Skoči na vsebino

Igracka za zenske

ZNOVA

Recommended Posts

xrolleyesx ...pri takih kot si ti mogoče res :vragec: x:Dx Sicer pa jih večina uživa v igranju z njimi in jih raje daje kam drugam kot "na tapeto" x:Dx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kdo ve koliko je najdaljsi na svetu? Jaz nimam pojma, ampak verjetno je v kakrsni knjigi rekordov napisano.. x^x

Sem pa na A kanalu v oddaji ekstra pred kakim letom slisala, da ga ima en cez kolena in da ima posebno tehniko zvijanja, da ga spravi v hlace.. Groza.

Najbrz se ga vsaka prestrasi, ko ga zagleda. x:Dx x:Dx x:Dx

Pismu ej je težko, prenašat naokrog take zadeve, resno razmišljam da bi zamenjal kavbojke, za kakšne hlače, ko sem v trenirki je še kul, v kavbojkah me pa počasi to že prav ubija...., tko da ne vem, kaj bi bejbe rade mele, tampak tem manjš tem bolj udobno..., pa me boli k..., hehe k smo v kontekstu
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xrolleyesx Ja, Smiki....moški smo prave svinje.......prasci.......samo, da ga imamo kam dat xrolleyesx ...pa čeprav ti le šaljivo odgovorim na tvoj "grleni" post.  x;)x

Zdaj pa....v boj, v boj....za penis svoj  :vragec:  x:Dx  x:Dx

Če je 21cm slovensko povprečje...........sem jaz Paragvajec.  x:Dx Sem pa opazil, da imate ženske težave z merskimi enotami v našo korist.......iz izkušenj.  x:Dx  x:o)x Dedi na lnf so pa seveda sumljivo tiho......a si jih merijo al kaj......pa jim 21 ne da miru x:Dx  x:Dx

Znova......jebeš (ne x:Dx ) babnco, ki bi bila s tabo pod pogojem določene velikosti penisa......razen res izjemno mickenih, ajde  x;)x  Pa daj mal poglej kaj pomeni beseda samokritika...... x;)x  x^x

Če je 21 slo povprečje sem tudi jaz Paragvajec. Če je ta številka 17 sem celo Islandec x;)x .

Ker imate verjetno res težave za določanje velikosti oziroma optično prevaro, ali celo slabo vidite nekatere, naj vam na tem mestu dam mere.

Premer CDja 12 cm

Head and shoulders šampon 200 ml embalaža 15 cm

Heineken plastenka 500 ml 16 cm

Head and shoulders šampon 300 ml embalaža 17 cm

Daljinc za Sharpov TV in video 18 cm

Neutro Roberts Dezodorant 18 cm

zobna krtačka Oral B 19 cm

Daljinc za Akai TV in video 21 cm

in na koncu

Povprečje višine steklenice od šampanjca- 30cm

In mimogrede. Premer Cepterjeve džezve je v zgornjem delu 8 cm. x:Dx x:Dx x:Dx

Andres

Ehehehehehe Andres, s temle postom si pa zmagal na celi črti x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: :palec:

Hja... a se še jaz oglasim al kaj? x:o)x

Znova, tolk sem se presmejala ob branju te teme, da je kar veselo x:Dx x:Dx Kot da bi gledala samo sebe ene tri leta nazaj... "Če si pod 18 cm, si premajhen, če si pa nad 20 cm, si prevelik zame..." Hehehe x:o)x (Ja, fantje, tudi takšne ženske obstajajo, na žalost :vio: )

Ful mi je smešno, že cel topic sama loviš svoj rep... saj se noben ne krega s tabo, sama zajebancija je v tej temi, ti pa ognjevito zagovarjaš tele tvoje mere x;)x najbolj smešno je pa to, da se sploh ne pogovarjamo o zadevi, ki bi bila tvoja lastna, ampak jo imaš samo za nekaj časa na posodo :8): ... ni res? x;)x zdaj pa res pazi, da ti tvoj korenjak ne uide, ker potem boš še enega takšnega malce težko našla x;)x (no ja, saj se da, vsaj po mojih izkušnjah sodeč x:o)x ) .... ker glede na to, da je slovensko povprečje 15 do 16 cm, jih takšnih, ki vozijo naokrog svoje 20cm + batine, ni ravno v obilju x:Dx x:Dx

