Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hi-hi....zdaj še samo falijo vprašanja ala......kakšen je vpliv nebesnega znamenja itd. na dimenzije igračk za ženske ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 jaz pa hočem da me zapolni do grla Toliko o pohotnosti. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Cudno, da se noben ni naredil teme "Fotke - slike skeniranih igrack" ...samo najenostavneje je, da naredite FKK party ...pa zdaj je se pravo vreme za to.. kao: "eh no, ce pa je tak mrzlo" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 No, to bo pa potem eden redkih tehle partijev, kjer mene ne bo. Pa teh fotk tudi ne - ne zenskih ne moskih - z nase strani tule... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Samo te kampanije z nageci ful uspevajo.. manekenke malo nage protestirajo proti mucenju zivali pa to Tukaj v tej temi bi lahko spet sstane delal malo reklame v tem stilu nagecev.. na sliki: on in kila zdrave soli ..provokativne reklame so pac zlo "in" Pod sliko pa bi lahko pisalo "jaz imam najbolj zdravega in slanega" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Fantje povejte mi nekaj..Imela sem ze resnega fanta in je bil med nogami velik Bila sem pa tudi z enim ( krajsi cas ), ki med nogami ni imel nic. Pocutila sem se, kot da poriva v temo, jaz pa zraven gledam tv.. V glacnem.. Koliko je povprecje pri moskih? Priblizno..Jaz lahko samo recem, da ima zdajsnji ( v erekciji, seveda ) 21cm. Mislim, da je to veliko, ceprav se mi zdi, da je ravno prav.. Cutim in ne boli.. hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Heh....pa mi je Znova pokvarila dan.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 daj no.. Zakaj ne poves... Nisem zamenjala 100 partnerjev ( CEPRAV NISEM NEIZKUSENA ) in ne me zanima povprecje.... Babja radovednost pac.. hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Vazn je, da tip ve kaj dela, ne glede na velikost(debelina, sirina)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 No, kljub temu, da si me spravila v depro ......mislim (in upam ), da je povprečje nekje v merah, ki sem jih napisal v enem od prejšnjih postov. Kar pomeni, da si...z nadpovprečnim......se mi zdi..... V upanju, da ima tokrat prav živeči - Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Vazn je, da tip ve kaj dela, ne glede na velikost(debelina, sirina)!Predvidevam, da si se mlada in brez izkusenj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hih....to sem pa jaz pomislil zate, Znova Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Mogoce sem pa mela samo sreco, da sem naletela na tipe, ki vedo kaj delajo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Hih....to sem pa jaz pomislil zate, Znova Me se nisi spoznal Mick?A ne vidis, da se rada hecam? Moram malo razburit vas moske, ker vem koliko vam velicina pomeni.. Vem pa tudi, da veliko pomeni zenskam, saj zelijo v seksu uzivat.. Zato pa pravim, da so to kar pise Katjusa bucke.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Nc ne recem, bolj sede batina , sam ce pa tip z majhnim VE kaj dela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 BOLJ SEDE BATINA.. ... saj sem vedla.. hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ej! si spregledala...ce tip z majhnim VE kaj dela...Verjem, verjem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ej! si spregledala...ce tip z majhnim VE kaj dela...Verjem, verjem... Definicija...na to temo : STO JE IMPOTENCIJA ? KAD SE MOZAK POCNE KURCITI, A KURACFILOZOFIRATI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ej! si spregledala...ce tip z majhnim VE kaj dela...Verjem, verjem... Ce sem ze ravno zacel s tem.... Mujo, Fata, prvic skupaj v postelji.Se Mujo slece, Fata zalostno vzdihne:pa, maleni ti je.Mujo:pa mozda je maleni, ali je zato tehnicar.Fata:moze biti i inzenjir, ali jos uvjek je maleni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Torej imam na izbiro, če hočem biti všečen ženskam........da imam batino......ali pa mickenega pa vem kaj z njim delat........še dober, da sta dve alternativi...... ...ker če ne bi bili bi bil obsojen na celibat :xx!: Hih....Znova....nisem, čeprav te imam na sumu...... Meni veličina ne pomeni kaj dosti ........saj te menda vidiš, da me kličejo mickeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 He-he....al pa ona stara fora.....te vprašajo kaj bi imel raje....velikega ali tehničarja......karkoli odgovoriš si v temi.......če rečeš velikega - si še en brez tehnike; če rečeš tehničarja - si še en z malim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Torej imam na izbiro, če hočem biti všečen ženskam........da imam batino......ali pa mickenega pa vem kaj z njim delat........še dober, da sta dve alternativi...... ...ker če ne bi bili bi bil obsojen na celibat :xx!: Hih....Znova....nisem, čeprav te imam na sumu...... Meni veličina ne pomeni kaj dosti ........saj te menda vidiš, da me kličejo mickeni Mick, ne sekiraj se brezveze. Ves kako pravijo zenske:velikost ni pomembna. Razen pri sexu. . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 In? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 In? To je bila replika na mojo izjavo ? Ni mi najbolj jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja, mlada in brez izkusenj...Pozabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.