Skoči na vsebino

Igracka za zenske

ZNOVA

Recommended Posts

Pod prvo me zanima, le kaj zaboga imate moški vse na mizi pred PC  x;)x (za primerjavo mer  x:px ) .

Prebrala sem temo in poskušala se vrniti v spominu nekje na tista mlada leta...tam okrog 20... da bi se spomnila, če mi je res kdaj prišla na misel...dolžina uda.

Pa - ne spomnim se.

Tudi sedaj, če vidim kakšnega "vauuuu dedca" me nikoli, ma niti za trenutek ne prešine...a ima 14 ali 16 ali 18 ali... (a se dalje tudi šteje???)

Ne vem. Toliko nepomembno...

Ko zagori strast, ko spregovorijo prsi potem ostanejo samo še  :2src:  :2src:  :2src: . In ni razmerij, ni preveč ali premalo kilogramov, ne povešenih joškov, ne celulita ali pivskega trebuha...

Sprejmeš tisto kar je, ker si natanko tisto izbral.

In prav je tako.

Nekdo je omenil, kaj bi mama ali ati rekla, če bi videli o čem govorimo...

Mama in ata nič...tu in tam moje pisanje prekomentira mož ali hčerka...

Nenavsezadnje pa so to tudi teme, o katerih se menimo doma...

No, tukaj sem ti verjetno ravno jaz dolžan povedat kaj imam na pisalni mizi. Težko boš verjela ampak pred tremi tedni sem ob tem večernem času dobil mail iz Štajerske, ko mi je nekdo napisal kaj je okrog mene. In res je bilo. Danes je malo drugače kot je bilo takrat in ti lahko kar naštejem.

Imam zapisnike iz sestankov, potem so tu trije floppy diski, skodelica s čajem, škatla s sponkami, koledar je na računalnikiu, aha, tudi Slovenski potni list je še vedno pred menoj, razni listki z zapisi, vžigalnik, dva daljinca. To nista tista dva prej našteta. Prvi za CD player je ravno dovolj velik za vsako skromno žensko, 14 cm. Drugi daljinec je za dvd 18,5 cm. Ops :palec: prava poslastica, kajneda?

No, še očala imam v torbici 16 cm dolžina debelina 3,5 cm in širina 5,5 cm. S takim čeravno bi bil že deformiran, ti še Tito ni treba biti. x:Dx x:Dx

No vidiš, pa še slike imam poleg mene, mobitel CDje + ostalo tehnično kramo.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kako ga pa nosiš v hlačah?

Ja, saj res: kako ga pa nosite v hlačah - na levi al na desni?

x:Dx x;)x

Učitelj prakse (na konfekcijsko modelarski šoli) nas je učil, da ga moški večinoma nosijo na levi, zato je treba moške hlače izdelati v koraku spredaj na levi malo bolj komot. :vio: x:Dx

Ja, oprosti, sem še enkrat tvoj post prebral in je res v pretekliku napisan. No, meni je glavno, da si prestopila k slovenskemu povprečju. Pa naj bo to 15 ali 21 centimetrov.

Andres

x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kako ga pa nosiš v hlačah?

Ja, saj res: kako ga pa nosite v hlačah - na levi al na desni?

x:Dx x;)x

Učitelj prakse (na konfekcijsko modelarski šoli) nas je učil, da ga moški večinoma nosijo na levi, zato je treba moške hlače izdelati v koraku spredaj na levi malo bolj komot. :vio: x:Dx

Po enih 20 letih starih nemških raziskvah večini moškim v levo visi. Tudi meni. Morda se tako lažje na sever obrača, če proti jugu hodiš. x:)x

Ker si že viseče radovedna bi ti takoj zastavil vprašanje. Kako izveš za koliko stopinj moškemu v levo ali desno visi?

Pogoj je da nikoli še nisi bila z analiziranim moškim in nikoli ga nisi golega videla.

Andres

Bom počakal do jutri. Ko pridem iz službe napišem kako se to ugotovi. In mimogrede. Moški pisoarji na WCjih v gositlnah imajo včasih notri naslikano muho. In ta muha je pogosto na enem mestu na levi strani ko dol gledaš. To seveda zato, da moški ne ščije vsepovsod, ampak da cilja muho. Neuspošno se tako matra da bi jo utopil z lastnim urinom, toda muho na leta krasi te pisoarje.

