Aira 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 10, 15,5...20 ampak kdaj se pravzaprav ta stvar meri.... ko je v trdnem ali mlahavem :o|o: stanju??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Če se iz mlahavega stanja v trdo stanje poveča za 5x, si sedaj izračunaj. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 uau.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Če se iz mlahavega stanja v trdo stanje poveča za 5x, si sedaj izračunaj.saj bi... pa mi od navdušenja možgančke blokira :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 5 kratna povečava je ves prostor ponucala.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Morda sem s koeficientom malce pretiraval,.....ampak učinek je pa dobljen. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Ko sem bral tale mnenja o "onetih" sem se spomnil na en (ok, malenkost vulgaren;) vic: Pride Dudek k zdravniku in mu rece: "Gospon doktor, moj lulek je kak pes".Doktor: ??!!Dudek:Zeni ne bi nic napravil, a susjedu bi raztrgal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Da ne boste prehitro računale punce. Kokr je men znano je tale koeficientek zelo različen. Pri nekaterih je 5 , pri drugih pa 1,5. Tko da če ga vidite v mehkem, še ni čist jasno kak je v trdem. Odgovor na vprašanje Aire: Kdaj se stvar dejansko meri? Tkole bi rekla: mene mere v mlahavem stanju :o|o: prov nč ne zanimajo, ker si še s tok dolgim nimam kej pomagat, če je mlahav. Si predstavlaš 25 cm dolzga mlahavga tiča? :xx!: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Ko sem bral tale mnenja o "onetih" sem se spomnil na en (ok, malenkost vulgaren;) vic: Pride Dudek k zdravniku in mu rece: "Gospon doktor, moj lulek je kak pes".Doktor: ??!!Dudek:Zeni ne bi nic napravil, a susjedu bi raztrgal. krokodil iz reke Nil ti maš pa hude oz. nizke kriterije za vulgarnost. Če hočš prebrat vulgarn vic, preber današnje od mushi v temi Šala dneva 2 Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Dogaja ...le kaj bi mi......in ve dekline.......brez lulčkov Nimam časa dans kaj dost dodat......pa še ziher bom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Kako bi sploh definirali tiča z anatomije?Mišica,žila ali kaj drugega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Kako bi sploh definirali tiča z anatomije?Mišica,žila ali kaj drugega? Hehe Vendula, tile naši prijatli niso ne žila ne mišica, ampak večinoma brecila; to je mehko gobasto tkivo, ki, ko se napolni s krvjo... hmmmm... dalje že veš Je pa sestavljen iz treh brecil, dve sta ob strani, ena pa gre od glavice navzdol proti perinejčku Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Kako bi sploh definirali tiča z anatomije?Mišica,žila ali kaj drugega? Hehe Vendula, tile naši prijatli niso ne žila ne mišica, ampak večinoma brecila; to je mehko gobasto tkivo, ki, ko se napolni s krvjo... hmmmm... dalje že veš Je pa sestavljen iz treh brecil, dve sta ob strani, ena pa gre od glavice navzdol proti perinejčku Sončna Vila Hvala Sončna vila.Tako mi je zdaj vse jasno,da so vsi gobavci? Kaj si zdravnica,da to zelo strokovno razlagaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Hvala Sončna vila.Tako mi je zdaj vse jasno,da so vsi gobavci? Kaj si zdravnica,da to zelo strokovno razlagaš? Eh ne... ... saj smo se v srednji šoli že učili, pa sem si zapomnila ... pa še tko za lastno babjo radovednost kdaj kaj prav po znanstveno preprijemala po rokah in ugotavljala ... "Ahaaaa, lej, tuki gre tkole..." Firbc pač, pa še zabava zravn Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ... pa še tko za lastno babjo radovednost kdaj kaj prav po znanstveno preprijemala po rokah in ugotavljala ... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Potem so ti vaše šole v SLO zelo uporabne. Nam na CZ niti na srednji šoli ne rekli besedo penis ali kaj drugega ze spolnosti ali anatomije babe in moškega.Najbrž bom tukaj začela kar od prvega razreda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Bom počakal do jutri. Ko pridem iz službe napišem kako se to ugotovi. ...Jaz že prav nestrpno čakam... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Bom počakal do jutri. Ko pridem iz službe napišem kako se to ugotovi. ...Jaz že prav nestrpno čakam... Hvala ker si me spomnila, da moram še obljubo napisat, Tamara. Torej, Vprašanje sinoči je bilo kako ženska ugotovi koliko stopinj moškemu na levo ali desno visi. Pogoj je bil da ga nagega še ni videla in z njim še ni spala. Odgovor: Če se moški na kako steno poščije ali še bolje v sneg, v naturi ali pač kjer koli na mestih kjer pusti za seboj sled. Pogleda se kje je stal in potem se premeri kot doda kakih 20 stopinj, najverjejetneje v levo in tako nekako se dobi približno lego tiča v hlačah. Zakaj je potrebno dodati 20 stopinj? Predvsem zato, ker moški se potrudimo da ga damo ven kadar ščijemo. In ker ga že damo ven, potem tudi naravnost ščijemo. Samo če imam kestel poln, se tudi dlje prazni kar pomeni, da nekako podzavestno zleze na stran ker to mu je najblijžje prvotni legi. In mimogrede. Delam v družbi večih moških in nemalokrat imamo vse žive kurbirske, buzerantske, vaginalne, oralne, analne pogovore in zbadanja. No, prav hecno je, zato bi vsaki tu privoščil, da bi vsaj en dan z nami delala. Med nami pa je tudi en fant, s fullom veren, rad ima svojo ženo, analno mu itak ne da, ker skupaj v cerkvo hodita pravi, za kakšno drugo pa nima takta, ker mu njegova največ pomeni. Ok. Pozimi sem ga poslal ven scat, ker tema je bila podobna kot tale tu. No fant ni šel, oziroma je šel tako da mi nismo vedeli, kar nam je nalilo nekoliko slabih minut, saj je dež ki je naenkrat začel padat pobral preostali sneg in njegov urin. Nasledno zimo pač. Kampirava pa s tem fantom itak ne skupaj. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Pogleda se kje je stal in potem se premeri kot doda kakih 20 stopinj, najverjejetneje v levo in tako nekako se dobi približno lego tiča v hlačah. ....Zakaj je potrebno dodati 20 stopinj? Predvsem zato, ker moški se potrudimo da ga damo ven kadar ščijemo. In ker ga že damo ven, potem tudi naravnost ščijemo hah in HAH, nikol še tk razmišljau, zanimivo, povem zihr naprej, ejlas, kdo pa je prvi to zmiril nekak, tele stopinje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Ti kolk pa je cm diagonala 19 inčnega monitorja To me zeloo zanima zaradi neke zadevce . 46cm Volkec, preverjeno, pa ne da ti je kakšna rekla: "Volk, zakaj imaš pa tako dolgega kot diagonala 19" CRT monitorja?" Je bivša hotla zmerit diagonalo 19", pa ni bilo metra na razpolago, pa je vzela drugo orodje za merjenje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Pokowc. Preprosta logika in zabijanje cajta med moškimi sodelavci kadar ni dela v službi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Preprosta logika in zabijanje cajta med moškimi sodelavci kadar ni dela v službi. hah sam ,da ste ocenil 20° vštric, hahja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Ja, tako smo ocenili. Zdaj naj se oglasijo tisti z 21cm + + Verjetno bodo oni rabil 35 stopinjski naklon. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Zdaj naj se oglasijo tisti z 21cm +In potem vse tiho je bilo............................ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ja Mick, ti si se pa kr oglasu?!?!?! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.