Drugače pa... jebeš mere, kar je tam nekje v povprečju, je čisto uredu in pri prevelikih odklonih od povprečja ženski čisto nič ne manjka... x;)x Mere itak niso pomembne, ker je celo človeško bitje seksualno bitje in kadar seksaš, ne seksaš samo z luliko in lulčkom (vsaj določeni ljudje, no) x;)x ane ane x^x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hehe sam ta 21, to je pa čist, hudo že, prava redkost... ;) hehe če bi blo to slovensko povprečje bi se o tem ful več govorilo ;) in nebi meli problemov z "majhnostjo" naše ljube slovenije.... hehe, sam andres zdaj si jih pa nameril, hehe, bom še jaz prispeval eno mero.... Ballantines, tam okrog 35cm hehe ;) se človek praša zakaj majo škoti krila....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

Pod prvo me zanima, le kaj zaboga imate moški vse na mizi pred PC x;)x (za primerjavo mer x:px ) .

Prebrala sem temo in poskušala se vrniti v spominu nekje na tista mlada leta...tam okrog 20... da bi se spomnila, če mi je res kdaj prišla na misel...dolžina uda.

Pa - ne spomnim se.

Tudi sedaj, če vidim kakšnega "vauuuu dedca" me nikoli, ma niti za trenutek ne prešine...a ima 14 ali 16 ali 18 ali... (a se dalje tudi šteje???)

Ne vem. Toliko nepomembno...

Ko zagori strast, ko spregovorijo prsi potem ostanejo samo še :2src: :2src: :2src: . In ni razmerij, ni preveč ali premalo kilogramov, ne povešenih joškov, ne celulita ali pivskega trebuha...

Sprejmeš tisto kar je, ker si natanko tisto izbral.

In prav je tako.

Nekdo je omenil, kaj bi mama ali ati rekla, če bi videli o čem govorimo...

Mama in ata nič...tu in tam moje pisanje prekomentira mož ali hčerka...

Nenavsezadnje pa so to tudi teme, o katerih se menimo doma...

Hja, zdej ste me malo zmotil ker mi je obvestilo prišlo v email da se je ta tema nadaljevala. Gledal sem namreč soroden topic za moške in bom potem tudi kaj tam prispevel.

Ne moremo mimo dejstva, da imamo vsi svoje kriterje, samo, ampak ti Sončna vila si se zabila v razmerje treh cm med 18 in 21. Glede na to si samo povedala kakšno je tvoje fizično stanje. Saj vem, ene že pri strani znotraj rajca, ta druge pa najbolj globo. Ti si verjetno v tej drugi skupini. Ene so zadovoljne tudi, če ga notri ne dobijo, ker so preprosto tako dobro naštelane, da jih rajca vsak dotik, pride jim pa itak lahko relativno hitro. No, take so tudi najbolj hitro zadovoljne, kar za tebe ne morem trditi.

Andres

Točno tako kot si povedal, Andres, sam bi blo fino, če bi v pretekliku pisal hihi x;)x

Zakaj sem se takrat zapičila v tiste mere? Ker je bil preprosto samo fizičen dražljaj tisti, kar sem imela za seks... In me je samo dovolj dolg srček zadovoljil x;)x Preprosto x:)x

Potem, ko pogruntaš, da veličina sploh ni tisto, kar kuri... hihi potem se pa začnejo luštne stvari xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Točno tako kot si povedal, Andres, sam bi blo fino, če bi v pretekliku pisal hihi  x;)x

Zakaj sem se takrat zapičila v tiste mere? Ker je bil preprosto samo fizičen dražljaj tisti, kar sem imela za seks... In me je samo dovolj dolg srček zadovoljil  x;)x Preprosto  x:)x

Potem, ko pogruntaš, da veličina sploh ni tisto, kar kuri... hihi potem se pa začnejo luštne stvari  xsrcx

Sončna Vila

Ja, oprosti, sem še enkrat tvoj post prebral in je res v pretekliku napisan. No, meni je glavno, da si prestopila k slovenskemu povprečju. Pa naj bo to 15 ali 21 centimetrov.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...