliki: on in kila zdrave soli :vragec: x:Dx :vragec: x:Dx ..provokativne reklame so pac zlo "in" x:Dx

Pod sliko pa bi lahko pisalo "jaz imam najbolj zdravega in slanega" x:Dx :vragec:

Fantje povejte mi nekaj..

Imela sem ze resnega fanta in je bil med nogami velik Bila sem pa tudi z enim ( krajsi cas ), ki med nogami ni imel nic. Pocutila sem se, kot da poriva v temo, jaz pa zraven gledam tv..

V glacnem.. Koliko je povprecje pri moskih? Priblizno..

Jaz lahko samo recem, da ima zdajsnji ( v erekciji, seveda ) 21cm. Mislim, da je to veliko, ceprav se mi zdi, da je ravno prav.. Cutim in ne boli.. hihi x:Dx x:Dx x:Dx

No, kljub temu, da si me spravila v depro :C: ......mislim (in upam x:Dx ), da je povprečje nekje v merah, ki sem jih napisal v enem od prejšnjih postov. Kar pomeni, da si...z nadpovprečnim......se mi zdi..... x^x

V upanju, da ima tokrat prav živeči - Mick x:Dx

K. Čapek

Hih....to sem pa jaz pomislil zate, Znova x;)x  :vragec:

Me se nisi spoznal Mick?

A ne vidis, da se rada hecam? Moram malo razburit vas moske, ker vem koliko vam velicina pomeni.. x:Dx x:Dx

Vem pa tudi, da veliko pomeni zenskam, saj zelijo v seksu uzivat.. Zato pa pravim, da so to kar pise Katjusa bucke.. x^x x^x

Ej! si spregledala...ce tip z majhnim VE kaj dela...

Verjem, verjem...

xDDx

Ce sem ze ravno zacel s tem....

Mujo, Fata, prvic skupaj v postelji.Se Mujo slece, Fata zalostno vzdihne:pa, maleni ti je.Mujo:pa mozda je maleni, ali je zato tehnicar.Fata:moze biti i inzenjir, ali jos uvjek je maleni.... x:Dx x:Dx x:Dx

Torej imam na izbiro, če hočem biti všečen ženskam........da imam batino......ali pa mickenega pa vem kaj z njim delat........še dober, da sta dve alternativi...... :switz: ...ker če ne bi bili bi bil obsojen na celibat x:Dx :xx!:

Hih....Znova....nisem, čeprav te imam na sumu...... x;)x Meni veličina ne pomeni kaj dosti xrolleyesx x:Dx ........saj te menda vidiš, da me kličejo mickeni :vragec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

He-he....al pa ona stara fora.....te vprašajo kaj bi imel raje....velikega ali tehničarja......karkoli odgovoriš si v temi.......če rečeš velikega - si še en brez tehnike; če rečeš tehničarja - si še en z malim. x;)x x:Dx

K. Čapek

Torej imam na izbiro, če hočem biti všečen ženskam........da imam batino......ali pa  mickenega pa vem kaj z njim delat........še dober, da sta dve alternativi...... :switz: ...ker če ne bi bili bi bil obsojen na celibat  x:Dx  :xx!:

Hih....Znova....nisem, čeprav te imam na sumu...... x;)x Meni veličina ne pomeni kaj dosti xrolleyesx  x:Dx ........saj te menda vidiš, da me kličejo mickeni :vragec:  x:Dx  x:Dx

Mick, ne sekiraj se brezveze.

Ves kako pravijo zenske:velikost ni pomembna.

Razen pri sexu. x:Dx

.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...