borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Vidva si pa dajta enega ljubčka ....kam to pelje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ne morem.....sem se čist vate poglobil ......Pismo, ti pa mi same nove stvari poveš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Boris, to pelje v seks, pri katerem ne bi ( tako izgleda ) nihce uzival... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Borism....men je to vse le štos, če pa se Znova zna zabavati samo na tuj račun......pa mi to prav prisrčno dol visi......pa čeprav mickeno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Boris, to pelje v seks, pri katerem ne bi ( tako izgleda ) nihce uzival... Pelje v seks ....ti pa imaš neke čudne poglede na predigro...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Če to tam pelje , potem se pa ja vdajta užitkom , nekaj predigre menda ja mora biti....uživajta SREČNO , vama nisem foušt......lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Boris pa ja ne mislis, da se bom pustila piknit enemu komarcku.haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...veš kak bi te šele potem srbela Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Glede na to, da sem alergicna na komarje, res... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Znova, ne vem, no... si pa prepričana o komarčku... a sta vidva imela kakšno bližnje srečanje drugače pa medicinsko stališče pravi, da je 21 slovensko povprečje... aja no, sem imela fanta krepko nad 20 in fanta pod 20... pa mi je bilo ljubljenje z drugim magično... tko da se pridružujem mnenju da veličina ni vse... aja pa še to, nisem pa strokovnjak na tem področju, je premalo materiala obdelanega na osnovi dveh treh pa ne delam študije... tko da uzaključujem razmišljanja tule... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Saj nihce ne govori, da mora imeti lulcka kot ulicni steber, ampak ce je kot smoki, je pa res malo premajhen.. A se ti ne zdi..Po drugi strani pa... Tudi tisti z majnimi morajo preziveti in tudi taki bodo ( ali pa ze so ) nasli deklico, ki bo z njihovim crvickom zadovoljna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Bemu.....zgleda, da jaz neke"tolažilne" revije berem Selene......ker če to drži pol smo ziher svetovni prvaki......kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Znova, ne vem, no... si pa prepričana o komarčku... a sta vidva imela kakšno bližnje srečanje drugače pa medicinsko stališče pravi, da je 21 slovensko povprečje... aja no, sem imela fanta krepko nad 20 in fanta pod 20... pa mi je bilo ljubljenje z drugim magično... tko da se pridružujem mnenju da veličina ni vse... aja pa še to, nisem pa strokovnjak na tem področju, je premalo materiala obdelanega na osnovi dveh treh pa ne delam študije... tko da uzaključujem razmišljanja tule...Ce si imela tipa, ki je imel cez 20 cm, potem imas po Mickovem mnenju ne samo jamo, ampak PREPAD BREZ DNA.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hehe Znova moram še to napisat... veš ponavadi se tisti, ki imajo normalno dolžino šalijo na svoj račun (tko kot ena prava blondinka z užitkom pripoveduje vic o blondinki)... tko da sem se res nasmejala ob komarčku... jaz ne govorim o stvareh dokler se ne prepričam, če pa se prepričam, se pa potem verjetno še enkrat da potrdim domnevo... ma ne nisem govorila o uličnem stebru, govorila sem o dotiku, ki je kot seks, o pogledu, ki hromi možgane... potem pa se kakšen cm preveč ali premalo niti ne opazi...evo me že ni, grem... uživajte še naprej in sanjarite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 He-he Znova......kakšen intelegenten zaključek .....si me Znova presenetila ....sam, če nisi opazila ji je bil mickenejši fajn, tebi pa po tvoje to ne gre skoz......torej Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 GRE, GRE, SKOZ ZE GRE, AMPAK GA POTEM VEC NE NAJDEM, GLEDE NA TO "KAKSNO JAMO" IMAM, po tvojem mnenju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Bemu.....zgleda, da jaz neke"tolažilne" revije berem Selene......ker če to drži pol smo ziher svetovni pravki......kul. kva pa vem, mogoče zgornja meja povprečja ma ne vem,... se mi zdi da ni to kao neka cifra... ma kva se sploh oglašam ko pojma nimam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Bemu.....zgleda, da jaz neke"tolažilne" revije berem Selene......ker če to drži pol smo ziher svetovni pravki......kul. kva pa vem, mogoče zgornja meja povprečja ma ne vem,... se mi zdi da ni to kao neka cifra... ma kva se sploh oglašam ko pojma nimam Ja saj... V tem je fora..meni se tudi ne zdi ne vem kaksna cifra.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja, če ga ne najdeš.....pol je že tako. Mogoče pa le mal slabše vidiš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja saj... V tem je fora..meni se tudi ne zdi ne vem kaksna cifra.. Ja, če pa si jama Bi pa rad slišal še mnenje kakšnega lunatka o tem Sicer pa ne glede na to debato mislim, da si prava mala zakompleksana zlobica, ki se vedno znova dela frajerko in se "hrani" z brezveznim vtikanjem v druge, hkrati pa je popolnoma nesposobna sprejeti šalo na svoj račun....... Mal samokritike ti ne bi čisto nič manjkalo, pa bi bla lahko celo fajn...pa mal bolj fleksibilna bi lohk bla .......ne samo z jamo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Poglej. Moja samokritika je tale.. Ne bi bila s tipom z majhnim oz z minimalnim. OK? Pac mam rada normalne - okrog 20cm - slovensko povprecje..Ne bom pa se strinjala, da imam jamo, ker potem imajo skoraj vse slovenke jame ( glede na povprecje ).. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 a od žalosti? Prid k meni da te razžalostim Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Spat, šššscc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ne smem, delam nočni šiht. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 jaz pa hočem da me zapolni do grla Ni blema..............................ti ga dam v usta Pa kaj ti je vseeno v katera usta?? Ja saj, moški ste prave svi..., samo da ga imaš kam dat, pa je. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.