Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Jaz pa ne bom pozabil tvoje izjave, Krokodil Še dober, da Katjuša kaj vredi napiše Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Jaz pa ne bom pozabil tvoje izjave, Krokodil Še dober, da Katjuša kaj vredi napiše Clovek se malo posali, pa ze dobi na grbo smrtnega sovraznika, no... Ti bom en vic povedal na to temo, da se malo odkupim: Pripoveduje moski v gostilni:"30 let sem imel grbo, vceraj pa grem na pokopalisce, kjer skoci hudic predme.Pa mi jo vzame, grbo namrec." To slisi moski v kotu, pa si misli:super, jaz nisem zadovoljen z dolzino svojega oneta, grem se jaz danes ponoci tja... Pride noc, moski se sprehaja po pokopaliscu.Skoci vrag pred njega in ga vprasa:"imas grbo? " Moski:"nimam" .Hudic:"evo, zdaj jo imas !" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Clovek se malo posali, pa ze dobi na grbo smrtnega sovraznika, no... Nauk vica: "kdor z malim ni zadovoljen........dobi grbo!" (velja tudi za bejbe ) Z mickenimi se ni za šalit, veš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Torej imam na izbiro, če hočem biti všečen ženskam........da imam batino......ali pa mickenega pa vem kaj z njim delat........še dober, da sta dve alternativi...... ...ker če ne bi bili bi bil obsojen na celibat :xx!: Hih....Znova....nisem, čeprav te imam na sumu...... Meni veličina ne pomeni kaj dosti ........saj te menda vidiš, da me kličejo mickeni Ti se kar tolazi.. hahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Tudi z majhnim "pajacem" narediš velik teatr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Res je. Umres od smeha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ti se kar tolazi.. hahahaha Hih....a misliš res, da se.....da ti to mal preresno ne jemlješ, ha? Mogoče pa tvojo "jamo" res samo 21 cm-trski zapolni.....po obsegu in dolžini ...po porodu pa 42.....al kva? Vendula ...ta prispodoba pa mi je res prav všeč .......hi-hi....zdej vidu Znovin komentar....tud dober Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick.. A ti mislis da za 21 cm potrebujes jamo?Kam ga pa ti vtikas? V pokrovcek od svincnika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ne, jamo imaš, če samo takšnega čutiš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 .....he-he.....saj sem hotu, da še kako o tem rečemo....pa niso tolk navdušene kot o lulčijih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Te stvari komentirajte v temi IGRACKA ZA MOSKE!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Ne, jamo imaš, če le takšnega čutiš Le pazi se, da ne bom noter posrkala!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Te stvari komentirajte v temi IGRACKA ZA MOSKE!! Saj smo.....pa nič odziva :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ne, jamo imaš, če le takšnega čutiš Le pazi se, da ne bom noter posrkala!! A mene.......ceuga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Lulcki so bolj zanimivi... Nekaj mi povej Mick.. Zakaj hudica si pa tako jezen na cel svet, ki ima vecjega kot ti? haha, umiram od smeha.. Oprosti, ampak s tabo ( iz tebe )se je tooook fajn zezat!! Ja seveda, da te bom celega posrkala... V jamo vas gre se vec taksnih - majhnih!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hi-hi......sploh nisem jezen, sam ti to tako želiš videti......vse je le štos.....razen mogoče o jami Če pa ti tvoj IQ ne dopušča, da uvidiš, da se iz sebe zezam tudi sam, pa se potolaži, da imaš vsaj nekaj..........velikega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Fajn se razvija tema, tule se bo že Mick-eni že moral sam obraniti , saj ga poznam, mu zaupam, pa vem, da bo zdržal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja se bo ze ubranil.. Ce ne drugace pa z zalitvami..Ti o mojem IQ ne ves nic, jaz pa vem ( iz tvojih besed ), da imas ti majhnega..Ce si si pa to zmislil, pa tvoj problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Jaz o tvojem IQ tudi vem..... iz tvojih besed. Daj se ne jezi no takoj, tebi se je tudi fajn iz mene norca delat, te nič ne moti . In če bi imel res mickenega, pa bi me to bolelo, bi me, kot izgleda, prav z veseljem zezala, ne. :xx!: Tako, da......gremo dalje.....žuuur. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick, a ze imas otroka? Ce je fantek, hmmmmCe pa ga se nimas pa upam, da bo deklica, ker je baje velicina LE-TISTEGA dedna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...no, zdaj vsaj vem, da se glede tvojga IQ-ja nisem zmotil..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Vsak izgovor je dober.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ....za tvoj IQ pa res Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick ponavljas se.Spomni se kaj novega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.