Če bi muho naslikali na desno stran bi imeli moški več dela in jo nihče nebi ciljal. No ja. Saj bi jo, samo nebi bilo tako zanimivo. Torej. Muha v pisoarju, ameriške sirene, razni zvoki alarmov, rdeča luč na semaforju ali z rumeno obarvana prometna signalizacija v Franciji, imajo še kako dobro podlago, saj se vse črpa iz istega vidika. Psihologija in človeški razum. x;)x

Andres

xrolleyesx Ja, Smiki....moški smo prave svinje.......prasci.......samo, da ga imamo kam dat xrolleyesx ...pa čeprav ti le šaljivo odgovorim na tvoj "grleni" post.  x;)x

Zdaj pa....v boj, v boj....za penis svoj  :vragec:  x:Dx  x:Dx

Če je 21cm slovensko povprečje...........sem jaz Paragvajec.  x:Dx Sem pa opazil, da imate ženske težave z merskimi enotami v našo korist.......iz izkušenj.  x:Dx  x:o)x Dedi na lnf so pa seveda sumljivo tiho......a si jih merijo al kaj......pa jim 21 ne da miru x:Dx  x:Dx

Znova......jebeš (ne x:Dx ) babnco, ki bi bila s tabo pod pogojem določene velikosti penisa......razen res izjemno mickenih, ajde  x;)x  Pa daj mal poglej kaj pomeni beseda samokritika...... x;)x  x^x

Če je 21 slo povprečje sem tudi jaz Paragvajec. Če je ta številka 17 sem celo Islandec x;)x .

Ker imate verjetno res težave za določanje velikosti oziroma optično prevaro, ali celo slabo vidite nekatere, naj vam na tem mestu dam mere.

Premer CDja 12 cm

Head and shoulders šampon 200 ml embalaža 15 cm

Heineken plastenka 500 ml 16 cm

Head and shoulders šampon 300 ml embalaža 17 cm

Daljinc za Sharpov TV in video 18 cm

Neutro Roberts Dezodorant 18 cm

zobna krtačka Oral B 19 cm

Daljinc za Akai TV in video 21 cm

in na koncu

Povprečje višine steklenice od šampanjca- 30cm

In mimogrede. Premer Cepterjeve džezve je v zgornjem delu 8 cm. x:Dx x:Dx x:Dx

Andres

Ti kolk pa je cm diagonala 19 inčnega monitorja x?x To me zeloo zanima zaradi neke zadevce x:Dx x:Dx x:Dx .

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

x:Dx sem razburkala s tole zgrešeno cifro, ma to vsi opazite, da sem pa nekaj postov zatem pojasnila od kje je prišla ta številka, pa nihče ne vidi, haha. Sem se včeraj cel dan smejala zaradi 21, v službi meter in telefon v rokah imela, za trenutek pozabila, da me nekaj zelo muči, prijateljica, ki je ta podatek posredovala in jaz ki sem ga urno napisala, ker mi tisto od Znove, da ima njen tip 21, ni bilo nič posebnega, torej, s prijateljico sva se še zvečer na ta računa krohotali. Čeprav se mi je pa pojavilo zanimivo vpr. oziroma ugotovitev - pismo očitno sem jaz resnično navajena na dolžino okrog 20 , da mi to ni bila neka :eek: hehe, ma sej sedaj lahko od sramu zaradi bedarij, ki jih pišem skrijem glavo v pesek ali pa vzamem igračko, na drevo in nikoli več dol, ane? Ampak, nikoli nisem imela neke zadevice za igračko in nikoli jo nisem primerjala z dolžino daljinca ali šampona, vedno sem imela do nje prav poseben ljubeč odnos... Andreas, ampak nekaj je pa res, sedaj vsaj vem približno koliko cm je kaj. Očitno bom jaz morala vzeti v roke drugačno literaturo, pa malce svojo splošno razgledanost popraviti, ne pa o duhovnosti razgljabljati,... ja pa tudi res, mogoče bi morala pa več igračk preizkusit (na osnovi 3 ali 4 res ne delam zaključkov), da bi znala oceniti na oko... hihi...

uživajte...aja, zdej tud vem, zakaj je kondom vedno tiščal x:Dx

x:Dx x:Dx ...sam pa zabavna tema ta, a nje a nje x;)x .......no, ko je govora o 21......mal manj :xx!: ......... x:Dx x:Dx No, pa tisti Selenin del posta "vedno sem imela do nje(ga) prav poseben, ljubeč odnos..." x:px .............mi je tud ful všeč. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ti kolk pa je cm diagonala 19 inčnega monitorja x?x  To me zeloo zanima zaradi neke zadevce  x:Dx  x:Dx  x:Dx .

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

46cm Volkec, preverjeno, pa ne da ti je kakšna rekla:

"Volk, zakaj imaš pa tako dolgega kot diagonala 19" CRT monitorja?"

x:Dx x:Dx x:Dx :eek: :eek: :eek: x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...