Nicky 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 '' Če dajemo iz ljubezni namesto iz pričakovanja, dobimo običajno več, kakor bi lahko pričakovali.'' Kako si to lahko razlagamo? Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ko dajemo iz ljubezni, smo tudi sami Ljubezen, in to je največje povračilo. Ljubezen ničesar ne prosi, ničesar ne pričakuje, ničesar ne zahteva..., ampak je že sama po sebi VSE. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 aha skratka, ljubezen samo JE Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Brez spoštovanja ni velike ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 spoštovanje pa je sprejemanje sebe in drugih take kakršni smo. xrosex xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Seveda, zaradi mene ni potrebno nobeni na lepotno operacijo, še posebej zna očarati notranja lepota....lep dan Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ej, hvala ti sicer pa moram priznati, da nisem mislila na lepoto. bolj na različne naše posebnosti, ko se v eni osebi skriva refren iz pesmi, ki jo poje bjelo dugme (bitanga i princeza par). taki smo. al pa tudi taki. al pa včasih taki. ja, sicer pa maš prav. tud zarad mene ni treba nobenmu na lepotno operacijo hodit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Saj te razumem Amis " dugmiče " pa tudi poznam, saj sem tudi iz tiste generacije, ki smo jih v živo občudovali.....sicer pa saj sva midva zadovoljna sama z sabo , a ti nisi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 yesssssssss, sem, vedno bolj xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 No tole veselje me pa zelo veseli, ker ti si pa res bila v enem manj prijetnem obdobju...opažam, da že deluje bližina lune čez(konjukcija!) venero, ki bo danes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Do ljubezni se ne pride vedno preko veselja. Včasih vidiš ljubezen , ko ti je najtežje. Vidiš, no ja lahko bi rekla čutiš. Spomnim se neke noči, ko me je zvijalo od bolečine, počutila sem se grozno in potem sem doživela čudež ljubezni, brez razloga se mi je odprlo srce imela sem občutek, kot bi me neka toplota odprla in to sigurno nisem bla jaz, ker nisem bila v stanju odpirati srce, to je zame ljubezen.Zame je ljubezen tudi to, da kljub temu, da ti gre kdo na živce, sploh ne veš zakaj, vse na njem ti je antipatično in zoprno in ti najdeš v sebi ljubezen in moč in ne odkorakaš stran, ampak ga pogledaš in vidiš in ga vidiš kot to kar je, v vsej negovi bolečini in hkrati vse tisto, kar bi lahko bil in ga sprejmeš.Zame je ljubezen tudi to, da ko veš da greš z neko osebno narazen, ki ti veliko pomeni, s katero si se imel lepo (ne govorim samo o romantični ljubezni, govorim tudi o ljubezni med prijatelji) in čutiš, da je čas, da gre od tebe, da poišče srečo brez tebe, ker je tako prav, potem jo spustiš in ji daš moč, to osebo imaš še vedno rad, vendar se ne vpletaš več v njegovo ali njeno življenje. Zame je ljubezen tudi to, da ko čutiš ljubosumje, jezo, zamero v sebi, da se za to ne podcenjuješ, da se sprejmeš in poskušaš razumeti, zakaj čutiš kot čutiš in srce se ti odpre in vse negativno se umakne.Zame je ljubezen tudi to, da ko imaš slab dan in nisi optimalen, da si dovoliš umik in slabost in se sprejmeš.Zame je ljubezen vse, in zame je ljubezen prvo, tisoč poljubčkov sebi, in tisoč poljubčkov vsem iz katerih izviram, in tisoč poljubčkov vsem iz katerih bom izvirala in tisoč poljubčkov vsem, ki izvirajo iz mene in tisoč poljubčkov vsem, ki bodo izvirali iz mene torej tisoč poljubčkov vsem.. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 MIHELA, ampak nas je tukaj čez 2000 lunatkov, no saj nisem nehvaležen, hvala ti in vračam...pa lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Svet potrebuje veliko ljubezni in malo besed (mati Teresa) Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Če si sposoben dajati, ne da bi za to pričakoval povračilo, potem brezpogojno ljubiš in dobiš ogromno, kajti podariš takrat in tisto kar čutiš, imaš dober občutek, ker s tem izraziš ljubezen do nekoga - se pravi ljubiš, poleg tega pa nisi odvisen od reakcije, kajti kakršnakoli že je, ti ne more vzeti občutka ljubezni. xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Če damo iz pričakovanja, smo pogojeni s pričakovanjem,...če damo iz ljubezni ne pričakujemo nič. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 janjak&aquarius lepše se skor ne da povedat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Dokler ljubiš, odpuščaj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Če resnično ljubiš, nimaš česa odpuščati, ker sprejemaš in daješ xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ljubezen vse premaga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Sam v ljubezen med moškim in žensko v kateri oba ne dajeta in pa tudi oba ne pričakujeta ne verjamem. Slej ko prej umre......ker ljubezen je treba negovati........z dajanjem.....negovati pa jo morata oba . Verjamem pa v obliko ljubezni, ko imam nekoga enostavno rad....in zaradi tega od njega ne pričakujem nič......sem pa vesel njegove pozornosti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Sam v ljubezen med moškim in žensko v kateri oba ne dajeta in pa tudi oba ne pričakujeta ne verjamem. Slej ko prej umre......ker ljubezen je treba negovati........z dajanjem.....negovati pa jo morata oba .Mickeni, saj tako nekako kot opisuješ ti funkcionira ljubezen velike večine ljudi. Nekako dajemo in za to nekaj pričakujemo - se pravi da sploh ne dajemo ampak, prodajamo, to pa potem ni več ljubezen. Ljubiš kadar ti tako čutiš, ne ko določene zadeve od nekoga dobivaš. Je pa zagotovo prijeten občutek, če se obadva trudita izražati ljubezen Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Hih...Pujsa.....ko daje le en.....gre za ljubezen kratkega veka........vsaj po mojih izkušnjah. Da živiš z nekom, imaš otroke itd. itd......pa daje samo eden........stvar garantirano propade. Dva, ki se ljubita, si nič ne prodajata.....dajeta si pozornost, naklonjenost, nežnost, zavetje, prijateljstvo........ker to čutita drug do drugega.......Če to čuti le eden........slej ko prej ta "ljubezen" umre. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Saj tole dajanje v tvojih postih me ne moti, bolj mi je v oči padlo, da pričakujeta, kajti če resnično ljubiš in če imaš namen nekomu nekaj dati, daš to in si zadovoljen,da lahko daš in te ne zanima, kaj za to dobiš ali za katerokoli stvar - ne pričakuješ. Mogoče pa kdo v določenem obdobju ni sposoben navzven pokazati kaj čuti do partnerja, pa to še ne pomeni, da lahko ljubezen probpade, kajti če ga partner resnično ljubi in to tudi izžareva, bo verjetno slej ko prej začutil energijo in ljubezen, zbral pogum in poskusil odložiti ščitek, pa smo pri tvoji varianti - brez pričakovanj, da ne bo pomote. Pujsa ima širok srček, no limit, dovoloj ljubezni za vse Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Pričakujem......ne vem, če pričakujem.......ŽELIM si, da bi me tudi ona ljubila Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ha, pa sem te smrkastično svinjsko ukrotila . Se hecam, mi je všeč izmenjevati mnenja - da prideš s svojim in greš z mojim.... Pujsa dons spet razigrana Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.