Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ja......bi človek pomislu.......če ni velik tič pa mora biti gobček (jezik) tolk bolj spreten, aktiven..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ne sam eno, vse.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ..treba dol dat ......bi rekel moj prijatelj aakhut ......le kam je zginil hudiček ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Zdaj naj se oglasijo tisti z 21cm +In potem vse tiho je bilo............................ Ja valda ker imajo vsi nad 21 cm... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Zdaj naj se oglasijo tisti z 21cm +In potem vse tiho je bilo............................ Ja valda ker imajo vsi nad 21 cm... Torej pretiravajo tudi ženske, ne le moški. Samo hvala o velikosti te plemenite mišice torej nima meja.In mimogrede. Govorimo o mišici ki je najbolj iskana na svetu. . Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Men se zdi da še zemeraj je najbolj opevana mišica jezik hehe, vsaj najmočnejša, in najdaljša... (v simboličnem smislu)... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Pa ne samo simboličnem (če ostanemo pri temi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Men se zdi da še zemeraj je najbolj opevana mišica jezikResno, Nino, tole je ful dobro izhodišče. O tisti mišici nima smisla razpravljat. Itak ima (sicer nepogrešljivo) ampak precej omejeno funkcijo; ven pa not... Zadevi da čar to, kako se moški zna poljubljat, kaj počne z jezikom, z rokami, a ima filing... mmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Mhm. Mmmmm MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ohhhooo Mucamaca Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Men se zdi da še zemeraj je najbolj opevana mišica jezik hehe, vsaj najmočnejša, in najdaljša... (v simboličnem smislu)...Eno je najbolj opevana mišica in drugo spet najbolj iskana mišica. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ponavadi so mojstri v poljubljanju izurjeni tudi kje drugje. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ko smo že pri temi, sem se spomnila, da se mi nekam mudi.. Pa lahko noč vsem, ki imate namesto igrač pred sabo tipkovnico.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Zadevi da čar to, kako se moški zna poljubljat, kaj počne z jezikom, z rokami, a ima filing... mmm Velja tudi za ženske...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 ja mick... Kaj nam pa drugega preostane, ce je un ful majhen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Velja tudi za ženske...... Stvari so ponavadi vzajemne. ..če ne, je vse bolj žalostno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ja mick... Kaj nam pa drugega preostane, ce je un ful majhen? Sem ob tvojih postih mislil, da se ti ob ful mickenih zgroziš in pobegneš ....tako da..... (medtem, ko se mi tudi pri "jamah" potrudimo, če so nam lastnice všeč ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Joj, ka sem zdej za eno jamo igrack za ženske odpru, ne ne, jaz sem mislil, jezik kot sredstvo za proizvajanje zvokov... ala petje pa to, pa nakladanje (predolg jezik v tem primeru)..., hm ja, vi pa sam na seks mislite,...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Joj, ka sem zdej za eno jamo igrack za ženske odpru, ne ne, jaz sem mislil, jezik kot sredstvo za proizvajanje zvokov... ala petje pa to, pa nakladanje (predolg jezik v tem primeru)..., hm ja, vi pa sam na seks mislite,....,.... si zgresil temo .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Znova, kaj se igračkaš z mano? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 hmmm, glede na to da je v tebi malo carovnika ( prerokovanje pa to.. ), si ne upam.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Haha, Tole gre pa na koledar... a zdaj sem pa že srkivnosten, pa čaroben.... mrbit bom pa res kako škorpijonko uhaklal, kot pravi contesa...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 .....bo verjetno ona tebe...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Saj ja, najbrž bo čist tisto, fural bom z avtom, dol po viču, na židanem mostu pobral štoparko s takimi očmi, da se bova mogla vmes vstavit..., in mal podebatirat, ob kaki kafici, pol bom pa tam, igračka za ženske... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ...kar sploh ni slabo, mar ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.